Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kaká és hite... végtelen fele konvergál. Amúgy elvileg a Monaco 55 millió perkál Moutinhoért és Rodriguezért... Annyiért még nekünk is megérné a két játékos. Mondjuk nem lennék maximálisan boldog, de a jobb oldalunk talán megoldódna illetve Moutinho se egy elveszett játékos a posztján.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Cak az a különbség hogy Kaká ha mostantól napi 10ezer eurót elégetne akkor is simán luxus élete lenne.Gáz.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett.
Ezen a hozzáálláson, amit nyomtok - meg még páran - mindig jókat derülök. Elképzelem a szitut, amikor bekopogtok a főnökhöz a munkahelyen és sírós, megbánós arccal elé álltok és közlitek vele, hogy "Bocs nem vagyok a hasznodra, de Nógrád megyében van egy kis cég.. Fele ennyit keresek majd, de nekem az a lényeg, hogy ennek a cégnek nehogy kára legyen miattam, még akkor is, ha további 3 évig itt dolgozhatnék.."Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már nagyon kényelmes neki az a kispad.
Gáz.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
neeeeA La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
ez már vicc
innen fog visszavonulni komolyan... el van a padon, felveszi a k a sok pénzét, és élvezi az életet..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már nagyon kényelmes neki az a kispad.A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
- RealMadridFanatic
Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett. Aki játszani akar a következő VB-n, az nem így gondolkodik. Ha Ancelotti annyira rá lenne izgulva, akkor vitte volna a PSG-be is. Be kellene már látnia, hogy semmi keresnivalója egy európai élklubban. Menjen csak vissza Brazíliába, onnan még lehet egy halvány sansza kiharcolni a kerettagságot.Ja, és figyeljétek az új hírt
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
kb tőlem is származhatna a hír. azóta ezt mondom mióta bedobták ancselotti nevét. már csak azt nem értem hogy akkor hova jön isco ha az elnökség tudja hoyg nincs az a balek csapat akinek még kellene kaka.A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van egy Josénk, meg egy Jesénk, mindkettő Rodriquez. Jesé lesz Remy "szerelme".O az egyik legnagyobb vedoje a sracnak... kb olyan mint Te es Ozil
Ja, és figyeljétek az új hírt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egy kedves sportoldalon olvastam... Nem tudtam eldönteni, hogy a humor topikba menjen, vagy ide, de inkább ide, mert ez csak első olvasatra vicces.A Real Madrid egy vagy akár több játékost is bevonna a transzferbe. A királyi klub részéről elsőként José Mária Calléjon neve vetődött fel, aki a 2012–2013-as szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben, játékjoga mellé még 20 millió eurót fizetnének. A Málaga a fiatal csatárt, Alvaro Moratát szemelte ki, az ő játékospiaci értéke 7.5 millió euró körül mozog.
- Legkisebbtobi
Sztem Remy csak ironizalt. de nem jott at az a lenyegMike írta:
azért tegyük hozzá h a csapat legfiatalabb tagja. 94 decemberi. Amikor játszott nem tűnt egy elveszett gyereknek. Én nem írnám le. Ha én lennék a Castilla edzője jövőre orrba szájba játszatnám, feltéve ha nincsenek alapvető tudásbeli gondjai. Az ilyen emberekre kell figyelni nem olyanokra akik 23 évesen is csak a B csapatba tengenek.
O az egyik legnagyobb vedoje a sracnak... kb olyan mint Te es Ozil
Getafeba kolcson adni? ugyan minek amikor mas nagyobb csapatok is jelentkeztek mar?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért tegyük hozzá h a csapat legfiatalabb tagja. 94 decemberi. Amikor játszott nem tűnt egy elveszett gyereknek. Én nem írnám le. Ha én lennék a Castilla edzője jövőre orrba szájba játszatnám, feltéve ha nincsenek alapvető tudásbeli gondjai. Az ilyen emberekre kell figyelni nem olyanokra akik 23 évesen is csak a B csapatba tengenek.Remy írta:Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
egyáltalán nem.szilamer írta:Nem sok egy kicsit?
valamit valamiért.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem sok egy kicsit? Persze nem a mi zsebünk, de te senkit nem adnál el? Vagy csak úgy ajándékba..egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
Simán kell jöjjön eladásokból egy 100 körüli összeg.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Annyi szar igazolást csináltunk már az évek során.Tizmilliókkal mentünk a játékosok ára fölé.Ezt kellene tenni Vidalnál is aki viszont egy korszakos igazolás lehetne, simán CR vagy Zidane fontosságú igazolás lenne ő.Én nem sajnálnék érte 60 akár 70milliót sem. Bale árát rászórnám inkább Vidalra. Isco-t elhoznám a jobbosra,20misi+Calle/Morata.
Verrattit is mindenképpen hoznám, ha 25-30 akkor annyi.Carvajal adott.Innetől kezdve pedig már csak egy csatár kell, aki nem lesz 30millió feletti igazolás(ez esetben).Állitólag Lewa hozható 30alatt,tökéletes.
Összeségében ha durván akarok számolni akkor kijöhetnénk egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
A banda:
kapusok:Casillas,Lopez
hátvédek:Carvajal,Arbeloa,Pepe,Ramos,Varane,Albiol,Marcelo,Coentrao
kp:Xabi,Khedira,Vidal,Verratti,Modric
támadók:Isco,DM,Özil,CR,Benz,Lewa
boss:Carlo
Iker
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Vidal-Verratti
Isco-Modric-CR
Benzinho
Verrattit is mindenképpen hoznám, ha 25-30 akkor annyi.Carvajal adott.Innetől kezdve pedig már csak egy csatár kell, aki nem lesz 30millió feletti igazolás(ez esetben).Állitólag Lewa hozható 30alatt,tökéletes.
Összeségében ha durván akarok számolni akkor kijöhetnénk egy -120m körüli veszteségben a nyár végére.
A banda:
kapusok:Casillas,Lopez
hátvédek:Carvajal,Arbeloa,Pepe,Ramos,Varane,Albiol,Marcelo,Coentrao
kp:Xabi,Khedira,Vidal,Verratti,Modric
támadók:Isco,DM,Özil,CR,Benz,Lewa
boss:Carlo
Iker
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Vidal-Verratti
Isco-Modric-CR
Benzinho
- RealMadridFanatic
Azért egyre több helyen olvasni tegnap óta, hogy Ancelotti szeretné Vidalt. Ez örömteli, akkor is, ha kevés rá a sansz. A Marca cikke szerint a City 40 milliós ajánlatát már visszadobták, itt is említik, hogy Conténél érinthetetlen. Ez már kevésbé jó. Viszont ugye Higuaínért nem akarnak annyit fizetni, amit a Madrid várna, én már egy Higu + 15 milliós biznisszel is verném a seggemet a földhöz.
Az a baj csak, hogy a játékos a nyilatkozatai alapján nem nagyon akar váltani. Remélem Perez és Ancelotti beszélni fognak vele, és meggyőzik. Ha Ő is szólna az olaszok vezetőinek, hogy fontolják meg a Real ajánlatát, akkor lehetne esély rá.
Hopp, bilibe lóg a kezem. Jó lesz nekünk Casemiro, Kondogbia meg Khedira.
Az a baj csak, hogy a játékos a nyilatkozatai alapján nem nagyon akar váltani. Remélem Perez és Ancelotti beszélni fognak vele, és meggyőzik. Ha Ő is szólna az olaszok vezetőinek, hogy fontolják meg a Real ajánlatát, akkor lehetne esély rá.
Hopp, bilibe lóg a kezem. Jó lesz nekünk Casemiro, Kondogbia meg Khedira.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Sociedad igaz, hogy erős ellenfél (4-ik helyen vannak talán?), de legalább a fél csapatot Castillásokból állítanám ki. Megérdemelnék az esélyt (az is megér egy misét, hogy a Castilla "fele" ingyen mehet mert lejár a szerződése, ha 1 millákat is kapnánk értük az is bevétel lenne..) De remélem megint a gálaemberek játszanak.A Real Madrid játékosai túl vannak a negyedik edzésükön is a héten, amellyel a vasárnapi Sociedad elleni bajnokira készültek.
Az utolsó meccset meg itthon be kell húzni a hazai veretlenségi sorozat miatt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hacsak nem kozolnek veled, h megfelelo ajanlat eseten tavozhatsz.dannen írta:
ezt már több embertől olvastam itt. biztosan ide jönne egy barcás gyerek, mikor rajtunk kívül más nagy csapatok is leigazolnák tudtommal. már csak elvből sem jönnék ide a helyében.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szerintem elég profi klub a Bayern, talán az egyik legjobban vezetett, de speciel ez nem az edzőkból következik. az utóbbi éveket nézve Klinsmann egy szezont sem élt meg, a beugró Jupp-ot akkor nem tartottzák meg, van Gaal a második szezonja végét nem érte meg, Heynckest most két év után váltják, de már másfél év után eldöntötték. Pedig a bajoroknál annyi lenne a feladat, hogy legalább hazai terepen nyomják le a pénzügyileg meg minden külső szempont alapján gyengébb csapatokat.A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt (kivéve Mou)
A München nem az edzőtől erős igazán, hanem a vezetőségtől. Ezért nincs gondom nálunk se azzal, ha nem kizárólag az edző jogköre az igazolás. Az se jó persze, ha egy elnök önmagában dönt, főleg, hogy nálunk inkább gazdasági oldalról jövő elnök van. A legjobb, ha megvan az a 3-4 ember, akik közösen tudnak dönteni, szóval bízom abban, hogy nálunk is majd a Perez, Zidane, Sanchez, edző (Ancelotti) bizottság közösen hoznak döntést ilyen témákban.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Ha ez igaz....Isco helyett egyértelműen őt hoznám...Sőt, a 'Marca' úgy tudja, Thiago kivásárlási ára a szerződésben rögzített 90 millió euróról mindössze 18 millió euróra csökkent, mert nem lépett pályára a találkozók bizonyos százalékán ebben a szezonban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg nem lesz belőle semmi. Mou kinézte magának, de semmi extra a gyerek. A Castillába se alapember. A 70. perc körül beáll és focizgat egy keveset, de semmi több. Őt kölcsön kell adni, és hátha, de nem kell túl nagy elvárásokat elé tenni.Jim írta:José Rodrigezt kéne eladni a Getafénak opcióval
amikor játszatta néha Mou, meglepően jó volt
sztem belőle lehetne a jövőben kiegészítő ember a középpályán
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots