Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Na ma újra a Bernabéuban járt Mustafa, de ezúttal Mesut is vele volt. Konkrétumok még nincsenek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az az ar zsebpenz az arabnak(mennyi lett volna 20 milla?) , biztos vagyok benne, h a sejknek kellett volna. Akkor miert nem igazoltak le? = Ancelotti. Az a baj, h a fizetese miatt senki nem fogja megvenni. Nem baj jo tanulo penz volt Pereznek(remelhetoleg). Nincs itt semmi Realmadrid szeretet inkabb a penz a motivacio..... Eleg szegyen ez.tibi18 írta:Ez nem mérvadó példa.. Beckhamért sztem semmit nem fizetett a PSG.. Kakának meg van ára.Hat ezaz inkabb leigazoltak a "100 eves" Beckhamet mint Kakat.... mennyire szeretheti Ancelotti?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez nem mérvadó példa.. Beckhamért sztem semmit nem fizetett a PSG.. Kakának meg van ára.Hat ezaz inkabb leigazoltak a "100 eves" Beckhamet mint Kakat.... mennyire szeretheti Ancelotti?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ezaz inkabb leigazoltak a "100 eves" Beckhamet mint Kakat.... mennyire szeretheti Ancelotti?RealMadridFanatic írta:[ Ha Ancelotti annyira rá lenne izgulva, akkor vitte volna a PSG-be is. Be kellene már látnia, hogy semmi keresnivalója egy európai élklubban. Menjen csak vissza Brazíliába, onnan még lehet egy halvány sansza kiharcolni a kerettagságot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha Kaká marad is aminek amúgy nagyon nem örülnék, mert belőle is származna 1 kis bevétel. Még ha nem is nagy, de legalább belepótolna vagy adná az ég, hogy állná 1 új hasznos játékos árát. Na de a lényeg, hogy ha marad is akkor sem fogja Ancelotti a kezdőbe tenni ebben biztos vagyok. Modricért oda vissza van. Vidalt kergeti ami azt jelenti, hogy Modricot nem a vkp posztra tervezi tenni. Jobbosra én még mindig majdnem biztos vagyok benne, hogy nyáron jön Bale a többi hely meg adott. Szerintem túl adunk rajta vagy padozik, de megkocáztatom, hogy valami török vagy tudom is én akár a Monaco hátha megvenné ...
Bááár ez felállás függő, de nem kezdem el átnyálazni, hogy melyik felállásba tudná bepaszirozni ...
Maradjunk abba, hogy eladjuk!
Bááár ez felállás függő, de nem kezdem el átnyálazni, hogy melyik felállásba tudná bepaszirozni ...
Maradjunk abba, hogy eladjuk!
- RealMadridFanatic
akkor küzdjön érte. ... Nem azért tart ott ahol, mert nem akar, meg nem küzd.
Nálam is ez a vége, de pont nem láttam rajta túl sokszor a küzdést. Iszonyat könnyen szerelik, elnyomják, Ő meg megáll, még vigyorog is kicsit néha, el teng-leng a pályán, de semmi. Volt 1-2 fellángolása, amikor éreztem benne a tüzet, de ennyi.
Olyat, hogy kirúgni, meg nem lehet. Egyrészt beismerné Perez, hogy óriási baklövés volt, és mindenki a Realon röhögne (így nem?), másrészt egyoldalú szerződésbontás esetén ki kellene csengetni a fennmaradó fizuját. Ennek nyilván nincs értelme, inkább termelje a klubnak a reklámbevételeket.
Amúgy folyamatosan olyan döntéseket hoz, amikkel nem értek egyet, igyekeztem megindokolni, hogy miért, így csak Őt tudom hibáztatni ezért. Na mindegy, béke.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- tibi18
Tudom, hogy nem chat, úgyhogy be is fejezem..Ettől függetlenül a madridi teljesítménye nevetségesen gyenge.
Gyenge de, ha nem akar váltani, nem kell hibáztatni. Ha úgy érzi, hogy tud még tenni vmit akkor küzdjön érte. A lehetősége meg annyi lesz, amennyit adnak neki. Erre nincs befolyása. Csak ezt a takarodjon hangnemet nem érdemli szerintem. Nem azért tart ott ahol, mert nem akar, meg nem küzd. A sérülés gyakorlatilag tönkre vágta. Ha nem kell a klubnak adja el, vagy rúgja ki, de őt hibáztatni azért, mert maradna.. Ez az amivel nem értek egyet.
- RealMadridFanatic
Mert még mindig ott van a Real Madrid iránti szeretet..
Ha ott lenne, akkor főleg lécelne.
Ami egy kicsit felmenti nálam Kakát, az az, hogy a vak szurkolók még mindig éltetik egy csomó fórumon. Meg kezdőbe követelik. Ez valószínűleg abból fakad, amit Te is írtál, hogy alapjáraton egy szerény, szimpatikus figura. Ettől függetlenül a madridi teljesítménye nevetségesen gyenge.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- tibi18
Ez a való életben nem így működik.. Mi sem dobálunk ki 5,10, 50, 200 Ft-okat az ablakon még akkor sem, ha megtehetjük. Én megértem Kakát.Cak az a különbség hogy Kaká ha mostantól napi 10ezer eurót elégetne akkor is simán luxus élete lenne.
Amúgy meg tipikusan az az ember, aki továbbra is a legemberibb, legszerényebb a csapaton belül, ebből nem következik egyenesen, hogy nem pénzéhes, de sztem nem az..
Lehet, de az is lehet, hogy mégsem. Mert még mindig ott van a Real Madrid iránti szeretet.. Ha focista lennék és megvenne a Real soha nem mennék sehova, akkor inkább nyugdíj! :-)Amúgy ha már itt tartunk, és lenne valami komolyabb célom, vagy nem érezném, hogy hasznos vagyok valahol ÉS már szarásig lennék pénzzel, úgy, hogy az utánam következő 15 generációnak egy szalmaszálat nem kell odébb tennie, akkor igen, inkább mennék Isten hírével, mert úgy érezném magam jól, ha csinálhatom, amire elvileg feltettem az életem.
- RealMadridFanatic
Sikerült végigolvasni amit írtam, látom.Gáz.
Nekem az az érdekes, hogy az elvileg maximalista, profi sportember inkább választja a padot éveken keresztül nagy zsetonért, mint inkább elmenne kevesebbért, ezzel esélyt adva magának a játékra, a brazil válogatott kerettagságra, egy utolsó nagy dobásra, a VB-re.
Máshol sem apróért nyomná, tegyük fel, hogy fele pénzért, 5 MILLIÓ EURÓért. Jajj, szegény. Aki minden évben euro tízmilliókat tett el, már nagyon rég óta. Összehasonlítható helyzet, egy átlag munkás életével.
Amúgy ha már itt tartunk, és lenne valami komolyabb célom, vagy nem érezném, hogy hasznos vagyok valahol ÉS már szarásig lennék pénzzel, úgy, hogy az utánam következő 15 generációnak egy szalmaszálat nem kell odébb tennie, akkor igen, inkább mennék Isten hírével, mert úgy érezném magam jól, ha csinálhatom, amire elvileg feltettem az életem.
OFF vége.
Nem hiszem, hogy belefér ez nekünk. De ezért vannak az eladások. -60 millióból ki lehet jönni szerintem, persze így nehéz belőni, hiszen sem az érkezőket, sem a távozókat nem tudjuk. De a hírek alapján komolyabb eladásokra számíthatunk, 100 milliós bevétel is összejöhet.egyáltalán nem.
valamit valamiért.
Fabinhot remélem végül itt tartjuk. Amikor láttam, ígéretesnek tűnt, nincs 0 éves, stabil kezdő volt a castillában.a Castilla "fele" ingyen mehet mert lejár a szerződése, ha 1 millákat is kapnánk értük az is bevétel lenne..)
A Getafe Madridban van. Ezért szoktunk ennyi játékost kölcsön adni nekik. Fiatal játékosok egy részénél komolyabb törést okozhat, ha elkerül a megszokott környezetéből, családtól, barátoktól távol.Getafeba kolcson adni? ugyan minek amikor mas nagyobb csapatok is jelentkeztek mar?
Kaká meg akkor fog elmenni, ha Ancelotti közli vele, hogy nem nagyon számít rá. Ha előadja, hogy mindenki megkapja az esélyt, akkor nem fog elmenni.
Kaká és hite... végtelen fele konvergál. Amúgy elvileg a Monaco 55 millió perkál Moutinhoért és Rodriguezért... Annyiért még nekünk is megérné a két játékos. Mondjuk nem lennék maximálisan boldog, de a jobb oldalunk talán megoldódna illetve Moutinho se egy elveszett játékos a posztján.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Cak az a különbség hogy Kaká ha mostantól napi 10ezer eurót elégetne akkor is simán luxus élete lenne.Gáz.
- tibi18
Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett.
Ezen a hozzáálláson, amit nyomtok - meg még páran - mindig jókat derülök. Elképzelem a szitut, amikor bekopogtok a főnökhöz a munkahelyen és sírós, megbánós arccal elé álltok és közlitek vele, hogy "Bocs nem vagyok a hasznodra, de Nógrád megyében van egy kis cég.. Fele ennyit keresek majd, de nekem az a lényeg, hogy ennek a cégnek nehogy kára legyen miattam, még akkor is, ha további 3 évig itt dolgozhatnék.."Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már nagyon kényelmes neki az a kispad.
Gáz.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
neeeeA La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
ez már vicc
innen fog visszavonulni komolyan... el van a padon, felveszi a k a sok pénzét, és élvezi az életet..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na most már tényleg elég ebből... igazán eltakarodhatna már nagyon kényelmes neki az a kispad.A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
- RealMadridFanatic
Lehet kacsa, de sajnos ez elmúlt évek után simán kinézem már belőle. Szánalmas az ember, lassan eléri, hogy megutáljam. Semmi más értelmes magyarázatot nem találok erre, mint azt, hogy a zseton áll mindenek felett. Aki játszani akar a következő VB-n, az nem így gondolkodik. Ha Ancelotti annyira rá lenne izgulva, akkor vitte volna a PSG-be is. Be kellene már látnia, hogy semmi keresnivalója egy európai élklubban. Menjen csak vissza Brazíliába, onnan még lehet egy halvány sansza kiharcolni a kerettagságot.Ja, és figyeljétek az új hírt
kb tőlem is származhatna a hír. azóta ezt mondom mióta bedobták ancselotti nevét. már csak azt nem értem hogy akkor hova jön isco ha az elnökség tudja hoyg nincs az a balek csapat akinek még kellene kaka.A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van egy Josénk, meg egy Jesénk, mindkettő Rodriquez. Jesé lesz Remy "szerelme".O az egyik legnagyobb vedoje a sracnak... kb olyan mint Te es Ozil
Ja, és figyeljétek az új hírt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema