Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
A Kicker így várja: Neuer Lahm Boateng Dante Alaba Martinez Robben Schweini Kroos Ribéry Müller.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a bayern lehetséges kezdőjéről nem szivárgott ki semmi ?
elég sokféleképpen össze lehet pakolni ezt a csapatot, nem lenne könnyű eltalálni a pontos kezdőt.
ha rafinha lesz a szélsőhátvéd, azzal (ismerve a szélsőitek kvalitásait) többet fog bukni pep, mint amennyit lahm munkabírásával és fürgeségével nyerne a középpályán.
én nem tudom, hogy eredményben mi várható, de szinte biztos vagyok benne, hogy mind a két csapat be fog találni.
ja és abban is, hogy a tegnapinál látványosabb, jobb meccs lesz.
elég sokféleképpen össze lehet pakolni ezt a csapatot, nem lenne könnyű eltalálni a pontos kezdőt.
ha rafinha lesz a szélsőhátvéd, azzal (ismerve a szélsőitek kvalitásait) többet fog bukni pep, mint amennyit lahm munkabírásával és fürgeségével nyerne a középpályán.
én nem tudom, hogy eredményben mi várható, de szinte biztos vagyok benne, hogy mind a két csapat be fog találni.
ja és abban is, hogy a tegnapinál látványosabb, jobb meccs lesz.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem év meccsét láthatjuk ma este
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
azt érzem, hogy ez a meccs ma Modricé lesz. el is fog rakni egy gólt vagy egy gólpasszt.
én is bízok a győzelemben, de döntetlenre nyomtam a szavazásnál.
én is bízok a győzelemben, de döntetlenre nyomtam a szavazásnál.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
https://www.youtube.com/watch?v=5rowVzoEnqARealista24 írta:A Chelsea drukkerek Diego Costát éltették tegnap, a jövőre már nálunk leszel szerű rigmusokkal.
Ja és a tegnapi meccs röviden
http://www.youtube.com/watch?v=vS5OGwhieZ0
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Terry nelkul nehez lesz nekik..o a szellemi vezer, plusz a teljesitmenye is kulcs hatul..nelkule sokkal sebezhetobbek
Este nyerunk 2-1re
Este nyerunk 2-1re
Nem illik.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Megint ez a zászló lobogtatós dolog lesz az élőkép.. Lassan kitalálhatnának valami újat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Chelsea drukkerek Diego Costát éltették tegnap, a jövőre már nálunk leszel szerű rigmusokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Javítva, köszi.petiamadridista írta:A rövidhírekben azt írjátok, hogy a két csapatnak együtt 15 BL/BEK győzelme van.
Odaadtátok már előre a tizediket, vagy a Bayernnek a hatodikat?
14 az csak.
5 a Münchené, 9 a mienk.
Amúgy vitához: Támadóink nekünk is vannak oylanok, mint a Bayerné, inkább a középpálya és a védelem, ahol ők előrébb tartanak.
Meg egyszerűen profibbak, ők le tudnak zárni egy meccset, ha megvan rá a lehetőségük.
Ez is fontos különbség.
Este jön az év meccse..
Huh.. ez kemény lesz gyerekek.
SZAVAZÁS!!!
A korábbi szavazáson a szavazók közel 2/3-a szerint a Real ott lesz a döntőben!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A rövidhírekben azt írjátok, hogy a két csapatnak együtt 15 BL/BEK győzelme van.
14 az csak.
5 a Münchené, 9 a mienk.
Amúgy vitához: Támadóink nekünk is vannak oylanok, mint a Bayerné, inkább a középpálya és a védelem, ahol ők előrébb tartanak.
Meg egyszerűen profibbak, ők le tudnak zárni egy meccset, ha megvan rá a lehetőségük.
Ez is fontos különbség.
Este jön az év meccse..
14 az csak.
5 a Münchené, 9 a mienk.
Ez is fontos különbség.
Este jön az év meccse..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ha egygólos hátrányban van a csapat és hibázik a csatár, az is szabad?messideco írta:Enyhén off, de a csatárnak még csak-csak szabad hibázni, de kapusnak vagy védőnek nem. Ergo ha a csatár hibázik, azzal nem kerül a csapat hátrányba, de a védelem esetében már igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Enyhén off, de a csatárnak még csak-csak szabad hibázni, de kapusnak vagy védőnek nem. Ergo ha a csatár hibázik, azzal nem kerül a csapat hátrányba, de a védelem esetében már igen.
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Az Atletico penteken jatszhatott(apr 18), mig a Chelsea szombaton(apr 19). (elozo heten mindketten vasarnap jatszottak - apr 13)ferni írta:Az Atletico nem kapott segítséget tudtommal, csak a Kupa döntősöknek törölték volna el a meccseket, és mivel csak a Real jutott tovább és a Barca nem, azért csak a Real bajnokiját tették arrébb.MyStiQ írta:Azért az odavágó előtt kivételesen megkapta az Atletico és a Real Madrid is a segítséget.
ha eltörölték volna az Atletico hétvégi meccsét vmi 9-10 napig nem lett volna meccsük egyáltalán.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gól akkor van, ha az ellenfél hibázik ez a foci, megspékelve némi szerencsével is. Ma amúgy én is Baletől várok valami nagy húzást (és itt nem a slozira gondolok ). Ő az aki az ilyen Dante féle védők között simán tudna villogni meg Benzema szerintem.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nem értek egyet.Nekünk is vannsk olyan jó támadóik mint nekik.Én Bale-től várom azt,hogy a gyorsaságával meg a lövőtechnikájával szétszedi azt a bayern védelmet.A spanyol ligában még lehet hogy döcóg,de egy bayern ellen maga lehet a főnyeremény.Aztán Benzema...a BL-ben mindig adja magát,simán helyet csinál a szélsőinknek,legyen az Bale vagy Ronaldo,vagy akár Isco.Amitől félek,hogy DM-et nek kp-ra rakha,hanem szélre,akkor középen sebezhetőek leszünk.De ha nem...akkor a bayern meg lesz verve...hiszek ebben.
Pepe-Ros duoban nenne van a hibaint minden belső védőben,de emlékezzünk csak mikor levették Costat asszem a kupa elődöntőben....hibátlanul...[/quote] Pontosan! én is így látom! és biztos vagyok benne hogy odarakják ma magukat , kizártnak tartom hogy 3at kapjunk és már az első meccsen eldöntené a továbbjutást a Müntyhen, ahhoz nagyon pocsék játék kellene, jó csapatuk van a Németeknek , de azért nehogy már ott van Bale, Ronaldo, Isco, és Benzema is elő fog húzni ma valamit érzem , behúzzuk a mai meccset! nem mondom hogy továbbjutunk de ma nyerünk legalább 1 góllal.
Pepe-Ros duoban nenne van a hibaint minden belső védőben,de emlékezzünk csak mikor levették Costat asszem a kupa elődöntőben....hibátlanul...[/quote] Pontosan! én is így látom! és biztos vagyok benne hogy odarakják ma magukat , kizártnak tartom hogy 3at kapjunk és már az első meccsen eldöntené a továbbjutást a Müntyhen, ahhoz nagyon pocsék játék kellene, jó csapatuk van a Németeknek , de azért nehogy már ott van Bale, Ronaldo, Isco, és Benzema is elő fog húzni ma valamit érzem , behúzzuk a mai meccset! nem mondom hogy továbbjutunk de ma nyerünk legalább 1 góllal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt nem is vitatom, mert így van.Olyan igazságtalan a foci és igazából az emberek is. Ha egy támadó kihagy 3 ziccert és 1-et meg sikerül belőnie akkor istenítve van, de ha egy védő szerel 3 gyönyörűt és 1-et hibázik, akkor el van küldve a 'csába...
Valamilyen mértékben a kp is hibás, de fölösleges csak ennek a számlájára írni. Ha úgy fejelsz hátra egy aránylag veszélytelen, fellőtt labdát bl negyeddöntőben mint Pepe, hogy hátra se néz, ki, vagy mi van ott, az nem a kp hibája. Ha lényegtelen pofázásért sárgát kapsz az sem hinném, hogy a kp hibája, mint ahogyan az sem, hogy lehetetlen helyzetből lépsz oda a tizenhatoson belül, és ezzel adsz egy büntetőt az ellenfélnek, magadat meg kiállíttatod.Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem Pepe és Ramos a hibás, hanem a középpálya.
Akik meg azt mondják, lehetetlen lehozni hiba nélkül egy meccset, ott van az esti meccs, és a lesajnált Terry-Cahill páros, akik 70 percig óraműpontossággal takarították el a labdákat, és megették Costát meg a többit. Majd jött Luiz, és egyből benne volt egy atletico gól a levegőben. Szóval, szerintem lehetséges hiba nélkül lehozni, fejben dől el továbbra is tartom.
Az Atletico nem kapott segítséget tudtommal, csak a Kupa döntősöknek törölték volna el a meccseket, és mivel csak a Real jutott tovább és a Barca nem, azért csak a Real bajnokiját tették arrébb.MyStiQ írta:Azért az odavágó előtt kivételesen megkapta az Atletico és a Real Madrid is a segítséget.
ha eltörölték volna az Atletico hétvégi meccsét vmi 9-10 napig nem lett volna meccsük egyáltalán.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem értek egyet.Nekünk is vannsk olyan jó támadóik mint nekik.Én Bale-től várom azt,hogy a gyorsaságával meg a lövőtechnikájával szétszedi azt a bayern védelmet.A spanyol ligában még lehet hogy döcóg,de egy bayern ellen maga lehet a főnyeremény.Aztán Benzema...a BL-ben mindig adja magát,simán helyet csinál a szélsőinknek,legyen az Bale vagy Ronaldo,vagy akár Isco.Amitől félek,hogy DM-et nek kp-ra rakha,hanem szélre,akkor középen sebezhetőek leszünk.De ha nem...akkor a bayern meg lesz verve...hiszek ebben.realistahuni írta:A Pepe/Ramos hiba ma este is jönni fog, erre nagyobb összegbe mernék fogadni, ahogyan jött a Dortmund visszavágón és a barca elleni meccseken.Ha meg kapott gól nélkül lehoznánk,az maga lenne a főnyeremény...
Továbbá látok esélyt egy Robben vagy Ribery villanásra/elfutásra és szerintem Mandzukic vagy Müller is estében, támaszkodó lábbal egyet begomezel. Mi pedig talán lövünk egyet, 1-3 a tippem, sajnos jobbak lesznek a bajorok.
Pepe-Ros duoban nenne van a hibaint minden belső védőben,de emlékezzünk csak mikor levették Costat asszem a kupa elődöntőben....hibátlanul...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olyan igazságtalan a foci és igazából az emberek is. Ha egy támadó kihagy 3 ziccert és 1-et meg sikerül belőnie akkor istenítve van, de ha egy védő szerel 3 gyönyörűt és 1-et hibázik, akkor el van küldve a 'csába... Ha fejben elől jobban ott lenne a csapat, akkor elbírná a hátsó alakzat 1-1 hibáját. Persze ez fordítva is igaz, ha a hátsó alakzat nem hibázna, akkor elbírná a csapat elől a sok kihagyott helyzetet. Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem Pepe és Ramos a hibás, hanem a középpálya. Dortmund ellen egyértelmű volt, hogy jönni fog a hiba valamelyiküktől, mert átrohantak a kp-n minden percben. Nincs a világon olyan khv, főleg nem kettő aki az ilyen meccseket lehozná hiba nélkül.realistahuni írta:A Pepe/Ramos hiba ma este is jönni fog, erre nagyobb összegbe mernék fogadni, ahogyan jött a Dortmund visszavágón és a barca elleni meccseken.