dehogyis... #idegenbenjóazikszL.Miki írta:Tuti, hogy bunkerfocit fog nyomni José, azzal az utasítással "minél kevesebb gólt kapjanak". Szerintem.
Bajnokok Ligája
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ráadásul még Eto'o sem lesz, ez most nagy esély az Atleticonak. No de majd Torres szállítja a londoni gólt/gólokat. Tuti, hogy bunkerfocit fog nyomni José, azzal az utasítással "minél kevesebb gólt kapjanak". Szerintem.GT37 írta:A Chelsea-nél lesznek hiányzók szép számmal, Ivanovic, Salah és Matic biztosan kihagyja a meccset, de ami a legkomolyabb érvágás lenne nekik: lehet, hogy Hazard sem fog felépülni. Ivanovic hiányában Azpilicueta átmegy a jobbosra, balhátvédként meg mindenki kedvenc Cole-ja kezdhet, remélem, megforgatják majd párszor Turanék az öreget.
Egyébként Courtois-ról mit lehet tudni? Fog játszani végül?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A hírek szerint sz uefa engedélyezi hogy játszon,és nonszensznek tartják azt a szerződés kitételt miszerint 6gurigát kellene tejelni a chelseanek hogy játszhasson.Mármint ugye az atma a chelseanek,úgyértem.Egyébként Courtois-ról mit lehet tudni? Fog játszani végül?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Chelsea-nél lesznek hiányzók szép számmal, Ivanovic, Salah és Matic biztosan kihagyja a meccset, de ami a legkomolyabb érvágás lenne nekik: lehet, hogy Hazard sem fog felépülni. Ivanovic hiányában Azpilicueta átmegy a jobbosra, balhátvédként meg mindenki kedvenc Cole-ja kezdhet, remélem, megforgatják majd párszor Turanék az öreget.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt a meccset megnyerjük.Ez még mindig a Real Madrid.Hogy aztán ez mire lesz elég műnchenben,azt nem tudom.Nem szabadna gölt kapni,és ha ez sikerül,akkor nagy lépés előnyben leszünk a bajorokkal szemben.A sors ironiája hogy itthon kezdünk,még ebben sem volt szerencsénk...de most már csak azért is...a spanyol toro nyomja le a bajor verebeket...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem az Atletico neki fog esni a Chelseanek,ha az első 20 percet kibírják kapott gól nélkül az angolok akkor meglehet nekik ez a meccs is bőven.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Igen, mert az Atletico puhány stílust képvisel, "jó" focit játszik, szarul kontrázik és nincs elég szerencséjük se. Aranyos ez a felvetés a Chelseare, remélem érzed a szarkazmust. Szerintem meg Atletico lesz jobb 1-2 góllal és a Costa/Villa faktor fog dönteni, mert a Chelsea főproblémája még mindig az, hogy nincs gólfelelősük a csapatban.Géci írta:Én meg valamiért pont azt érzem, hogy átlépi José az Atleticot. A Chelsea egy kemény angol, jó focit játszó, jól kontrázó csapat, erős szerencsefaktorral megáldva, ami az Atletico ellen pont jó. Az én tippem az, hogy 1-0 vagy 2-1 a Chelsea-nek és Torres gól. Mikor lő gólt ha most nem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én meg valamiért pont azt érzem, hogy átlépi José az Atleticot. A Chelsea egy kemény angol, jó focit játszó, jól kontrázó csapat, erős szerencsefaktorral megáldva, ami az Atletico ellen pont jó. Az én tippem az, hogy 1-0 vagy 2-1 a Chelsea-nek és Torres gól. Mikor lő gólt ha most nem
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Plane hogy nincs az oreg samuel, aki szep lassan azert belelendul..de majd jon torres...(aki lehet visszater majd, bevonhatjak az esetleges costa uzletbe szerintem)pheco írta:Szerintem a Chelsea esélytelen, hogy ma gólt szerezzen. 0-0 vagy 1-0 lesz Atletinek. Piros lap is benne van, bár inkább majd a visszavágón lesz nagy darálás. Costa-Terry csatánál nem kis patkánykodás lesz
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Két büdösnagy 0-0-at várok a bunkermesterektől és londoni 11-es párbajt.
Adná.
Adná.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szerintem a Chelsea esélytelen, hogy ma gólt szerezzen. 0-0 vagy 1-0 lesz Atletinek. Piros lap is benne van, bár inkább majd a visszavágón lesz nagy darálás. Costa-Terry csatánál nem kis patkánykodás lesz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem gólt biztos kapunk,nekem egyetlen kívánságom van ,hogy ne hátrányban utazzunk Münchenbe eddig minden elődöntőt az első meccsen szabtunk el...egy 1-1 0-0 1-0 2-1 meglelő lenne, persze nem zárkózok el a 6-0ától sem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gotze nincs nagy formaban, ahogy ribery se..en robbentol tartok, eleg lenne megnezni rola par felvetelt, mindig befele tolja es lo, de megis benyeli majd az osszes vedo. Most azt mondom nyerunk 2-1re, hogy ez mire lenne eleg...nem tudom, de mindket meccsen szerzunk golt ezt tutira mondom.
Masikbmeccs egy jobbfajta vilaghaborus utkozet lesz, gyoztesek helyett csak tulelokkel
Masikbmeccs egy jobbfajta vilaghaborus utkozet lesz, gyoztesek helyett csak tulelokkel
Nem illik.
- L.Miki
Mourinhot ismerve én is az ikszre tippelek, mert idegenben megpróbál túlélni, kihozni a meccset egy ikszre, majd hazai pályán pedig odacsapni az ellenfélnek. Szerintem ez lesz.hunmadridista írta:Amúgy ma az Atletico-Chelsea meccsen 0-0 vagy 1-1 lesz
A mi meccsünkről pedig annyit, hogy ott van a lehetőség a csapatban, hogy nyerni tudjunk. Ha képesek vagyunk arra, hogy elől hátul egyaránt nagy teljesítményt lehozzunk akkor miénk a meccs. Egy ilyen erős kerettel nehogymá ne legyen esélyünk. Tény, hogy a cserepadunk rövid, de az nem nagyon befolyásolhatja a meccsen történteket. Kemény meccs lesz az biztos, ez már igazi erőfelmérő lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nekem az az érzésem, hogy Pep előhúzza a tavalyit.
Elmondom miért gondolkozom így.
Alaba és Lahm játéka változott tavaly óta. Sokkal többet jönnek a pálya centruma felé szélső védők létére mint tavaly.
Viszont itt Pep nem adhatja fel a széleket hiszen Ronaldo és Bale személyében két életveszélyes játékossal kell felvenni a versenyt. Ezért azt a posztot a szélső védőknek fegyelmezetten be kell tölteni.
Ezzel viszont egy picit borulhat a belső dominancia. Legalábbis a pálya közepén kevésbé lehet könnyen megtartani a labdát.
Ezért írtam Götzét még oldalakkal ezelőtt mint előretolt embert. Erre kellene ő, hogy ezt az egyensúlyt visszaállítsa.
Én erős széljátékot és masszív (Basti Javi Toni) középpályát várok. Nem a körbepasszolgatás fog dominálni szerintem.
Viszont az ilyen jellegű játék megkíván egy jól fejelő harcos centert.
A kezdőm egy nappal a meccs előtt így néz ki: Neuer Lahm Boateng Dante Alaba Martinez Schweini Robben Kroos Ribéry Mandzukic.
Hazai pályán pedig jöhet majd Müller kotorni. De itt most a stabilitás fontosabb.
Elmondom miért gondolkozom így.
Alaba és Lahm játéka változott tavaly óta. Sokkal többet jönnek a pálya centruma felé szélső védők létére mint tavaly.
Viszont itt Pep nem adhatja fel a széleket hiszen Ronaldo és Bale személyében két életveszélyes játékossal kell felvenni a versenyt. Ezért azt a posztot a szélső védőknek fegyelmezetten be kell tölteni.
Ezzel viszont egy picit borulhat a belső dominancia. Legalábbis a pálya közepén kevésbé lehet könnyen megtartani a labdát.
Ezért írtam Götzét még oldalakkal ezelőtt mint előretolt embert. Erre kellene ő, hogy ezt az egyensúlyt visszaállítsa.
Én erős széljátékot és masszív (Basti Javi Toni) középpályát várok. Nem a körbepasszolgatás fog dominálni szerintem.
Viszont az ilyen jellegű játék megkíván egy jól fejelő harcos centert.
A kezdőm egy nappal a meccs előtt így néz ki: Neuer Lahm Boateng Dante Alaba Martinez Schweini Robben Kroos Ribéry Mandzukic.
Hazai pályán pedig jöhet majd Müller kotorni. De itt most a stabilitás fontosabb.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem tudom ki figyeli, de Guardiola nagyon szépen altatja a népet...okosan próbálja a nyilatkozatai alapján levenni a terhet a játékosai válláról és próbál minket beállítani esélyesnek...szerintem nagyon okosan csinálja. Nálunk meg megint túl nagy a "hurráoptimizmus"...nekem ez nagyon nem tetszik...nagyon nem akarom, hogy megint pofán köpjenek minket a játékosaink...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez így van, aki itt clean sheetet remél annak nagyon merész álmai vannak.Kizárt hogy kapott gól nélkül lehozzuk.
Kíváncsi vagyok, de eddig elég csúnya mérlegünk van a bayern ellen, főleg idegenben. 7 meccsből 6 vereség és 1 döntetlen. Az ilyen statisztika nem túl mérvadó, de azért jelzi, hogy nekünk soha nem ment a bajorok ellen.Én azt mondom,egy 1:1 sem lenne rossz. Mert mi idegenben is bőven odatudunk piritani egy jól BBC-vel. Bár 1:1 nél nem a BM nek égne a ház,de én nem félnék attól ha az allianzba kell menni.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Optimista vagyok... Ancelottiék nagyon felkészültek a BM-ből és ha a nagyképet is félre tudják tenni 90 percig akkor igen csak megnőnek az esélyeink. Guardiola ha valami mást eszelne ki az 'altatós-körbepasszolom a pályát' BM játék után abba szerintem igen csak belebukhat már itt a Bernabéuban. Remélni tudom csak, hogy egyszer nem mi hanem az ellen taktikázza túl magát. Itt az ideje, hogy mi nevessünk a legvégén.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyerni kell, nyerni fogunk...az x nem elég hazai pályán
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha elől lenne a BBC, és DM középen villogna, szerintem simán benne van, hogy kettővel nyerünk, de az is, hogy x vagy kikapunk. Tipikusan 3 esélyes meccs, de én szeretek optimista lenni mint szurkoló. Utálok úgy leülni meccset nézni, hogy "szerintem kikapunk, vagy jó az x". Nyerünk, mert nyerni kell! Ennyi!hunmadridista írta:Nem lesz ez ilyen sima mint sokan gondolják...nem fogunk nyerni a Bayern ellen 2 góllal...jobb csapat annál, gólt biztos, hogy szereznek...a védelmünk nem egy életbiztosítás a kiélezett helyzetekben. A legfontosabb, hogy ne kapjunk ki, mert akkor kis túlzással értelmét veszítené a visszavágó...nüanszok fognak dönteni, meg a szerencse.
Amúgy ma az Atletico-Chelsea meccsen 0-0 vagy 1-1 lesz
Amúgy szerintem baromi nagy x lesz az Atletico, de simán benne van a meglepi. Az az igazság, hogy én szurkolok a Chelseanek, mert abban bízok, hogy ha most kikap az Atletico akkor kicsit megtörnek. A másik pedig, hogy Real - Chelsea döntőt akarok!! :Đ