Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:01

Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.
Én ezen nem csodálkozom,hogy néha elszakad a cérna,mikor olyan a támadók 99%-a hogy ráfújnak és aztán kiskanállal kell összeszedni....
Csak ha ők nem,akkor nemtom ki ezen a poszton a legjobb,Thiago Silva OK,de neki a VB lesz az erőfelmérő,mivel a francia ligában olyan nagy kihívàsok elé nem kerül.Vagy Hummels?Uruguay ellen annyira nem volt képben,hogy az már fájt.Vagy az RMCF által emlegetett David Luiz,akit sokszor sztm azért rakják fel a kp-ra mert legelább még van mögötte valaki,ha az a gyagyástóbiás valami baromságot csinál...Vidic?Na ott meg no comment Ferdinand barátjával együtt...Esetleg még Vincen Kompany,de nálai is durran az agy sokszor ugy mint Pepe vagy Ramos esetében...Varane lehet az,aki ennek a posztnak a királya lehet,csak félő hogy a lába cukorból van....
Egyszóval ebben a posztban mindig benne van a hiba,úgy mentálisan,mint egy rossz helyezkedéssel vagy egy rossz ütemű becsúszással...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 18., péntek 13:42

R.M.C.F írta:Ramos és pepe is megbizható kitűnő teljesitményt nyújt évek óta....a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket,és azt hihetjük,ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok. A többi akik még oda tehetek mellé,thiago silva pl,szintén hibázgat,bár minden meccsét nem láttam,de amin láttam voltak szépen helyezkedési hibái.
A sokra tartott david luiz meg olyan gyermeteg hibákat vét,hogy nevetséges.
Az tény, hogy nem nagyon van náluk jobb játékos jelenleg a posztjukon, nem is ez a baj. A baj az, hogy sokszor a csaját csapatukra veszélyesek azzal amiket egyes szitukban elkövetnek, mert nem bírnak semlegesek maradni és nyugodtak maradni. Ezért nem lesznek ők sosem kiemelkedően jók, mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék, hiába lennének ők a legjobbak, ha egyszerűen sokszor nem gondolkodnak... az esetek többségében.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 13:41

.a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket
Oké, elmúltam már 14 és van önálló véleményem a fociról. Látom, amit látok. :)

Ellenben ugyanolyan butítást végzel itt a fórumon, mint amiket az újságírókra mondasz. Senki nem mondta, hogy nem top játékosok, holott te ezt próbálod a számba/szánkba adni.

ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak..
18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.
Rajta meg kb mindenki röhög a Chelsea drukkereken kívül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 13:40

ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok.
Igen azok, papiron. De ha bayern ellen lehozzák mondjuk a két meccset max 1 olyan egyéni hibából amiből gólt kapunk, akkor befogom a pofám, ígérem.
De merek fogadni, és meg merem előlegezni, hogy oda-vissza minimum kapunk egy gólt, vagy 11-est, vagy piroslapot Ramos vagy Pepe egyéni hibájából.
Ha nem akkor kuss van, még aláírásba is kiírom, hogy RMCF-nek igaza volt.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 13:32

Levette Messit a pályáról, majd oda-vissza gólt vert. Na az, extraklasszis teljesítmény, meg a 18 (?) szabálytalanság nélkül lehozott meccs.
ezek egyedi esetek,illetve szűk időtartam alatt voltak....pepe is levette a csúcs etoot úgy hogy azt sem tudta merre arra.

Én sok olyan meccs van amin nem hibáznak........és a felemlegetett nagymenők is általában livornok,cataniák ellen játszottak az esetek nagy részében.
Ramos és pepe is megbizható kitűnő teljesitményt nyújt évek óta....a média ennek ellenmegy és ez megzavarhatja a fejeket,és azt hihetjük,ők nem top játékosok......az a rossz hír,hogy igencsak azok. A többi akik még oda tehetek mellé,thiago silva pl,szintén hibázgat,bár minden meccsét nem láttam,de amin láttam voltak szépen helyezkedési hibái.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 13:25

.a foci ilyen.
cannavarot kérdezd meg illés béláról. :lol: :lol: vagy geráról. :lol: :lol: még azok is szopatták.

....mint ahogy mindenkit.
Itt most nem arról van szó, hogy valakit ki tudott-e cselezni Thorgelle vagy nem. Hanem arról, hogy szinte nincsen olyan fontos meccs, ahol egyikük ne hibázna. Getafék ellen könnyű villogni, meg cleansheetet lehozni, de nem ez a mérce.

Mérce az, amit mondjuk Varane csinált taknyosként. Levette Messit a pályáról, majd oda-vissza gólt vert. Na az, extraklasszis teljesítmény, meg a 18 (?) szabálytalanság nélkül lehozott meccs. És igen, szar szlogen vagy sem, de ehhez nagy mértékben hozzájárul az, hogy mi van a haj alatt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 13:22

hehe írta:
R.M.C.F írta:Mintahogy hiba nélkül játszó védő nincs. nem létező fogalom. más védők többet hibáznak.
varane a sérüléséig egy egész szezonon át nyomta.
cannavaro, nesta, terry, mind képesek voltak hosszú hónapokig hiba nélkül játszani egyénileg

meg lehet csinálni, fejben dől el ez is.
ramos és pepe kevés ehhez, sosem értek fel a csúcsra.

Attól hogy varane megsérült még játszhatna hiba nélkül. pepe és ramos is volt már sérült,az mitől lenne más?

Nesta? csak jómagam többször röhögtem a saját taknyomat törölgetve ahogyan szopatták......tényleg kitűnő volt....az volt,meg jó sokszor le is cigarettázták szépen,ez benne van.......a foci ilyen.
cannavarot kérdezd meg illés béláról. :lol: :lol: vagy geráról. :lol: :lol: még azok is szopatták.

....mint ahogy mindenkit.

hehe,én értelek,meg tudom hogy a fejben gyenge szlogen most menő lett,de butaság,illetve túlzás. Ezek ott ketten,jelenleg a legjobbak,ez ha tetszik ha nem, ez van. A többi nem ilyen jó.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 13:19

Nem kell a múltba visszamenni. Ott van az Atletinél Godin és Miranda. Persze nem tartják magukat sztárnak, meg a sajtó is kevésbé kezeli őket annak a mieinkkel ellentétbe. Ebben a szezonban hatszor mentek szembe a barcával mégis rendre megették reggelire Messiéket. Bajnokságban legkevesebb gólt a matracosok kapták, szóval azt hiszem a tények magukért beszélnek. Míg náluk a teljesítmény megy ki a pályára, nálunk sajnos elég gyakran csak a név.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 18., péntek 13:12

1-2 napja nézegettem, hogy azért jelen állás szerint elég jó lesz jövőre is a BL mezőny. Pontosítok kicsit. Olyan csapatok fognak ismét szerepelni a BL-ben akiknek nagyon örülök. Mint például első sorban a Liverpool akik különösen jók lesznek szerintem, de mondhatnám még az olaszoknál az AS Rómát, portugáloknál Sportingot, törököknél Fenerbahcét, franciáknál Monacót. Izmos kis csoportok lesznek azért jövőre, ha ez így marad :)
hehe írta:ez a dolgok nehezebbik része :mrgreen:
Téged csak támadni lehet bro :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 13:02

Értelmezzük már, amit írt hehe a támadás helyett. :)
ez a dolgok nehezebbik része :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 18., péntek 12:59

Kerlon írta:Elkezdi Cannavaro hiba nélkül játszott. Max az aranyérmes VB-n,
És az azt megelőző szezonban.. :roll:
Szabálytalanság nélkül lehozott egy Világbajnokságot,úgy hogy azért volt terhelve az az olasz védelem rendesen..GOD módban játszott akkor,amikor a legjobban kellett! Ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 12:48

Kerlon írta:Elkezdi Cannavaro hiba nélkül játszott. :lol: Max az aranyérmes VB-n, az egész madridi szereplése egy hatalmas hiba ...
Értelmezzük már, amit írt hehe a támadás helyett. :)
mind képesek voltak hosszú hónapokig hiba nélkül játszani egyénileg
Nem csak Madridból állt ám Cannavaro pályafutása.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 12:37

Elkezdi Cannavaro hiba nélkül játszott. :lol: Max az aranyérmes VB-n, az egész madridi szereplése egy hatalmas hiba ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 12:07

R.M.C.F írta:Mintahogy hiba nélkül játszó védő nincs. nem létező fogalom. más védők többet hibáznak.
varane a sérüléséig egy egész szezonon át nyomta.
cannavaro, nesta, terry, mind képesek voltak hosszú hónapokig hiba nélkül játszani egyénileg

meg lehet csinálni, fejben dől el ez is.
ramos és pepe kevés ehhez, sosem értek fel a csúcsra.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 11:57

Mintahogy hiba nélkül játszó védő nincs. nem létező fogalom. más védők többet hibáznak.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 11:37

Pont, hogy nem jó az irónia most, mert Pepe szépen lemaradt az egyetlen veszélyes emberükről szögletnél. Hiába tartod nagyra őket, hiába nagy nevek, ha nem Pepe akkor Ramos hibázik éles szituban és fordítva. De hogy mindketten lehozzanak egy hibátlan meccset kemény ellenféllel szemben...erre mikor volt példa utoljára? nem is emlékszem.
Varanet lassan elő lehetne szedni, Ramossal nyomatnám talán, jobban megértik egymást mint a portugállal.
így-így :D

varane-nal kapcs én borúlátó vagyok, az a rohadt térd...
pedig milyen beton volt mindig.
ami biztos, hogy pepe hiába hibátlan a gyökkettő csapatok ellen, és jobb idén, mint ramos, mindkettőben benn van a hiba, amibe a szezonunk belekerülhet.
ramos szintén ugyanez, csak ő még azzal is meg tudja fejelni ,hogy kiállíttatja magát akárki ellen. (most is barca ellen simán ki lehetett volna küldeni a francba, amiért megtaposta alvest, ilyenkor nem számít, hogy alves elütötte a nyújtott kezét. nem egy atomfizikus egyik kv-nk sem, na. ezért kéne varane, hogy egészséges legyen.)
Kép
Kép
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 11:25

pheco írta:Komolyan féltem a Bayerntől, viszont az Arsenal és Manu ellen, amit láttam attól nem este hasra. Bár 100%, hogy ellenünk jobban felpörögnek szokás szerint. Ez a Bayern úgy nyomja a tiki-takát, mint a mostani Barca. Legalábbis amit láttam eddig tőlük, nem győzött meg. Szerdai taktikával verhetőek szerintem. Idegenben remélhetőleg lesz Cé, aztán ott meg szétkontrázzuk őket.
Persze ,hogy jobban fognak pörögni ellenünk.De nálam minimum elvárás a mieinktől ,hogy a lefújás után a seggükön vegyék a levegőt, letelt az 1 év , erre várunk mi is és elvileg ők is 1 éve, hogy jóvátegyék azt amit tavaly elbasztak...Nekem csak annyi a kérésem ,hogy vagy előnnyel vagy minimum döntetlennel utazhassanak Münchenbe, az elmúlt években mindig az első meccsen ment el a döntő...Nem kell kapkodni, gólt fogunk kapni ebben biztos vagyok, meg kell próbálni lehozni egy bekapott góllal és minimum 1 lőtt góllal az első meccset, Münchenben meg ami a csövön kifér...

Ugye ami a Bayern célja az az úgy nevezett "umschalten" szóval ,hogy 2 játékstílust között tudjanak váltani, ez még nem működik...A Manchester ellen volt valami hasonló de ott ha nem egyenlítenek rögtön egy percre rá szerintem rendesen megszenvedtek volna még Moyes-ék ellen is...Nem kell túlcifrázni beállni kontrákra alá José és a helyzeteket beverni, bizakodó vagyok, ugyanakkor persze tartok is a Bayerntől...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 11:20

R.M.C.F írta:
Götzét elnyomná könnyedén a Ramos-Pepe páros.
áááá...fejben gyengék. Götze lefocizza őket.

Pont, hogy nem jó az irónia most, mert Pepe szépen lemaradt az egyetlen veszélyes emberükről szögletnél. Hiába tartod nagyra őket, hiába nagy nevek, ha nem Pepe akkor Ramos hibázik éles szituban és fordítva. De hogy mindketten lehozzanak egy hibátlan meccset kemény ellenféllel szemben...erre mikor volt példa utoljára? nem is emlékszem.
Varanet lassan elő lehetne szedni, Ramossal nyomatnám talán, jobban megértik egymást mint a portugállal.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 18., péntek 10:49

Mondjuk Bartra épp nem hobbit (183), de attól még szarvashiba volt, mert ugye eleve nem sokan jöhettek szóba, akik az 170-et ütik...

de ha már itt tartunk, Alba is tisztán fejelt kapura, mert ott a mi hobbitunk volt mellette (Carvajal). Ez jobban aggaszt

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 10:34

R.M.C.F írta:
Götzét elnyomná könnyedén a Ramos-Pepe páros.
áááá...fejben gyengék. Götze lefocizza őket.
megint jött a szokásos menetrend hiba pepétől, a hobbitok fejjel szereztek gólt :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: