RealMiki írta:Tegnap a mérkőzés több szakaszában olyan érzésem volt,hogy nem csapatot látok,hanem kiváló futballisták halmazát.
Nincs összhang,harmónia a játékosok között.
Egyrészt nem látom rajtuk azt,hogy képesek egymásért,bajtársiasan ( ahogy Di Stefano szokott kritizálni ) küzdeni.
Másrészt nem érzik egymást a játékosok.Többször láttam olyant,hogy két játékos támadás közben összefutott.
Ez egyfelől Ancelotti sara, hogy nem tudja őket csapattá összegyúrni,másrészről a keret magja hosszú évek óta együtt játszik.Hogy lehet,hogy nem ismerik egymás mozgását?
Én szerintem ezt összegyúrni egy szezon alatt nem lehet.Az,hogy Ancelotti ne munkálkodna edna rzen,sztm nem igaz.Bármilyen furcsán hangzik,mék keresi az aktuális csapatát.Pont ezért nem várt senki még a nyáron semmi kiemelkedőt,(Real szinten),még ettől a csapattól.De időközben,mivel mind a ligában,mind a BL-ben,simán oke vagyunk,pláne azzal hohy megnyertük.a kupát,megnőttek az igények.
Ami pozitivum,hogy a csapat kezd "csapattá" formálódni,a következők:
-Megtalálta DM helyét,ami aztán maga a team nagy erősségé vált,ez nem kérdés...
-Isco tegnapi játéka alapján,sztm jó csapatjátékos lehet,nyilván ezzel veszthet a kreativitásából,de kompenzálhatja mindezt azzal az elánnal,amit tegnap mutatott,hogy igen is alá tudja magát rendelni a cdapat érdekeinek ha szükséges.
-Bale egyre inkább kezdi magát megtalálni,gondolok itt arra az önbizalomra,amit hiányoltam ezidáig.
-Benzema sem olyan rapszodikus már,mint eddig,látom rajta hogy megvan az az önbizalom,amit évek óta hiányzott,és-hogy ez edzői utasításra vagy sem-de megtalálta azt a helyet a rendszerben,ami két olyan brutal támadó mint Ronaldo vagy Bale mellett,a legkifizetődőbb.
-Fel tudta hozni egy olyan dzintre Jesét,amilyenre egy top ccsapatban kell,egy utánpótlás futballistából csinált egy-ha nem is klasszis-de egy olyan focistát,akiből bőven az lehet a következő években.
Lehet hogy akadozik még a gépezet,de hogy az olasz jó úton halad,azt mi sem támasztja alá jobban mint az eddigi eredmények.
Ha ezen az úton halad tovább,és ha összehoz még 1-2 jó igazolást,főként a kp-ra,akkor még ütőképesebb lesz ez a Real Madrid.Hagyni kell dolgozni.Mert eddig nálam többet elért,mint azt még nyáron gondoltam volna...