Viszont, ha igazak a hirek akkor 200 millio lenne atigazolasokra...ennyibol egy massziv csapatot osszetudna gyurni.
De Gea, Mata...en oket erzem kezdoszintunek a MU-ba...eleg sovany..
Coentrao+Khedira+Morata pakkot nekik 70-80 millkoert.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 22., kedd 12:57
CSak ideiglenesen, más választás nem nagyon volt szerintem. Érthető döntés, nagyon lesüllyedt az Mu és ezt persze nem engedhetik meg. Nagyon kíváncsi vagyok a végleges utódra. Az Nso egy szavazáson még Ancelottit is oda vette, mint esélyes jelölt az Mu vezetésére...tubatibi írta:Giggs lesz az edzo?![]()
Sajat magat ulteti a padra. :Đ
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 22., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 22., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 22., kedd 10:26
hehe írta:ryan geeks
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 22., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 22., kedd 9:58
Örülhetnek az MU-sok.TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2330615
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 9:55
Kicsit sem lep meg... Borzalmas éve volt a MU-nak. Viszont baromi kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző.TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2330615
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 22., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 22., kedd 7:57
Kiteszel 6 olyan embert, akik azért sokat játszottak, ebből 3-at a tartalékokból pótolnál? Annak sok haszna nem lenne, főleg rövidtávon nem.Caraway írta:Érkezőnek kéne egy balhátvéd(Shaw nagyon drága ennyiért, majd meglátjuk ki érkezik ide), egy középpályás, aki képes hátulról is irányítani(akár Kroos, akár más), és egy szélső(Lallananak örülnék, Reus szerintem esélytelen). Ez három ember, plusz felhoznám a tartalékokból Keanet, Lingardot és Powellt, plusz visszajönne Zaha. Aki nem tudná, Keane KH, Lingard szélső/ktk, Powell kk és Zaha szélső.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 21., hétfő 23:15
Ez badarság. Fellaini rengeteg labdát szerez és a fejjátéka is jó. Ráadásul nem ügyetlen, nem botlik bele a labdába, mint Smai. Bár nem tudom, hogy miért ilyen impotens.ziro4vr írta:Fellaini a helyi KhediraGéci írta: Az, hogy Giggs nem játszik szerintem nagy hiba. Jó az öreg a háznál. Még így is jobb lenne veteránként mint ez a Fellaini vagy ki...Azért ez elég cink, ha már a 40 fölötti Giggset követelik csapatba..az egyik legnagyobb valaha volt brit focista, de nah..
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 21., hétfő 23:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 23:07
MIvel nem barcás,igy VDb azért nehezen talál neki helyet.Silva sérülése meg remélhetőleg nem súlyos, nagy veszteség lenne a spanyol válogatottnak, ha ki kellene hagynia a vébét is...![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 21., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 21., hétfő 23:04
https://www.youtube.com/watch?v=KWnWtXLnUkYGéci írta:Ketten közrefogták, de többet én se tudok még... Csùnya lenne most valami komoly sérülés.R.M.C.F írta:Silvával mi történt? Nagyon nagyot focizott ma.....Hordágy,lábmerevitő.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 21., hétfő 23:01
Én is így gondolom, ettől függetlenül bőven ráférne az erősítés a United középpályájára, mondjuk egy Kroos vagy egy Ander Herrera nem jönne nekik rosszul, de a Sky múltkor azt írta, hogy Barkley is a legfőbb kiszemeltek közé tartozik.alexoxladjackoxi írta:Jövőre jobb lesz.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem