Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
robben többet várt? 2 vagy 3at? nem elég az 1?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azért ez így.. mintha frusztrált lenne a csodálatos Pep. Amúgy a focit nem passzra, hanem gólra játsszák. ez egy ilyen játék na...Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu
mondjuk a gólunk előtt tuti volt 3 egymást követő passz. lehet volt az vagy 5 is.
szal.. a saját tizenhatosuktól az ellenfél ötöséig 5 passzal le lett játszva a tavalyi Bl győztes.
Ez szerintem inkább pozitív, mintsem negatív.
Na jó, arcból vissza.
Majd jövőhéten örüljünk, ha örülhetünk, azért kemény egy meccs volt ez a mai, előnyben vagyunk, de minimális előnyben, meg kell ezt tartani, ami nem lesz könnyű.
Már nagyon közel a döntő, most még egy nagy erőbedobás kell, gyerünk srácok!
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
általában baromságokat írok. úgy hogy nem sértődöm meg.hala_madrid írta:Tesa, sokszor az ellen vagyok amit írsz, de ez megy aláírásbam ha nem gond.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Tesa, sokszor az ellen vagyok amit írsz, de ez megy aláírásbam ha nem gond.
Modric - Kroos
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lathatoan nem fekszik ez a stilus a csapatnak ezzel megoli azt a foci amit jupp megalkotott ott. Lassuk be ezzel nagy sikereket nem fog elerni, mert ez nem a barca es azoknak az idoknek vege. Velemenye szerint meg idore van szuksege hat kivancsi leszek.Realista24 írta:Volt egy cikk, Pep a világ ellen. Nagyjából arról szólt, hogy senki nem támogatja a Pep féle stílust, de ő mégis ezzel akarja sikerre vezetni a bajorokat.Géci írta:Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
-
Realista24 írta:Volt egy cikk, Pep a világ ellen. Nagyjából arról szólt, hogy senki nem támogatja a Pep féle stílust, de ő mégis ezzel akarja sikerre vezetni a bajorokat.Géci írta:Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
Át kell vinni messit,iniestát és xavit. Problem? ja,és egy időgépet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt egy cikk, Pep a világ ellen. Nagyjából arról szólt, hogy senki nem támogatja a Pep féle stílust, de ő mégis ezzel akarja sikerre vezetni a bajorokat.Géci írta:Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nem angolosoknak itt van a magyar verzió is: Nincs amnesztia a sárga laposoknak a BL-döntőbenTBone írta:én úgy tudom, hogy maradt a szabály, a cikk alapján legalábbis. '12-ben pl hat ember hiányzott a döntőről sárga lapok miatt.Galacticos írta:ha ramos v alonso meg asszem még illarra a veszélyeztetett. ha ők besárgulnak a visszavágón akkor ott lehetnek a döntőben adott esetben?
csak mert régen ilyen eltiltás volt, de mintha bevezettek volna valami újat... vagy hogy is van ez?
-
Sok sőr...Realista24 írta:Milyen visszavágón?Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk
Akarom mondani döntőben
-
Realista24 írta:Milyen visszavágón?Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk
Petróleumot ivott almaborra. nyugi,
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Javítsatok ki,ha tévedek,de én úgy tudom,úgy emlékszem,hogy a döntőre törlődnek a sárga lapok.
Szerintem Münchenben egy X-re jók leszünk,és mehetünk Lisszabonba. De csak akkor,ha ugyanilyen fegyelmezetten játszunk,és mi szerezzük az első gólt.
Szerintem Münchenben egy X-re jók leszünk,és mehetünk Lisszabonba. De csak akkor,ha ugyanilyen fegyelmezetten játszunk,és mi szerezzük az első gólt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen visszavágón?Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én úgy tudom, hogy maradt a szabály, a cikk alapján legalábbis. '12-ben pl hat ember hiányzott a döntőről sárga lapok miatt.Galacticos írta:ha ramos v alonso meg asszem még illarra a veszélyeztetett. ha ők besárgulnak a visszavágón akkor ott lehetnek a döntőben adott esetben?
csak mert régen ilyen eltiltás volt, de mintha bevezettek volna valami újat... vagy hogy is van ez?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nyugalom, most 4 elveszített döntő jön...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ancelottonak is nagy respekt!! Hozzatette a magaet ,nagyon jo taktikat dolgozott ki..megfolytotta Pepet..ez nagyon sokat szamit hogy kapott gol nelkul lehoztuk!! Sokat fog szamitani!!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a dortmundi fiaskó csak az elbizakodás, lazítás az ,,úgyis meg lesz innen" hozzáállás szüleménye volt. Most azonban erre nincs és nem is lehet lehetőség, hiszen bár az előny nekünk kedvez, megnyugvást nem ad, így ennek értelmében ugyanolyan harciasan, felkészülten, fegyelmezettebben, jobban koncentrálva kell és fogunk is pályára lépni szerintem. Nem fogjuk ugyanazt a hibát elkövetni, mint amit a BvB ellen elkövettünk. Ancelotti nem annyira buta, ha pedig netalántán mégis ott van Zidane Papa és megmondja a tutit.Géci írta: Eltiltott nincs, így remélem nem lesz semmi féle tùltaktikázás mint a Dortmund ellen.
Egy szó, mint száz ugyanezt sőt picivel többet várok el a visszavágón, mint a mai találkozón és akkor mehetünk Lisszabonba.
- Galacticos
ha ramos v alonso meg asszem még illarra a veszélyeztetett. ha ők besárgulnak a visszavágón akkor ott lehetnek a döntőben adott esetben?
-
Mondtam, hogy sima
Viccet férre egy ilyen gyenge paddal és ilyen képességű játékosokkal nem lehet mást játszani. Nem lehet 90 percig nyomni, mint amint kezdetekben nyomtunk. Most ez kell a döntőben meg megszakadni. Ezt ezért mondom mert remélem "gála" kezdő lesz kedden egy BBC-vel elől. Eltiltott nincs, így remélem nem lesz semmi féle tùltaktikázás mint a Dortmund ellen. Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk lenne, de előbb jussunk be!! Szép volt fiùk!!! Pusza
Viccet férre egy ilyen gyenge paddal és ilyen képességű játékosokkal nem lehet mást játszani. Nem lehet 90 percig nyomni, mint amint kezdetekben nyomtunk. Most ez kell a döntőben meg megszakadni. Ezt ezért mondom mert remélem "gála" kezdő lesz kedden egy BBC-vel elől. Eltiltott nincs, így remélem nem lesz semmi féle tùltaktikázás mint a Dortmund ellen. Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk lenne, de előbb jussunk be!! Szép volt fiùk!!! Pusza
-
'shutterisland írta:hát jelenleg mourinho vs real madrid kuriózumdöntőt tippelnék.
a chelsea otthon (ha szorosan is, de...) szerintem behúzza majd az atletico ellen, ahogy tette azt 2 gólos hátrányból a psg ellen is, nektek pedig bőven lesz lehetőségetek a kitámadó bayern ellen kontrákat vezetni, a már egészséges bale-cr párossal, szóval szerintem megrúgjátok azt az idegenbeli gólt, onnan meg nehezen tudom elképzelni, hogy ne ti kússzatok már tovább.
Ezek a szavak.....azért tudod,sokan nem figyelnek eléggé,de azért....na....a múltkor is szóltam,mert ott is egy rejtett leszólás volt a kommented lényege.
na....