Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 18:48

Kaká és hite... végtelen fele konvergál. Amúgy elvileg a Monaco 55 millió perkál Moutinhoért és Rodriguezért... Annyiért még nekünk is megérné a két játékos. Mondjuk nem lennék maximálisan boldog, de a jobb oldalunk talán megoldódna illetve Moutinho se egy elveszett játékos a posztján.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 23., csütörtök 18:47

Gáz.
Cak az a különbség hogy Kaká ha mostantól napi 10ezer eurót elégetne akkor is simán luxus élete lenne.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. május 23., csütörtök 18:45

Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett.
Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már nagyon kényelmes neki az a kispad.
Ezen a hozzáálláson, amit nyomtok - meg még páran - mindig jókat derülök. Elképzelem a szitut, amikor bekopogtok a főnökhöz a munkahelyen és sírós, megbánós arccal elé álltok és közlitek vele, hogy "Bocs nem vagyok a hasznodra, de Nógrád megyében van egy kis cég.. Fele ennyit keresek majd, de nekem az a lényeg, hogy ennek a cégnek nehogy kára legyen miattam, még akkor is, ha további 3 évig itt dolgozhatnék.."

Gáz.

kipriotis
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 23., csütörtök 18:44

A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
neeee :lol:
ez már vicc
innen fog visszavonulni komolyan... el van a padon, felveszi a k :cens: a sok pénzét, és élvezi az életet..

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 23., csütörtök 18:41

A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már :cens: :vivo: :vivo: nagyon kényelmes neki az a kispad.
:goat:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 18:39

Ja, és figyeljétek az új hírt :lol:
Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett. Aki játszani akar a következő VB-n, az nem így gondolkodik. Ha Ancelotti annyira rá lenne izgulva, akkor vitte volna a PSG-be is. Be kellene már látnia, hogy semmi keresnivalója egy európai élklubban. Menjen csak vissza Brazíliába, onnan még lehet egy halvány sansza kiharcolni a kerettagságot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 18:38

kb tőlem is származhatna a hír. azóta ezt mondom mióta bedobták ancselotti nevét. már csak azt nem értem hogy akkor hova jön isco ha az elnökség tudja hoyg nincs az a balek csapat akinek még kellene kaka.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 18:32

O az egyik legnagyobb vedoje a sracnak... kb olyan mint Te es Ozil
Van egy Josénk, meg egy Jesénk, mindkettő Rodriquez. Jesé lesz Remy "szerelme".

Ja, és figyeljétek az új hírt :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 23., csütörtök 18:30

A Real Madrid egy vagy akár több játékost is bevonna a transzferbe. A királyi klub részéről elsőként José Mária Calléjon neve vetődött fel, aki a 2012–2013-as szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben, játékjoga mellé még 20 millió eurót fizetnének. A Málaga a fiatal csatárt, Alvaro Moratát szemelte ki, az ő játékospiaci értéke 7.5 millió euró körül mozog.
Egy kedves sportoldalon olvastam... :lol: Nem tudtam eldönteni, hogy a humor topikba menjen, vagy ide, de inkább ide, mert ez csak első olvasatra vicces.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 23., csütörtök 18:28

Mike írta:
azért tegyük hozzá h a csapat legfiatalabb tagja. 94 decemberi. Amikor játszott nem tűnt egy elveszett gyereknek. Én nem írnám le. Ha én lennék a Castilla edzője jövőre orrba szájba játszatnám, feltéve ha nincsenek alapvető tudásbeli gondjai. Az ilyen emberekre kell figyelni nem olyanokra akik 23 évesen is csak a B csapatba tengenek.
Sztem Remy csak ironizalt. de nem jott at az a lenyeg :mrgreen:

O az egyik legnagyobb vedoje a sracnak... kb olyan mint Te es Ozil :mrgreen:

Getafeba kolcson adni? ugyan minek amikor mas nagyobb csapatok is jelentkeztek mar?

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 23., csütörtök 18:21

Remy írta:
Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.
azért tegyük hozzá h a csapat legfiatalabb tagja. 94 decemberi. Amikor játszott nem tűnt egy elveszett gyereknek. Én nem írnám le. Ha én lennék a Castilla edzője jövőre orrba szájba játszatnám, feltéve ha nincsenek alapvető tudásbeli gondjai. Az ilyen emberekre kell figyelni nem olyanokra akik 23 évesen is csak a B csapatba tengenek.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 23., csütörtök 18:19

szilamer írta:Nem sok egy kicsit?
egyáltalán nem.
valamit valamiért.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 23., csütörtök 18:18

egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
Nem sok egy kicsit? Persze nem a mi zsebünk, de te senkit nem adnál el? Vagy csak úgy ajándékba..
Simán kell jöjjön eladásokból egy 100 körüli összeg.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 23., csütörtök 18:08

Annyi szar igazolást csináltunk már az évek során.Tizmilliókkal mentünk a játékosok ára fölé.Ezt kellene tenni Vidalnál is aki viszont egy korszakos igazolás lehetne, simán CR vagy Zidane fontosságú igazolás lenne ő.Én nem sajnálnék érte 60 akár 70milliót sem. Bale árát rászórnám inkább Vidalra. Isco-t elhoznám a jobbosra,20misi+Calle/Morata.
Verrattit is mindenképpen hoznám, ha 25-30 akkor annyi.Carvajal adott.Innetől kezdve pedig már csak egy csatár kell, aki nem lesz 30millió feletti igazolás(ez esetben).Állitólag Lewa hozható 30alatt,tökéletes.
Összeségében ha durván akarok számolni akkor kijöhetnénk egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
A banda:
kapusok:Casillas,Lopez
hátvédek:Carvajal,Arbeloa,Pepe,Ramos,Varane,Albiol,Marcelo,Coentrao
kp:Xabi,Khedira,Vidal,Verratti,Modric
támadók:Isco,DM,Özil,CR,Benz,Lewa

boss:Carlo

Iker
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Vidal-Verratti
Isco-Modric-CR
Benzinho

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 17:55

Azért egyre több helyen olvasni tegnap óta, hogy Ancelotti szeretné Vidalt. Ez örömteli, akkor is, ha kevés rá a sansz. A Marca cikke szerint a City 40 milliós ajánlatát már visszadobták, itt is említik, hogy Conténél érinthetetlen. Ez már kevésbé jó. Viszont ugye Higuaínért nem akarnak annyit fizetni, amit a Madrid várna, én már egy Higu + 15 milliós biznisszel is verném a seggemet a földhöz.

Az a baj csak, hogy a játékos a nyilatkozatai alapján nem nagyon akar váltani. Remélem Perez és Ancelotti beszélni fognak vele, és meggyőzik. Ha Ő is szólna az olaszok vezetőinek, hogy fontolják meg a Real ajánlatát, akkor lehetne esély rá.

Hopp, bilibe lóg a kezem. Jó lesz nekünk Casemiro, Kondogbia meg Khedira. :/
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 23., csütörtök 17:29

A Real Madrid játékosai túl vannak a negyedik edzésükön is a héten, amellyel a vasárnapi Sociedad elleni bajnokira készültek.
A Sociedad igaz, hogy erős ellenfél (4-ik helyen vannak talán?), de legalább a fél csapatot Castillásokból állítanám ki. Megérdemelnék az esélyt (az is megér egy misét, hogy a Castilla "fele" ingyen mehet mert lejár a szerződése, ha 1 millákat is kapnánk értük az is bevétel lenne..) De remélem megint a gálaemberek játszanak.
Az utolsó meccset meg itthon be kell húzni a hazai veretlenségi sorozat miatt.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 23., csütörtök 17:26

dannen írta:
ezt már több embertől olvastam itt. biztosan ide jönne egy barcás gyerek, mikor rajtunk kívül más nagy csapatok is leigazolnák tudtommal. :roll: már csak elvből sem jönnék ide a helyében.
Hacsak nem kozolnek veled, h megfelelo ajanlat eseten tavozhatsz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 16:47

A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár

a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)
Szerintem elég profi klub a Bayern, talán az egyik legjobban vezetett, de speciel ez nem az edzőkból következik. az utóbbi éveket nézve Klinsmann egy szezont sem élt meg, a beugró Jupp-ot akkor nem tartottzák meg, van Gaal a második szezonja végét nem érte meg, Heynckest most két év után váltják, de már másfél év után eldöntötték. Pedig a bajoroknál annyi lenne a feladat, hogy legalább hazai terepen nyomják le a pénzügyileg meg minden külső szempont alapján gyengébb csapatokat.
A München nem az edzőtől erős igazán, hanem a vezetőségtől. Ezért nincs gondom nálunk se azzal, ha nem kizárólag az edző jogköre az igazolás. Az se jó persze, ha egy elnök önmagában dönt, főleg, hogy nálunk inkább gazdasági oldalról jövő elnök van. A legjobb, ha megvan az a 3-4 ember, akik közösen tudnak dönteni, szóval bízom abban, hogy nálunk is majd a Perez, Zidane, Sanchez, edző (Ancelotti) bizottság közösen hoznak döntést ilyen témákban.

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 23., csütörtök 16:31

Sőt, a 'Marca' úgy tudja, Thiago kivásárlási ára a szerződésben rögzített 90 millió euróról mindössze 18 millió euróra csökkent, mert nem lépett pályára a találkozók bizonyos százalékán ebben a szezonban.
Ha ez igaz....Isco helyett egyértelműen őt hoznám... :roll:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 23., csütörtök 16:29

Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: