Fellaini a helyi KhediraGéci írta: Az, hogy Giggs nem játszik szerintem nagy hiba. Jó az öreg a háznál. Még így is jobb lenne veteránként mint ez a Fellaini vagy ki...
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 21., hétfő 22:53
Fellaini a helyi KhediraGéci írta: Az, hogy Giggs nem játszik szerintem nagy hiba. Jó az öreg a háznál. Még így is jobb lenne veteránként mint ez a Fellaini vagy ki...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 21., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 22:43
Az, hogy Giggs nem játszik szerintem nagy hiba. Jó az öreg a háznál. Még így is jobb lenne veteránként mint ez a Fellaini vagy ki...R.M.C.F írta:Szépen lassan kiöregedett az a gerinc akik tudtak focizni magas szinten,giggs,scholes stb.Az öreg bajnokságot, bajnokságokat nyert. Mivel gyengült a keret a tavalyhoz képest?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 21., hétfő 22:37
Végülis így is fogalmazhatunkR.M.C.F írta:Alexoxi....
neked végül is a komplett arsenal a kedvenced.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 22:36
Ketten közrefogták, de többet én se tudok még... Csùnya lenne most valami komoly sérülés.R.M.C.F írta:Silvával mi történt? Nagyon nagyot focizott ma.....Hordágy,lábmerevitő.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 21., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 21., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 22:01
Szépen lassan kiöregedett az a gerinc akik tudtak focizni magas szinten,giggs,scholes stb.Az öreg bajnokságot, bajnokságokat nyert. Mivel gyengült a keret a tavalyhoz képest?![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. április 21., hétfő 21:59
több nem fért ki nekiR.M.C.F írta:Alexoxi....
neked végül is a komplett arsenal a kedvenced.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 21., hétfő 21:56
Az öreg bajnokságot, bajnokságokat nyert. Mivel gyengült a keret a tavalyhoz képest?R.M.C.F írta:
Ezzel a gagyi kerettel szerinted más jobb eredményt érne el? Az igaz,hogy náluk elméleti szinten gyengébbek is verték,de ez egy lefelé irányuló folyamat hatása is lehet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 21., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 21., hétfő 21:45
Szegény Ramsey... Ha nincs a sérülése, lehet, hogy ő idén a PL játékosa, bár kötve hiszem, hogy Suarezt megelőzte volna. Mindenesetre szerintem neki kell adni az év fiatal játékosának járó díjat. Hatalmas szezont fut. Sterling meg megkaphatja még jövőre is.alexoxladjackoxi írta:GT37 írta:Miért Sterling volt idén a PL legjobb fiatal játékosa:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ls?ICID=SP Szegény Ramsey... Ha nincs a sérülése, lehet, hogy ő idén a PL játékosa, bár kötve hiszem, hogy Suarezt megelőzte volna. Mindenesetre szerintem neki kell adni az év fiatal játékosának járó díjat. Hatalmas szezont fut. Sterling meg megkaphatja még jövőre is.Most épült fel Ramsey, de máris hatalmasat dobott a csapat játékán.
Rossz hír a Spurs-szel kapcsolatban, hogy elvileg több nagy klub már most jelezte érdeklődését Eriksen iránt...Nem meglepő, mert fantasztikusan játszik idén a dán, de azért remélem, még egy szezon erejéig itt tudjuk tartani, ha tovább nem is. Mindenesetre az már biztos, hogy jó üzletet kötöttünk vele, 13,5 millió aprópénz volt érte.
Viszont Sandróval nem tudom, mi lesz így... Ugyebár a Fulham elleni keretből ki lett hagyva, és Sherwood azt nyilatkozta róla, hogy "he is not good enough".Erre Sandro így reagált: http://twitter.com/sandroraniere/status ... 7663225856
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 21., hétfő 17:29
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 21., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 21., hétfő 16:34
GT37 írta:Miért Sterling volt idén a PL legjobb fiatal játékosa:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ls?ICID=SP Szegény Ramsey... Ha nincs a sérülése, lehet, hogy ő idén a PL játékosa, bár kötve hiszem, hogy Suarezt megelőzte volna. Mindenesetre szerintem neki kell adni az év fiatal játékosának járó díjat. Hatalmas szezont fut. Sterling meg megkaphatja még jövőre is.Most épült fel Ramsey, de máris hatalmasat dobott a csapat játékán.
Rossz hír a Spurs-szel kapcsolatban, hogy elvileg több nagy klub már most jelezte érdeklődését Eriksen iránt...Nem meglepő, mert fantasztikusan játszik idén a dán, de azért remélem, még egy szezon erejéig itt tudjuk tartani, ha tovább nem is. Mindenesetre az már biztos, hogy jó üzletet kötöttünk vele, 13,5 millió aprópénz volt érte.
Viszont Sandróval nem tudom, mi lesz így... Ugyebár a Fulham elleni keretből ki lett hagyva, és Sherwood azt nyilatkozta róla, hogy "he is not good enough".Erre Sandro így reagált: http://twitter.com/sandroraniere/status ... 7663225856
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 21., hétfő 14:43
GT37 írta:Viszont Sandróval nem tudom, mi lesz így... Ugyebár a Fulham elleni keretből ki lett hagyva, és Sherwood azt nyilatkozta róla, hogy "he is not good enough".Erre Sandro így reagált: http://twitter.com/sandroraniere/status ... 7663225856
![]()
meg ők isBBarni írta:Arteta sajnos foghíjasan fejezte be a meccset erre a csapat a meccs után betol egy ilyen képet...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 21., hétfő 13:32
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem