Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
Azért egyre több helyen olvasni tegnap óta, hogy Ancelotti szeretné Vidalt. Ez örömteli, akkor is, ha kevés rá a sansz. A Marca cikke szerint a City 40 milliós ajánlatát már visszadobták, itt is említik, hogy Conténél érinthetetlen. Ez már kevésbé jó. Viszont ugye Higuaínért nem akarnak annyit fizetni, amit a Madrid várna, én már egy Higu + 15 milliós biznisszel is verném a seggemet a földhöz.
Az a baj csak, hogy a játékos a nyilatkozatai alapján nem nagyon akar váltani. Remélem Perez és Ancelotti beszélni fognak vele, és meggyőzik. Ha Ő is szólna az olaszok vezetőinek, hogy fontolják meg a Real ajánlatát, akkor lehetne esély rá.
Hopp, bilibe lóg a kezem. Jó lesz nekünk Casemiro, Kondogbia meg Khedira.
Az a baj csak, hogy a játékos a nyilatkozatai alapján nem nagyon akar váltani. Remélem Perez és Ancelotti beszélni fognak vele, és meggyőzik. Ha Ő is szólna az olaszok vezetőinek, hogy fontolják meg a Real ajánlatát, akkor lehetne esély rá.
Hopp, bilibe lóg a kezem. Jó lesz nekünk Casemiro, Kondogbia meg Khedira.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Sociedad igaz, hogy erős ellenfél (4-ik helyen vannak talán?), de legalább a fél csapatot Castillásokból állítanám ki. Megérdemelnék az esélyt (az is megér egy misét, hogy a Castilla "fele" ingyen mehet mert lejár a szerződése, ha 1 millákat is kapnánk értük az is bevétel lenne..) De remélem megint a gálaemberek játszanak.A Real Madrid játékosai túl vannak a negyedik edzésükön is a héten, amellyel a vasárnapi Sociedad elleni bajnokira készültek.
Az utolsó meccset meg itthon be kell húzni a hazai veretlenségi sorozat miatt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hacsak nem kozolnek veled, h megfelelo ajanlat eseten tavozhatsz.dannen írta:
ezt már több embertől olvastam itt. biztosan ide jönne egy barcás gyerek, mikor rajtunk kívül más nagy csapatok is leigazolnák tudtommal. már csak elvből sem jönnék ide a helyében.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szerintem elég profi klub a Bayern, talán az egyik legjobban vezetett, de speciel ez nem az edzőkból következik. az utóbbi éveket nézve Klinsmann egy szezont sem élt meg, a beugró Jupp-ot akkor nem tartottzák meg, van Gaal a második szezonja végét nem érte meg, Heynckest most két év után váltják, de már másfél év után eldöntötték. Pedig a bajoroknál annyi lenne a feladat, hogy legalább hazai terepen nyomják le a pénzügyileg meg minden külső szempont alapján gyengébb csapatokat.A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)
A München nem az edzőtől erős igazán, hanem a vezetőségtől. Ezért nincs gondom nálunk se azzal, ha nem kizárólag az edző jogköre az igazolás. Az se jó persze, ha egy elnök önmagában dönt, főleg, hogy nálunk inkább gazdasági oldalról jövő elnök van. A legjobb, ha megvan az a 3-4 ember, akik közösen tudnak dönteni, szóval bízom abban, hogy nálunk is majd a Perez, Zidane, Sanchez, edző (Ancelotti) bizottság közösen hoznak döntést ilyen témákban.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Ha ez igaz....Isco helyett egyértelműen őt hoznám...Sőt, a 'Marca' úgy tudja, Thiago kivásárlási ára a szerződésben rögzített 90 millió euróról mindössze 18 millió euróra csökkent, mert nem lépett pályára a találkozók bizonyos százalékán ebben a szezonban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Getafe pont jó hely, ja nem nem hiszem el, hogy nem számolunk Jesével. Nem érdemelné meg? De!Realista24 írta:Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
Amúgy közben kiderült, hogy Jesét nem viszik az U21-es tornára... csak Nachot, meg Moratat innen. Mondjuk ezt meg nem értem, mert van 21 gólja és 10 gólpassza és nem viszik el, míg Deu-t elviszik, aki szintén a 2. osztályban van, és rosszabb mutatói vannak. Nem értem ezt.....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hiszem hogy megértettél,én meg nem kivánom taglalni,úgyhogy lapozzunk...Galacticos írta:jaj ezerszer inkább bale hatvanért mint navas 35ért.azé nézzük már meg a két csapatot..az egyik évek óta együtt van, mert igen a mi csapatunknak ez volt a 3. szezonja. míg a psg?morientes írta:Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
jaj ezerszer inkább bale hatvanért mint navas 35ért.
