Vissza olvastam amit írtam és lehet rosszul fogalmaztam (ismét) és kicsit mixeltem a dolgokatmocsok írta:remélem megtörik a jégcsap és nem törik le az orrunk.
A lényeg, hogy értitek
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 18:25
Vissza olvastam amit írtam és lehet rosszul fogalmaztam (ismét) és kicsit mixeltem a dolgokatmocsok írta:remélem megtörik a jégcsap és nem törik le az orrunk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 18:19
A letört orr errefelé a szomorù szinonímája .dannen írta:ez újGéci írta:letörték az orrunk,
amúgy én győzelmet várok, megérzés. isco-dm-bale fogjon ki jó napot és szerintem meg lesz. na meg persze a védelem
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. április 16., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 18:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 16., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 16., szerda 17:41
Messi-nek elég a kezdőrúgásnál odasétálni a 11-es ponthoz, aztán le is feküdhet ott, futni úgysem szeret, gólt meg így is fog rúgni, ha baj lesz úgyis befújnak majd egyet, ha jogos, ha nem. (Ellenük a jogost se, Mascherano minden meccsen összehoz 1-2 tiszta tizit, még egyet nem fújtak be...)Ha csak ennyit fut, tizenegyesponttól mindig a középkezdésig, meg a lővésnek nekifut, lesz 500 métere, 2 gólja, év végén meg az ötödik bogyója.nmate írta:Ez ellen a védelem ellen ma nyerni kell, nagyon nem lehet kifogás. 4-3-as meccsen nem sok kellett, ott is jobbak voltunk. Ezeket az apró hibákat amiket vétettünk, remélem kiküszöböljük és nyerünk ma. Ehhez kéne az is, hogy Varane kezdjen, csak gondolom az állapota még nem elég jó ehhez.
Ja, meg Messit meg kéne kérni, hogy ma se fusson már, most is pucsítson csak be. :Đ
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 16., szerda 17:37
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 16., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 17:31
Nekem így is megfelel, csak nyerjünk! Főleg a tavaly elvesztett döntő után nem kéne újfent cumizni a matracosok után a katalánoktól is , a történelem egyébként eddig mellettünk szól, ugyanis 1960 és 61 óta soha nem fordult elő, hogy a 2 egymást követő évben elért döntőből mind2-t bukta volna a csapat, la. az egyiket mindig behúzta a Kupában! Szóval HAJRÁ FIÚK, ennek most meg kell lennie!!!Akkor miben bízhatunk? Nem sokban. Abban lehet bízni, hogy a kijön a foci szépsége, és a gyengébb csapat, amelyik az esetek többségében vereséget szenvedne, szerencsés körülmények között nyer. Benne van ez a csapatban. És idén annyi kulcsmecset basztunk el, hogy matematikailag ki kell jönnie annak, hogy végre be is húzunk egy olyan meccset, ahol nem mi vagyunk a favoritok.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 16., szerda 17:15
Az a baj, hogy ez a szlogen megy Pelle érkezése óta. Nem jobbak, mint mi, ki kell jönnie a lépésnek...Igazából a két klasszikus úgy veszítettük el ebben a szezonban, hogy egy kicsit sem voltak jobbak nálunk. Ha ebből indulok ki, akkor szerintem ki kell jönnie a lépésnek és ma nekünk kell a "szerencsésebb" csapatnak lennünk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 16., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 16., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 16., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 16., szerda 16:47
Aztán nehogy Illarra kezdjen Isco helyett és DM legyen a szélen Akkor fogom magam és hazajövökateeemadrid írta:sok negatív féreg.
egyébként mindenki baleről meg benzemáról beszél, de figyeljétek meg, isco ma szopatni fog. megálmodtam.
szoros meccsen, 3-2vel behúzzuk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 16., szerda 16:44
WTF??? (Sok volt ez a pár év obi itt 1-2 embernek, megcsömörlött a szurkolók nagy része ) Én és nagyon remélem, hogy a csapat is azért úgy áll majd a meccshez, hogy ha nem is simán, de megnyerjük ezt az ütközetet (képesek rá a fiúk ), MEG KELL NYERNÜNK! La. a meccset játsszuk le, aztán majd meglátjuk; addig is Hala Madrid!egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
szerintem amúgy ma ki-ki meccsen de kikapunk.
Sajnos én is erre számítok.
A barca behuzza a kupat sajnos. Igy vagy ugy.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 16., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 16., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 16:27
hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Vicces amúgy, hogy addig ameddig itt páran azt gondolják, hogy kikapunk mint a büdikaki, addig "odaát" meg olyanokat írnak, hogy el feltöröljük velük a pályát CR ide vagy odaMatt009 írta:Sajnos én is erre számítok.
Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem