addig jó amíg nem hall róla az ember..nem tartom valami nagy edzőnek, bár ha őt megkérdeznénk, valszeg mást mondanaGT37 írta: Furcsa amúgy Magath papát látni a padon, róla sem hallottam már vagy két éve.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:55
addig jó amíg nem hall róla az ember..nem tartom valami nagy edzőnek, bár ha őt megkérdeznénk, valszeg mást mondanaGT37 írta: Furcsa amúgy Magath papát látni a padon, róla sem hallottam már vagy két éve.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 14:53
ziro4vr írta:gondolkodtam hogy bemásolom a kezdőt, de nem éreztem magam méltónak ráGT37 írta:Félidőben 1-1-re állunk a Fulham ellen, meglepő módon Eriksen adta a gólpasszt. Csak most tudok bekapcsolódni a meccsbe, remélem, behúzzuk valahogy.Mondjuk ez a Kaboul-Fryers páros középen nem hangzik olyan jól...
![]()
![]()
és vezet is a csapatod, ennyit jelent a jelenléted
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:51
gondolkodtam hogy bemásolom a kezdőt, de nem éreztem magam méltónak ráGT37 írta:Félidőben 1-1-re állunk a Fulham ellen, meglepő módon Eriksen adta a gólpasszt. Csak most tudok bekapcsolódni a meccsbe, remélem, behúzzuk valahogy.Mondjuk ez a Kaboul-Fryers páros középen nem hangzik olyan jól...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 19., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 18., péntek 23:08
Amikor a komplett védelmet esernyőzte be egy csellelR.M.C.F írta:vagy djaminh
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 18., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 20:59
+SAFchester...hehe írta:már csak egy jó depor, valencia, sevilla, lyon, marseille, milan, inter, juve és fradi kellR.M.C.F írta:Chelsea-re nyomtam anno, JM miatt,ő plusz egy ember egy csapatnál. De örülök a pool feltámadásának, régi nagy csapat,akikre szüksége volt a focinak.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 18., péntek 20:05
20 évesen
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 15:59
Ez így van,de ismerve Mout,koránt sem biztos hogy hozza a meccset a liverpool.Bár talán az X is elég lehet,de a cheldeat még mindig szervezettebbnek tsrtom.mint csapatot.Ami a vörösök mellett szöl,hogy talán jobban egyben vannak,és itt most enyhe képzavar lehet,hisz előbb írtam hogy szervezetebb a chelsea,de ezt úgy értem hogy taktikailag,míg a poolnál maga a csapat egység az,ami egyetlen PL csapatnál sincs meg,mint őnáluk.R.M.C.F írta:Chelsea-re nyomtam anno, JM miatt,ő plusz egy ember egy csapatnál. De örülök a pool feltámadásának, régi nagy csapat,akikre szüksége volt a focinak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 18., péntek 15:53
már csak egy jó depor, valencia, sevilla, lyon, marseille, milan, inter, juve és fradi kellR.M.C.F írta:Chelsea-re nyomtam anno, JM miatt,ő plusz egy ember egy csapatnál. De örülök a pool feltámadásának, régi nagy csapat,akikre szüksége volt a focinak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 15:28
Legyen úgy.De ha a tegnap alapították volna is megérdemlik, hogy helyesen leírjuk a nevét nemde?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 18., péntek 15:08
Miért is? A klubot 1880-ban alapították, és nyertek már 1-2 kupát.torjack írta: Ugyanakkor a tisztelet nem olyan dolog, ami alanyi jogon jár, hanem vagy kivívod, vagy nem. A futballistáiknak, edzőjüknek, szurkolóiknak jár. Magának a klubnak? Térjünk vissza rá úgy 20-30 év múlva.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 18., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 15:02
nmate írta:Nem kötekedésből, meg tudom, hogy semmi jogom szólni, de ne süllyedjünk már FCB meg EB fórum szintre. Tisztelet adjuk meg.torjack írta:shitty nem nyeri meg
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 18., péntek 14:07
Nem kötekedésből, meg tudom, hogy semmi jogom szólni, de ne süllyedjünk már FCB meg EB fórum szintre. Tisztelet adjuk meg.torjack írta:shitty nem nyeri meg
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 18., péntek 13:31
dettó.Realista24 írta:Chelseare nyomtam korábban, de bízom benne, hogy a Pool nyeri, megérdemelnék minden tekintetben. És őszintén bevallva, amiket eddig néztem meccseket, tetszettek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 12:59
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem