Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 22:38

Mike írta:
Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
most komolyan, neked ennyi időd van? :kivagyhe:
Ne akard tudni :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 22:37

Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
most komolyan, neked ennyi időd van? :kivagyhe:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 22., kedd 22:25

Remy írta:Nagyon remélem, hogy az Eibar feljut, mert még soha nem szerepeltek az első osztályban. Mindig örülök az újoncoknak.
Eibarban játszik Jota, aki tavaly a Castillában szerepelt kölcsönben, de alig kapott szerepet (3 meccsen 45 perc). Amúgy meg van 6 kölcsönjátékosuk (3 Sociedadtól) más klubtól, mind alapember, szóval nehéz lesz ha nem tarthatják meg őket!

Korábbi Mou-s kérdésre: már anno megmondta, hogy válogatottjával is akar majd menni, a pályafutása végefelé, szóval egy portugál válogatott kinéz még neki (kb 2020 környékére tenném), illetve most szerintem (korábbinál) tovább marad a kékeknél.
'shutterisland írta:ugyan nem az első, hanem a másodosztály, de durva, amit leművelnek a csapatok.
Castillának is még ez a mázlija, ezért nem esett még ki. két győzelemmel már akár középmezőnyben is lehetnének. A Mallorca-Zaragoza pároson én is nagyon meglepődtem, így Eto'o még egy darabig nem tér vissza a Mallorcához ahogy anno megfogadta...
Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 12:25

Simeone korrekt egy fazon, Diego Costa eligazolásával kapcsolatban azt mondta:
"Ha úgy dönt, hogy távozik, én leszek az első, aki áldását adja rá. A mi filozófiánk az, hogy játékosokat találjunk majd jobbá tegyük őket."
"Tavaly ugyanez volt Falcaoval. Bekopogtatott egy Monacotól származó ajánlattal a kezében. Mit mondhattam volna? Hogy mondanék nemet egy olyan játékosnak, aki mindenét beleadta a pályán érted."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 21., hétfő 23:49

Osasuna csak maradjon bent. :D Ő sokszor izgalmassá tette a bajnokságot, idén szopott ott az Atlético is, a Barca meg évek óta ott hagyja a fogát (még néha mi is). Szóval ők ne essenek ki, nagyon kellenek a bajnokságba. De hasonlókat gondolok a Getaféról, őket mindig is bírtam, és ők is izzasztották már párszor a nagyokat. A Betis meg sajnos nagyon gyenge csapat lett, kár értük, őket is szeretem.

Akiket nem bánnék, az az Almería, őket sosem bírtam, úgy néz ki is zúgnak, de a Valladolid-Elche-Granada hármasért sem sírnék, ha valamelyik csatlakozna a kiesőkhöz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 21., hétfő 21:47

Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
Köszi :)
2 eve mi a Bayern-el, a Barca a Chelsea-vel vivta az elodontot. Csak mig az angolok es a nemetek a ket meccs kozotti hetvegen pihentettek a kulcsjatekosaikat, addig mi egy komoly, bajnoksagot eldonto klasszikust jatszottunk. Mindket vezetoseg szerint ez a meccs is kozrejatszott abban, hogy egyik spanyol csapat se jutott be a dontobe.
Pont ezert a ket csapat inditvanyozta hogy a kupadonto es a BL elodonto odavagoja kozotti bajnokit elhalasszak. Mert azert a spanyol szovetsegnek is az az erdeke hogy a csapatai jol szerepeljenek Europaban es egy szerdai 120 perces kupadonto, majd egy szombati bajnoki utan kepzelheted milyen jok lennenk kedden a BL-ben. Csak hat a Barca nem jutott be a legjobb 4 csapat koze, mig mi igen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 21., hétfő 21:46

Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
mikor egyeztették a Spanyol Kupa Döntő részleteit a Barca meg a Real megegyeztek a szövetséggel, hogy a Kupa döntő utáni meccs elmarad majd a BL elődöntő miatt, hogy segítsék a csapatokat.
csak ugye a Barca kiesett, így csak a Real meccsét halasztották el.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 21., hétfő 21:44

spanyol szövetség volt olyan kedves aranyos, hogy elhalasztotta.

Aroninho
Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma

HozzászólásSzerző: Aroninho » 2014. április 21., hétfő 21:38

Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 20., vasárnap 22:40

Szpíker megint képben van, a Real csak holnap játszik a Valladolid ellen. :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 21:37

jó kis meccs ez a Barca- Bilbao, érdemes nézni, hajt mind a két csapat. :)
Aduriz kapufát ollózott, rá 2 percre meg Alexis ajtó-ablak ziccert kapufára rúgott.... :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 20., vasárnap 20:41

Én is örülök a Rayónak, az edzőjük is szimpatikusan nyilatkozott a csapatról korábban (közös meccsek előtt is, a bajnokság helyzetéről is), megfordultak korábbi madridi nevelések is a csapatnál, jelenleg Bueno is stabilan a kezdőcsapat tagja, több gólt is szerzett idén...sok sikert nekik!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 18:10

manapság nem kár értük, mehetne mondjuk még az Osasuna is. A Rayo meg hihetetlen, hogy honnét jött fel, mondjuk látszott rajtuk, hogy inkább csak szerencsétlenek és, hogy a védelmükön múlik minden. Azért 70+ kapott góllal simán benn fognak maradni. :D
Én örülök hogy a Darazsak benaradnak.Nagyszivű emberek élnek ott a vayecasba,nem is gazdag kerület,megérdemlik hogy a csapatuk a la ligaba nyomja...persze a csapat is meg tett mindent ami az erejükből tellett,tehát nem érdemtelen a bennmaradás...(ha úgy lesz)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 20., vasárnap 17:52

'shutterisland írta:úgy néz ki, hogy végleg elbúcsúzhatunk a betistől.
manapság nem kár értük, mehetne mondjuk még az Osasuna is. A Rayo meg hihetetlen, hogy honnét jött fel, mondjuk látszott rajtuk, hogy inkább csak szerencsétlenek és, hogy a védelmükön múlik minden. Azért 70+ kapott góllal simán benn fognak maradni. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 20., vasárnap 17:30

úgy néz ki, hogy végleg elbúcsúzhatunk a betistől.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 11:45

sajnos ezt befogja húzni az atletico, és figyelembe véve a keret minőségét, a küzdeni akarásukat, és azt, hogy lehozták hullámvölgy nélkül a szezont, azt kell mondjam meg is érdemlik.
Sztm meg behúzza a Real.Nekünk azért könnyebb ellenfeleink vannak már.A valencia ellen fog betlizni az atma,mondom ezt úgy,hogy tegnap bűn rossz volt a turia parti company....de minden meccs más.Èrzem a zsigereimben hogy nem lesz az atma bajnok...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 20., vasárnap 11:27

Ès a barca nem fogja elengedni azt a meccset.
az lehet, csak hogy ennél a barca számára jóval fontosabb meccseken is rendre sikerült meglepniük őket. úgyhogy még ha nem is pucsítanának be a katalánok, akkor is simán benne van egy atletico győzelem, elvégre idén szerintem egyértelműen jobbak náluk, elég az egymás elleni meccsekből kiindulni.

sajnos ezt befogja húzni az atletico, és figyelembe véve a keret minőségét, a küzdeni akarásukat, és azt, hogy lehozták hullámvölgy nélkül a szezont, azt kell mondjam meg is érdemlik.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 11:22

hunmadridista írta:Szerintem is az Atletico nyeri a bajnokságot...a BL-ből szerintem kiejti őket Mourinho, de a bajnokságot vért pisálva is behúzzák majd...azt hiszem már csak 3 vagy 4 meccset kell nyerniük a Barca sorfalig...
Én még mindig azt érzem hogy nem.Nagyon mennek az igaz,de sokszor voltak szerencsések is a szezonban.Az a sok 1-0,0-1 is ezt támasztja alá.Ès a barca nem fogja elengedni azt a meccset.Még ha sokan így is érzik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 20., vasárnap 10:47

BBeno írta:arra alapozva nyugodtan belefér nekik egy botlás a barcáig, hogy szerintük sem fog bajnokot csinálni a barca a realból ergo megveretik magukat a nou campban. ha esetleg marad egy csepp becsület a katalánokban --ami nem hiszek-- akkor haza pályán kötelességük megverni az atma-t és akkor bajnokok leszünk. de persze sok van még addig.
Azért azt is szívesen megnézem ahogy a Barca bepucsít annak az Atleticonak, amelyik tönkre tette a szezonukat. Ha tényleg férfiből vannak - bár a jelek nem erre utalnak- akkor ez azért becsületileg tud frusztrációt okozni, aminek a következő évekre számunkra kedvező hatása lehet.
Sportfilozófia: Roger Federer

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 20., vasárnap 9:03

'shutterisland írta: hatalmas harc lesz a feljutásért, 1-2 kivételtől eltekintve gyakorlatilag az összes csapat pályázik még az első 6 helyre, amely ugye a végén adja a két egyenes ágon + egy rájátszásban feljutó csapatot.

nem tudom, hogy van e idén ennél kiegyensúlyozottabb, izgalmasabb bajnokság.
[/color]
Nagyon remélem, hogy az Eibar feljut, mert még soha nem szerepeltek az első osztályban. Mindig örülök az újoncoknak. Depo alap, a rájátszásból meg remélem a Las Palmas vagy a Recre jut fel.

Bár még nem lefutott, de remélem a Sporting marad a seggén. Ami még durva, hogy sem a Zaragoza, sem a Mallorca nem tud feljutni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: