Kommentáld a híreket
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
így hogy belevonnánk egy játékost isco leigazolásába így már nem hangzik rosszul a dolog.
20 millió nem egy nagy ár, és akiket belevonnánk játékosokat közülük callejonért egyáltalán nem sírnék. neki kiváló lenne egy malaga szintű csapat, állandó kezdő lehetne bőven átgondolnám a helyében. morata és jesé esetében meg nyilván biztosítana a csapat egy opciós jogot megszabott árral, mindkettőjüknek szintén jó ugródeszka lehetne egy malaga főleg ha indulnának az európa ligában.
nem igazán látok sokat iscoban, a bajnokságban viszonylag egy képzett játékosnak számít, de azért a posztján egy özilnek és modricnak max a csukáját hordhatja. kaká helyett azért jó lenne, meglátjuk mit fog vele kezdeni ancelotti.
20 millió nem egy nagy ár, és akiket belevonnánk játékosokat közülük callejonért egyáltalán nem sírnék. neki kiváló lenne egy malaga szintű csapat, állandó kezdő lehetne bőven átgondolnám a helyében. morata és jesé esetében meg nyilván biztosítana a csapat egy opciós jogot megszabott árral, mindkettőjüknek szintén jó ugródeszka lehetne egy malaga főleg ha indulnának az európa ligában.
nem igazán látok sokat iscoban, a bajnokságban viszonylag egy képzett játékosnak számít, de azért a posztján egy özilnek és modricnak max a csukáját hordhatja. kaká helyett azért jó lenne, meglátjuk mit fog vele kezdeni ancelotti.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jesé nekem az egyetlen "gyöngyszem" az utánpótlásunkból jelenleg, akire oda kell figyelni. Az ilyen Morata, Denis stb...nekem nem szint, viszont Jesén látszik, mennyire agilis és technikás, no meg gyors. Valóban mérlegelni kell nagyon keményen, hogy mi legyen vele, fejlődni muszáj és ahhoz percek kellenek. Az opciós eladása, vagy kölcsön adása, szerintem is a legjobb megoldás. Aztán majd meglátjuk. Mondjuk Carvajal-nak kifejezetten jót tett a Bajor kondi és légkör.
Az első mondatoddal értek egyet. Jesén jól látszik, hogy nem egy Soldado, Negredo szintű játékos válhat belőle és nagyon oda kell figyelni rá, hogy ne úgy járjunk vele, mint Mataval. Az új edzőnek el kell dönteni, hogy mennyire akar vele komolyan számolni, mert ha nem, akkor mindenképpen menjen csak kölcsönbe vagy opcióval, hogy elég játék lehetőséghez jusson.hehe írta:
jesét el kell adni opcióval, ez sztem egyértelmű.
nem világmegváltó és leesik az állad tudású és képességű játékos, németekhez vagy spanyol középcsapatba állandó játéklehetőséggel, ez kell neki.
aztán ha ugrál nagyokat előre, akkor meg kell nézni, hogy szükség van-e rá, fejlődünk-e vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most komolyan Özilnek még javítani akarnak a feltételein?
Öcsém...
Kiváncsi leszek hogy sikerül megerősíteni a keretet.Egyenlőre Iscot nem nagyon értem,főleg nem 25 millióért plussz egy játékosért.
Diego Lopezt meg megértem,de nagyon remélem hogy ha Casillas ilyen balfasz marad mint az ősszel akkor leültetik majd a padra és nem kell nézni az agymenéseit majd.
Öcsém...
Kiváncsi leszek hogy sikerül megerősíteni a keretet.Egyenlőre Iscot nem nagyon értem,főleg nem 25 millióért plussz egy játékosért.
Diego Lopezt meg megértem,de nagyon remélem hogy ha Casillas ilyen balfasz marad mint az ősszel akkor leültetik majd a padra és nem kell nézni az agymenéseit majd.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
realbeckham, teljesen osztom a kapuskérdéshez való hozzáállásod, meglátásaid.
modric szerintem 100, hogy nem megy el, pláne, hogy ancelotti nagyon szereti, és szerette volna leigazolni a saját csapatába is.
mehet isten hírévelA Gazzetta szerint megvan az egyezség Higuaín és a Juventus között. Az argentin csatár évi 6 millió eurót fog keresni Olaszországban. Azonban a két csapat még nem jutott egyezségre.
modric szerintem 100, hogy nem megy el, pláne, hogy ancelotti nagyon szereti, és szerette volna leigazolni a saját csapatába is.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Diego Lopez lehetséges távozásához írnék egy gondolatod, illetve más gondolatát (facebook), amire reagálnék. Bemásolom.
A témához komolyabban is, valóban igaza van Lopeznek, hogy fontolóra veszi a távozást, de a vezetőség helyében lebeszélném róla. Személy szerint, ha én felelnék ezekért, nem néznék se nevet, se életkort, se tapasztalatot, se kultusz-legendát, nálam az játszana, aki jobban véd, de erről ti is így vélekedtek, ahogy korábban szó volt erről. Idén Lopez volt jobb, sokkal jobb. A csapat egyik legjobbja, szinte mindig. Jövőre, meg majd eldöntetném. Nálam nem lenne alap kezdő Iker, de Lopez sem. Versengjenek és döntsék el egymás között. Lopez egyébként szimpatikusabb nekem, mint Iker
Esküszöm agyfaszt kapok. Hogy van ennyire sok buta ember és osztják az észt egy Real Madrid fórumon, ott, ahová az is feljár nézelődni, aki életében csak tegnap látott meccset, de tudja, mi az a Madrid, mert fogalom. Komolyan mondom elszégyellem magam helyettük. Nálunk is sok a paraszt sajnos, be kell látni.Dave Olah · Top commenter · Baptist College of Ministry
aztaaaa... Erre saját magától jött rá, vagy kellett neki segítség is?...menjen amerre lát, ahogy nekünk is 2 gólosával engedte be a gólokat, úgy csak egyszer találkozzunk az ő csapatával úgy kitömjük mint egy piñata-t
A témához komolyabban is, valóban igaza van Lopeznek, hogy fontolóra veszi a távozást, de a vezetőség helyében lebeszélném róla. Személy szerint, ha én felelnék ezekért, nem néznék se nevet, se életkort, se tapasztalatot, se kultusz-legendát, nálam az játszana, aki jobban véd, de erről ti is így vélekedtek, ahogy korábban szó volt erről. Idén Lopez volt jobb, sokkal jobb. A csapat egyik legjobbja, szinte mindig. Jövőre, meg majd eldöntetném. Nálam nem lenne alap kezdő Iker, de Lopez sem. Versengjenek és döntsék el egymás között. Lopez egyébként szimpatikusabb nekem, mint Iker
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Egyébként Ancelotti mennyire szeret a fiatalokkal kísérletezni?
khm, szóval lucas, verratti és pato sem voltak túl vének, amikor játszatta őket.
vagy abate például. nem tehetett róla, hogy a milannál kiürült a persely, mert berlusconi éppen politizált egyet.
jesét el kell adni opcióval, ez sztem egyértelmű.
nem világmegváltó és leesik az állad tudású és képességű játékos, németekhez vagy spanyol középcsapatba állandó játéklehetőséggel, ez kell neki.
aztán ha ugrál nagyokat előre, akkor meg kell nézni, hogy szükség van-e rá, fejlődünk-e vele.
még mindig csak május van, nyugalom. Isco meg jöhet cserének, de azért elég vészes az ára. Adjuk oda Callejónt meg Morata aztán örüljenek, hogy kaptak két játékost.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ezzel én is így vagyok. Be KÉNE építeni....ugyan úgy el lesz kótyavetyélve mint mindenki más.Be kell építeni az első csapatba, itt a lehetőség rá. Ehhez nem kell más, mint egy combos középpálya, a csatárkérdést meg hanyagolni kell egy évig, értelmes áron nem tudunk megvenni senkit.
Özi, Modric, Isco(?) DM/Bale/Neymar(?), C.Ronaldo, Jesé, Karim nekem elég lenne előre. (Di Maríát csak és kizárólag padra tartanám meg, ha nem viszi el senki)
Egyébként Ancelotti mennyire szeret a fiatalokkal kísérletezni?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megint ezek a biszembaszom támadók, erről szólnak a hírek.
a kp-nk meg csöpög a szartól..
a kp-nk meg csöpög a szartól..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Be kell építeni az első csapatba, itt a lehetőség rá. Ehhez nem kell más, mint egy combos középpálya, a csatárkérdést meg hanyagolni kell egy évig, értelmes áron nem tudunk megvenni senkit.Amúgy nem lenne hülyeség, ha lenne rá opciónk. Lenne egy masszív csapat ahol fejlődhet és lehetőséget is kapna.
Özi, Modric, Isco(?) DM/Bale/Neymar(?), C.Ronaldo, Jesé, Karim nekem elég lenne előre. (Di Maríát csak és kizárólag padra tartanám meg, ha nem viszi el senki)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Lazán. Ezt nem értem teljesen. Azért egy esélyt megérdemelne a srác. Utánpótlás tornák legjobb játékosa, gólkirálya volt, most a másodosztályban is kiemelkedően teljesített, nem értem.Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
Ha más nem, akkor opcióval adjuk oda egy európai középcsapatnak, mint Carvajalt, és egy év után nézzük meg mire jutott. Nem értem miért akarják ennyire elengedni...
Közben olvastam egy olyan véleményt, amely szerint Isco a City-t preferálná velünk szemben, valószínűleg Pellegrini miatt, illetve az angolok simán letennék a 35 milliót érte.
Én nem vagyok ellene, de ha Angliába akar menni, pláne ennyiért, akkor egy fél könnycseppet sem fogok elmorzsolni érte.
Pl. annak ellenére, hogy Cavanit nagyon nem kívánom ide, az nagyon szimpatikus, hogy neki az első választása lenne a Real, amíg van sansza ide kerülni, addig mással nem foglalkozik. Az apja elmondása szerint gyerekkora óta "madridista". Hozhatnánk mostmár olyan embereket, akik szeretnének is valóban itt játszani, nem csak a presztízs, meg a zseton vonzza őket.
(Neymar a kivétel. )
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Los Blancos
Amúgy nem lenne hülyeség, ha lenne rá opciónk. Lenne egy masszív csapat ahol fejlődhet és lehetőséget is kapna.Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
- Los Blancos
Hírekből ítélve a Carvajal,Casemiro,Kondogbia,Isco,Bale,Cavani,Lewa vonalból lesznek erősítések. Azt is gyanítom, hogy Carvajal, Casemiro és Isco hamarosan be is lesz jelentve. Ami f@sza lenne, ha még Verratti és Neymar jönne utánuk. De hát...
Sajnos a Vidal,Neymar,Verratti,Gündogan féle emberekből nem lesz semmi, én úgy gondolom
Sajnos a Vidal,Neymar,Verratti,Gündogan féle emberekből nem lesz semmi, én úgy gondolom
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
- Galacticos
se real keret szint.Matt009 írta:m. Ha azt vesszük, hogy Morata nem Real kezdő szint
morata egy fiatal higuain 2.0. de annak is egy lebutított verziója.
ha hozzuk iscot nem leszek szomorú, két dolog miatt:
elmegy valószínűleg callejón akinek egy normális világban semmi közbe nem szabadna hogy legyen a csapathoz. nem hogy játszatnunk kéne inkább letagadni hogy mi neveltük.
meg ha kaká elmegy legalább lenne egy kurva jó cserénk. mert dimarianal több agya van, van két lába, technikás, fiatal, ha ott madridban egy callejont képesek a szurkolók éltetni akkor egy isco két meccs után közönségkedvenc lesz.
de isco legyen bónusz. előbb jöjjön higu helyett csatár, carvajal meg a kp-sok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 23., csütörtök 10:13-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Verattit szerintem könnyebb lesz, belső info
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyjából ezt gondolom én is. Ha nekünk kell tkp, akkor ott van Özil és Modric, van 2 emberünk erre a posztra, tehát Isco még nem is hiányposztra jönne. 20+ Morata is sok érte kicsit.BBeno írta:én nem tudom hogy kell-e nekünk isco... egyáltalán nem győzött meg hogy érett stabilan hozni azt a szintet amit elvár tőle a nagyközönség. simán lehet flop is. ha 15-ért jönne mint a zseni anno, akkor egy szavam nem lenne. de ilyen áron szerintem nem létszükség csak azért mert spanyol.
Nem vagyok teljesen az érkezése ellen, de nem vagyok mellette sem. Ha azt vesszük, hogy Morata nem Real kezdő szint, akkor akár az üzlet meg is éri a kockázatot. Szerintem Isconak több agya van, mint Di Marianak, és nem hiszem, hogy hosszútávon ne tudna annyit hozzátenni a csapathoz, mint az argentin.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem csak szerinted. Ha véletlenül megtörténne ez a szégyen, vagy akár gyakrabban felröppennének ilyen hírek, érdemes lenne elgondolkodni egy levélen a klubnak címezve, az egész oldal nevében. Személy szerint hihetetlenül mérges lennék. Reméljük, Modric nem azért lobbizott tavaly annyit, hogy egy év után olyan könnyen elmenjen. Azért még mindig van beleszólása a játékosnak abba, hogy menni vagy nem menni.Szerintem mi lennénk a legnagyobb lúzerek, ha meghúznánk ezt a "cserét".
Potnosan, habitusban hasonlít Ramosra, picit még felelőtlen védekezésben, taktikailag nem elég érett, de a képességei nagyon jók. Ráadásul hihetetlenül univerzális játékos.Pepe és Coentrao esetleges távozása esetén nem egy elvetendő ötlet emberi áron; közép és balhátvédként is megállja a helyét és mostanában már a középpályán is!
Tudom, de különböző taktikában lehetnek egymás alternatívái. Pl. ha nincs esély Verrattira, akkor hozzuk Vidalt Kondogbia helyett, és mélységi irányítónak még marad Xabi, mint első lehetőség.Triumvirate98 írta:Vidal és Veratti nem egy poszt, Vidal ütköző, Veratti inkább mélységi
verratti - kondogbia - mordic vs. xabi - vidal - modric
Így értettem, hogy helyett.
Merci Zizou!
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Épp ezért kell mindkettőTriumvirate98 írta:Vidal és Veratti nem egy poszt, Vidal ütköző, Veratti inkább mélységi