Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 23., szerda 15:58

Realista24 írta:Simeone korrekt egy fazon, Diego Costa eligazolásával kapcsolatban azt mondta:
"Ha úgy dönt, hogy távozik, én leszek az első, aki áldását adja rá. A mi filozófiánk az, hogy játékosokat találjunk majd jobbá tegyük őket."
"Tavaly ugyanez volt Falcaoval. Bekopogtatott egy Monacotól származó ajánlattal a kezében. Mit mondhattam volna? Hogy mondanék nemet egy olyan játékosnak, aki mindenét beleadta a pályán érted."
Játékosként is ilyen volt...sose érdekelte mi volt...vagy mi lesz...mindig csak az hogy éppen mi van...az ő filozófiája mindig a következő feladat megoldása.
Az meg szimpi hogy nem hőbörög ha egy kulcs embere elmegy.Respectálja azt amit megtett mint játékosa,és nem savazza mert vált...nem egy szimpatikus fazon,de hogy korrekt,az vitathatatlan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 23., szerda 15:34

Simeone és kisfia edzenek! B-)

4-5-6-7.helyezettek programja:
Bilbao (62): Sevilla (otthon), Rayo (idegenben), Sociedad (otthon), Almeria (idegenben)
Sevilla (59): Bilbao (idegenben), Villarreal (otthon), Getafe (idegen), Elche (otthon)
Sociedad (54): Betis (idegenben), Granada (otthon), Bilbao (idegen), Villarreal (otthon)
Villarreal (52): Barca (otthon), Sevilla (idegenben), Rayo (otthon), Sociedad (idegenben)

- első háromnak 2 nehéz és 2 könnyebbnek tekinthető meccsek
- Bilbaonak Rayo és Almeria verhető, másik kettő dönt(het) a 4.helyükről!
- Villarrealnak a legnehezebb a sorsolásuk, de kupa miatt a 7. is megy EL-ba, nem?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 23., szerda 11:34

El Unico írta:Szerintem alaposan kihajtotta magàt az Atletico. Mindent beleadtak,hogy legalàbb egy gólt rúgjanak,de nem jött össze. Van esély,hogy fásultak lesznek,és megbotlanak Valenciában. :)
Az esély megvan, de ha ezek tegnap 180 percet emberhátrányban fociztak volna, akkor is mennének hétvégén, mint akiket Kalasnyikovval kergetnek...ha eddig nem pukkadt ki a matrac, szerintem már ezek után sem fog...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 23., szerda 10:42

Remy írta:12 pont szerezhető még a bajnokságban. 7 pont a Valencia hátránya úgy, hogy a Villarreal még fogadja a barcát, megy a Sevillához és a Sociedadhoz is, tehát nincs annyira veszve az az EL hely a Valencia számára. Nyilván kevés az esély rá, de egyáltalán nem lehetetlen. Úgyhogy csak tegyék oda magukat a hétvégén.
A Valenciának meg Atma + Real... Két a bajnokságért harcoló csapat.... Hát a Villarealnak jobb a helyzete, nem is kicsit...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 10:37

Szerintem alaposan kihajtotta magàt az Atletico. Mindent beleadtak,hogy legalàbb egy gólt rúgjanak,de nem jött össze. Van esély,hogy fásultak lesznek,és megbotlanak Valenciában. :)
:goat:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 10:26

CS0ki írta:Jól sejtem, hogy a Valencia még holnap fog játszani az EL-ben? Tehát két nappal kevesebbet pihenhet a hétvégi meccsre, ami már mindegy nekik, és jó eséllyel inkább a visszavágórta fognak tartalékolni? Hát, így nehéz lesz az Atletico pontvesztése.... :(
Pffff... És tényleg. Nagyon remélem, hogy hazain nem akarnak kikapni, és minimum egy x-re jók...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 23., szerda 10:26

12 pont szerezhető még a bajnokságban. 7 pont a Valencia hátránya úgy, hogy a Villarreal még fogadja a barcát, megy a Sevillához és a Sociedadhoz is, tehát nincs annyira veszve az az EL hely a Valencia számára. Nyilván kevés az esély rá, de egyáltalán nem lehetetlen. Úgyhogy csak tegyék oda magukat a hétvégén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 10:16

Jól sejtem, hogy a Valencia még holnap fog játszani az EL-ben? Tehát két nappal kevesebbet pihenhet a hétvégi meccsre, ami már mindegy nekik, és jó eséllyel inkább a visszavágórta fognak tartalékolni? Hát, így nehéz lesz az Atletico pontvesztése.... :(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 22:38

Mike írta:
Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
most komolyan, neked ennyi időd van? :kivagyhe:
Ne akard tudni :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 22:37

Anis írta:Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
most komolyan, neked ennyi időd van? :kivagyhe:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 22., kedd 22:25

Remy írta:Nagyon remélem, hogy az Eibar feljut, mert még soha nem szerepeltek az első osztályban. Mindig örülök az újoncoknak.
Eibarban játszik Jota, aki tavaly a Castillában szerepelt kölcsönben, de alig kapott szerepet (3 meccsen 45 perc). Amúgy meg van 6 kölcsönjátékosuk (3 Sociedadtól) más klubtól, mind alapember, szóval nehéz lesz ha nem tarthatják meg őket!

Korábbi Mou-s kérdésre: már anno megmondta, hogy válogatottjával is akar majd menni, a pályafutása végefelé, szóval egy portugál válogatott kinéz még neki (kb 2020 környékére tenném), illetve most szerintem (korábbinál) tovább marad a kékeknél.
'shutterisland írta:ugyan nem az első, hanem a másodosztály, de durva, amit leművelnek a csapatok.
Castillának is még ez a mázlija, ezért nem esett még ki. két győzelemmel már akár középmezőnyben is lehetnének. A Mallorca-Zaragoza pároson én is nagyon meglepődtem, így Eto'o még egy darabig nem tér vissza a Mallorcához ahogy anno megfogadta...
Amúgy több mint a csapatok felében van minimum egy Real nevelés vagy egy, a Realban megfordult játékos!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 12:25

Simeone korrekt egy fazon, Diego Costa eligazolásával kapcsolatban azt mondta:
"Ha úgy dönt, hogy távozik, én leszek az első, aki áldását adja rá. A mi filozófiánk az, hogy játékosokat találjunk majd jobbá tegyük őket."
"Tavaly ugyanez volt Falcaoval. Bekopogtatott egy Monacotól származó ajánlattal a kezében. Mit mondhattam volna? Hogy mondanék nemet egy olyan játékosnak, aki mindenét beleadta a pályán érted."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 21., hétfő 23:49

Osasuna csak maradjon bent. :D Ő sokszor izgalmassá tette a bajnokságot, idén szopott ott az Atlético is, a Barca meg évek óta ott hagyja a fogát (még néha mi is). Szóval ők ne essenek ki, nagyon kellenek a bajnokságba. De hasonlókat gondolok a Getaféról, őket mindig is bírtam, és ők is izzasztották már párszor a nagyokat. A Betis meg sajnos nagyon gyenge csapat lett, kár értük, őket is szeretem.

Akiket nem bánnék, az az Almería, őket sosem bírtam, úgy néz ki is zúgnak, de a Valladolid-Elche-Granada hármasért sem sírnék, ha valamelyik csatlakozna a kiesőkhöz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 21., hétfő 21:47

Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
Köszi :)
2 eve mi a Bayern-el, a Barca a Chelsea-vel vivta az elodontot. Csak mig az angolok es a nemetek a ket meccs kozotti hetvegen pihentettek a kulcsjatekosaikat, addig mi egy komoly, bajnoksagot eldonto klasszikust jatszottunk. Mindket vezetoseg szerint ez a meccs is kozrejatszott abban, hogy egyik spanyol csapat se jutott be a dontobe.
Pont ezert a ket csapat inditvanyozta hogy a kupadonto es a BL elodonto odavagoja kozotti bajnokit elhalasszak. Mert azert a spanyol szovetsegnek is az az erdeke hogy a csapatai jol szerepeljenek Europaban es egy szerdai 120 perces kupadonto, majd egy szombati bajnoki utan kepzelheted milyen jok lennenk kedden a BL-ben. Csak hat a Barca nem jutott be a legjobb 4 csapat koze, mig mi igen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 21., hétfő 21:46

Aroninho írta:Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?
A kupameccs és a BL is szerdán van, szombaton simán mehetett volna ettől még egy meccs, nem?
Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az, hogy miért maradt el, csak azt tudtam, hogy nem játszunk.
mikor egyeztették a Spanyol Kupa Döntő részleteit a Barca meg a Real megegyeztek a szövetséggel, hogy a Kupa döntő utáni meccs elmarad majd a BL elődöntő miatt, hogy segítsék a csapatokat.
csak ugye a Barca kiesett, így csak a Real meccsét halasztották el.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 21., hétfő 21:44

spanyol szövetség volt olyan kedves aranyos, hogy elhalasztotta.

Aroninho
Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma

HozzászólásSzerző: Aroninho » 2014. április 21., hétfő 21:38

Kicsit el vagyok csúszva mostanában, de miért nem játszottunk a hétvégén?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 20., vasárnap 22:40

Szpíker megint képben van, a Real csak holnap játszik a Valladolid ellen. :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 20., vasárnap 21:37

jó kis meccs ez a Barca- Bilbao, érdemes nézni, hajt mind a két csapat. :)
Aduriz kapufát ollózott, rá 2 percre meg Alexis ajtó-ablak ziccert kapufára rúgott.... :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 20., vasárnap 20:41

Én is örülök a Rayónak, az edzőjük is szimpatikusan nyilatkozott a csapatról korábban (közös meccsek előtt is, a bajnokság helyzetéről is), megfordultak korábbi madridi nevelések is a csapatnál, jelenleg Bueno is stabilan a kezdőcsapat tagja, több gólt is szerzett idén...sok sikert nekik!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: