Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
eléggé robben-függőnek tűnik ez a bayern..hozzáteszem, ha mandzukic helyett gomez az ék, ma is bepattant volna valamijéről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. április 23., szerda 22:41-kor.
Nem illik.
Na szerencsére nem jött be amit írtam.Sierra írta:Döntetlenre nyomtam, kissé pesszimista vagyok bevallom, az elmúlt meccsek játékát figyelembe véve kevés esélyt látok a győzelemre.
Szerintem az lesz, hogy az elejét nagyon megnyomjuk és baszunk egy gólt, aztán a tömérdek helyzetből egy sem megy be, majd elfáradunk, a Bayern feljön és kiegyenlítenek.
Vagyis csak részben, a viszonylag korai gól meg volt, a sok kihagyott helyzet is ( ) a bayern sansztalan volt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én még elviselném tőlük lahmot nyilvánvaló okokból, meg müllert. utóbbi nem egy szambakirály finoman szólva sem, de az a gyerek akkor ad fel meccset, amikor már a buszon ül. plusz nem rezel be nyomás alatt.
- Galacticos
nem sok mindenkit fogadnék el hozzánk.
nem sok mindenkit kedvelek azok közül akik nem nálunk játszanak.
schweinsteiger azon kevés játékosok egyike akit viszont bármikor gondolkodás nélkül elfogadnék, és nagyon tudnék neki örülni. talán még kicsit régebben drogba lett volna ilyen...
nem sok mindenkit kedvelek azok közül akik nem nálunk játszanak.
schweinsteiger azon kevés játékosok egyike akit viszont bármikor gondolkodás nélkül elfogadnék, és nagyon tudnék neki örülni. talán még kicsit régebben drogba lett volna ilyen...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:pedig úgy tudtam, hogy itt bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk. már amit az elmúlt hetekben, hónapokban olvasgattam.
Addig lennének amig ide nem igazolnak,aztán középszerűvé változnának hamar a drukkerek szemében. Ez egyfajta madrid drukker szokás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Döntetlenre nyomtam, kissé pesszimista vagyok bevallom, az elmúlt meccsek játékát figyelembe véve kevés esélyt látok a győzelemre.
Szerintem az lesz, hogy az elejét nagyon megnyomjuk és baszunk egy gólt, aztán a tömérdek helyzetből egy sem megy be, majd elfáradunk, a Bayern feljön és kiegyenlítenek.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Úgy legyen!Prométheusz írta:csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban leszchronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban leszchronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
nézegessétek a '12-es első 20 percet... aztán nyomjátok ki vége a meccsnek.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ziro4vr
nekem egyre jobb érzéseim vannak..szerintem meglepjük őket, mire iván felébred a tupírozás után, lehet kettővel megyünkhunmadridista írta:Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...
Nem illik.
Ahogy mondod hehe, báj báj Madrid.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
na.
tehát akkor.
BÁÁÁÁÁÁJ...
őőőő izé
MAAAAADRID, MAAAAAAADRID
tippem:
kiütéses győzelem, benzema dupla, és még valaki, easy 3:0
tehát akkor.
BÁÁÁÁÁÁJ...
őőőő izé
MAAAAADRID, MAAAAAAADRID
tippem:
kiütéses győzelem, benzema dupla, és még valaki, easy 3:0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. április 23., szerda 19:26-kor.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én győzelmet várok, sőt egy vártnál könnyebb sikert, ami még nem dönti el a párharcot, de lényegesen jobb helyzetbe kerülünk. 2-0, vagy 3-1 a tippem. Ez a Bayern azért lényegesen lassabb mint a Barca volt, a játékosok kevésbé jobbak 1-1-ben...
Ne legyen kiállítás, illetve a két intelligens védőnk ne hozzon össze ártalmatlan szituban 11-est, és akkor meglesz.
Ne legyen kiállítás, illetve a két intelligens védőnk ne hozzon össze ártalmatlan szituban 11-est, és akkor meglesz.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
chronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
Így-így!!!!!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!!
- ziro4vr
Plusz jól érkezik a kapu elé ő is, lásd Arsenal vagy MU ellen ...Xabi bealszik, és ott is a gond..figyelni kell. Kroosra meg ki kell lépni, tud lőni a srác.realistahuni írta: Bastian sokat volt sérült ebben a szezonban, nem tudom mennyire lesz ma komoly fegyvertény, ő sem a gyorsaságáról híres de rendkívűl inteligensen játszik, és ő szervezi az egész kp-s mozgást és védekezést.
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A Schalke elleni 1-6 óta nem igazán brillírozott a csapat egyik meccsén sem, épp itt lenne az ideje egy extra jó, egyben eredményes játéknak ma este a fiúktól! Valamiért jó megérzéseim vannak, aztán majd meglátjuk ... Mindenesetre nagyon szorítok a srácoknak (remélem ma mindenki a jobbik arcát mutatja majd :Đ ) és Carlonak is; szóval Hala Madrid (meg tudják csinálni)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid