egyáltalán nem.szilamer írta:Nem sok egy kicsit?
valamit valamiért.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 23., csütörtök 18:19
egyáltalán nem.szilamer írta:Nem sok egy kicsit?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 23., csütörtök 18:18
Nem sok egy kicsit? Persze nem a mi zsebünk, de te senkit nem adnál el? Vagy csak úgy ajándékba..egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 23., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 23., csütörtök 17:29
A Sociedad igaz, hogy erős ellenfél (4-ik helyen vannak talán?), de legalább a fél csapatot Castillásokból állítanám ki. Megérdemelnék az esélyt (az is megér egy misét, hogy a Castilla "fele" ingyen mehet mert lejár a szerződése, ha 1 millákat is kapnánk értük az is bevétel lenne..) De remélem megint a gálaemberek játszanak.A Real Madrid játékosai túl vannak a negyedik edzésükön is a héten, amellyel a vasárnapi Sociedad elleni bajnokira készültek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 23., csütörtök 17:26
Hacsak nem kozolnek veled, h megfelelo ajanlat eseten tavozhatsz.dannen írta:
ezt már több embertől olvastam itt. biztosan ide jönne egy barcás gyerek, mikor rajtunk kívül más nagy csapatok is leigazolnák tudtommal. már csak elvből sem jönnék ide a helyében.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 16:47
Szerintem elég profi klub a Bayern, talán az egyik legjobban vezetett, de speciel ez nem az edzőkból következik. az utóbbi éveket nézve Klinsmann egy szezont sem élt meg, a beugró Jupp-ot akkor nem tartottzák meg, van Gaal a második szezonja végét nem érte meg, Heynckest most két év után váltják, de már másfél év után eldöntötték. Pedig a bajoroknál annyi lenne a feladat, hogy legalább hazai terepen nyomják le a pénzügyileg meg minden külső szempont alapján gyengébb csapatokat.A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 23., csütörtök 16:31
Ha ez igaz....Isco helyett egyértelműen őt hoznám...Sőt, a 'Marca' úgy tudja, Thiago kivásárlási ára a szerződésben rögzített 90 millió euróról mindössze 18 millió euróra csökkent, mert nem lépett pályára a találkozók bizonyos százalékán ebben a szezonban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 23., csütörtök 16:29
Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 23., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 23., csütörtök 16:24
Getafe pont jó hely, ja nem nem hiszem el, hogy nem számolunk Jesével. Nem érdemelné meg? De!Realista24 írta:Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 23., csütörtök 16:18
Nem hiszem hogy megértettél,én meg nem kivánom taglalni,úgyhogy lapozzunk...Galacticos írta:jaj ezerszer inkább bale hatvanért mint navas 35ért.azé nézzük már meg a két csapatot..az egyik évek óta együtt van, mert igen a mi csapatunknak ez volt a 3. szezonja. míg a psg?morientes írta:Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 23., csütörtök 16:12
azé nézzük már meg a két csapatot..az egyik évek óta együtt van, mert igen a mi csapatunknak ez volt a 3. szezonja. míg a psg?morientes írta:Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 23., csütörtök 16:09
ha elbasszuk Jesét úgy, hogy még ki se próbáltuk, hogy a nagy csapatba hogy muzsikálna, akkor bassza meg a vezetőség a játékospolitikátRealista24 írta:Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 23., csütörtök 16:07
Gerr90 írta: Özil is 20 évesen lett felnőtt válogatott, szóval ez az érvelés nagyon nem helytálló, sőt 21 évesen már stabil kezdő volt és segítette a csapatát a kijutásban, majd a tornán is. Ehhez képest Isco hol áll?
Ozil 20 evesen a spanyol valogatott kozelebe nem kerult volna(ezt csak ugy szemleltetes keppen irom)Ja Isconak 21 évesen van 1 válogatott meccse, míg Özil ennyi idősen már alapember volt a németeknél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 23., csütörtök 16:00
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)morientes írta:
A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 15:50
Pff, ne is mond...Ekkora kretének mi sem lehetünk.Ha jól láttam abba az esetben érkezne, ha DM dobbant és Bale-t nem sikerül idecsábítani. Igazából mindkét lehetőségre látok esélyt, szóval jó lenne, ha nem ijesztgetnék a madridistákat ilyen hírekkel.
Mivel a felvetésben az volt, hogy ha nem írja alá a hosszabbítást...Tehát ebben az esetben az a kérdés, hogy nincs CR van 120 milla, vagy hogy CR se lesz 1-2 év múlva, meg 120 milla sem...arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 23., csütörtök 15:48
Szerintem jobb mint Di María,de Navast 4-5 éve kellett volna megvenni. Csak ugye van az a betegsége/fóbiája vagy mi.miró írta:avas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 23., csütörtök 15:45
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem