ha ma nyernek, elszabadul a pokol..wxyz írta:Visszatért Özil, az igazi zseni. Innentől megállíthatatlan lesz az Arsenal
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 15:13
ha ma nyernek, elszabadul a pokol..wxyz írta:Visszatért Özil, az igazi zseni. Innentől megállíthatatlan lesz az Arsenal
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 20., vasárnap 15:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 14:57
azért elég necces lett a végére, de csak behúztáksoadroli írta:Na ezt gyors lerendezte a Pool. Meglesz nekik a bajnokság.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 20., vasárnap 13:47
Ha jól tudom, az a rendszer, hogy a gólkülönbség számít, ha az egyenlő, akkor a rúgott gólok száma, ha az is egyenlő, akkor egy külön meccs dönti el, hogy melyik csapat végezzen előrébb a táblázaton.revolver írta:Ha minden meccsét nyeri a City, akkor lesz nekik 86 pontjuk és tegyük fel a Chelsea megveri a Liverpoolt és másik két meccsét nyeri a Pool, akkor nekik is 86 pontjuk lesz. Mi dönt a PL-ben elsőként? Gk. vagy egymás elleni?
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 20., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 20., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 20., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 20., vasárnap 13:07
Igen ez igaz én is nagyon szeretem a játékát 1v1-ben nagyon nehéz megverni (psg ellen pont nem ezt mutattamorientes írta:Én azt hiszem Mout ez nem is nagyon érdekli.Az ő szerkezetében az ilyen brusztos,melós focisták alap,mivel nem a támadó focit preferálja,így a baszk nála kihagyhatatlan.Mert egyébként meg nagyon stabil.Azpi a védekezés részét megoldja támadásban viszont nulla
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 12:55
Én azt hiszem Mout ez nem is nagyon érdekli.Az ő szerkezetében az ilyen brusztos,melós focisták alap,mivel nem a támadó focit preferálja,így a baszk nála kihagyhatatlan.Mert egyébként meg nagyon stabil.Azpi a védekezés részét megoldja támadásban viszont nulla
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 20., vasárnap 12:47
Én is csak rájuk tudok gondolni mármint Cavani vagy Costa de valószínű Costa lesz . Az hogy mi lesz Lukaku sorsa arra én is nagyon kíváncsi leszek szerintem nagy hülyeség lenne eladni bár nem jelent sok jót hogy Lukaku és Mourinho többször is vitázott a sajtóban a szezon során. Courtois sorsa is kérdéses. Cech egyre többet hibázik lehet érdemes lenne kipróbálni Courtoist.GT37 írta:Szóval valami nagy dobásra készülnek London kék negyedében?szbence írta:Csatár biztos jön JM már télen mondta hogy majd megértjük nyáron hogy télen miért nem jött csatár.Cavani? Diego Costa?
És mi lesz így Lukakuval?
![]()
Ami a balbekk-kérdést illeti, szerintem Luke Shaw-ért nagy harc lesz a nyáron, többek között a Chelsea és a City részvételével, ha őt el tudjátok esetleg vinni, akkor jó pár évig nem lesz gond a balhátvéd posztjával.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. április 20., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 20., vasárnap 12:27
Szóval valami nagy dobásra készülnek London kék negyedében?szbence írta:Csatár biztos jön JM már télen mondta hogy majd megértjük nyáron hogy télen miért nem jött csatár.
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 20., vasárnap 12:18
A szezon szerintem összességében pozitív a fejlődés látszik az előző szezonokhoz képest ez abban is megmutatkozik hogy eddig harcban voltunk a bajnoki címért (persze ez Mourinhóval elvárható voltR.M.C.F írta:szbence: ha kérhetlek, pár sorban ìrhatnál egy két gondolatot a szezonról. főleg jm érdekel meg a taktika, szerkezet, változás amit esetleg hozott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 20., vasárnap 12:11
Én meg remélem hogy hendivel húzza be a pool,ha már rááldoztam némi stexet...Victor írta:kikapott a fulham, ikszelt a cardiff. norwich, ma fel kell szántani a pályát, itt az esély! minimum egy tisztes helytállást várok a pool ellen, de legalább 1 pontot gyűjteni kéne! come on, canaries!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 20., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 20., vasárnap 11:42
sucre írta:Ezeken ment el a bajnokság, nem a mai meccsen.
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 20., vasárnap 11:30
A WBA elleni jogtalan tizenegyeshez hozzá tartozik hogy a WBA második gólja előtt közvetlenül pedig Ivanovicsal szabálytalankodtak... Az Aston Villa ellen pedig meglehet nézni hogy Chris Foy hogy vezette a meccset... Hogy milyen leseket fújt be pedig tiszta ziccerek lettek volna ...Matic gólját is elvették...sucre írta:http://www.dailymotion.com/video/x1ps8se_produce_tech
Mou interjú + Jamie analízise a meccs után. Ahogy Jamie mondja: wba ellen jogtalan tizi az utolsó percben, továbbá vesztett az Aston Villa, meg a Palace ellen is. Ezeken ment el a bajnokság, nem a mai meccsen.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 20., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 20., vasárnap 11:11
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem