Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 7:40

Mourinho tovább fog jutni a Chelseavel,pontosan tudja hogyan kell az ilyen meccseket megoldani. A visszavágón is lesznek hiányzók,de Hazard ott lesz,aki a leginkább meg tudja határozni a Chelsea játekát.

Egyébként tényleg sokat köszönhetünk neki,én sem értem az utálatot amit itt néha tapasztalok. Lehet szeretni nem szeretni,de azért tényleg sok mindent helyretett a klubban. Ezert is varja vissza ot Perez egy szep napon...
:goat:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 23., szerda 7:28

Kíváncsi vagyok mennyire szabadul el a pokol, ha itt José továbbmegy :lol: Márpedig van rá esély, mert a Chelsea játéka nem ízlik az Atleticonak. Nem az a csapat, ahol lövöldözhetik be a védelem mögé a labdát. Tegnap is láthattuk, az összes beadás, felívelés ment a levesbe. Abban bízhatnak, hogy sok a sérült, de amúgy ezt a párharcot Mourinho hozná. Így azért lesznek izgalmak. Megjegyzem, én ennek örülök. Ki szeretne inkább José ellen játszani a döntőben, mint az eszetlenül hajtó Atletico ellen? Kis segítség: senki.

AmonRe

HozzászólásSzerző: AmonRe » 2014. április 23., szerda 7:24

R.M.C.F írta:röhejes ez a mou utálat, főleg madridi körökben. mert a barcás megvan miért utàlja. amiért elvette a kis játékukat tőlük. de egy realos?? messze a legtöbbet elérő edző volt, ratyikból épitett harcosokot, ami nem kis feladat,ha nincs akkor ott tartunk ahol előtte 10 éve. raul még talán kezdő, iker a rossz formája ellenére is végig védett volna.... és középszerű csapatok búcsúztattak volna minket a bl korai szakaszában.
mèg indokolni is nevetséges. ....nem tetszik sokaknak hogy elkezdett tisztogatni. sok műmájert megfingatta, futásra, hajtásra, küzdelemre kényszerítette.....nevetséges ez a klub egyébként. és még mindig mi vagyunk akik a legkevésbé tudnak/ akarnak küzdeni.
hogy drukkolnak itt páran hogy bukjon....mekkora vicc ez.
bejut a bl döntőbe.....lehet kaparni magatokat meg a falat.
+ 100 000 000

Az a vicces, hogy legtöbben tényleg az orrukig nem látnak el. A rövidhír alatt is oltják az embert, hogy eddig ott szólt be ahol tudott. Könyörgöm gyermekeim, nem beszólt, elmondta az igazságot. Hogy pl. a keret fele többet foglalkozik a hajával, mint magával a meccsel. Annyira hihetetlen ez a sok bájgúnár mellett? Nem hiszem. Az meg teljesen egyértelmű, hogy szereti a Madridot. Az is, hogy a hazája kupája és az ország, ahol épp edz előrébb szerepel a megnézendő meccsek listáján egyelőre, mint a mi kupánk. Megnézi majd ő ne aggódjunk, ha Real - Chelsea döntő lesz. És szarban is leszünk.

Ez az ember idejött a nagy pofájával (amit lehetett tudni róla, ezt valaki vagy szereti vagy nem, én pl. pont igen de ez indifferens (amióta elment nem tudom olvasni a sok szar semmitmondó nyilatkozatot megint)) és a nagy álmaival, amit mindenhol megvalósított, csak itt nem. Biztos benne van a hiba, 4 csapatból 3 helyen sikerült.

Nyilván millió hibája van neki is, de ha mi 100%-ban kiállunk mellette még x ideig, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna meg a tizedik, meg x bajnokság (pl. az az ősz sem úgy sikerül, amiben azért ő is vajas volt rendesen).

Elárulták? Az ő értelmezése szerint igen. Ha nem akarsz nagypofájú, szenvedélyes edzőt, akkor ne hívj nagypofájú, szenvedélyes edzőt. Nem tudom mi a meglepetés.

És még valami: annyira szánalmasak az emberek... Mielőtt itt volt, az emberek 3/4-e utálta őt, aztán idejött, mindenki szerette 3 évig, aztán elment és most megint szinte mindenki utálja. Ez mi? :D Még ti magatok sem értitek.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 6:21

röhejes ez a mou utálat, főleg madridi körökben. mert a barcás megvan miért utàlja. amiért elvette a kis játékukat tőlük. de egy realos?? messze a legtöbbet elérő edző volt, ratyikból épitett harcosokot, ami nem kis feladat,ha nincs akkor ott tartunk ahol előtte 10 éve. raul még talán kezdő, iker a rossz formája ellenére is végig védett volna.... és középszerű csapatok búcsúztattak volna minket a bl korai szakaszában.
mèg indokolni is nevetséges. ....nem tetszik sokaknak hogy elkezdett tisztogatni. sok műmájert megfingatta, futásra, hajtásra, küzdelemre kényszerítette.....nevetséges ez a klub egyébként. és még mindig mi vagyunk akik a legkevésbé tudnak/ akarnak küzdeni.
hogy drukkolnak itt páran hogy bukjon....mekkora vicc ez.
bejut a bl döntőbe.....lehet kaparni magatokat meg a falat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 2:55

Na jo, mostmar en is ugy erzem hogy hozza kell szoljak a temahoz. Egy - egy hozzaszolasbol mar tenyleg az jon le nekem hogy Mourinho egy termeszetfeletti leny, aki ha megalmod valamit, akkor azt meg is valositja, ezert pedig kotelezo imadni es napi haromszor aldozatot bemutatni a tiszteletere. Sok embernek pedig ugyan ez volt a hozaallasa akkor amikor meg az Internel volt, Mourinho the perfect one, pedig o is csak egy ember, akinek a sok jo tulajdonsaga melle rengeteg rossz is parosul. Elore leszogezem hogy en nem utalom, sott, elismerem es koszonetet mondok neki azert, amit a csapatert tett, hogy ismet visszaemelt minket oda ahol lenni szeretnenk. Ez pedig keves edzonek sikerult volna. Ennek ellenere neki is megvoltak a hibai, 3 evig a csapat resze volt, mindannyian lathattuk az erossegeit es a gyengesegeit is, ezeket nem is fogom felsorolni, mert mar ezerszer ki lett targyalva. Nyilvan aki szakmailag nem ismeri el az vagy nem ert a focihoz vagy becsukott szemmel jart az utobbi evekben. Ahhoz viszont mindenkinek joga van, hogy kedvelje ot emberileg vagy nem szeresse, akar utalja. (azert neki is voltak boven olyan huzasai az utobbi evekben amik miatt jogosan nem szerethetjuk)
Nas írta:Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet.
Nekem is a hanyinger szo jutott eloszor eszembe. Mert itt nem arrol volt szo hogy magukra engedik az ellenfelet es lekontrazzak oket, mert ezzen nincs is semmi gond, rengeteg csapat alkalmazza. Vagy az Interrel a Barca elleni visszavagon, hogy emberhatranyban mas eselyuk nincs csak beallni a sajat 16-osuk ele es vedekezni. (foleg hogy lathattuk ahogy az odavagon mukodtek azok a kontrak). Mindket Inter es Barca kozotti meccset elveztem en is. Itt viszont konkretan az egesz csapat azert jott Madridba hogy bekkeljen. Ez az egyik verziom.

A masik pedig: Mi van akkor ha Mourinho nem is a 0-0ra hajtott, hanem ugy gondolta hogy beallnak kontrazni, szereznek 1-2 golt, ha pedig ok is kapnak ennyit, akkor meg mindig elmondhatja hogy van idegenben rugott goljuk, meg hat idegenbenjoaziksz is. Tehat ezt a "Mourinho tokeletesen vegrehajtotta a tervet" dolgot annyira azert nem hangoztatnam, mert reszben megoldotta a feladatot, nem kaptak ki, viszont a masik oldalrol meg nem rugtak egy golt se, raadasul meg helyzetuk is alig akadt.
Azert legalabb mi, Real szurkolok pontosan tudhatjuk hogy Mourinho nem egyszer eltaktikazta mar magat az elmult evekben..

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 23., szerda 2:42

Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók?
2012-ben sem igazán zavarta őket, hogy (persze a mellett, hogy megküzdöttek érte) nem túl szép focival és az egész egyenes kieséses szakaszban mellettük álló fortuna segítségével húzták be.

nyilván idén sem zavarná őket, mourinho pedig értelemszerűen félisten lenne. :)
teszem hozzá, hogy joggal...3 csapattal bl-t nyerni 10 évben belül. :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 23., szerda 2:00

Nas írta:Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet. Vér gyenge ez a Chelsea és ha tovább is jutnának, ezeket megeszik a döntőben.
Szerintem meg zseniális. Értem én ,hogy sokak szerint csak az a futball ha valami brazil bohóc gyerek csinál három haszontalan cselt aztán bukfencezik 8at, de számomra ugyanolyan öröm nézni ha valaki teljesen megfojtja az ellenfél játékát.Ezt itt Madridban nem lehetett és nincs is szükség ilyenre, ezért ment Mourinho haza, ő ehhez ért ezzel fognak trófeákat nyerni...ez az elsődleges, nálunk is ez kéne legyen, először jöjjenek a trófeák aztán lehet koncentrálni arra ,hogy tetszetősebben játsszunk.

Nem volt Hazard, aki náluk olyan kb mint nálunk CR...rámentek a 0-0ra és basszameg megcsinálták...Messze a legszervezettebb és legjobban védekező csapat a világon.Az meg ,hogy a Chelsea szurkolók mit szólnak hozzá...Téged érdekelt a 2011-es kupadöntő után,hogy bekkeltünk? A történelem könyvekben a győztesek maradnak meg, nem a szimpatikus szépen játszó csapatok, ha a győztes csapathoz szép játék is párosul akkor az tényleg jó, de egyébként meg csak egy szimpatikus vesztes lehetsz mint az Arsenal vagy a Dortmund...

A Mourinho gyűlölet Madridisták között meg számomra gyomorforgató(ez az utálat, nem az ha valaki csak nem szimpatizál vele), az ember idejött és megfogott egy nagy kupac szart és visszarepítette oda ahova való, imádtátok, véráldozatot hoztatok volna érte, ünnepeltétek erre volt egy rosszabb év láthatóan belső problémákkal és ezért hirtelen mindenki utálja úgy hogy a tényeket a mai napig nem ismerjük.Mourinho elment, oda ahol értékelik a munkáját ahol az otthona van és ő oda is való az az ő terepe, de itt is nagy dolgokat vitt véghez, csak olyan nagy a mérce a semmire ,hogy az valami elképesztő...Ha a ma esti Bayern meccsen nem nyerünk 2 vagy 3-0ra mindenki sírni fog meg Ancelotti és a játékosok fejét követeli majd...Ja és ha BL-t nyerünk esetleg a világi kontra játékunkal amiben még ma is a legjobbak vagyunk az nem kicsit lesz köszönhető a portugál antikrusztusnak...

Nyilván egyszerűbb a többséggel egyetérteni, de a foci nem csak az amiért sokan nézitek (JogaBonito,tiki-taka stb...) ha valaki csúszik mászik a pályán a siker érdekében az is foci, ha taktikai faultot követ el az is, ha beparkolja a buszt a kapu elé az is, én is szeretem a szép focit, de ha csak azt szeretném benne akkor már 2006 óta nem nézném...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 23., szerda 1:55

Majd szépen talál egy gólt az Atletico, és akkor lesz fejetlenség a kékeknél. Azért az nagyon sovány, hogy nincs idegenbeli góljuk, mert ebben az Atleticoban bármikor benne van a gól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. április 23., szerda 1:34

Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet. Vér gyenge ez a Chelsea és ha tovább is jutnának, ezeket megeszik a döntőben.

A második meccs nyíltabb lesz. Ott nem lehet csak védekezni, ha az Atletico lő egy gólt akkor tuti, hogy tovább jut. Ők is tudnak így védekezni, sőt.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 23., szerda 1:06

Chealsea otthon 1 góllal többet fog begyömöszölni mint az Atletico, nekik ez az eredmény tökéletesen megfelelt nem is volt más szándékuk mint kibekkelni , otthon meg majd Torres vagy Ba orráról bepattan a labda 20 centiről szokás szerint, valahogy mindig jól pattan a zsuga:-) ez Igy lett megtervezve nekik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 1:05

Tudjátok mi a kemény? Hogy Mourinho megálmodta a 0-0-át és megcsinálta :lol: :lol: egyetlen gólt sem akart rúgni ma a Chelsea,az a durva. 90 percen keresztül bekkeltek,semmit nem csináltak. Szó szerint semmit.

