Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem gondolnam hogy azon kene gondolkodni hogy a 0-0is jo na meg csak az bebacna ha 0-0lenne..itthon 2-3golos elony kell!!nem jo most a bayern visszesetek jatekban siman el lehet oket kapni!! Kell egy nagyobb elony!! Mert munchenben eleg megint egy hiba es megzavarodik a csapat es bedaraljak..mint lasd Dortmund..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván a kollega lélektanilag jobbnak itéli ha otthon nem kapunk gólt.Merthogy ha igen,az helyből kettőt ér münchenben.A lényeg,hogy nekünk mindenképp kell gólt szerezni idegenben,anélkül nem fog menni.Egyébként matematikailag valóban mindegy h 0-0 vagy 2-1 ide...lehet h nem gondoltam eléggé át, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a visszavágón nem születhet olyan eredmény amivel továbbmennénk az odavágós 0-0-al, de a 2-1-el kiesünk
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tehát jobb a 0-0...vagy próbáld meg érthetőbben megfogalmaznidannen írta: én csak azt írtam, hogy egy 0-0val is elégedett lennék és a 2-1re húznám a számat
inkább nyerjünk 2-1re, vagy 6-5re, tökmind1, de előnyből várhatjuk a visszavágót, ergo egyel több kedvező eredmény születhet a számunkra
lehet h nem gondoltam eléggé át, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a visszavágón nem születhet olyan eredmény amivel továbbmennénk az odavágós 0-0-al, de a 2-1-el kiesünk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Apuuuuu.....kezdődikmatador írta:Könyörgöm magyarázd már meg, hogy miért jobb a 0-0, mint a 2-1ide.dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
Ezt minden évben ellövi valaki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézd már meg, hogy egy ebén vagy vébén az utóbbi években milyen szintű ellenfelek vannak, vicc az egész, hagyjuk már.dannen írta:ja, adja is vissza az érmet az összes aki végigjátszott minden meccset de nem a barcában focizik mert igazából a barca stílusával nyertek azért van egy határ..hehe írta:az mind rajta múlott, nem a barcásokon, a barca stílusával
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Könyörgöm magyarázd már meg, hogy miért jobb a 0-0, mint a 2-1ide.dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
Sportfilozófia: Roger Federer
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
sőt itt a háromból kettőször jobbhátvéd volt, biztos csak azért jött össze...Gascoigne írta:Ramos: eb, vb, eb...míg a mi szerencsétlenjeink lófaszt nem csináltak még
(((nem akarok belemenni poén csak )))
Nem illik.
- hehe
az mind rajta múlott, nem a barcásokon, a barca stílusávalGascoigne írta:Ramos: eb, vb, eb...míg a mi szerencsétlenjeink lófaszt nem csináltak még
- ziro4vr
legjobb szerintem..a lehetséges helyettese meg egy amatőr, aki max fifában látott eddig olyan játékosokat, mint Bale, Benzema, CR..szóval lenne kontraszt, jahhunmadridista írta: Neuer napjaink egyik legjobb kapusa...ha nem lenne az óriási érvágás lenne a Bayernnek..óriási szellemi vezére is a bajoroknak ő. De szerintem össze drótozzák.
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Neuer napjaink egyik legjobb kapusa...ha nem lenne az óriási érvágás lenne a Bayernnek..óriási szellemi vezére is a bajoroknak ő. De szerintem össze drótozzák.BBeno írta:nem tudom volt-e már, de elvileg Neuer nem lesz az odavágón. bár ez is fb hír szóval nem mondok inkább semmit. szerintem játszani fog.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ramos: eb, vb, eb...míg a mi szerencsétlenjeink lófaszt nem csináltak még
- hehe
azért egy varane-nal sokkal nyugodtabban és magabiztosabban mehetnénk neki a bayernnek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amíg a középpálya ilyen gyenge és a szélső védőink is folyamatosan hibáznak, addig felesleges Ramosékat okolni. Top 5 mindkét faszi, ez szerintem vitathatatlan. Nincs olyan védő, akire elcserélném valamelyiküket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A real sikertelensége a legkevésbé kettőjükön múlt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
csak ők szarrányerték magukat a klubjaikkal, míg a mi szerencsétlenjeink lófaszt nem csináltak még, mondjuk tény, hogy ramos messze klubelső piroslapok tekintetében.morientes írta:Adom,vmi ilyet írtam én is a minap,bár nem részleteztem ilyen okosan.Nem akarok senkit sem meggyőzni hogy pepe és ramos top játékos,aki nem látja,annak az a maga baja. Lehet elmegy egyiken a bl döntő....lehet,mint ahogy minden bl döntő elmegy valakinek a hibája miatt...a foci ilyen,ha nem ilyen lenne,unalmas lenne mint a hangyaszedés boxkesztyűben.
Maldini,Nesta is tudott hibázni,Nestanak még az agya is eldurrant olykor,úgy mint Pepenek vagy Ramosnak...mégis sokan minden idők legjobb belsővédőjének tartják őket mind a mai napig.Vagy a mi legendánk,Hierro,na ő is bakizott néha olyanokat hogy fejem fogtam...csak hát az idő....megszépít sokmindent...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt már rá precedens a futball történelmében, most sem kizárt, hogy ez történjen. Én valahogy úgy érzem, hogy nem passzol neki ez a csapat, a csapatnak pedig nem passzol az ő felfogása...sentry írta:Én remélem, hogy akkora nagyot akar húzni, hogy na majd most Ő a nagy edző megmutatja a Real ellen..... és eltaktikázza magát. Nagyon jó lenne nyerni 2-0ra.
Ramioli írta:Megnéztem a Bayern meccsét , volt variálás rendesen, Pep talán úgy gondolja a tiki-taka mégsem jó ellenünk?? mert egészen mást próbálgattak ma, amiből aztán kijött egy jó nagy kaki
Én remélem, hogy akkora nagyot akar húzni, hogy na majd most Ő a nagy edző megmutatja a Real ellen..... és eltaktikázza magát. Nagyon jó lenne nyerni 2-0ra.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Megnéztem a Bayern meccsét , volt variálás rendesen, Pep talán úgy gondolja a tiki-taka mégsem jó ellenünk?? mert egészen mást próbálgattak ma, amiből aztán kijött egy jó nagy kaki
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom,vmi ilyet írtam én is a minap,bár nem részleteztem ilyen okosan.Nem akarok senkit sem meggyőzni hogy pepe és ramos top játékos,aki nem látja,annak az a maga baja. Lehet elmegy egyiken a bl döntő....lehet,mint ahogy minden bl döntő elmegy valakinek a hibája miatt...a foci ilyen,ha nem ilyen lenne,unalmas lenne mint a hangyaszedés boxkesztyűben.
Maldini,Nesta is tudott hibázni,Nestanak még az agya is eldurrant olykor,úgy mint Pepenek vagy Ramosnak...mégis sokan minden idők legjobb belsővédőjének tartják őket mind a mai napig.Vagy a mi legendánk,Hierro,na ő is bakizott néha olyanokat hogy fejem fogtam...csak hát az idő....megszépít sokmindent...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
óriási előny lenne számunkra, ha nem lenne Neuer..de lesz, nincs kétségem..nincs akkora makkunk
Nem illik.