Raphael Varane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Raphael Varane - 2
ez egy robot...ez egy terminátor..fuck this, toljuk 3 védővel 3 ilyet egy csapatba baszki
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Újabb tökéletes meccs! Elképzelni sem tudom miért ugrottak neki a végén!
Kiváló a srác, de azért láttuk már hibázni.
Emlékezzünk csak vissza azt hiszem a MU elleni meccsre, amikor megpróbálta kiengedni a labdát, aztán abból kaptuk a gólt.
Nem akarom bántani, hiszen higgadt, gyors, kitűnően szerel, stb, stb, de a rutin nem mellette szól.
Mindenesetre én nagyon drukkolok neki, ugyanis ha ma lehozná hiba nélkül, az egyrészt óriási önbizalmat adhatna neki, ami a közelgő VB előtt nagyon jó lenne, másrészt végleg felnőne az elithez. Pályafutása egyik legfontosabb mérkőzése jön, pedig még mindig rohadt fiatal.
Emlékezzünk csak vissza azt hiszem a MU elleni meccsre, amikor megpróbálta kiengedni a labdát, aztán abból kaptuk a gólt.
Nem akarom bántani, hiszen higgadt, gyors, kitűnően szerel, stb, stb, de a rutin nem mellette szól.
Mindenesetre én nagyon drukkolok neki, ugyanis ha ma lehozná hiba nélkül, az egyrészt óriási önbizalmat adhatna neki, ami a közelgő VB előtt nagyon jó lenne, másrészt végleg felnőne az elithez. Pályafutása egyik legfontosabb mérkőzése jön, pedig még mindig rohadt fiatal.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Egy sallangmentes meccse lesz, semmi másnmate írta:Bízok benne én is, nem arról van szó uraim, csak nehogy meglepődjünk, ha lenne esetleg valami...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bízok benne én is, nem arról van szó uraim, csak nehogy meglepődjünk, ha lenne esetleg valami...
- Mike
nem kell aggódni, ez a srác eddig minden akadályt könnyedén vett
akármennyire is jó szezont hozott le Ramos és Pepe, még mindig jobban látom bennük a hibalehetőséget mint Varane-ban. Nincs mégegy ilyen higgadt és fegyelmezett védő, aztán még pólyás szinte.
akármennyire is jó szezont hozott le Ramos és Pepe, még mindig jobban látom bennük a hibalehetőséget mint Varane-ban. Nincs mégegy ilyen higgadt és fegyelmezett védő, aztán még pólyás szinte.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- L.Miki
Az öregem gyönyörű volt, extázis hangulattal. Nekem pedig az is eszembe jut, ahogyan kivégezte a Barcelonát oda- vissza.hehe írta:mindig eszembe jut, amikor xavinak már lendült a lába, amikor ez a fasz még a 16-os vonalán járt és onnan ért vissza a gólvonalra tisztázni
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most megmondom, hogy perfekt lesz.
a tizenegyest ramos fogja csinálni
mindig eszembe jut, amikor xavinak már lendült a lába, amikor ez a fasz még a 16-os vonalán járt és onnan ért vissza a gólvonalra tisztázni
a tizenegyest ramos fogja csinálni
mindig eszembe jut, amikor xavinak már lendült a lába, amikor ez a fasz még a 16-os vonalán járt és onnan ért vissza a gólvonalra tisztázni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fejjátékban pepe eléggé erős, azt nem tudja még hozni varane......kellene a portugál,brazil nagyon, viszont varane sebessége kiemelkedő,ez jó lehet az Am kontráknál.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ha játszik nem fog hibát véteni, ez biztos, emiatt nem kell nála aggódninmate írta:Ha neadjisten vétene egy hibát, már látom hányan hoznák a helyére mondjuk Mangalat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha neadjisten vétene egy hibát, már látom hányan hoznák a helyére mondjuk Mangalat
Kolyok, szombaton remelem eleted meccset fogod jatszani, akkor elkezdodik az ut, hogy Worldclass legyel.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
na azért ma volt pár nagyszerű megoldása. pepe hiányában rohadtul kelleni fog 1 jó varane.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Isten Éltesse a kis franciánkat! Jövőre több játékpercet & szerencsét!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Azert remelem, hogy jovore mar o lesz a kezdo kozephatvedunk. Bizom benne, hogy nem fogjak hagyni elkallodni a vilag egyik legnagyobb vedo tehetseget.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Igazából idén már nem lenne sok feladata, tavasszal építse fel magát, menjen ki a VB-re, ott lesz ami lesz, aztán egy jó előszezonnal a következő szezontól várom a régi Varanet
most jól mükszik a Ramos-Pepe kettős szerencsére
most jól mükszik a Ramos-Pepe kettős szerencsére
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Látszik még, hogy nagyon félti azt a térdet.Matt009 írta:Nem volt az igazi, kell neki a meccs, én azért remélem, hogy jól reagál a térde, és legalább 3. számú védőként idén számíthatunk rá.
A kitámasztásoknál csak lassít, és ez összességében is lassítja. Ha egészséges, nem lehet így beforgatni. Reméljük nem lesz baj, és újra a "régi" Varane-t látjuk.
Az mondjuk nehéz kérdés, hogy ki helyett, mert Ramos és Pepe is top formában, de a jövő egyértelműen az övé lehet.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Mike
én azt nem értem hogy ha jól tudom, egy olyan műtéttel vártak, ami rutin, és semmilyen kihatással nem lenne a pályafutására, és kb 2 hónap pihenőt jelentett volna. Nem lett volna komoly beavatkozás.
Ehhez képest az egész szezonja rámegy a várakozásra, egyszer játszhat, majd kiderül h mégse bírja, újra jegelik egy hónapot, aztán pár meccs után kezdődik előröl
nem vagyok orvos, de nemhiszem h túl jót tesz a szervezetnek ha vmi nem teljesen egészséges, de azért próbálgatjuk meg erőltetjük.
Ehhez képest az egész szezonja rámegy a várakozásra, egyszer játszhat, majd kiderül h mégse bírja, újra jegelik egy hónapot, aztán pár meccs után kezdődik előröl
nem vagyok orvos, de nemhiszem h túl jót tesz a szervezetnek ha vmi nem teljesen egészséges, de azért próbálgatjuk meg erőltetjük.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem volt az igazi, kell neki a meccs, én azért remélem, hogy jól reagál a térde, és legalább 3. számú védőként idén számíthatunk rá.