Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

tubatibi

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 13:47

Van Gaal kell oda edzonek.
Viszont, ha igazak a hirek akkor 200 millio lenne atigazolasokra...ennyibol egy massziv csapatot osszetudna gyurni.

De Gea, Mata...en oket erzem kezdoszintunek a MU-ba...eleg sovany..

Coentrao+Khedira+Morata pakkot nekik 70-80 millkoert. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 12:58

Varhato volt, ugyanakkoren vagy mar korabban kirugtsm volna, vagy adtam volna neki jovo telig idot. Szerintem van gaal lesz ebbol, johetnek a hollandok..egy jo de jong fellaini szuroparos kezdetnek megtenne, es kuyt is biztos tud meg futni 24 kilometert meccsenkent :lol:
Nem illik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 22., kedd 12:57

tubatibi írta:Giggs lesz az edzo? :lol:

Sajat magat ulteti a padra. :Đ
CSak ideiglenesen, más választás nem nagyon volt szerintem. Érthető döntés, nagyon lesüllyedt az Mu és ezt persze nem engedhetik meg. Nagyon kíváncsi vagyok a végleges utódra. Az Nso egy szavazáson még Ancelottit is oda vette, mint esélyes jelölt az Mu vezetésére... :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 12:14

Giggs lesz az edzo? :lol:

Sajat magat ulteti a padra. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 22., kedd 10:48

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9204_n.jpg

Már megis van az új edző. Ez gyors volt. Royforpresident! vele sikerülhet elérni a meccsenkénti 100 beadást! :D

FUNFACT: Moyes az 53% -os győzelmi mutatójával Ferguson mögött a United történetének második legsikeresebb edzője. :mrgreen: :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 22., kedd 10:27

Azonnali hatállyal tehát, nagy űrt hagyott maga után Ferguson. Nem volt könnyű dolga Moyesnak több dolgot nézve is, de ezt már többen is leírták korábban, elvileg ez a keret sem volt tökéletes, finoman fogalmazva.

Az ötvennek kinéző pocakos sofőr, akit egész Anglia akar
Először azt hittem valami vicc akar lenni a cikk. Örülök, hogy vannak ilyen figurák a futballban, szezon legjobbja egy alsóbb ligában, örömfoci, akarat. (Azért a PL csapatok érdeklődését kissé túlzásnak éreztem, vagy lehet benne valami, GT?!) :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 22., kedd 10:26

hehe írta:ryan geeks
:lol: :lol: :lol:

Várható volt egyébként, kíváncsi leszek, ki lesz az utód, nagyon remélem, nem az lesz, hogy elviszik Van Gaalt, nekünk meg csak Allegri marad. :'(

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 10:25

Na végre. Bár MU-s haverom mindig azt hajtogatta, hogy csak az első év ilyen, majd jó lesz jövőre, mert Fergusonnak is az első éve szar volt stb stb :lol:
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 22., kedd 10:22

ez az újságírás teteje bazmeg :lol: :lol: :lol: :lol:

http://hvg.hu/sport/20140422_Kirugtak_a ... edzoje#rss

ryan geeks,

manchester uninted-középpályás laurent blanc :lol: :lol: :lol:

beszarás :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 10:20

Könnyen elsülhet rosszul is ez. A keret pocsék, kiégett, motiválatlan a mag. Most év végéig én mindenképp csak fű alól hoznék valakit, aztán közben intézni, hogy már a nyár elejétől meglegyen az új edző, hogy foglalkozhasson a klubbal, meg az átigazolásokkal.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 22., kedd 9:58

TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2330615
Örülhetnek az MU-sok.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 9:55

TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos

Kicsit sem lep meg... Borzalmas éve volt a MU-nak. Viszont baromi kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 22., kedd 9:46

Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 22., kedd 7:57

Caraway írta:Érkezőnek kéne egy balhátvéd(Shaw nagyon drága ennyiért, majd meglátjuk ki érkezik ide), egy középpályás, aki képes hátulról is irányítani(akár Kroos, akár más), és egy szélső(Lallananak örülnék, Reus szerintem esélytelen). Ez három ember, plusz felhoznám a tartalékokból Keanet, Lingardot és Powellt, plusz visszajönne Zaha. Aki nem tudná, Keane KH, Lingard szélső/ktk, Powell kk és Zaha szélső.
Kiteszel 6 olyan embert, akik azért sokat játszottak, ebből 3-at a tartalékokból pótolnál? Annak sok haszna nem lenne, főleg rövidtávon nem.
A középpályán továbbra sem lenne sok védelme a csapatnak.