azé nézzük már meg a két csapatot..az egyik évek óta együtt van, mert igen a mi csapatunknak ez volt a 3. szezonja. míg a psg?morientes írta:Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
na ne vicceljenek már a spanyol Krisz Rudival
a csávó nem tud Madridba igazolni, mert krónikus honvágyban szenved...vagy veszünk egy játékost, hogy legyen, aki a sevillai vendég szereplésekkor játsszon?
a csávó nem tud Madridba igazolni, mert krónikus honvágyban szenved...vagy veszünk egy játékost, hogy legyen, aki a sevillai vendég szereplésekkor játsszon?
ha elbasszuk Jesét úgy, hogy még ki se próbáltuk, hogy a nagy csapatba hogy muzsikálna, akkor bassza meg a vezetőség a játékospolitikátRealista24 írta:Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gerr90 írta: Özil is 20 évesen lett felnőtt válogatott, szóval ez az érvelés nagyon nem helytálló, sőt 21 évesen már stabil kezdő volt és segítette a csapatát a kijutásban, majd a tornán is. Ehhez képest Isco hol áll?
Ozil 20 evesen a spanyol valogatott kozelebe nem kerult volna(ezt csak ugy szemleltetes keppen irom)Ja Isconak 21 évesen van 1 válogatott meccse, míg Özil ennyi idősen már alapember volt a németeknél.
ebben a spanyol valogatottban David Silva is nehezen fer be, nem beszelve Matarol. Ozilnek hol volt ilyen konkurenciaja amikor 20 eves volt. Gotze, Reus, Schurle is csak az utobbi 1 evben kerultek elo. Isconak nehez dolga van ilyen szempontbol, mert ott van egy Iniesta, Mata, David Silva,Thiago Alcantara, Pedro es Del Bosque aki peldaul makacsul ragaszkodik a Xavi-Xabi-Buszkec harmashoz. Leglababb 1 helye felszabadulhatna, ha nem szamitana az egyikre. Ezekutan en nem csodalkozok, h csak 1 valogatottsaga van, Ozilnek sem lenne tobb ebben a valogatottban 21 evesen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)morientes írta:
A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
1 éve van az edzőnek arra hogy mindent megnyerjen régen is mi volt csak bl-t nyertünk? bajnokságot nem? mehetsz
bajnokságot nyertünk bl-t nem? mehetsz
Pff, ne is mond...Ekkora kretének mi sem lehetünk.Ha jól láttam abba az esetben érkezne, ha DM dobbant és Bale-t nem sikerül idecsábítani. Igazából mindkét lehetőségre látok esélyt, szóval jó lenne, ha nem ijesztgetnék a madridistákat ilyen hírekkel.
Mivel a felvetésben az volt, hogy ha nem írja alá a hosszabbítást...Tehát ebben az esetben az a kérdés, hogy nincs CR van 120 milla, vagy hogy CR se lesz 1-2 év múlva, meg 120 milla sem...arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
Ha nem akar hosszabbítani, el kell adni. Ez van. Ha egy új korszak jön, akkor kicsi az esély arra, hogy az első évben alkossunk valamit, tehát egy év már elveszik. Azt azt következő 1-3 év lehet az időszak csúcsa, és ha CR kiszáll belőle, pénzt sem hoz, akkor pótolni is nehéz lesz, vissza is eshetünk komolyabban.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem jobb mint Di María,de Navast 4-5 éve kellett volna megvenni. Csak ugye van az a betegsége/fóbiája vagy mi.miró írta:avas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
örülök isconak nagyon hogy kezdik szóba hozni velünk,a csatár jelöltek parádésak,nem is hiszem el hogy 3 év után lesz csatárunk..
akiktől félnék az bale,neymar és navas.az előző kettő inkább az ár/érték arány miatt szerintem óriási a lutri benne,navas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2,nem is értem az indokot hogy miért került terítékre.
akiktől félnék az bale,neymar és navas.az előző kettő inkább az ár/érték arány miatt szerintem óriási a lutri benne,navas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2,nem is értem az indokot hogy miért került terítékre.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- RealMadridFanatic
Ha jól láttam abba az esetben érkezne, ha DM dobbant és Bale-t nem sikerül idecsábítani. Igazából mindkét lehetőségre látok esélyt, szóval jó lenne, ha nem ijesztgetnék a madridistákat ilyen hírekkel.Már megint Navas a téma, 35 milla a kivásárlási ára
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már megint Navas a téma, 35 milla a kivásárlási ára
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a jó,hogy mindig az kellene aki nincs.Persze,passzoljuk csak el a világ legjobbját...Nemtudni. De egy Bayernben sincs peldaul Ronaldo, de meg a Dortmundban sem. Hanem vannak helyettuk minosegi jatekosok, es latjuk mit csinálnak mostanában.
Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár összekeverni a kettőt.Ronaldo akkor plusz a csapatnak,hogy nem tudná pótolni az a pár játékos sem,akit az árából helyette elképzeltek...
LEGIO PATRIA NOSTRA