Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 24., csütörtök 15:25

Mert BM drukker :Đ
:mrgreen: most láttam csak, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 15:23

Victor írta:
Már a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
Ez annak a sokkal rosszabb verziója.
miért is? a 2-1-nél sokkal jobb az 1-0, nem kaptunk gólt, idegenben szerzünk az elején egyet és a bayernnek máris 3-at kell rúgnia minimum
Mert BM drukker :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 24., csütörtök 15:23

Már a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
miért is? a 2-1-nél sokkal jobb az 1-0, nem kaptunk gólt, idegenben szerzünk az elején egyet és a bayernnek máris 3-at kell rúgnia minimum

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 24., csütörtök 15:12

Jár a gratuláció.
Münchenben úgy kell kimenni, hogy hármat kell rúgni 20 perc alatt.
Ez a mentalitás kell, hogy jellemezze a csapatot különben lefőtt a kávé. Ott nem lehet már baszakodni.
Komoly kis visszavágó lesz ebből !

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 13:43

pavel írta:Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
1:0-ra nyertünk csak, a BM elég óvatos volt, többeknek szar napjuk volt, nem voltak túl harcos kedvükben.
Ja és még egy tény: NÉMETEK!!! Sose adják fel, ők még akkor is harcolni akarnak mikor már átadják a trófeát valaki másnak!
Sztm.a bayern nem óvatos volt,hanem inkább megzavarta az Ancelotti 442-re hasonlító felállása.Lezártuk a széleket,minden egyes szélsőre jutott 2 ember,ezért se Ribary,se Robben,érvényesülni nem tudott....
Talán soványnak tünhet ez az 1-0,de fogunk gölt szerezni,érzem...Ronaldo sztm már most verte bele a fejét az öltöző szekrényébe,hogy nem talált be,tehát kurva éles lesz a gyerek,Bale meg csak megkerül megint 37-el vagy mennyivel,valamelyik dojcse verebet...:D És Benzema is lendületben....
És 3-at nem kapunk,ha ilyen stabil lesz a kp-n Modric és Xabi,ha visszarakja DM-et oda ahol valóban tud,és ha a Pepe-Ramos duo olyan lesz mint tegnap....mégha hibáznak is egyet,ha szerzünk gólt,akkor is jók vagyunk...Sose voltam még ennyire optimista az utóbbi időben a BL-el kapcsolatban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 13:03

Véleményem szerint nem játszott rosszul a Bayern, mert elég intenzíven jöttek , szerintem arról van szó hogy remekül lezárták a széleket a mieink , és alig engedtek teret nekik , ott voltak ők végig a kapunk előtt ,egyszerűen nem találtak rést, Ribery aki gyengébb volt , de neki nem megy egy ideje , ami nekünk persze nem baj!!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 12:52

Hétvégén pihenő pepének,alonsonak,coentraonak. helyettük varane,marcelo,illarra mehet, ez nem leszn minőségben nagy romlás.
elől meg félidőket is lehet nyomni. Kell a pihi.

Ha felépül bale,cr akkor odapiritunk a BM-nek az allianzban egy két dugót.

Most kell majd koncentrálni, hátul hozni kell ezt amit tegnap,had adogassanak a félpályánál.....ez max az afféle hü**knek tetszik mint hegyi.A foci nem erről szól,soha sem erről szólt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 12:08

Nem kell betojni a Muntyhentol meg otthon sem, teljesen nyilt a parharc..de rengeteget szamit hogy lehoztak gol nelkul..Dortmund meccset ne vegyuk alapul az teljesen mas helyzet volt..itt nem engedhetik meg hogy picit is lazazzanak!ugyanilyen koncentraltsag mellett szerintem megcsinaljuk..nem lebecsulve a Bm nem hiszem hogy mas lesz a forgatokonyv jatekban mint tegnap

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 24., csütörtök 11:34

pavel írta:Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
1:0-ra nyertünk csak, a BM elég óvatos volt, többeknek szar napjuk volt, nem voltak túl harcos kedvükben.
Ja és még egy tény: NÉMETEK!!! Sose adják fel, ők még akkor is harcolni akarnak mikor már átadják a trófeát valaki másnak!
BBeno írta:otthon ennél sokkal jobb helyzetkihasználás kellett volna. lehet hogy ezzel ment el a továbbjutás. ha a dortmund kemény volt idegenben a BM kétszer olyan nehéz lesz.még kevesebbet lesz nálunk a laszti és mégkevesebb ziccerünk is lesz. azt mondom talán még 1 gólt rúgni is kevés lesz. azt már mondani sem merem hogy nekünk kell meglőni az első gólt. de a tegnapi eredményt a meccs előtt aláírtam volna mert és X -re számítottam és kapott gólra. tehát grat a csapatnak, és hajrá Münchenben, főleg innnen akik mennek ki szurkolni hatszor olyan hangosan mint tegnap a spanyol barátaink. :salute: :salute: :salute:
Mindkét véleménnyel egyetértek. Még nem jutottunk tovább, ne becsüljük a le a BM-et. Butaság nagyképűnek lenni, sokszor visszanyalt már a fagyi. Meg lehetünk elégedve a csapatunkkal, mert legyőztük a legjobb csapatot, de még mindig ők a legjobbak. Azzal, hogy nyertünk még minden maradt ugyanolyan, mint az odavágó előtt. A BM még mindig jobb, mint mi, de meg lehet csípni őket. Ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy jobban fognak küzdeni otthon, mint itt. Azt meg vegyük figyelembe, hogy volt 3 helyzetünk az egész meccsen (a kifejelt beadásokat nem számolom, mert annyiból volt a BM-nek is egy tucat). Nem lesz több Münchenben sem. Ezekből el kellene ott tenni 2-t, hogy tuti legyen a dolog. A BM-nek ennél több lehetősége lesz valószínűleg. A háló még jobban fogja törni a picsánkat. Ők jövő héten az életükért harcolnak majd, efelől ne legyen senkinek semmi kétsége. Tegnap azért nem volt számukra ilyen komoly a helyzet. Nem azt mondom, hogy fél gőzzel tolták, vagy visszafogták magukat, de nem produkáltak 110%-ot. Az Allianzban azt fognak.
remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
Remélem meg, hogy felépül. Pepe baromi jól játszott tegnap és a Barca ellen is. Jobb védőnek tartom Ramosnál. Sokkal többet tisztáz kulcsszituban, mindig Pepe volt ott a beadásoknál, a legtöbbször ő fejelte ki, ebben ő a legjobb. A BM otthon is ívelgetni fog, Pepe kell, hogy kifejelje az összeset.
ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
Na itt le is írtad a másik gondolatomat ezzel kapcsolatban. Ha Pepe vagy Ramos hibázik fejenként egyet-egyet és kapunk 2 gólt, akkor sem miattuk esünk ki, hanem CR és DM ordító ziccerei miatt. Azokat kellett volna berúgni, és akkor most nyugodtak lehetnénk. A védő hibája az ilyen csatár hibákkal egyenértékű szerintem. De ez a foci része. Ezzel együtt kell élni. Ha a csapat elég jó, akkor bele kell férjen 1-1 védőhiba.
Pep-et részemről tartom annyira intelligensnek, hogy belássa azt, hogy a tegnapi nem jött be és nagyon félek tőle, hogy valami meglepit ki fog találni majd a visszavágóra.
Semmi extra nem lesz, felrakja Jupp csapatát, aztán megpróbál lerohanni minket. Én ezt várom. Ahogy mondtad, intelligens. Egy intelligens edzőtől én ezt várnám.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 24., csütörtök 11:33

Realista24 írta:
mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.
Még nem tudunk többet, én így írnám.
Soktényezős dolog ez. Nézz rá a padunkra. Sokat jelentett volna tegnap, ha lett volna egy Jesé, Khedira duónk. Páran már lépni nem tudtak, annyit melóztak.

Idén a játékban nem vártam óriási előrelépést, de azért mégis kaptunk valamit. Tudtunk dominálni a Barca ellen (kis szerencsével agyon is verhettük volna őket), nulláztuk végre otthon a Bayernt, és igen, itt is nagyobb pontossággal nyugodtabban alhatnánk.

Iszonyat mérges vagyok DM-re...előttem a kép, ahogy ketten is kérik a labdát, középen talán Karim állt 8 méterre a kaputól tök üresen. :-@

Pár ember lecserélésével és kellő önbizalommal, amit remélhetőleg a triplázásból merítünk, kiváló alap lesz a 2014/15-ös szezonra.
jogosak az észrevételek, abban meg reménykedem, hogy igaz ez a még

de már több mint tíz éve várunk, hogy átlépjük a méget.. ahogy fenn írtam, nem is eredményben, hanem a mutatott játék minőségében, dominanciában, korszak alkotásban. mert a szívünk mélyén azért erre várunk, nem csak az eredményre.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 11:25

mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.
Még nem tudunk többet, én így írnám.
Soktényezős dolog ez. Nézz rá a padunkra. Sokat jelentett volna tegnap, ha lett volna egy Jesé, Khedira duónk. Páran már lépni nem tudtak, annyit melóztak.

Idén a játékban nem vártam óriási előrelépést, de azért mégis kaptunk valamit. Tudtunk dominálni a Barca ellen (kis szerencsével agyon is verhettük volna őket), nulláztuk végre otthon a Bayernt, és igen, itt is nagyobb pontossággal nyugodtabban alhatnánk.

Iszonyat mérges vagyok DM-re...előttem a kép, ahogy ketten is kérik a labdát, középen talán Karim állt 8 méterre a kaputól tök üresen. :-@

Pár ember lecserélésével és kellő önbizalommal, amit remélhetőleg a triplázásból merítünk, kiváló alap lesz a 2014/15-ös szezonra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 24., csütörtök 11:18

hehe írta:remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem. nem tetszik ez egy real madridtól, de lassan úgy vok vele, hogy csak jussunk be a döntőbe végre.)
persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.

ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
az a baj, hogy az összes komoly meccsen, komoly csapatok ellen ezt a taktikát nyomtuk. ha Guardiolát köpködjük, mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.

elégedett vagyok a tegnapi eredménnyel, meg a hozzáállással, és néhány játékos teljesítményével. de a mutatott játékkal meg teljesítménnyel nem. lehet itt örömködni - én is azt teszem. meg lehet, hogy meglesz a tizedik, és annak én is szívből örülök. de ez amit mutatunk évek óta... akár Mourinho, akár Ancelotti... hát.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 24., csütörtök 11:08

Ááá... Tudom már miért volt több helyzete a BM-nek... Ezek a passzt is kapuralővésnek számolják... :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 24., csütörtök 9:49

otthon ennél sokkal jobb helyzetkihasználás kellett volna. lehet hogy ezzel ment el a továbbjutás. ha a dortmund kemény volt idegenben a BM kétszer olyan nehéz lesz.még kevesebbet lesz nálunk a laszti és mégkevesebb ziccerünk is lesz. azt mondom talán még 1 gólt rúgni is kevés lesz. azt már mondani sem merem hogy nekünk kell meglőni az első gólt. de a tegnapi eredményt a meccs előtt aláírtam volna mert és X -re számítottam és kapott gólra. tehát grat a csapatnak, és hajrá Münchenben, főleg innnen akik mennek ki szurkolni hatszor olyan hangosan mint tegnap a spanyol barátaink. :salute: :salute: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 24., csütörtök 9:40

nmate írta:Én meg remélem Pepe felépül. Ha a Bayern benyom minket a 16-osra, ott Pepe jó ütemű kilépései sokat számítanak, Varane nem ennyire agresszív, ide meg az kell. Mondom ezt úgy, hogy a meccsek előtt én is a franciát szerettem volna kezdőben látni.
továbbra is tartom, hogy jönni fog az 1-2 ramos y pepe hiba. nem engedhetjük meg, csak ha a BBC elpakol kontrából 3-at.

btw: ribery ugyanezt nyomta mindigis, erre akart aranylabdát?
céronaldo félig sérülten, kocogva is hasznosabb volt :lol:
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 24., csütörtök 9:38

Én meg remélem Pepe felépül. Ha a Bayern benyom minket a 16-osra, ott Pepe jó ütemű kilépései sokat számítanak, Varane nem ennyire agresszív, ide meg az kell. Mondom ezt úgy, hogy a meccsek előtt én is a franciát szerettem volna kezdőben látni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 24., csütörtök 9:32

Hát, kell lőni egy gólt, lehetőleg minnél hamarabb!
hehe írta:persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.
Én is szerettem volna, ha többet van nálunk a labda, főleg hazai pályán..de a Bayernnek az egész szezont nézve 71%-os a labdabirtoklása, ebben egyszerűen nem lehet versenyezni velük, egy olyan 40% már tök jó lenne szerintem, de főleg egy 75%-os ziccerkihasználás lenne jó :)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. április 24., csütörtök 9:15

Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 9:09

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a visszavágón a védelmi vonaluk mennyire lesz feltolva, mert ha lőnénk esetleg egyet akkor 3 kellene nekik. Viszont ha nincs feltolt védelem akkor nehezebben megy a tökölésük. Egyet mindenképp lőnünk kellene a visszavágón, anélkül nehéz lesz, 0-0-al lehetetlen azt kihúzni. Hosszíbbítás meg ne legyen, mert nincs kit behozni a padról.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 24., csütörtök 9:02

remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem. nem tetszik ez egy real madridtól, de lassan úgy vok vele, hogy csak jussunk be a döntőbe végre.)
persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.

Kép
Kép
Kép

Vissza: