Bajnokok Ligája
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
a foci szégyene amit a Chelsea leművelt
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
ritka unalmas meccs volt semmi extrákkal az én részemrol,,,de a chelseanek volt 2 nagyon joo helyrol elvégzett szbadrugása mondjuk azt nem értettem hogy miért az a falábu rugta....van nekik egy lampard nyugodtan lohette volna ...ezen kívul más érdemre mélto lehetoséguk nem akadt a meccsen....
az atletico meg hát ment elore de azért ilyen defenzívát feltorni nem olyan egyszeru...
remélem bajnokságban azért botlanak egyet végre valahára
az atletico meg hát ment elore de azért ilyen defenzívát feltorni nem olyan egyszeru...
remélem bajnokságban azért botlanak egyet végre valahára
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az ITV-n, jó hogy nem szopkodták le murinhót, hogy mekkora csodás játékot produkáltak itten. de utálom ezt az atleticót istenem. de mourinhót még jobban.
ez a simeone meg, hát erre nincsenek szavaim. szerintem ezek a játékosok nem esznek, nem isznak, csak minden meccs után bezárja őket egy ketrecbe, és a következő meccsek előtt 10 perccel kiengedi őket.
ez a simeone meg, hát erre nincsenek szavaim. szerintem ezek a játékosok nem esznek, nem isznak, csak minden meccs után bezárja őket egy ketrecbe, és a következő meccsek előtt 10 perccel kiengedi őket.
Cahill azért nagyon fel tudja magát szívni az ilyen komolyabb meccsekre. David Luiz is sokat fejlődött a néhány évvel ezelőtti önmagához képest.ziro4vr írta:Ha Terry nem lesz az komoly hátrány..Luiz nem az a szint, és mellette Cahill sem ugyanaz
bayernen átmegyünk onnantól megtörik a jég és nem engedjük a ki a kupátpetiamadridista írta:A Real Madridra nézve ennél nagyobb égést el se lehet képelni.Mindenesetre nekem az az érzésem, hogy az Atlético döntőzni fog, sőt még azt is megmerem kockáztatni, hogy megnyerik.
Kb egymilliárd elköltött euró, másfél évtizedig szananszét szopatott Atletico Madrid (idén is 4 meccsből csak egyszer nyertek, tavaly 3ból 1szer akkor is a hosszabbításban, előtte meg 14 évig semmi, még a másodosztályt is megjárták.) elvinné a Bl serleget..
Na az betenne..
jövőre nézve mentálisan is sokat jelentene a játékosoknak bayern elleni siker
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rm222 2014. április 22., kedd 23:07-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Képtelen átlátni és javítani a saját hülyeségeit, képtelen alkalmazkodni a szituációhoz, a kezdőcsapatai nevetségesek, és még mindig pofa alapján válogatja a játékosokat nem teljesítmény szerint.De miért nem akart gólt rúgni Mourinho?
Gól nélküli döntetlen...aztán úgy örültek a szurkolók, mint más a Bl trófeának.
Aztán csodálkozik az ember, hogy ennyien utálják...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Real Madridra nézve ennél nagyobb égést el se lehet képelni.Mindenesetre nekem az az érzésem, hogy az Atlético döntőzni fog, sőt még azt is megmerem kockáztatni, hogy megnyerik.
Kb egymilliárd elköltött euró, másfél évtizedig szananszét szopatott Atletico Madrid (idén is 4 meccsből csak egyszer nyertek, tavaly 3ból 1szer akkor is a hosszabbításban, előtte meg 14 évig semmi, még a másodosztályt is megjárták.) elvinné a Bl serleget..
Na az betenne..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Atletico stadionjában, ahol mennek, mint a barmok, szerintem nem rossz ez az eredmény. Bár ünneplésre nem ad okot, ez tény.
Ezen múlik kb. a Chelsea továbbjutás.ziro4vr írta:Ha Terry nem lesz az komoly hátrány..Luiz nem az a szint, és mellette Cahill sem ugyanaz
akart őő hidd el csak két kényszerű csere volt és nem tudta átvariálni a csapatát, meg ahogy előző hozzászóló írta ahogy luiz hátra ment sebezhető volt a chelseaRealista24 írta:De miért nem akart gólt rúgni Mourinho?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha Terry nem lesz az komoly hátrány..Luiz nem az a szint, és mellette Cahill sem ugyanaz
Nem illik.
Én már a meccs előtt is azt gondoltam, hogy az Atlético kiejti a Chelsea-t, és látva az eredményt ugyanígy gondolom. Így, hogy a Chelsea nem szerzett gólt idegenben, nehezebb dolga lesz hazai pályán. Igaz, ott elég nekik egy 1 gólos győzelem is.
Mindenesetre nekem az az érzésem, hogy az Atlético döntőzni fog, sőt még azt is megmerem kockáztatni, hogy megnyerik.
Mindenesetre nekem az az érzésem, hogy az Atlético döntőzni fog, sőt még azt is megmerem kockáztatni, hogy megnyerik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Huh ez a meccs... nem szólt semmi másról, minthogy José kihúzza a meccset kapott gól nélkül, ahogyan arra számítani lehetett is. A lényeg, hogy nem volt hiába a mixen való megtétele.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy hazai pályán milyen taktikával áll ki, ott már rohamozni kell.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy hazai pályán milyen taktikával áll ki, ott már rohamozni kell.
0:0, ergo a következő meccsen mehet a ki-ki csata. Előny az Atletinél, mert az összes nem 0-0ás X nekik jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ezt én sem értem. Ez így nagyon veszélyes játék, a visszavágón simán benne van egy 1:1-es döntetlen ismerve a csapatokat,az meg tudjuk mit jelentene Mourinho számára...Realista24 írta:De miért nem akart gólt rúgni Mourinho?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Terry kiállásáig tökéletes volt a Chelsea védelme, látszik, hogy még mindig igazi vezéregyéniség az angol. Ahogy Luiz hátrament onnantól már sebezhetőbbé váltak. Remélem azért a vb-n is a Luiz-Alves-Marcelo hármas a jelenlegi formában fog tündökölni, és akkor nem eshet meg a világgal az a csúfság, hogy a színpadi esőbohóc vb trófeát emelgessen.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ir-2330787
Cech válla kiugrott... ennek a végén tisztán látszik, hol és hogy ugrott ki a válla...
https://www.youtube.com/watch?v=Fe6sQUFWSCw
jáj...
Cech válla kiugrott... ennek a végén tisztán látszik, hol és hogy ugrott ki a válla...
https://www.youtube.com/watch?v=Fe6sQUFWSCw
jáj...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. április 22., kedd 22:53-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De miért nem akart gólt rúgni Mourinho?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kénytelen lesz 2 vkp-val felállni, esetleg Ba-t hátravezényelheti a kp-rarm222 írta:szerintem jól meccselt mou,ha nem lett a kényszerű csere többet is kihozhatott volna
visszavágó érdekes lesz lampard,mikel nélkül
Nem illik.
- ikarus93
Hát gyönyörű egy meccs volt...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
szerintem jól meccselt mou,ha nem lett a kényszerű csere többet is kihozhatott volna