Bayernes ismerőseim szerint Kroos nem irányító, és nem is igazán védekezik, nem értem miért akarja itt annyira a fórum (az MU-nak ott van Mata, a Realba meg pláne nem vágom hova férne be)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 21., hétfő 23:15

ziro4vr írta:
Géci írta: Az, hogy Giggs nem játszik szerintem nagy hiba. Jó az öreg a háznál. Még így is jobb lenne veteránként mint ez a Fellaini vagy ki...
Fellaini a helyi Khedira :lol: Azért ez elég cink, ha már a 40 fölötti Giggset követelik csapatba..az egyik legnagyobb valaha volt brit focista, de nah..
Ez badarság. Fellaini rengeteg labdát szerez és a fejjátéka is jó. Ráadásul nem ügyetlen, nem botlik bele a labdába, mint Smai. Bár nem tudom, hogy miért ilyen impotens.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 21., hétfő 23:11

Rooneynak már régóta környezetváltozásra lenne szüksége, de lehet az is elég lenne, ha a keret felfrissülne és pár új arc venné körül. Kicsit azt érezné, hogy tennie kell azért, hogy kezdő legyen. Ha igaz lenne az, hogy Kroos és Reus odamegy, akkor igen csak jó csapat lehet jövőre. Persze ahhoz védőket is kell igazolni. Az edző is kérdéses, sok edző szerintem nem menne oda most nyáron, mivel jövőre nem lesz BL. Érdekes nyár lesz az Old Traffordon.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 21., hétfő 23:07

Silva sérülése meg remélhetőleg nem súlyos, nagy veszteség lenne a spanyol válogatottnak, ha ki kellene hagynia a vébét is... :-(
MIvel nem barcás,igy VDb azért nehezen talál neki helyet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 21., hétfő 23:06

Nanana.

Először is, edzőnek legszívesebben Kloppot látnám de ő lehetetlen szvsz, így képbe jöhetne akár Ole, akár Blanc, de még Queiroz is(másodedzőnek), és visszahozhatnánk Meulensteent is. Giggstől viszont félek, szerintem ő leszerepelne.

Moyes megbukott, ezt el kell fogadni. A nyilatkozatai szánalmasak( mindig mondja, hogy mennyire jól játszottunk, szerinte Ferguson se tudna sokkal jobb eredményt elérni ezzel a csapattal -> a sajtó előtt leszarozza kb a saját csapatát, stb). Semmi előrelépés nincs, semmi taktika, motiválni képtelen, és vannak játékosok akik simán fölötte állnak, mint Rooney.

Ezt a keretet mindenki lesajnálja, pedig annyira sok változtatás nem kéne rajta. Először is, Fletcherrel és Welbeckkel nincsen semmi gond, Hernandez pedig a tökéletes csereember, egy csapatba nem lehetnek csak világsztárok. Moyes legnagyobb hibája az volt, hogy új szerződést adott Rooneynak. Az első lépés afelé, hogy újra akár egy BL döntős csapatunk legyen, Rooney eltávolítása kell, hogy legyen, addig itt semmiféle előrelépés nem fog megtörténni. A tagunk már futni alig tud, labdát nem tud átvenni, rövid passzos játéka katasztrófa, mindig csak kiíveli a szélre a labdákat. Ktk-nak jobb Kagawa és Mata, csatárnak pedig mindhárom ember jobb kis túlzással.

Rooney mellett el kell adni Youngot, Büttnert, valószínűleg Anderson és Nani is távozik, Fellainit én már most eladnám, de erre sajnos semmi esély, Vidic ugye már biztos, plusz Giggs is szerintem visszavonul, de én nyugodt szívvel elengedném Valenciát is. Ez lenne a távozók listája.

Érkezőnek kéne egy balhátvéd(Shaw nagyon drága ennyiért, majd meglátjuk ki érkezik ide), egy középpályás, aki képes hátulról is irányítani(akár Kroos, akár más), és egy szélső(Lallananak örülnék, Reus szerintem esélytelen). Ez három ember, plusz felhoznám a tartalékokból Keanet, Lingardot és Powellt, plusz visszajönne Zaha. Aki nem tudná, Keane KH, Lingard szélső/ktk, Powell kk és Zaha szélső.

Nagyjából ennyi, kicsit hosszúra sikeredett, aztán majd meglátjuk ebből mi fog megvalósulni. Előre félek, hogyha marad Moyes és kap a kezébe 200 milliót mit fog vele kezdeni... nem szeretném, ha zsoldoscsapatot csinálna belőlünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 21., hétfő 23:04

Géci írta:
R.M.C.F írta:Silvával mi történt? Nagyon nagyot focizott ma.....Hordágy,lábmerevitő. :ozil:
Ketten közrefogták, de többet én se tudok még... Csùnya lenne most valami komoly sérülés.
https://www.youtube.com/watch?v=KWnWtXLnUkY
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 21., hétfő 23:01

alexoxladjackoxi írta:Jövőre jobb lesz.
Én is így gondolom, ettől függetlenül bőven ráférne az erősítés a United középpályájára, mondjuk egy Kroos vagy egy Ander Herrera nem jönne nekik rosszul, de a Sky múltkor azt írta, hogy Barkley is a legfőbb kiszemeltek közé tartozik.

Silva sérülése meg remélhetőleg nem súlyos, nagy veszteség lenne a spanyol válogatottnak, ha ki kellene hagynia a vébét is... :-(

Vissza: