Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 24., csütörtök 9:38

Én meg remélem Pepe felépül. Ha a Bayern benyom minket a 16-osra, ott Pepe jó ütemű kilépései sokat számítanak, Varane nem ennyire agresszív, ide meg az kell. Mondom ezt úgy, hogy a meccsek előtt én is a franciát szerettem volna kezdőben látni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 24., csütörtök 9:32

Hát, kell lőni egy gólt, lehetőleg minnél hamarabb!
hehe írta:persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.
Én is szerettem volna, ha többet van nálunk a labda, főleg hazai pályán..de a Bayernnek az egész szezont nézve 71%-os a labdabirtoklása, ebben egyszerűen nem lehet versenyezni velük, egy olyan 40% már tök jó lenne szerintem, de főleg egy 75%-os ziccerkihasználás lenne jó :)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. április 24., csütörtök 9:15

Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
1:0-ra nyertünk csak, a BM elég óvatos volt, többeknek szar napjuk volt, nem voltak túl harcos kedvükben.
Ja és még egy tény: NÉMETEK!!! Sose adják fel, ők még akkor is harcolni akarnak mikor már átadják a trófeát valaki másnak!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 9:09

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a visszavágón a védelmi vonaluk mennyire lesz feltolva, mert ha lőnénk esetleg egyet akkor 3 kellene nekik. Viszont ha nincs feltolt védelem akkor nehezebben megy a tökölésük. Egyet mindenképp lőnünk kellene a visszavágón, anélkül nehéz lesz, 0-0-al lehetetlen azt kihúzni. Hosszíbbítás meg ne legyen, mert nincs kit behozni a padról.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 24., csütörtök 9:02

remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem. nem tetszik ez egy real madridtól, de lassan úgy vok vele, hogy csak jussunk be a döntőbe végre.)
persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.

ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
Kép
Kép
Kép

Jammin
Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
Kedvenc csapatod: rm.

HozzászólásSzerző: Jammin » 2014. április 24., csütörtök 8:51

Szívesen lennék most mondjuk 6 nappal idősebb. Iszonyúan kíváncsi vagyok, hogy a mai meccs után mi jár a két mester fejében.
Pep-et részemről tartom annyira intelligensnek, hogy belássa azt, hogy a tegnapi nem jött be és nagyon félek tőle, hogy valami meglepit ki fog találni majd a visszavágóra. Nagyon nagyon közel vagyunk már a tűzhöz, nem szabad hagyni, hogy a srácokat ez a nyomás összetörje.
Kritikusnak tartom a visszavágó első 30 percét, ha azt sikerül kapott gól nélkül lehozni, akkor részemről elhiszem, hogy sikerülhet. Utána nekik is menni kell már, nekünk meg a két szélen vagy kétszer százmillánk, deal with it! :box:

Ja, 1 hét alatt megvertük a Barcát meg a Bayernt... Nem rossz! :D

Off:
Valamelyik bajor kolléga válaszoljon pls. Létezik, hogy ip bannt kaptam a fórumotokon, be sem vagyok regelve, csak a hozzászólásokat olvasgattam. Más járt így?
Véglegesen kitiltottak erről a fórumról.

További információért lépj kapcsolatba a fórum adminisztátorával.

A kitiltás IP-cím alapján történt.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 24., csütörtök 8:44

ragaszkodni fog hozzá, mást nem tud játszatni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 8:35

hunmadridista írta:A visszavágó első 15-20 perce lesz pokoli kemény...ott tuti nekünk rontanak, mint mi anno a 2012-es visszavágón ellenük...szóval egyáltalán nem vagyok nyugodt...én hasonló meccsre számítok, mint a Dortmund elleni visszavágó volt...csak abban bízom, hogy valahogy bekotrunk majd egy gólt pöccsel vagy akárhogy...
Nem lesz olyan meccs, nincs harom gol előnyünk, nem dolhetunk hatra.
A kerdes az, hogy Pep feladja-e a tikitakat vagy sem. Nekunk az lenne jo, ha ragaszkodna továbbra is hozza, mert ilyen munkával es a BBC-vel veszélyesebbek leszunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 24., csütörtök 8:30

A visszavágó első 15-20 perce lesz pokoli kemény...ott tuti nekünk rontanak, mint mi anno a 2012-es visszavágón ellenük...szóval egyáltalán nem vagyok nyugodt...én hasonló meccsre számítok, mint a Dortmund elleni visszavágó volt...csak abban bízom, hogy valahogy bekotrunk majd egy gólt pöccsel vagy akárhogy...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 24., csütörtök 4:47

Hát nagyon büszke vagyok a csapatra, győztünk és a legfontosabb ,hogy a Bayern-nek nincs idegenben lőtt gólja.
2003 óta végre nyerő pózicióból megyünk egy bl elődöntő visszavágóra, 1 hét alatt megvertük a Barcát meg a Bayernt, ha ez nem adja meg az utolsó lökést a srácoknak arra a 90 perc pokolra az Allianz arénába akkor semmi...
Vért kell hugyozni, felőlem buszozhatunk is vagy bármit amire Hegyi ráncolná a homlokát, csak valahogy jussunk be a döntőbe.

Tanár volt az egész csapat, mindenki küzdött azok is akiknek nem ment ma annyira.
Ja és Howard Webb szerintem jól vezette a meccset nagyon, remélem a visszavágó sem a bíróról fog szólni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 1:36

füst írta:
Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse
Hát pedig de. :)
Épp ez az hogy bőven volt lehetősége lőni a Bayernnek, a gólunk előtt is Pepe blokkja simán életveszély kategória volt. Igy utólag minden marhajól jött ki, de ezek csak egy hajszálon múlnak, Robben, Müller, Shweini azaz inkább a komplett Bayern támadó részleg szeret átlövésekkel operálni, és értenek is hozzá. Most nem jött nekik össze, de egy kicsit sem lettem nyugodtabb, mert jövő héten ugyanigy fognak próbálkozni, és csak imádkozni tudok hogy Pepe & Ramos éppen aktuális testrésze mindig a megfelelő helyen legyen majd, amikor a bőrgatyások lövésre készülnek.
Blokkoltak a loveseket kozel voltunk hozzajuk nem volt olyan lehetoseguk hogy tisztan lojenek ..tegnap a Chealsea szinte mindent blokkolt pont ez miatt szoros emberfogas taktika resze nem olyan konnyu atloni 3-4tomorulo labak kozott akik fel meterre allnak ..sajnosabb hogy elakad..egyebkent a70/30labdabirtoklas ellenere megmentettuk a borgatyajukat egy nagy zakotol..ez luxus de nem vagyok telhetetlen tetszett a jatek!!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 24., csütörtök 1:18

Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse
Hát pedig de. :)
Épp ez az hogy bőven volt lehetősége lőni a Bayernnek, a gólunk előtt is Pepe blokkja simán életveszély kategória volt. Igy utólag minden marhajól jött ki, de ezek csak egy hajszálon múlnak, Robben, Müller, Shweini azaz inkább a komplett Bayern támadó részleg szeret átlövésekkel operálni, és értenek is hozzá. Most nem jött nekik össze, de egy kicsit sem lettem nyugodtabb, mert jövő héten ugyanigy fognak próbálkozni, és csak imádkozni tudok hogy Pepe & Ramos éppen aktuális testrésze mindig a megfelelő helyen legyen majd, amikor a bőrgatyások lövésre készülnek.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 1:17

Szerintem a gol nem kontrabol szuletett ..akkor mar visszaertek a Bajorok..az egy nagyon szep akcio gol volt par huzasbol ..sakk-matt rajzolni sem lehetett volna szebben.Nagyon jo hogy kapott gol nelkul lehoztuk ez nagy szo!! Egy arva pici golra van 90percunk ..3at nem hiszem hogy ilyen koncetralsag mellett kapunk..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. április 24., csütörtök 1:21-kor.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. április 24., csütörtök 1:16

Remelem Pep kiveri otthon a labdabirtoklasi es passz statisztikara. :) Passzoltak megint vagy 600-at, meg lottek 15 szogletet, de a golt csak mi szereztuk.

Amikor negyedjere csinaltak meg azt hogy korbepasszolgattak vagy haromszor, aztan valakit elfuttattak a szelen, az beadta, es..... semmi. Akkor mar sejtettem hogy ebbol kb ez lesz egesz meccsen.

Kimaradt 2 nagy lehetosegunk, ahol mar kb minden vedo verve volt, csak DiMaria es CR is felelotte. Kar ertuk, azert 2-0al kicsit nyugodtabban varhatnam a visszavagot. Az 1-0as elony kicsit karcsunak tunik nekem, de azert nem indulunk rossz helyzetbol. Ha sikerul betalalnunk az Allianzban akkor szerintem tovabbjutunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. április 24., csütörtök 1:15

Egyszer már nekünk is kijöhetne a lépés. A csapatunk szerintem most jobban akarja ezt a BL-t, mint a többiek. Valahogy ezt érzem, sikerülnie kell végre! :luck: :zoldsalas:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. április 24., csütörtök 1:10

füst írta:Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom
Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse... :(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 24., csütörtök 1:09

füst írta:Én nem látom olyan fényesen a helyzetet, ma egy kis túlzással megettük a Bayernt, de könnyen lehetett volna sirás a vége. Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom, mert Müllerék lába nem igazán szokott megremegni a 16-os környékén. Nagyon büszke vagyok a csapatra, de kicsit sem vagyok nyugodt, Münchenben minden befele fog pattanni ami most kifele. Ilyen a mi szerencsénk.
Az utolsó 20 perc az nem tett túl jót, szétizzadtam még a fotelt is. De tetszett amit ma (tegnap) a csapattól kaptam.
Mindjárt itt a szezon vége, még egy utolsó combos hajrát szeretnék a fiúktól.
Azért engedd már meg az ellenfélnek, hogy próbálkozzon :lol: Szerinted létezik olyan meccs, ahol nem lő az ellenfél kapura, ahol nem kell blokkolnia a védőknek? Ha ilyen meccset vársz, akkor nagyon csalódott leszel.

Lehozták kapott gól nélkül a meccset a fiúk, méghozzá egy Bayern ellen, és még ebben is a hibát kell keresni. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 24., csütörtök 1:06

Én nem látom olyan fényesen a helyzetet, ma egy kis túlzással megettük a Bayernt, de könnyen lehetett volna sirás a vége. Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom, mert Müllerék lába nem igazán szokott megremegni a 16-os környékén. Nagyon büszke vagyok a csapatra, de kicsit sem vagyok nyugodt, Münchenben minden befele fog pattanni ami most kifele. Ilyen a mi szerencsénk.
Az utolsó 20 perc az nem tett túl jót, szétizzadtam még a fotelt is. De tetszett amit ma (tegnap) a csapattól kaptam.
Mindjárt itt a szezon vége, még egy utolsó combos hajrát szeretnék a fiúktól.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. április 24., csütörtök 1:01

Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.”
Beckenbauer: “A labdabirtoklás nem ér semmit, ha az ellenfél ilyen helyzeteket dolgoz ki. Örülhetünk, hogy csak egy gólt kaptunk”
Érzitek a különbséget? :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:56

robben többet várt? 2 vagy 3at? nem elég az 1?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: