FIFA
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Re: FIFA
Én egy hete eladtam 3 fekete játékost (Özilt, Xabi Alonsot, Higuain) Összesen 1,3 millió coint nyitottam el szerda este amint kijöttek Bundesliga legjobbjai, had ne részletezzem mi lett a vége...kb 2 hónapja fel ott a játék és 200k-ért nyitogattam csomagokat és semmi értelmes játékost nem adott csak egy fekete Dzemaili-t asszem akit kb 12ezerért el tudtam adni. Szóval szerintem ne nyitogass inkább addig gyűjtögesd a pénzed míg nem lesz egy happy hour ahol kb 25000/50000 lesz 1db különleges arany csomag. 25000ezresből nyitottam egy olyat amiben Rooney+Falcao volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
kb 2 hónapja fel ott a játék és 200k-ért nyitogattam csomagokat és semmi értelmes játékost nem adott csak egy fekete Dzemaili-t asszem akit kb 12ezerért el tudtam adni. Szóval szerintem ne nyitogass inkább addig gyűjtögesd a pénzed míg nem lesz egy happy hour ahol kb 25000/50000 lesz 1db különleges arany csomag. 25000ezresből nyitottam egy olyat amiben Rooney+Falcao volt.ha összegyűjtögetek kb 5-6 csomagra való zsetont, akkor érdemes nyitogatni ? annyiból már csak leesik valami, ha az eddig nem tudom hány csomagomban semmi sem volt...
2013.05.28
11.45
11.45
ha összegyűjtögetek kb 5-6 csomagra való zsetont, akkor érdemes nyitogatni ? annyiból már csak leesik valami, ha az eddig nem tudom hány csomagomban semmi sem volt...
tényleg nem tudok már játékost venni, jó nekem ez a full angol team
ilyen szuper ezüst playerekre meg nem igen elég max 1-2 darabra, de hátha leesik a csomagokból egy CR-Messi kombó
tényleg nem tudok már játékost venni, jó nekem ez a full angol team
ilyen szuper ezüst playerekre meg nem igen elég max 1-2 darabra, de hátha leesik a csomagokból egy CR-Messi kombó
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
áprilisi tréfának tűnik a hasonló videókat megnézegetveBocs a dupláért de ilyet már látott valaki? Mi a sz ez??
http://www.youtube.com/watch?v=rNjzXeczyj8
ps3 on hol van ilyen wageres mod?
nincs ilyen mód, megegyezel valakivel, meccs előtt mindketten feltesztek egy kártyát a megbeszélt összegért, és a végén a vesztes ha tisztességes megveszi a másiktól.wager mecset hogy kell elindítani? és csak barátokkal lehet ilyet játszani?
1.nézd meg a videó feltöltésének a dátumátMonkey írta:Bocs a dupláért de ilyet már látott valaki? Mi a sz ez??
2. ő ilyen Fifás videókat szerkesztget nem is akárhogy, pl ez is az övé:
http://www.youtube.com/watch?v=YHCMAqdSc64
gondolom valami EA-s emberke lehet :-)
- Monkey
Bocs a dupláért de ilyet már látott valaki? Mi a sz ez??
- Monkey
Kicsit utánnaolvastam ezeknek a kilépegetéseknek. Külön program van rá. Bekapcsolod amikor nem vagy a gépnél és folyamatosan indítja a meccseket és lép ki amint elkezdődött, egész szép pénzeket szednek így össze ( akár 200k/nap) és csak szerződésük megy le ami egy bronz csapatnál... Mit ki nem találnak csak hogy legyen egy kis coinodAz miért van UT-ben hogy ha 0-0 és kilép az ellenfél akkor 1pontot kapok? Utolsó meccsem lett volna a 10ből, 18 pontom
volt ő kezdte a meccset passzolt kettőt utána előre ba ta a labdát majd kilépett. Én meg így elbuktam egy újabb idény győzelmet, az a baj hogy ez már nem az első és k vára fel tud cseszni.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
wager mecset hogy kell elindítani? és csak barátokkal lehet ilyet játszani?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jóaz Bár amikor már tele van generáltal akkor kevésbé.Boky írta:manager mód?
De full 5*skilles csapattal jó tolni . megy a zsuga
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Kétszer játszottam ilyen meccset hogy a győztes viszi a coin-t, két magyar ellen akik a barát listámon voltak, ráadásul egyfolytában hívtak játszani. Mindkettő ellen vezettem és a meccs vége előtt mind2 kilépett törölt a barát listáról és letiltott hogy ne tudjak üzenetet küldeni nekik. Pedig csak 5k-s meccs volt. Szóval nem tudom h ez mennyire megbízható.most twitchen nézegettem pár streamet és láttam, h 'wager' meccseket tolnak, X összeg (5-100e coin közöttiket láttam eddig) győztes viszi.
ha pénteken hazajutok lehet este tolok 1-2 lájtosabb 5k-s meccset
2013.05.28
11.45
11.45
- Boky
manager mód?Marci77 írta:Hát,én Managerbe vettem meg,és 3-5-2-be játszom,szóval kevésbé zavar,hogy nem megy nagyon vissza,de azért mozog eleget,labdát lehet vele tartani,gors,szélre is ki lehet vele vinni,szóval nekem tökéletes :-)Boky írta:és egy 10 méteres sugarú körben mozog az ellenfél középpályájának közepe és a félpálya között :-)
that's cute :-)
ja, most jut eszembe, ti mit szoktatok játszani? kupa, bajnokság?
most twitchen nézegettem pár streamet és láttam, h 'wager' meccseket tolnak, X összeg (5-100e coin közöttiket láttam eddig) győztes viszi.
ha pénteken hazajutok lehet este tolok 1-2 lájtosabb 5k-s meccset
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hát,én Managerbe vettem meg,és 3-5-2-be játszom,szóval kevésbé zavar,hogy nem megy nagyon vissza,de azért mozog eleget,labdát lehet vele tartani,gors,szélre is ki lehet vele vinni,szóval nekem tökéletes :-)Boky írta:és egy 10 méteres sugarú körben mozog az ellenfél középpályájának közepe és a félpálya között :-)
- Boky
megvan, nagy reményekkel tettem be, de nem vált be, 18 meccs 5 gól nálam, ő nem azért nincs elől mert sokat védekezik hanem mert egy lusta geci és egy 10 méteres sugarú körben mozog az ellenfél középpályájának közepe és a félpálya között :-)Milanos Balotelli. Ha meg tudod venni,mindenképp vedd. Szerintem a legjobb csatár a gémbe
KHVbe Ogbonna.
ogbonnát megpróbálom, barzagli helyén jóval többször mennek el, mint chiellininél, és onnan esélyem sincs utolérni a támadót.
- Marci77
Milanos Balotelli. Ha meg tudod venni,mindenképp vedd. Szerintem a legjobb csatár a gémbe :-)Boky írta:akkor én is várok véleményeket és lehetséges erősítéseket a csapatomhoz
KHVbe Ogbonna.
Az,hogyha pl egy védőnek High a Támadó értéke,az khvnél nem jó,szélsőnél se mindig. Highnál állandóan előre megy,és ez szélsőnél zavaró lehet,mert nem védekezik. Csatárnál meg ha High a védekező rating (pl Cavani),az se jó mert állandóan hátra megy a középpályára,és nincs elöl.Úszómester írta:múgy mi is ez a high/med workrate? nem nagyon értem
az az ideális,ha a szélsővédőknek DEF: High,ATT: Med csatároknál meg Def: Med/Low ATT: High, Khvnél: D:High A: Low
TOTS Reus meg Lewa epic
- Boky
a workrate azt jelenti, hogy mennyit tesz hozzá az illető a támadáshoz/védekezéshez.
mivel a kp-m 3 CM, ezért nem igazán szeretném ha a szélsővédőim sokat kóricálnának elöl és a helyükön szopnám be a kontrákat.
abate ugyanaz mint lichtsteiner, high/med workrate, bár a 93as pace miatt elég csábító, meg a 94es stamina miatt talán vissza is ér időben, szerintem kiprbálom
mivel a kp-m 3 CM, ezért nem igazán szeretném ha a szélsővédőim sokat kóricálnának elöl és a helyükön szopnám be a kontrákat.
abate ugyanaz mint lichtsteiner, high/med workrate, bár a 93as pace miatt elég csábító, meg a 94es stamina miatt talán vissza is ér időben, szerintem kiprbálom
-
Nekem is ő a jobb hátvédem meg vagyok vele elégedve.Tegnap jött ki a német bajnokság legjobbjai és benne van Carvajal elég jók az adatai, mondjuk eddig láttam kb 4-et ami eladó volt az is 400k fölött. Szóval még várok a leigazolásával.jobb hátvédnek Abate?
2013.05.28
11.45
11.45