csütörtök, 08:17
A Marca TV információja szerint Diego López komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Real Madridot. A kapus azért döntött így, mert véleménye szerint akármilyen formában is lesz, nagy valószínűséggel csak a Király-kupa korai szakaszában jut majd szóhoz és újra Casillas lesz az alapkezdő. López iránt a Milan mutat érdeklődést.
Pár hónapja úgy jött ide, hogy majd akkor megszerzi a klub ikon Casillas helyét? Kötve hiszem...Ha csak Mourinho nem dumálta tele annyira a fejét(mármint ezt nem feltétlenül negatív értelemben mondom), hogy márpedig ő bárhol kezdő lehet, akkor nem félek attól, hogy lelép. Főleg mostanában, ha megy, szerintem csak a nyár legvégén, amikor jobban körvonalazódnak a dolgok.
Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
Nem tudom elképzelni, hogy nem számolnak Jesével hosszú távon. És azért azt se felejtsük el, hogy Jesének lejár jövőre a szerződése. Nem biztos, hogy elég lesz a duma meg az ígérgetés ahhoz, hogy aláírjon egy újabbat. Isco leigazolásával mondjuk Jesé szívna a legtöbbet szerintem, nagyon hasonló poszton játszanak, ráadásul mindekettő nagyjából CR helyén. Persze még mindkettő fiatal, meg lehet találni a helyüket máshol is.
Isco egyébként technikás, nagyon nehéz elvenni tőle a labdát, kellően gólerős. Viszont a passzjátéka nem az igazi szerintem, bár az utolsó Dortmund elleni meccsen már villantott pár olyat, amire azt mondom, hogy van ott azért kreativitás, még ha a többi meccsen, amit láttam, kellően szürke volt. Ha megy Kaka, DM, Higu,Morata, Callejon és jön Isco, Jesé meg még egy csatár, akkor azt mondom oké. Csak a középpályára maradjon energia(pénz)!