Szerintem Mourinho az egyik legvakmerőbb,legpimaszabb edző,aki élt ezen a bolygón,nagyon kemény a csávó :lol: 9 emberrel védekezett,egyedül Torres volt elől,meg a kapus hátul :mrgreen:

Otthon meg fogja oldani,hogy a Chelsea jusson tovább. 1-0,és szevasz :roll:
:goat:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 23., szerda 0:48

Cech szezonjának vége! (hál Isten nem egy Adán ül a padon!)
Terry az esetleges BL döntőre épülhet csak fel! :vivo:
Amott is vannak gondok bőven! Akkor vagy Azpili-Iva-Cahill-Cole és előtte meg Ramires-Luiz páros vagypedig Luiz és Cahill hátul és az Azpili-Iva páros meg a két szélen.

egy meccsen jól kidőlt ilyen-olyan okokból a csapat gerince (Cech, Terry, Lampard) :-@
José Mourinho a Sky Italy-nak adott mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy Petr Cech vállsérülése van olyan súlyos, hogy ebben az idényben már ne védhesse a Chelsea kapuját. John Terry lábsérülése miatt szintén kénytelen kihagyni pár hetet, talán akkor játszhatna, ha a csapat bejutna a BL-döntőbe.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 23., szerda 0:25

Szerintem holnap a Bayern sem fog eget rengetően rohamozni, labdatartás várok részükről zártabb biztonsági védekezést , jó nekik az X is az a minimum amiért jönnek, azzal már kiegyeznének sztem , jó lenne 1-0 2-0 ra nyerni ! ha elkapja fonalat a csapat itthon, képes lehet akár fölényes győzelemre is,kérdés milyen napot fog ki a bayern, ha a Munited játékot produkálja amit Angliában nyomtak akkor nagy gondban lesz,de persze mi is tudunk gyengén játszani , volt időszak eléggé hullámzott a csapat! majd holnap elválik! Győzni kell!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 23., szerda 0:22

torjack írta:

Otthon megcsinálják, Luiz semlegesíti Costát, mert Ő is brazil!

:mrgreen:
no de Costa spanyol.... :shifty:
majd Azpilicueta megfogja, hamár Matát eladták, pedig ő lett volna az igazi erre a feladatra... :-(

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 23., szerda 0:20

Nem valami szép, nem volt szép 2 éve sem, már akkor is magasról lesz*rták. A szurkolóikat meg talán vigasztalta az a bárányfelhő kupa, vagy hogy is hívják, amit Münchenből elhoztak.
Tény és való, hogy próbálhattak volna támadófocit tolni Hazard és értelmes támadó hiányában is, max. kapnak egy hármast. Na az mondjuk látványos lett volna :D

Otthon megcsinálják, Luiz semlegesíti Costát, mert Ő is brazil!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 23., szerda 0:08

A mi oddsunk fel, a Bayerné lejjebb ment.. Cé és/vagy Bale tuti nem fog játszani :-( Hihetetlen amúgy, hogy pont a fontos meccsekre dől ki Cé. Ha ez nem lenne elég, akkor a másik 90 milliós játékosunk, aki egész évben keresi még önmagát, akkor dől ki amikor lő egy kurva nagy győztes gólt egy döntőben és végre megjönne az önbizalma.. Ezek csak mi lehetünk. Egy fokkal nyugodtabb lennék, ha Jesé bevethető lenne, de még ő se.. Ebből könnyen lehet, hogy Xabi-Illarra-Modric-DM-Isco-Benz lesz.. :roll:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 22., kedd 23:43

9 emberrel bazmeg . :lol:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6505_n.jpg

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 23:25

Csabi írta: ez a simeone meg, hát erre nincsenek szavaim. szerintem ezek a játékosok nem esznek, nem isznak, csak minden meccs után bezárja őket egy ketrecbe, és a következő meccsek előtt 10 perccel kiengedi őket. :lol:
de magát is bezárja szerintem :lol: :lol:

viszont ez az ívelgetős foci nem jött be részéről, plusz Koke igen gyenge volt most
Nem illik.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 22., kedd 23:23

Prométheusz írta:a foci szégyene amit a Chelsea leművelt
A cél szentesíti az eszközt! B-)

Lampard nem lesz a visszavágón! Mikel is megkapta a 3.sárgáját, kihagyja ő is! Luiz megúszta a sárgát így lesz a visszavágón. De remélem ha ott kap akkor attól még játszhat az esetleges döntőben! anno volt egy ilyen, hogy asszem Robben kapott és nem játszhatott a döntőben! remélem ezt eltörölték!
szóval remélem Terry addigra okés lesz, kelleni fog a Cahill-Terry hátra és a Luiz-Ramires középre! más nincsen.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 22., kedd 23:19

a foci szégyene amit a Chelsea leművelt
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Vissza: