most láttam csak, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmetMert BM drukker :Đ
Bajnokok Ligája
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert BM drukker :ĐVictor írta:miért is? a 2-1-nél sokkal jobb az 1-0, nem kaptunk gólt, idegenben szerzünk az elején egyet és a bayernnek máris 3-at kell rúgnia minimumMár a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
Ez annak a sokkal rosszabb verziója.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
miért is? a 2-1-nél sokkal jobb az 1-0, nem kaptunk gólt, idegenben szerzünk az elején egyet és a bayernnek máris 3-at kell rúgnia minimumMár a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Jár a gratuláció.
Már a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
Münchenben úgy kell kimenni, hogy hármat kell rúgni 20 perc alatt.
Ez a mentalitás kell, hogy jellemezze a csapatot különben lefőtt a kávé. Ott nem lehet már baszakodni.
Komoly kis visszavágó lesz ebből !
Már a kezdőt látva rossz előérzetem volt... Én 2-1-et mondtam a többieknek meccs elején.
Münchenben úgy kell kimenni, hogy hármat kell rúgni 20 perc alatt.
Ez a mentalitás kell, hogy jellemezze a csapatot különben lefőtt a kávé. