Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Raull77
Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Raull77 » 2014. április 22., kedd 20:14

Szerintem a mai napon a Chelsea 2 golos hátrányba fog kerulni,amit ilyen kezdonél teljes mértékben meg is érdemelnének...azon kívul ha az Atletico ugy játszik majd mint eddig tette Mourinho team ugyanazt fogja kapni mint párizsban....

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 22., kedd 20:12

Kerlon írta:
CS0ki írta:A KEZDŐCSAPATOK
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Mario Suárez – Raúl García, Diego, Koke – Diego Costa
CHELSEA: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, David Luiz – Ramires, Lampard, Willian – F. Torres

Mourinho rámegy a támadójátékra! :lol: Tudna még védekező játékost betenni, vagy már mindenki a pályán lesz? :hmmm: Hazard sérülése nyilván nem jött jól, de azért durva ez a felállás, színvonalas meccs várható, sziporkázó támadójátékkal! B-)
Már-már öngyilkos. Schürrle szerintem simán elment volna Mikel helyett és, akkor Ramires meg a nigériai helyén. Remélem így is szopnak 2-t, aztán Mourinho elgondolkozik a hülyeségén. LOL. :mrgreen:
ha torrest a helyén kezeljük, akkor azt is mondhatjuk, hogy csatár nélkül állnak ki :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 22., kedd 20:10

CS0ki írta:A KEZDŐCSAPATOK
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Mario Suárez – Raúl García, Diego, Koke – Diego Costa
CHELSEA: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, David Luiz – Ramires, Lampard, Willian – F. Torres

Mourinho rámegy a támadójátékra! :lol: Tudna még védekező játékost betenni, vagy már mindenki a pályán lesz? :hmmm: Hazard sérülése nyilván nem jött jól, de azért durva ez a felállás, színvonalas meccs várható, sziporkázó támadójátékkal! B-)
Már-már öngyilkos. Schürrle szerintem simán elment volna Mikel helyett és, akkor Ramires meg a nigériai helyén. Remélem így is szopnak 2-t, aztán Mourinho elgondolkozik a hülyeségén. LOL. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 22., kedd 20:06

Lampard-Luiz-Mikel kp, az szép, már csak egy jó Khedira kellene Ramires helyett. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 22., kedd 20:05

KAG írta:Holnap nem lesz a városban valami közös meccsnézés? :)
Melyikben?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 22., kedd 20:03

Holnap nem lesz a városban valami közös meccsnézés? :)
ZIDANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 20:01

Mourinho hányadik különböző kezdője ez már idén? :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 22., kedd 19:59

A KEZDŐCSAPATOK

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 18:55

Dortmundban nagyon nagy volt az arc.
ki is estünk, nagyon csúnyán.

Holnap.. hát nem tudom mi lesz, egy biztos, a Bayer München jobb csapat mint a Real Madrid.
Jobbak, ezt sajnos fogadjuk el. Tavaly is és idén is jobb játékot produkálnak, meggyőzőek nagyon.
Profik, le tudják zárni a meccseket, mi nem. Nekik nem kellett volna a 85. percig várni a győztes gólra múlthét szerdán, mint ahogy a Bernabúban is behúzták volna az ElClassicót a vezetés tudatában.
Ebben jobbak, valamit a keretük is jobban felépített. Nem mondom hogy sokkal erősebb, de sokkal kiegyensúlyozottabb.
Jobb.
Ők tavaly mindent vittek, idén is erre készülnek, a jelenlegi Real Madrid nem tudja azt a játékot produkálni amit a München
ez van sajnos, ezt fogadjuk el.

DE

2 évvel ezelőtt a Real Madrid jobb csapat volt mint a Bayern. Sokkal jobb focit játszott, jobb kerettel. A Bayern végül semmit sem nyert akkor, elhasaltak a német kupa döntőjében egy laza ötössel (pf..) és a BL döntőt is elbukták. Nem volt egy nagy durranás az a csapat, a Ribéry, Schweini, Robben hármast leszámítva egyenesen szar volt.
Akkor is leírtam, most is leírom, hogy 2012-ben a Real Madrid jobb volt a Bayernnél (sztem mia san mia emlékszik is ezekre a sorokra).
Most viszont a Bayern a jobb csapat.
Ez a véleményem nem fog megváltozni (ha csak nem tömjük ki őket vagy 4el 5el, de nem fogjuk) bármi lesz én idén a Bayernt jobbnak gondolom, mint a Real Madridot.
2 éve pedig a Realt gondoltam jobbnak, ahogy 2007ben is. Mindkétszer kiestünk ugye..

Egyszerűen nem ez dönt. Kevés van a két csapat között, nincs nagy különbség, bárki továbbmehet, az adott forma, lelki állapot, jó hozzáállás, jó döntések fogják eldönteni a párharcot, vagy a holnapi meccset.
Jobb a Bayern, de nem vagyunk esélytelenek, továbbmehetünk, ki is eshetünk, brutális meccs lesz.

Ha a Müncheniek azt a hozzáállást hozzák magukkal, amit az Arsenal ellen az első félidőben vagy a ManU ellen is tettek, és a Madrid kellően fel lesz pörögve, akkor csúnyán ráfázhatnak.
Ha a legjobbjukat hozzák, mi pedig baromkodunk, mint a márciusi ElClassicón, akkor csúnyán megszívjuk...
A két szélén támadásban erősebbnek érzem magunkat, gyors labdaszerzésekből, ellentámadásokból tudunk gólokat szerezni. Ők meg kizsugázhatják a madridi védelmet, mivel agyatlankodni azt Pepe és Ramos is tud.. Xabi meg lassú..

Maxon kell pörögni, nincs más választása a Realnak, csak az, hogy "meghaljanak" a pályán. Zsinórban negyedszer vagyunk ott a BL döntő kapujában, mindent bele kell adni, mindenkinek hinnie kell a sikerben (egyébként volt már arra példa, hogy egy csapat zsinórban 4 BL/BEK elődöntőt játsszon, és egyszer se jusson be a döntőbe?? Mert én nem emlékszem ilyenre...). Muszáj nyerni, meg tudják csinálni a srácok, bármennyire is jobb a Bayern.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 22., kedd 18:37

hanem a mourinho buktatás.
biztos úgy dönttek ramosék, hogy a bl elődöntő a megfelelő alkalom mourinho buktatására. áá, nem akarnak ők döntőzni istentudja hány év után. aztán hétközben meg meggondolták magukat, és megnyerték a visszavágót. de biztos azért nem nyertek 3-0ra, hogy mourinhót megbuktassák. :)

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 22., kedd 18:35

Ancelotti pont nem az az edzo aki megkajalna Pep dumajat-:)ezen a szinten nem hinnem hogy altalassal el lehetne kabitani barmelyik csapatot is-:) ez csak a szokasos Rizsa amit azert el kell sutni-:)

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. április 22., kedd 18:17

egy éve a dortmund elleni első meccs jött. elég magabiztosan vártuk a dolgokat, aztán jött lewa és kiütött minket. azon a meccsen sem az döntött, hogy elbízták magukat a srácok, hanem a mourinho buktatás. ott már eléggé szét volt esve a keret, voltak széthúzások, a spanyolok és mourinho közt dúlt a háború.
idén teljesen más a helyzet, kupagyőztesként megyünk neki a bajoroknak, pep személye még ad is rá egy kis okot, hogy miért kell hajtani. nem lehetséges, hogy 4 elődöntőt elbukjunk. innen már egy kósza casillas kirúgással is, ami megpattan egy épp arra szálló gólyán, de tovább kell jutni.
ancelotti munkája most fog igazán látszódni, ha sikerül a döntő, akkor az idei éve nálam 10/10 független a bajnokság kimenetelétől. a döntőben pedig bármi megtörténhet....

a mai meccsre egy tippem van, ami a 2.5 alatti gólokat jelenti. biztos vagyok benne, hogy gyökér játék lesz, szétrúgják egymást a játékosok. torresnek egy lábtörés is kinéz :lol: jól kifárasztják egymást aztán mehet a bukás a hétvégén :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 22., kedd 18:11

hogy a 4 csapat közül mi tudunk küzdeni a legkevésbé.
Ez igaz.
ziro4vr írta:Remélem azért Iván ott lesz a stúdióban, csak hogy felvethesse, igazából a bárszának kéne itt lennie, szerencsés volt az Atma, de most már hajrá bayern
Már BM drukker is,úgyhogy lenne megint Real savazás nefélj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 22., kedd 18:07

De most mégis mit mondjon? Azt, hogy 2 meccsen nem sok sanszunk van, de végül is vak tyúk is talált már szemet, úgyhogy hátha? Attól hogy bízik a csapatában még nem lesz nagy arca. Ha végül a bajorok lenyomnak minket, az nem azért lesz, mert nagy volt az arcunk. Hanem mert jobb és/vagy szerencsésebb volt az ellenfél.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 22., kedd 17:58

petiamadridista írta:nekem nem tetszik Carlo nyilatkozata.
kezd nagy lenni az arc.. vagy nem tudom..
nehogy megint ebből legyen baj.. Istenem...
Csak a szokásos. Én ezen akadtam meg:
mindenkinél lelkesebbek vagyunk ami nagy előny
:lol:
Na persze, még mindig állítom, hogy a 4 csapat közül mi tudunk küzdeni a legkevésbé.
Pep amúgy jól csinálja amit csinál, próbál altatni, hogy nálunk az a jónéhány iq bajnok ismét nagy arccal menjen ki a pályára, és megint csak nevet vigyünk ki de teljesítményt ne. Van rá esély, sajnos.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 17:11

nekem nem tetszik Carlo nyilatkozata.
kezd nagy lenni az arc.. vagy nem tudom..
nehogy megint ebből legyen baj.. Istenem...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 16:40

Remélem azért Iván ott lesz a stúdióban, csak hogy felvethesse, igazából a bárszának kéne itt lennie, szerencsés volt az Atma, de most már hajrá bayern
Nem illik.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 22., kedd 16:37

Hat az Atletico -chealsea meccsben is minden benne van..ha olyan elannal veti a meccsbe magat az Atletico mint a barca ellen az angolok bajban lehetnek! 2-1 tipp hazai.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 22., kedd 16:10

Géci írta:Jó Kerlon, a te szemszögedből is van alapja a dolgoknak, de a Chelsea jelenleg más szintet képvisel. Küzdés lesz, hajtás lesz, de nyerni szerintem a Chelsea fog.
Egy fával jobb lesz az atma...aztán londonban idegenbe lőtt gólal Mou behúzza...2-1 a tipp...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 15:48

Jó Kerlon, a te szemszögedből is van alapja a dolgoknak, de a Chelsea jelenleg más szintet képvisel. Küzdés lesz, hajtás lesz, de nyerni szerintem a Chelsea fog.

Vissza: