Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
webb azért is jó mert legalább nem fog ellenünk fújni. az már nagy szó.
Bár a megítélésünkön nem változtat lásd tavaly Mu meccs ahol nani véleményes kiállítása volt csak a téma holott a Mu gólját les előzte meg ramos golja inkább gól mint nem, de nem adták meg. raffit meg ki kellett volna allitani es 11es ami elmaradt. pfffej de gyalázatos volt. ....és naniztak végig a rossz kotsogok.
Bár a megítélésünkön nem változtat lásd tavaly Mu meccs ahol nani véleményes kiállítása volt csak a téma holott a Mu gólját les előzte meg ramos golja inkább gól mint nem, de nem adták meg. raffit meg ki kellett volna allitani es 11es ami elmaradt. pfffej de gyalázatos volt. ....és naniztak végig a rossz kotsogok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ribérynek volt egy két érthetetlen megmozdulása. Sajnos könnyen elkattan ilyen tét mellett. Pattanásig feszült és megy mint az őrült...
De szerintem ezek még mindig védhetőbbek mint Pepe taposása...
De tény egyik sem futballpályára való.
De szerintem ezek még mindig védhetőbbek mint Pepe taposása...
De tény egyik sem futballpályára való.
Az a legszebb mikor Ribery odatipor és még mindig megúszta. Pedig már volt nem egy gerinctelen megmozdulása, amit érthetetlen módon nem szankcionáltak. Pepenel meg életfogytiglant kértek volna páran. Meg köcsög CR stb.. Annyira nem tartok mondjuk a Bayern színészkedésétől, mint a Barcáétól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nem kezdjük el nem kell félni.
Mindkét oldalon megvannak a főkolomposok ha színészkedésről van szó. Szerintem ezt nem vitatja senki.
Neymart én sem értem , hogy hagyhattad ki. Összeraktam volna egy jó Roy Keane-nel a srácot.
Mindkét oldalon megvannak a főkolomposok ha színészkedésről van szó. Szerintem ezt nem vitatja senki.
Neymart én sem értem , hogy hagyhattad ki. Összeraktam volna egy jó Roy Keane-nel a srácot.
áhh, el ne kezdjétek könyörgöm.Se a Di Maria CR párosét, se Ribéryét.
ez a szeretet ünnepe, itt mindenkit szeretni kell. mindenki egyért, egy mindenkiért! dzsínó!
ja bocs, az a majális.
szóval lényeg, h én bayern meccseket nem szoktam nézni, így róluk nem nyilatkozok, viszont, ha már így meg lett említve mondjuk cr, azért rá látok. a tag leállt a színészkedésekkel, legalábbis amit a mu-ban tolt vagy itt az első évében. visszavett, nem azt mondom, h nem fordul elő, de h már nem lehet ráaggatni egy ilyen jelzőt az biztos. nem úgy mint mondjuk youngra vagy suarezre. inkább az a baj, h sokszor szarik bele, ha elesik és nem fújnak. de akkor sem színészkedés az, hanem csak csapkodja a földet, v röhög, de nem sprintel vissza, stb.. ez itt is szúrja 1-2 ember szemét, de a színészkedő tábla sztem már lekerült a nyakáról.
dm meg.. hát ő érdekes. lelőni nem lehet, elfáradni nem szokott, sprintel, mint a mérgezett, ő inkább könnyebben játssza el, de ő sem az a tipikus..
ui.: neymart hogy a picsába hagytam ki a példákból fogalmam sincs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Se a Di Maria CR párosét, se Ribéryét.ziro4vr írta:ha nincs egy pályán a MU-val, nincs vele nagy gond, nem eszi majd meg a feszülőmezes eséseittubatibi írta:Webb fasza bíró, örülök neki.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha nincs egy pályán a MU-val, nincs vele nagy gond, nem eszi majd meg a feszülőmezes eséseittubatibi írta:Webb fasza bíró, örülök neki.
Nem illik.
Webb fasza bíró, örülök neki.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egyébként Neuer szerintem hasonló habitusú kapus mint Kahn volt...nagyon együtt él a játékkal, űzi-hajtja a társait és óriási bravúrokra képes...a Bayern egyik legnagyobb szellemi vezére.
Én továbbra is tartok a meccstől...remélem a csapatunkat nem viszi el a "hurráhangulat" mert akkor csúnya is lehet a vége...én nem gondolom azt, hogy ezt a Bayernt le tudjuk majd győzni 2 góllal...
Amúgy az is egy érdekes statisztika, hogy a Real Madrid eddig 24 alkalommal játszott BEK/BL elődöntőt és csak akkor ment tovább, ha az első meccset nem veszítette el...
Én továbbra is tartok a meccstől...remélem a csapatunkat nem viszi el a "hurráhangulat" mert akkor csúnya is lehet a vége...én nem gondolom azt, hogy ezt a Bayernt le tudjuk majd győzni 2 góllal...
Amúgy az is egy érdekes statisztika, hogy a Real Madrid eddig 24 alkalommal játszott BEK/BL elődöntőt és csak akkor ment tovább, ha az első meccset nem veszítette el...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
erre akartam én is kilyukadni
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
morientes írta:Hát sztm nem mindegy,mert Neuer ritka nagy bravurokra képes,ami sokszor húzta már ki úgy a bayernt,mint a válogatottat a szarból...csabi* írta:nekem nem mindegy ki áll a kapujukban ..ez olyan mintha mindegy lenne, hogy iker véd vagy jesus
Így van. Neuer jelenleg a legjobb kapus a világon, és a védelmük is nyugodtabb, ha Neuer van a kapuban. Ha a cserekapusuk (nem tudom a nevét) áll a kapuba, a védelmükön nagyobb a nyomás, hogy megállítsanak minket minél hamarabb, és talán többet hibáznak. Na meg a kupadöntőben általunk lőtt gólok nem biztos, hogy egy Neuernek bementek volna. Jobb, ha van legalább egy gyengepontjuk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát sztm nem mindegy,mert Neuer ritka nagy bravurokra képes,ami sokszor húzta már ki úgy a bayernt,mint a válogatottat a szarból...csabi* írta:nekem nem mindegy ki áll a kapujukban ..ez olyan mintha mindegy lenne, hogy iker véd vagy jesus
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
nekem nem mindegy ki áll a kapujukban ..ez olyan mintha mindegy lenne, hogy iker véd vagy jesus
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy a kapuskérdés a legnagyobb problémánk. Nekem mind1 ki véd...mia san mia írta:
Neuer játszani fog. Napok óta edzésben van, csak elővigyázatosságból hagyta ki a tegnapi meccset.
ez mért is nem lep meg ?
Nekünk az a feladatunk, hogy helyzeteket dolgozzunk ki.. A támadóink bárkinek - kapusra gondolok - képesek gólt lőni! Ha nem lesz helyzet, úgyis mind1 ki áll a kapuban!
-
ez mért is nem lep meg ?mia san mia írta:Neuer játszani fog. Napok óta edzésben van, csak elővigyázatosságból hagyta ki a tegnapi meccset.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Legyen 2-0 és akkor már több mint elégedett leszek..Ramioli írta:3-1re nyerunk!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a 2-0 lenne az abszolút tökéletes eredmény. (már csak a múlt eseményei miatt is, (amikor 2-0ra vertük a Münchent a Bernabeúban utána mindig továbbmentünk..)
valószínűleg nem nálunk lesz többet a labda, ezért tökéletes védekezésre van szükség, és az ellentámadásainkat pedig be kell verni. Nem lehet olyan balgaságokat elkövetni mint a Barca ellen.
Továbbjuthatunk, látok rá esélyt, de simán ki is eshetünk...
nem merek tippelni, viszont ez a párharc kétségtelenül a legnagyobb az idei BL kiírásban.
(meg amúgy is a legnagyobb európai örök rangadó.)
A Bayern München erős, nemes ellenfél, mindig jó velük megütközni, legyőzni őket pedig annál inkább nagyszerű érzés
valószínűleg nem nálunk lesz többet a labda, ezért tökéletes védekezésre van szükség, és az ellentámadásainkat pedig be kell verni. Nem lehet olyan balgaságokat elkövetni mint a Barca ellen.
Továbbjuthatunk, látok rá esélyt, de simán ki is eshetünk...
nem merek tippelni, viszont ez a párharc kétségtelenül a legnagyobb az idei BL kiírásban.
(meg amúgy is a legnagyobb európai örök rangadó.)
A Bayern München erős, nemes ellenfél, mindig jó velük megütközni, legyőzni őket pedig annál inkább nagyszerű érzés
-
Neuer játszani fog. Napok óta edzésben van, csak elővigyázatosságból hagyta ki a tegnapi meccset.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
3-1re nyerunk!!!