Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 13:34

Neymar... 100 MILLIÓT NEKI!!! MOST!

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 23., csütörtök 13:31

Tayo írta:
Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban.
ezt csak arra hoztam fel hogy leírta hogy isco már ilyen fiatalon válogatott játékos és hogy özil ilyen idősen sehol sem volt.
Özil is 20 évesen lett felnőtt válogatott, szóval ez az érvelés nagyon nem helytálló, sőt 21 évesen már stabil kezdő volt és segítette a csapatát a kijutásban, majd a tornán is. Ehhez képest Isco hol áll?
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Özil fan, de szerintem jobb játékos a spanyolnál és kétlem, hogy a ez "hierarchia" valaha is megváltozna.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 23., csütörtök 13:24

Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott... :coffee:
Ja Isconak 21 évesen van 1 válogatott meccse, míg Özil ennyi idősen már alapember volt a németeknél.

Amúgy nem a válogatottban játszott meccseik számán kell játékosokat igazolni. Ennyi erővel akkor Carvajal sem kell, mert még kerettag sem volt. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy miért nem hívták még be

Özilt meg nem kell még leírni. Nem csak ő tehet arról, hogy nem ment neki. Ha az új edző jól kitudja használni a képességeit akkor jó lesz ő

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:23

Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban.
ezt csak arra hoztam fel hogy leírta hogy isco már ilyen fiatalon válogatott játékos és hogy özil ilyen idősen sehol sem volt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 23., csütörtök 13:20

Viszont én Khediraval úgy vagyok hogy nem zavarnám világgá. Oké, láthattuk hogy a képességei alapján abban a rendszerben
Oke,csak ezzel nekem az a bajom,hogy magán a posztján sem nyújt kiemelkedőt,párharcokban alulmarad,rendszeresen labdát veszít,sokszor csak csetlik-botlik,nem találja helyét a pályán...
Nem a rendszerrel van itt a baj,hanem a képességekkel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 13:19

"Ronaldo fel akarta bontani a szerződését. Igazából nem akar hosszabbítani, most pedig már csak két éve van hátra Madridban. Az utóbbi néhány évben kialakult egy olyan szabály, hogy hosszabbítasz, vagy elmész. Ha nem írsz alá, nem érsz semmit..."
by Ramón Calderón
Ilyen kávét kiköpős szmájli nincs? -.-"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 13:18

nem most lesz az amikor ő kezdő lesz a válogatottban.
Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban. :-)
A klubnál tegyen meg mindent a triplázásért, és akkor már elégedett leszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 23., csütörtök 13:18

iscot én sem tudom hova tenni.

jó spíler, nem kérdés. de kezdjük azzal, h valaki árulja már el a posztját. :mrgreen: mert én ami meccseket láttam tőle, ott feltűnt jobb oldalt, bal oldalt, középen, mindenhol. nyílván erre lehet mondani, h fasza univerzális, meg akár egy diamrianal jobb, de nem hiszem, h olyan sokkal előrébb lennénk vele.
ha meg rotálásba lesz, akkor meg végképp ne fizessünk 30milliót. ezt a pénzt basszuk pluszba vidal mellé egy kp-sra, mondjuk verrattira. :mrgreen:

isco helyett meg olcsóbban hozzuk fel jesét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:17

Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott...
nem vagyok a mostani formájától hasraesve én sem özilnek, de azért azt ne feledd hogy a 2010-es vb-n kulcsfigurája volt a németeknek és elég jól teljesített. azért ezt isco nem igen mondhatja el magáról egyhamar , nem most lesz az amikor ő kezdő lesz a válogatottban.

öziltől is várnék egy komolyabb teljesítményjavulást az új rendszerben, mert josénál nagyon elkényelmesedett és nagyképű lett. talán ha néha a padon találná magát feléledne , remélem ancelotti kezelésbe veszi mert azért ennél bőven több lehetne benne.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 13:09

ganjaman89 írta:
nem igazán látok sokat iscoban, a bajnokságban viszonylag egy képzett játékosnak számít, de azért a posztján egy özilnek és modricnak max a csukáját hordhatja. kaká helyett azért jó lenne, meglátjuk mit fog vele kezdeni ancelotti.
Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott... :coffee:
hogy igazságot tegyek, egyik sem túl nagy eresztés.
Kép
Kép
Kép

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 23., csütörtök 13:08

nem igazán látok sokat iscoban, a bajnokságban viszonylag egy képzett játékosnak számít, de azért a posztján egy özilnek és modricnak max a csukáját hordhatja. kaká helyett azért jó lenne, meglátjuk mit fog vele kezdeni ancelotti.

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 12:55

Egyébként én ennek hogy a hírek alapján kb a csapat fele eladó egyáltalán nem örülök. Azért ennyire korántsem rossz a helyzet. Higuain és Di Maria esetleges eladása érthető, bebizonyították hogy nagyon kevesek ide egy-két fellángolástól eltekintve , az egyik folyamatos rossz teljesítményt hoz a másik meg bár jól kezdett nagyon visszaesett. Őket ha lecseréljük és minőséget hozunk helyettük akkor már bőven erősödik a csapat. Kaká eladása szintén érthető és mostmár szükségszerű . Essien és Carvalho távozása is eléggé érthető. Viszont én Khediraval úgy vagyok hogy nem zavarnám világgá. Oké, láthattuk hogy a képességei alapján abban a rendszerben amit Mourinho nyomatott oda baromi gyenge. Érthetetlen hogy ezt a portugál hogy gondolta hogy majd ő ér fel a támadásokkal és szinte az ellenfél 16-osa környékén játszik . De talán egy más rendszerben hasznosabb lehet, mert azért taktikailag fegyelmezett, a küzdeni akarásával nincs baj szóval ha atombiztos kezdőként nem is , de a keretben lenne helye. Meg hát nem úgy néz ki hogy majd olyan könnyen találunk itt 2-3 minőségi középpályást , kb már egynek is örülhetünk meg talán egy olyan valakinek aki Essien tartalék szerepkörét fogja átvenni, így szerintem Khedira maradni fog . Pepe és Coentrao is nálam biztos hogy maradna, két elég minőségi játékos, nem tudnánk őket szerintem egyszerűen pótolni. Összegezve nálam biztos távozó Higuain,Di Maria,Essien,Carvalho és Kaká valamint Albiol kérdéses plusz én remélem Callejont is valahogy lecseréljük .

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 23., csütörtök 11:28

“Modric kiváló játékos, a világ egyik legjobb középpályása, több pozícióban is tud játszani
Carlo, ezt már jobban látja, mint "anno" El Unico. :salute: Bár lehet, hogy rajta kívül ezt mindenki észrevette, már a Horvát első labdaérintésénél, vagy anno a Spursben. :sly:

Más: Az hogy a Malaga inkább hajlana Morata-ra, mint Callejonra, ez nekem jó hír. Valamiért én bírom Callettit, néha ugyan balfhaszkodik, de valami van benne, ami miatt szimpatikus lett, az évek alatt. Kár, hogy Mou szélsőként játszatta, én fix, hogy csatárnak raktam volna be Higu kárára, mivel az egész keretünkből ő érzi a legjobban a lyukra futást(bár a lesre futást is), de ez magánvélemény :/ kicsit elkanyarodtam. Szóval én Moratamartint fel is adnám már ma postán Malagába.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 11:21

csütörtök, 08:17
A Marca TV információja szerint Diego López komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Real Madridot. A kapus azért döntött így, mert véleménye szerint akármilyen formában is lesz, nagy valószínűséggel csak a Király-kupa korai szakaszában jut majd szóhoz és újra Casillas lesz az alapkezdő. López iránt a Milan mutat érdeklődést.
Pár hónapja úgy jött ide, hogy majd akkor megszerzi a klub ikon Casillas helyét? Kötve hiszem...Ha csak Mourinho nem dumálta tele annyira a fejét(mármint ezt nem feltétlenül negatív értelemben mondom), hogy márpedig ő bárhol kezdő lehet, akkor nem félek attól, hogy lelép. Főleg mostanában, ha megy, szerintem csak a nyár legvégén, amikor jobban körvonalazódnak a dolgok.
Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
Nem tudom elképzelni, hogy nem számolnak Jesével hosszú távon. És azért azt se felejtsük el, hogy Jesének lejár jövőre a szerződése. Nem biztos, hogy elég lesz a duma meg az ígérgetés ahhoz, hogy aláírjon egy újabbat. Isco leigazolásával mondjuk Jesé szívna a legtöbbet szerintem, nagyon hasonló poszton játszanak, ráadásul mindekettő nagyjából CR helyén. Persze még mindkettő fiatal, meg lehet találni a helyüket máshol is.

Isco egyébként technikás, nagyon nehéz elvenni tőle a labdát, kellően gólerős. Viszont a passzjátéka nem az igazi szerintem, bár az utolsó Dortmund elleni meccsen már villantott pár olyat, amire azt mondom, hogy van ott azért kreativitás, még ha a többi meccsen, amit láttam, kellően szürke volt. Ha megy Kaka, DM, Higu,Morata, Callejon és jön Isco, Jesé meg még egy csatár, akkor azt mondom oké. Csak a középpályára maradjon energia(pénz)!

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 23., csütörtök 11:09

http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 11:05

így hogy belevonnánk egy játékost isco leigazolásába így már nem hangzik rosszul a dolog.

20 millió nem egy nagy ár, és akiket belevonnánk játékosokat közülük callejonért egyáltalán nem sírnék. neki kiváló lenne egy malaga szintű csapat, állandó kezdő lehetne bőven átgondolnám a helyében. morata és jesé esetében meg nyilván biztosítana a csapat egy opciós jogot megszabott árral, mindkettőjüknek szintén jó ugródeszka lehetne egy malaga főleg ha indulnának az európa ligában.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 23., csütörtök 11:03

Jesé nekem az egyetlen "gyöngyszem" az utánpótlásunkból jelenleg, akire oda kell figyelni. Az ilyen Morata, Denis stb...nekem nem szint, viszont Jesén látszik, mennyire agilis és technikás, no meg gyors. Valóban mérlegelni kell nagyon keményen, hogy mi legyen vele, fejlődni muszáj és ahhoz percek kellenek. Az opciós eladása, vagy kölcsön adása, szerintem is a legjobb megoldás. Aztán majd meglátjuk. Mondjuk Carvajal-nak kifejezetten jót tett a Bajor kondi és légkör.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 10:56

hehe írta:

jesét el kell adni opcióval, ez sztem egyértelmű.
nem világmegváltó és leesik az állad tudású és képességű játékos, németekhez vagy spanyol középcsapatba állandó játéklehetőséggel, ez kell neki.
aztán ha ugrál nagyokat előre, akkor meg kell nézni, hogy szükség van-e rá, fejlődünk-e vele.
Az első mondatoddal értek egyet. Jesén jól látszik, hogy nem egy Soldado, Negredo szintű játékos válhat belőle és nagyon oda kell figyelni rá, hogy ne úgy járjunk vele, mint Mataval. Az új edzőnek el kell dönteni, hogy mennyire akar vele komolyan számolni, mert ha nem, akkor mindenképpen menjen csak kölcsönbe vagy opcióval, hogy elég játék lehetőséghez jusson.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 23., csütörtök 10:56

Most komolyan Özilnek még javítani akarnak a feltételein? :agree:
Öcsém...
Kiváncsi leszek hogy sikerül megerősíteni a keretet.Egyenlőre Iscot nem nagyon értem,főleg nem 25 millióért plussz egy játékosért. :hmmm:
Diego Lopezt meg megértem,de nagyon remélem hogy ha Casillas ilyen balfasz marad mint az ősszel akkor leültetik majd a padra és nem kell nézni az agymenéseit majd. :ike:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 23., csütörtök 10:54

realbeckham, teljesen osztom a kapuskérdéshez való hozzáállásod, meglátásaid.
A Gazzetta szerint megvan az egyezség Higuaín és a Juventus között. Az argentin csatár évi 6 millió eurót fog keresni Olaszországban. Azonban a két csapat még nem jutott egyezségre.
mehet isten hírével :mrgreen:

modric szerintem 100, hogy nem megy el, pláne, hogy ancelotti nagyon szereti, és szerette volna leigazolni a saját csapatába is.

Vissza: