Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. április 22., kedd 21:59

szerintem mout nincs amiért utálni. előtte sehol se voltunk, pellegrini is hasonló kerettel futott neki még se lettünk előbb...ott szarakodtunk a barca mögött, BL-be közép csapatok szopattak... sokat köszönhetünk neki azért.
én azért nem szeretném, ha mou döntőzne (rosszabb esetbe megnyerje...), mert nekem az egy pofon lenne, hogy itt volt nálunk 3 évig, egy jobb keret volt a keze alatt és még a döntő se jött össze pedig azért lett ide hozva.
jó tudjuk ő is hibás volt ezért, h nem jött össze, de amennyiben összejön neki ezzel a chelseavel a döntő akkor azért gondolkozzunk el már, hogy hol van a probléma....
carvajal.bale.vidal.jesé

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 22., kedd 21:58

ziro4vr írta:
rm222 írta:mou diego-ra rá állította szépen mikel-luiz párost kíváncsi leszek mit lép simeone.
nem egy izgalmas meccs, majd talán az utolsó 20percre felpörögnek mert mou csak előre cserélhet
Villa/Turan kéne valaki helyett, felesleges mondjuk Suarez, a chelsea max állítottból szerezhet gólt, hozzáteszem, abból valszeg fog :D
nem hiszem mou altat ügyesen 100% az ő kezébe van a meccs simeone figyelni kell, mert valószínű behozza mou ramires helyett schürlét és oscart az ucsó 20percbe "kitámadnak és rúgnak 1 gólt és nyer a cselzi"
így érzem
ez várhídi faragó meg egye hányinger hogy ezt nem látja

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 21:54

Remy írta:Ha, Ancelotti jön, és megkapja azt a keretet, amit ő, akkor is eljutottunk volna a 4 közé. Nem találta fel a spanyol viaszt Mou, semmi extrát nem csinált. TOP keretünk volt, de BL-t nem tudott nyerni. Bajnokságot is csak 1-et, kupát is csak 1-et. Sokkal többre volt hivatott az a keret, amit kapott, de kiugró teljesítményt nem mutatott. Miért kéne áldanom a nevét?
te az eredményekkel jössz, de ha vki nem tud kupákat nyerni akkor már utálni is kell? De vegyük észre azt is hogy a történelem legjobb barcája ellen kellett küzdenie

itt azon van a lényeg hogy van egy volt edzőnk, aki amíg itt volt minden tőle telhetőt megtett azért hogy sikeresek legyünk, annyit dolgozott amennyit edző itt még soha, ha kellett ki merte mondani az igazságot, kiállt a csapat mellett stb... és mégis csak az utálatot kapja.

még1x, lehet nem szeretni a módszereit, de semmi okunk nincs arra hogy utáljuk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 22., kedd 21:53

Hát ez a meccs nem valami nagy szám, sokkal jobb lett volna mondjuk egy Dortmund-City vagy Dortmund-PSG elődöntő szerintem. Ott focit is láthatnánk
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 21:50

realistahuni írta: Én is megfigyeltem, kíváncsi vagyok második félidőre tartják-e a szintet, mert brutál amit lehoztak, ilyen nyomás és folyamatos beadások közepette. Lehet ilyenkor a világlegjobbvédőpárosa már 2-3 alkalommal kapitulált volna. :roll:
ez ellen a foci ellen kb ők a világlegjobbvédőpárosa

más kérdés, hogy földön egy Bale, CR, Reus elsüvít mellettük
Nem illik.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. április 22., kedd 21:49

Magneto Petinek jobban tetszene, ha a barca játszana a chelsea ellen.. végülis érthető, ők most űrfocit játszanak. :hmmm:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 22., kedd 21:49

nmate írta: Hát ez már ilyen, de egy 0-0 szerintem nagyon jó eredmény lenne a Chelseanek, onnantól rutinból meglenne hazai pályán Mourinhonak. Kitalálta ő, csak hát eléggé pengeélen táncol ez a taktika. Simeone bandája meg megy izomból, gondolkodás nélkül, mint eddig, szóval külön okos lehet ez a kivárós taktika. :)
persze, hogy jó lenne, azért jöttek...csak ez nekünk nézőknek nem valami jó, persze ez kit érdekel.

hát igen, az Atleti most szembesül Európával (a Barca meccs az belharc, ott semmi újat nem láttak), a csoportjuk és a hullagyenge Milan sem volt valami nagy kihívás

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 22., kedd 21:48

Tuti nem ívelgetnék a chelsea ellen..terry, cahill, ezeket Jordanék se verik meg a levegőben

Én is megfigyeltem, kíváncsi vagyok második félidőre tartják-e a szintet, mert brutál amit lehoztak, ilyen nyomás és folyamatos beadások közepette. Lehet ilyenkor a világlegjobbvédőpárosa már 2-3 alkalommal kapitulált volna. :roll:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 21:47

petiamadridista írta:Iván nem lát kreativitást az Atleticoban..
Én legutóbb Falcao pár megmozdulásán láttam kreativitást, amely mozdulatokat épp az Atleticoban tette, így hát az Atleticoban is volt kreativitás, mivel ugye Falcao az Atleticoban játszott.. Na értitek.
Ja így, ennyi :D Idén csak a harc, verekedés, meg pár jó kontra..
De most nekik kell szurkolni. Persze, anno 3 éve a Bl elődöntőben megmondta Iván és Várhidi, hogy minden jóérzésű ember szurkoljon a Barcanak mert ők fociznak a Real meg csak darál. Tény, a Barca ellen daráltunk, de azon kívül 100 felett verdestük a gólokat..
Az Atletico meg 50 meccsből 48on tényleg csak darál. :D

Istenem..
várhidi is kimondta, jobb lett volna ha a barca játszik ma :lol: :lol: bohócok
Nem illik.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 22., kedd 21:46

Iván nem lát kreativitást az Atleticoban..
Én legutóbb Falcao pár megmozdulásán láttam kreativitást, amely mozdulatokat épp az Atleticoban tette, így hát az Atleticoban is volt kreativitás, mivel ugye Falcao az Atleticoban játszott.. Na értitek.
Ja így, ennyi :D Idén csak a harc, verekedés, meg pár jó kontra..
De most nekik kell szurkolni. Persze, anno 3 éve a Bl elődöntőben megmondta Iván és Várhidi, hogy minden jóérzésű ember szurkoljon a Barcanak mert ők fociznak a Real meg csak darál. Tény, a Barca ellen daráltunk, de azon kívül 100 felett verdestük a gólokat..
Az Atletico meg 50 meccsből 48on tényleg csak darál. :D

Istenem..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 22., kedd 21:45

R.M.C.F írta:divatból utálják. a real rengeteget köszönhet neki. ha nem lett volna most nem lennének a 4között.
Jajj, ne már... tény, hogy visszakerültünk az élmezőnyben, de milyen edzők voltak itt előtte? Schuster, Pellegrini, Juande Ramos... Úristen...

Ha, Ancelotti jön, és megkapja azt a keretet, amit ő, akkor is eljutottunk volna a 4 közé. Nem találta fel a spanyol viaszt Mou, semmi extrát nem csinált. TOP keretünk volt, de BL-t nem tudott nyerni. Bajnokságot is csak 1-et, kupát is csak 1-et. Sokkal többre volt hivatott az a keret, amit kapott, de kiugró teljesítményt nem mutatott. Miért kéne áldanom a nevét?

Örültem, hogy jött, de elérte azt, hogy örüljek, hogy távozott. Amennyit segített, annyit rontott is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 21:44

Anthony írta:megint van ugye egy csapat, aki nem azért jött, hogy nyerjen, hanem azért, hogy ne kapjon ki...
Hát ez már ilyen, de egy 0-0 szerintem nagyon jó eredmény lenne a Chelseanek, onnantól rutinból meglenne hazai pályán Mourinhonak. Kitalálta ő, csak hát eléggé pengeélen táncol ez a taktika. Simeone bandája meg megy izomból, gondolkodás nélkül, mint eddig, szóval külön okos lehet ez a kivárós taktika. :)
torjack írta:lehet szeretni, nem szeretni, de del bosque után kb. a legjobb edző volt aki idejött. egyedül capello volt hasonló kaliber.
Plusz egy, nekem egyedül a focijával meg a nagy szájával volt bajom néha, egyébként nem volt vele para. De nem passzol a Real Madridhoz, ezt el kell ismerni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 21:43

rm222 írta:mou diego-ra rá állította szépen mikel-luiz párost kíváncsi leszek mit lép simeone.
nem egy izgalmas meccs, majd talán az utolsó 20percre felpörögnek mert mou csak előre cserélhet
Villa/Turan kéne valaki helyett, felesleges mondjuk Suarez, a chelsea max állítottból szerezhet gólt, hozzáteszem, abból valszeg fog :D
Nem illik.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 22., kedd 21:41

mou diego-ra rá állította szépen mikel-luiz párost kíváncsi leszek mit lép simeone.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 22., kedd 21:41

divatból utálják. a real rengeteget köszönhet neki. ha nem lett volna most nem lennének a 4között.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 22., kedd 21:41

KAG írta:
Holnap nem lesz a városban valami közös meccsnézés? :)

Melyikben?

Nálam a város Budapest :D :D
ZIDANE

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 21:40

Tuti nem ívelgetnék a chelsea ellen..terry, cahill, ezeket Jordanék se verik meg a levegőben
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 22., kedd 21:40

és ez a 2 csapat elődöntőzik..

mondjuk ezt vártuk, de siralmas ez a "foci" amit nyomatnak

megint van ugye egy csapat, aki nem azért jött, hogy nyerjen, hanem azért, hogy ne kapjon ki...

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 21:35

Remy írta:Egyrészt Mou miatt
ezt érdekelne h miért, nem csak nálad, de sokaknál megfigyelhető ez az utálat José iránt
lehet szeretni, nem szeretni, de del bosque után kb. a legjobb edző volt aki idejött. egyedül capello volt hasonló kaliber.
így van, lehet vele nem szimpatizálni, de azon kívül h tudásban is valóban a legjobbak között van, az utóbbi években ő fektetett a legtöbb munkát abba hogy ez a csapat sikeres legyen, és mindent meg is tett ezért. Real szurkolóként szimpátia ide vagy oda, csak köszönetet lehet neki mondani és további sok sikert kívánni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 22., kedd 21:34

nekem még mindig fura ez a fenenagy mourinho utálat...oké, az utolsó szezonja nem volt egy diadalmenet, balhé ikerrel, meg ott van a bayern ellen bukott elődöntő is, de ugyanakkor ezzel a taggal vertünk csodabarcát a kupadöntőben, lettünk pontrekorddal bajnokok...mégis úgy van kezelve, mintha kiesett volna a másodosztályba a csapattal, majd ránkgyújtotta volna a bernabeut. lehet szeretni, nem szeretni, de del bosque után kb. a legjobb edző volt aki idejött. egyedül capello volt hasonló kaliber.

Vissza: