Szerintem védekezik, de tegnap meg az utóbbi időben egyértelműen CR szerepét vette át(és helyét is) a csapatban. Tegnap is és a kupa döntőn is csak a kihozatalt zavarták nem kellett nekik keményen visszazárni. Ha jobb oldalon volt és CR is a csapatban, akkor fegyelmezett szokott ő is zárni. A tegnapi esetek meg bosszantóak voltak... Remélem azért nem megy el ebbe az irányba.Csabi írta:50 millió körüli összegért hatalmas igazolás lett volna, de még mindig úgy gondolom, hogy 100ért jobban meg tudtuk volna erősíteni a csapatot. ami meglep, hogy mennyire keveset védekezik, valamint, hogy legalább annyira önző mint cé (ha már neki mindig fel van említve), bár azt gyorsan hozzáteszem, hogy én úgy érzem, hogy ronaldóra a csapatban vezérként tekintenek, és tegnap is volt egy olyan jelenet, amikor le mertem volna fogadni, hogy ha bale mellett cé robog el a bal oldalon, akkor azonnal adja neki a labdát, de mivel benzema/dimaria akárki volt, ezért bale tolta tovább a szólót, és el is vesztette a labdát.
A fejjátékával meg szerintem semmi gond, mostanában amúgy se szerzünk túl sok fejes gólt és ő sem kerül úgy a kapu elé.