R.M.C.F írta:röhejes ez a mou utálat, főleg madridi körökben. mert a barcás megvan miért utàlja. amiért elvette a kis játékukat tőlük. de egy realos?? messze a legtöbbet elérő edző volt, ratyikból épitett harcosokot, ami nem kis feladat,ha nincs akkor ott tartunk ahol előtte 10 éve. raul még talán kezdő, iker a rossz formája ellenére is végig védett volna.... és középszerű csapatok búcsúztattak volna minket a bl korai szakaszában.
mèg indokolni is nevetséges. ....nem tetszik sokaknak hogy elkezdett tisztogatni. sok műmájert megfingatta, futásra, hajtásra, küzdelemre kényszerítette.....nevetséges ez a klub egyébként. és még mindig mi vagyunk akik a legkevésbé tudnak/ akarnak küzdeni.
hogy drukkolnak itt páran hogy bukjon....mekkora vicc ez.
bejut a bl döntőbe.....lehet kaparni magatokat meg a falat.
+ 100 000 000
Az a vicces, hogy legtöbben tényleg az orrukig nem látnak el. A rövidhír alatt is oltják az embert, hogy eddig ott szólt be ahol tudott. Könyörgöm gyermekeim, nem beszólt, elmondta az igazságot. Hogy pl. a keret fele többet foglalkozik a hajával, mint magával a meccsel. Annyira hihetetlen ez a sok bájgúnár mellett? Nem hiszem. Az meg teljesen egyértelmű, hogy szereti a Madridot. Az is, hogy a hazája kupája és az ország, ahol épp edz előrébb szerepel a megnézendő meccsek listáján egyelőre, mint a mi kupánk. Megnézi majd ő ne aggódjunk, ha Real - Chelsea döntő lesz. És szarban is leszünk.
Ez az ember idejött a nagy pofájával (amit lehetett tudni róla, ezt valaki vagy szereti vagy nem, én pl. pont igen de ez indifferens (amióta elment nem tudom olvasni a sok szar semmitmondó nyilatkozatot megint)) és a nagy álmaival, amit mindenhol megvalósított, csak itt nem. Biztos benne van a hiba, 4 csapatból 3 helyen sikerült.
Nyilván millió hibája van neki is, de ha mi 100%-ban kiállunk mellette még x ideig, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna meg a tizedik, meg x bajnokság (pl. az az ősz sem úgy sikerül, amiben azért ő is vajas volt rendesen).
Elárulták? Az ő értelmezése szerint igen. Ha nem akarsz nagypofájú, szenvedélyes edzőt, akkor ne hívj nagypofájú, szenvedélyes edzőt. Nem tudom mi a meglepetés.
És még valami: annyira szánalmasak az emberek... Mielőtt itt volt, az emberek 3/4-e utálta őt, aztán idejött, mindenki szerette 3 évig, aztán elment és most megint szinte mindenki utálja. Ez mi?
Még ti magatok sem értitek.