Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 15:00

Úszómester írta:arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
Nemtudni. De egy Bayernben sincs peldaul Ronaldo, de meg a Dortmundban sem. Hanem vannak helyettuk minosegi jatekosok, es latjuk mit csinálnak mostanában.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 14:56

Úszómester írta:arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
:D :D
Jó kérdés.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 23., csütörtök 14:53

arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat

schranzer

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 14:42

RaúlRealMadrid írta:A PSG megint megpróbálja megszerezni Cristiano Ronaldót. A francia klub akkor engedi Ancelottit, ha tárgyalhatnak Ronaldóról a Real Madriddal.

Köszönjük, ennyire azért nem kell az olasz... jó lesz ide más is. :D
Viszont ha nemakar hosszabbítani CR, akkor simán eladnám. Kérnék helyette egy Verratti+Lucas Moura+50/60 millos packot, es deal. :D
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 14:39

A PSG megint megpróbálja megszerezni Cristiano Ronaldót. A francia klub akkor engedi Ancelottit, ha tárgyalhatnak Ronaldóról a Real Madriddal.

Köszönjük, ennyire azért nem kell az olasz... jó lesz ide más is. :D

schranzer

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 14:03

Én viszont Ozil fan vagyok. Azt viszont hozzá is teszem ehhez, hogy az idei teljesitmenyevel abszolut nemvagyok megelégedve, neméppen ezért kedveltem meg a jatekat. Sokkal inkabb a 2010es Vbn bemutatott produkcioja miatt, amikor eloszor lattam jatszani, már az elso meccsén az elso labdaerinteseibol lattam, hogy ehhez hasonlot mar regen lattam focipalyan. Páran irtak akkor, az elso meccsek után, hogy a 2010es VB felfedezettje Ozil lesz. Ahogy mindenki masnak, neki is vannak hibai, pontatlansagai. Ez az idei szezonban tobbszorosere nott. Viszont nemszabad elfelejteni, hogy mit is csinalt akkor, mikor idejott. Vagy a tavalyi szezonban is. Egyrészt neki is koszonhetjuk azt a bajnoki cimet, de vegulis ez a kijelentes ugyanugy ervenyes az egesz csapatra, itt nemakarom ot kiemelni. Idén azonban észrevettem, hogy mintha leszukult volna a repertoárja. Az elozo evekben rendre voltak szemet gyonyorkodteto megoldasai, sarkazások, és nemis tudom mennyi kotenyt kiosztott, egyik kedvence volt ha lehet azt mondani, fogalmam nicns melyik jatekos az, akitol ennyi kotenyt lattam volna valamikor. Na mindegy, ezen csak megakadt a szemem. Szoval a lényege az egésznek, hogy idén ezek rendre elmaradtak, vagy ha elo is bukkantak, kb. minden 5. meccsen. Es ennel a pontnál kell megállni. Bennem felmerult az a kerdes, hogy egy ilyen technikai adottsagokkal rendelkezo jatekos, aki meg csak 24 éves, (azt ne akarja nekem bemagyarazni senki se, hogy elfelejtett focizni, plane nem azt, hogy megoregedett (24!) ), szoval hogy egy ilyen jatekos nem e veletlenul a Mourinho fele lebutito taktika áldozata? Vagy a Mourinho féle, betonbiztos, rizikomentes jatek áldozata? Ahol ugyebar fontos a tamadas, meg a golszerzes, addig a pontig, amig nicns gol, aztan meg beallunk bekkeni, meg kontrázni? Vagy ahol van egy taktika, "neszeCRfusselvele", meg ivelgessunk, meg mindent ki a szélre? Meg ahol alapkovetelmeny az, hogy ne menjunk bele semmi rizikoba, inkabb ne legyen csel, hanem passzold hátra (kivétel CR) ? Mert ezekbol kiindulva nemhinném, hogy Ozil ennyit vesztett volna tudasabol, csak egyszeruen Mourinho taktikaja kiaknázta a kepessegeit. Azok a tulajdonsagai, hogy egylabas, meg konnyen elnyomhato, azok mar megvoltak akkor is, mikor erkezett, megsem tunt ki annyira a mezonybol, a valogatottban sem. Egy szo mint száz, a kepessegei most is ugyanugy megvannak, csak szerintem nem illett Mourinho egysiku, kontrajatekaba, a masik dolog meg az, hogy ha a mostani szezont nezzuk, CRen kivul az egesz csapat lofasz volt (itt azokat értem, akik az alapkezdoben voltak, ide ne szamitsatok Modricot meg Varanet, akik csak a szezon masodik feleben kaptak eloszor rendre lehetosegeket), de még CR is az volt, egeszen januárig.

Amugy ehhez a temahoz visszatérve, nekem az is nagyon fura, hogy miert pont azok a jatekosok szerepeltek jol idén, akik kb most kerultek Mourinhohoz (CRt megint csak nenézzuk, o egy robot, neki nemszamit semmi)? Gondolok itt Modricra, Lopezre, meg ugye Varane, aki idén kapta csak meg a bizalmat tole, elotte valo meccseken csak tudjuk mikent szamitott rá. Szoval ezis egy érdekes valami, hogy miert csak ezek a jatekosok tartottak ki mellette, miert csak ok voltak azok, akiknek nem akadt gondjuk Joséval, érdekes valami, de lehet megint csak egy konspiracio haha.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 13:56

Neymar... 100 MILLIÓT NEKI!!! MOST!
A legjobb végén fogtad meg a dolgot. :agree:

biztos nem őt hoztam volna.
Még nincs is itt. Komoly az érdeklődés a Real részéről, ez biztos, viszont a játékos nem feltétlen ide jönne, illetve annyit a Madrid sem szándékozik adni, amennyit a Malaga szeretne.
20 + Morata fölé nem mennék, még akkor sem, ha ez így nyilván nem éri el a 35 milliót. Ebbe is csak azért mennék bele, mert Morata szerintem semmilyen szinten nem elég a Realhoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:50

iscot én sem tudom hova tenni.
Főleg úgy hogy ennyiért pár éve hozhattunk volna egy David Silvat is.
Véleményem szerint Isco a padra jönne és arra, hogy legyen minőségi csere ami véleményem szerint időszerű már
Én is ezt a lehetőséget látom, eléggé univerzális szóval ha valaki kiesik a támadó középpályásaink közül akkor oda be lehet rakni, viszonylag technikás is de egy állandó kezdőtől nagyon messze van. Nem mondom hogy mellélövünk vele, de én biztos nem őt hoztam volna.

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 23., csütörtök 13:40

Özil első éve jó volt a másodikban kaki volt akkor mondták,hogy dimaria lehet az új írányítónk ami azért elég fura,ebben az évben meg csak vonszolta magát,60 perc után kipukkad,és emlékszem a vb-re Özil is abból él 3 éve :cens:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 23., csütörtök 13:38

Véleményem szerint Isco a padra jönne és arra, hogy legyen minőségi csere ami véleményem szerint időszerű már, mert Callejón nem éppen minőségi csere szerintem..... :roll: Annak is örülök, hogy ebbe ő is bele van vonva így legalább törünk az áron bár az a 20 misi így sem kepés :hmmm: .
Bale transfernél abban bízok, hogy hátha elfogadnák DM-et meg x misit és ezzel ő is meg lenne oldva.
Legjobban a Higus transfer aggaszt, de szerintem Ancelotti már puhítja Verattit, de kéne 1 valamire való tag Khedira helyett :roll:
Csatár posztról nem beszélek, de van 1 olyan érésem, hogy ebből vagy Lewandowski lesz vagy Cavani, de ha a City okosan bizniszel akkor Lewa fog jönni, mert nem szivesen adják el a Bayernnek :hmmm:

RaúlRealMadrid

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 13:34

Neymar... 100 MILLIÓT NEKI!!! MOST!

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 23., csütörtök 13:31

Tayo írta:
Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban.
ezt csak arra hoztam fel hogy leírta hogy isco már ilyen fiatalon válogatott játékos és hogy özil ilyen idősen sehol sem volt.
Özil is 20 évesen lett felnőtt válogatott, szóval ez az érvelés nagyon nem helytálló, sőt 21 évesen már stabil kezdő volt és segítette a csapatát a kijutásban, majd a tornán is. Ehhez képest Isco hol áll?
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Özil fan, de szerintem jobb játékos a spanyolnál és kétlem, hogy a ez "hierarchia" valaha is megváltozna.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 23., csütörtök 13:24

Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott... :coffee:
Ja Isconak 21 évesen van 1 válogatott meccse, míg Özil ennyi idősen már alapember volt a németeknél.

Amúgy nem a válogatottban játszott meccseik számán kell játékosokat igazolni. Ennyi erővel akkor Carvajal sem kell, mert még kerettag sem volt. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy miért nem hívták még be

Özilt meg nem kell még leírni. Nem csak ő tehet arról, hogy nem ment neki. Ha az új edző jól kitudja használni a képességeit akkor jó lesz ő

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:23

Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban.
ezt csak arra hoztam fel hogy leírta hogy isco már ilyen fiatalon válogatott játékos és hogy özil ilyen idősen sehol sem volt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 23., csütörtök 13:20

Viszont én Khediraval úgy vagyok hogy nem zavarnám világgá. Oké, láthattuk hogy a képességei alapján abban a rendszerben
Oke,csak ezzel nekem az a bajom,hogy magán a posztján sem nyújt kiemelkedőt,párharcokban alulmarad,rendszeresen labdát veszít,sokszor csak csetlik-botlik,nem találja helyét a pályán...
Nem a rendszerrel van itt a baj,hanem a képességekkel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RaúlRealMadrid

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 13:19

"Ronaldo fel akarta bontani a szerződését. Igazából nem akar hosszabbítani, most pedig már csak két éve van hátra Madridban. Az utóbbi néhány évben kialakult egy olyan szabály, hogy hosszabbítasz, vagy elmész. Ha nem írsz alá, nem érsz semmit..."
by Ramón Calderón
Ilyen kávét kiköpős szmájli nincs? -.-"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 13:18

nem most lesz az amikor ő kezdő lesz a válogatottban.
Igazából pont les*arom, hogy ki hogyan teljesít a válogatottban. :-)
A klubnál tegyen meg mindent a triplázásért, és akkor már elégedett leszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 23., csütörtök 13:18

iscot én sem tudom hova tenni.

jó spíler, nem kérdés. de kezdjük azzal, h valaki árulja már el a posztját. :mrgreen: mert én ami meccseket láttam tőle, ott feltűnt jobb oldalt, bal oldalt, középen, mindenhol. nyílván erre lehet mondani, h fasza univerzális, meg akár egy diamrianal jobb, de nem hiszem, h olyan sokkal előrébb lennénk vele.
ha meg rotálásba lesz, akkor meg végképp ne fizessünk 30milliót. ezt a pénzt basszuk pluszba vidal mellé egy kp-sra, mondjuk verrattira. :mrgreen:

isco helyett meg olcsóbban hozzuk fel jesét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:17

Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott...
nem vagyok a mostani formájától hasraesve én sem özilnek, de azért azt ne feledd hogy a 2010-es vb-n kulcsfigurája volt a németeknek és elég jól teljesített. azért ezt isco nem igen mondhatja el magáról egyhamar , nem most lesz az amikor ő kezdő lesz a válogatottban.

öziltől is várnék egy komolyabb teljesítményjavulást az új rendszerben, mert josénál nagyon elkényelmesedett és nagyképű lett. talán ha néha a padon találná magát feléledne , remélem ancelotti kezelésbe veszi mert azért ennél bőven több lehetne benne.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 13:09

ganjaman89 írta:
nem igazán látok sokat iscoban, a bajnokságban viszonylag egy képzett játékosnak számít, de azért a posztján egy özilnek és modricnak max a csukáját hordhatja. kaká helyett azért jó lenne, meglátjuk mit fog vele kezdeni ancelotti.
Isco-bol nagyobb játékos lesz,mint Özilböl,ennyi idősen a gürüszemü még sehol nem volt,Isco meg már válogatott... :coffee:
hogy igazságot tegyek, egyik sem túl nagy eresztés.
Kép
Kép
Kép

Vissza: