Mennyei futball
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Mennyei futball
Ha csak a nevét nézzük, újabb nagy név az NB1-ben! Abdoul-Kader Keita (VB résztvevő, 72x-es elefántcsontparti válogatott) (Raúl csapattársa volt Katarban!)
Fúúú de remélem, hogy nem csak a neve jött és megy fel a pályára, hanem mutat is valamit. Ki is magaslik ebből a "valamiből" és nem süllyed el benne ahogy már megtették páran!
(mondjuk ahogy nézem másfél éve nincsen csapata, szóval elsőre még fel kell hoznia magát, jövő idényben már talán megmutatja mit tud)
Fúúú de remélem, hogy nem csak a neve jött és megy fel a pályára, hanem mutat is valamit. Ki is magaslik ebből a "valamiből" és nem süllyed el benne ahogy már megtették páran!
(mondjuk ahogy nézem másfél éve nincsen csapata, szóval elsőre még fel kell hoznia magát, jövő idényben már talán megmutatja mit tud)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Igen Heinz is nagyon jó volt, sajnos családi okok miatt ment haza!
Otten nem volt rossz, ő azért kint Hollandiában alapember és CSK is volt!Sajnos neki most volt 2 gerincműtétje ami után elég nehézkes újra formába lendülni(sőt egyáltalán újra pályára lépni) ő nyáron biztosan távozik!Gerson pedig beleszeretett a pesti éjszakába...
Batik nem rossz nyáron valószínűleg visszajön de max kiegészítőembernek, Csilus Attiláról meg nem tudok, van egy Csilus Tomink ő 19 éves és védekező kp és van egy Csilus Ádámunk, Tomi öccse aki 16 éves ha jól emlékszem, és most debütált a felnőttcsapatban a ligakupában!
Otten nem volt rossz, ő azért kint Hollandiában alapember és CSK is volt!Sajnos neki most volt 2 gerincműtétje ami után elég nehézkes újra formába lendülni(sőt egyáltalán újra pályára lépni) ő nyáron biztosan távozik!Gerson pedig beleszeretett a pesti éjszakába...
Batik nem rossz nyáron valószínűleg visszajön de max kiegészítőembernek, Csilus Attiláról meg nem tudok, van egy Csilus Tomink ő 19 éves és védekező kp és van egy Csilus Ádámunk, Tomi öccse aki 16 éves ha jól emlékszem, és most debütált a felnőttcsapatban a ligakupában!
- Anis
+ a világeseményt megjáró és ott asszem gólt lövő Heinz!
Amúgy Ottent nem kezelném teljes bukásnak, amíg stabilan játszott szerintem nagyon jó meccseket hozott le. Moniz idejövetelével siklott ki, meg asszem volt egy hosszabb sérülése is (de ezt te úgyis jobban tudod hogy így volt-e). ÉS a másik: Klein nevű védő is sztem a kiemelkedőbb külföldiek közé tartozott amikor épp játszott (sztem túl keveset).
- Gersont ügye is érdekes: sztem neki is voltak jobb meccsei, de összességében tőle is sokkal többet vártak.
Illetve Batik Bence kíváncsi leszek hogy kap-e lehetőséget a köv évi FTC keretben. mert ha jól hallottam akkor a vezetőség figyeli őt az MTK-ban. + Csilus Attila is ott van mint sztem a tehetségesebb magyarok egyike (tavaly és idén is volt 1-1 db 90+-os becserélése).
Amúgy Ottent nem kezelném teljes bukásnak, amíg stabilan játszott szerintem nagyon jó meccseket hozott le. Moniz idejövetelével siklott ki, meg asszem volt egy hosszabb sérülése is (de ezt te úgyis jobban tudod hogy így volt-e). ÉS a másik: Klein nevű védő is sztem a kiemelkedőbb külföldiek közé tartozott amikor épp játszott (sztem túl keveset).
- Gersont ügye is érdekes: sztem neki is voltak jobb meccsei, de összességében tőle is sokkal többet vártak.
Illetve Batik Bence kíváncsi leszek hogy kap-e lehetőséget a köv évi FTC keretben. mert ha jól hallottam akkor a vezetőség figyeli őt az MTK-ban. + Csilus Attila is ott van mint sztem a tehetségesebb magyarok egyike (tavaly és idén is volt 1-1 db 90+-os becserélése).
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Tényleg sokkal jobb mb1-es középcsapatokból(vagy külföldi kiesőcsapatokban megbukott) igazolni, átlagos képességű, az edzéseket nem de a bulikat annál jobban szerető magyar "tehetségeket"?Hát ne haragudj, de ezerszer inkább a Loki játékospolitikája, mint a jelenlegi Fradi, ahol telepakolják a keretet vagy más ligákból kiöregedő játékosokkal, vagy abszolút sehova sem kellő külföldiek tömkelegével.
Jelenleg sokkal jobb a játékospolitikánk mint a lokinak ebben biztos vagyok!
Itthonról megpróbáljuk leigazolni a tehetségesebb fiatalokat(Dibusz,Ugrai nyáron tervben van Radó és Márkvárt is) illetve külföldről hozunk olyan fiatal játékosokat akiknek valamiért kisiklott a karrierjük, és megpróbálják helyrehozni!Ez vagy bejön pld Besic(akit most vagy a következő nyáron kb 2-5 millió euró között fogunk eladni)Pavlovic,Schembri stb és van amikor nem:Valpoort,Martinus,Fell stb!Emellett igazolunk külföldről tehetséges általában nehéz körülmények között felnőtt fiatalokat akiknek adunk egy esélyt mivel nekik ez az egyetlen sanszuk és ezek általában be is jönnek:Soma,Diallo, és szegény Adams!Még igazolunk olyan idősebb játékosokat külföldről akiknek valamiért megtört a karrierjük és/vagy nem fejlődtek tovább, ez vagy bejön: Jenner,Leo,Mateos és van amikor nem: Ionescu,Tuyp,Abroah,Otten stb
Plusz még igazolunk olyan fiatal magyarokat is akiknek szintén valamiért(sérülés vagy mentális) nem úgy alakult a pályafutásuk ahogy lehetett volna és adunk nekik egy utolsó esélyt(Nagy Dominik,Péter Antal,Nagy Ádám,Nehéz stb)
Szóval amit te írtál az nem egészen pontos! (persze nekünk is vannak/voltak/lesznek rossz igazolásaink)
Arcoskodásra meg szerintem semmi szükség....
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ne haragudj, de ezerszer inkább a Loki játékospolitikája, mint a jelenlegi Fradi, ahol telepakolják a keretet vagy más ligákból kiöregedő játékosokkal, vagy abszolút sehova sem kellő külföldiek tömkelegével.BBarni írta:És szerinted mit ér majd a loki ezekkel a játékosokkal az európai porondon?Teljesen átlagos magyar játékosok, ha jól emlékszem ez az a Lázár akit a török kiesőjelölttől zavartak haza...tényleg remek igazolás!
Csak apró betűs rész ként említem meg, még ezekkel a középszerű magyar játékosokkal is a szuper Fradi előtt vannak De tudom kifogás lesz, a Fradi a legjobb, csak...
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
De ha hinni lehet a híreknek, nem a Real lesz... sűrű a programjuk.
-
Na vége lett a sajtótájékoztatónak nem sok minden derült ki!(de legalább finom volt a kaja )
Igazából ennyi a lényeg:
-a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft lett az új üzemeltető
-10 éves megállapodást kötöttünk ami elég jónak számít de komoly feltételekkel és pénzügyileg és elég jól járunk majd!
-a referenciák például a következők: Atalanta, Sampdoria, Juventus, Hertha BSC, PSG, Lyon, Monaco stb.
-jelenleg 9 ezres átlagnézőszám van az új stadionban az első évben kb 14-15 ezres átlaggal számolnak
-most ez egy történelmi lehetőség, hiszen szinte minden adott, hogy visszakerüljünk Európa futballtérképre
-május végén befejeződik az építkezés, a végleges átadás augusztus elején történhet meg, de ez várhatóan hamarabb lesz!
-a teljes jegybevétel a miénk lesz
-komoly ellenfél lesz a stadionnyitón
-évente 100-120 rendezvény lesz, ebből 2-3 olyan koncert is lesz ami elég nagy bevételt fog hozni
-az esetleges névhasználatról még megy a tárgyalás(persze ezt nem így mondták )
-a legolcsóbb jegy 1800 forint lesz, tehát alaptalan volt az a pletyka, hogy drasztikusan fog növekedni a jegyár, hiszen jelenleg 1400 forintos a legolcsóbb jegy ez lesz az új stadionban 1800..ez azért nem vészes!
Nagyon várós már!
Egyébként le a kalappal a vezetőség előtt, nagyon jól összehozták a dolgokat!
Igazából ennyi a lényeg:
-a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft lett az új üzemeltető
-10 éves megállapodást kötöttünk ami elég jónak számít de komoly feltételekkel és pénzügyileg és elég jól járunk majd!
-a referenciák például a következők: Atalanta, Sampdoria, Juventus, Hertha BSC, PSG, Lyon, Monaco stb.
-jelenleg 9 ezres átlagnézőszám van az új stadionban az első évben kb 14-15 ezres átlaggal számolnak
-most ez egy történelmi lehetőség, hiszen szinte minden adott, hogy visszakerüljünk Európa futballtérképre
-május végén befejeződik az építkezés, a végleges átadás augusztus elején történhet meg, de ez várhatóan hamarabb lesz!
-a teljes jegybevétel a miénk lesz
-komoly ellenfél lesz a stadionnyitón
-évente 100-120 rendezvény lesz, ebből 2-3 olyan koncert is lesz ami elég nagy bevételt fog hozni
-az esetleges névhasználatról még megy a tárgyalás(persze ezt nem így mondták )
-a legolcsóbb jegy 1800 forint lesz, tehát alaptalan volt az a pletyka, hogy drasztikusan fog növekedni a jegyár, hiszen jelenleg 1400 forintos a legolcsóbb jegy ez lesz az új stadionban 1800..ez azért nem vészes!
Nagyon várós már!
Egyébként le a kalappal a vezetőség előtt, nagyon jól összehozták a dolgokat!
Én úgy tudom, hogy mindig tárgyalnak a felek, de az igaz, hogy most egy picit lelassult a tárgyalás és más klubok és képbe jöttek...De ha hinni lehet a híreknek, nem a Real lesz... sűrű a programjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. április 23., szerda 14:03-kor.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
BBarni írta:Pancho Aréna stadionavató
Megkönnyeztem...
"Schmitt....Szegény azóta is azon töpreng, hogy hogyan kell helyesen leírni: "Pancho Aréna"!
Egyébként ma délben lesz bemutatva az új Fradi stadion üzemeltetője, bár úgy látom már nem lesz meglepetés!
Egyébként biztos véletlen, hogy míg mi nekünk több komoly ajánlat is jött a stadion üzemeltetésére addig a lokinál sehol semmi....
ugyanazokat fikázod, és röhögsz rajtuk, akik nektek stadiont építenek. így kell bánni a szalonnát nyújtó kézzel...
másrészt Schmitt Pál volt madridi nagykövet évekig, tud spanyolul olvasni és írni.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
Pancho Aréna stadionavató
Megkönnyeztem...
"Schmitt....Szegény azóta is azon töpreng, hogy hogyan kell helyesen leírni: "Pancho Aréna"!
Egyébként ma délben lesz bemutatva az új Fradi stadion üzemeltetője, bár úgy látom már nem lesz meglepetés!
Egyébként biztos véletlen, hogy míg mi nekünk több komoly ajánlat is jött a stadion üzemeltetésére addig a lokinál sehol semmi....
Megkönnyeztem...
- Anis
Magyar szinten értem őket nagyon jó igazolásnak. Lázár az igen akire gondolsz, de ki tudja mi volt a háttérben, valamiért csak leigazolták. Szóval a lényeg hogy ez a 3as magyar szinten jó, 2 asszem válogatott is volt (bár Várhidinél bárki lehetett, lehet most Pintérnél is). Keretbővítés, több magyar játékos, ezek sztem célok lehetnek, tehát pl a korábbi Tuyjp, Vaalport és ezek helyett magyarokat a keretbe.
Továbbá még ott van pl Mohl (védő) ő sem lenne rossz igazolás, Leandro hazajövetelével nem tudom most mi a helyzet, de majd a nyáron kiderül. aztán lehet vezetők fejében még vannak nevek...
Továbbá még ott van pl Mohl (védő) ő sem lenne rossz igazolás, Leandro hazajövetelével nem tudom most mi a helyzet, de majd a nyáron kiderül. aztán lehet vezetők fejében még vannak nevek...
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
És szerinted mit ér majd a loki ezekkel a játékosokkal az európai porondon?Teljesen átlagos magyar játékosok, ha jól emlékszem ez az a Lázár akit a török kiesőjelölttől zavartak haza...tényleg remek igazolás! Szóval azért ezeket jó igazolásnak mondani...szerencsére mi nyáron azért nem ilyenekre utazunk!Magyar szinten szerintem a DVSC jól igazolt tavaly nyáron: Zsidai, Vadnai, Lázár trió elég jó igazolások voltak szerintem. Szóval ha majd a magyar piacra mennének rá, az sem lenne olyan nagy baj. Ahogy én látom érdemes keretet is bővíteni, mert a padon nem sok minőségi csere van akiket be lehet hozni (bár pl Buzsáky hónapok óta off), de ha jövőre már picit komolyabban akarnak szerepelni (pl a két kupában) akkor kell a jobb keret.
Meg azért egy Fradi ne már "magyar szinten" erősítsen...
- Anis
Magyar szinten szerintem a DVSC jól igazolt tavaly nyáron: Zsidai, Vadnai, Lázár trió elég jó igazolások voltak szerintem. Szóval ha majd a magyar piacra mennének rá, az sem lenne olyan nagy baj. Ahogy én látom érdemes keretet is bővíteni, mert a padon nem sok minőségi csere van akiket be lehet hozni (bár pl Buzsáky hónapok óta off), de ha jövőre már picit komolyabban akarnak szerepelni (pl a két kupában) akkor kell a jobb keret.BBarni írta:Nyáron komoly erősítések lesznek bár úgy tudom a magyar vonalra megyünk, ennek annyira nem örülnék, de majd meglátjuk!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Orosz Pali volt a Reggeli Start vendége
Sok új dolog, nem derül ki, most a stadionavató ellenfél körül is nagy a csend, igaz most úgy tudom arra is megvan az esély, hogy csak miután elfogytak a jegyek az után fog kiderülni, hogy ki lesz az ellenfél! Nagyon durva lesz oda jegyet szerezni annak aki most nem volt bérletes, óriási sorok lesznek!
Sok új dolog, nem derül ki, most a stadionavató ellenfél körül is nagy a csend, igaz most úgy tudom arra is megvan az esély, hogy csak miután elfogytak a jegyek az után fog kiderülni, hogy ki lesz az ellenfél! Nagyon durva lesz oda jegyet szerezni annak aki most nem volt bérletes, óriási sorok lesznek!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jaja, szerintem sem nagy cucc, ha meccs után vodkázik egy kicsit. Egészségére. Előtte már érdekesebb lenneegy dolog, hogy Halmosi mit tesz üzemen kívül, még egy dolog, hogy mit tesz a pályán, és egy teljesen külön dolog a klub szakmai munkája
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
most a klubnál folyó munkát miért kevered egyes személyek hozzáállásával.pátkán írta:kis érdekesség.a Haladás meg több annál mint full középcsapat, becsülendő az a munka ami náluk folyik.
a Kaposvár elleni mecs után megálltak még a benzinkútnál. az ott eltöltött idő alatt Halmosi P. két vodkafelesre hívatta meg magát, és még a busz indulása előtt visszaszaladt egy harmadikért.
becsülendő ez a munka ami Szombathelyen folyik. ohh magyar futball te csodás...
akkor a Madridnál folyó szakmai munkát minősíti, hogy mondjuk a 9-es bulizik, meg kocsit tör? és ezért kéne elküldeni, nem mondjuk a teljesítményért? szerintem elsősorban a teljesítmény számít.
egy dolog, hogy Halmosi mit tesz üzemen kívül, még egy dolog, hogy mit tesz a pályán, és egy teljesen külön dolog a klub szakmai munkája
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
kis érdekesség.a Haladás meg több annál mint full középcsapat, becsülendő az a munka ami náluk folyik.
a Kaposvár elleni mecs után megálltak még a benzinkútnál. az ott eltöltött idő alatt Halmosi P. két vodkafelesre hívatta meg magát, és még a busz indulása előtt visszaszaladt egy harmadikért.
becsülendő ez a munka ami Szombathelyen folyik. ohh magyar futball te csodás...
joabulicsak
Egyiptomban piramist építtettek a fáraónak, itt meg stadiont, kinek mi tetszik...
Szőllősi viszont elérzékenyült rajtaKerlon írta:Schmitt Pál szájából a becsület szó eléggé sérti a fülemet.
Elképesztő ez a seggnyalás amit Faragóval lenyomtak, Hegyi hozzájük képest egy senki
Mindjuk Szöllősin nem lepődök meg, őt ezért tartják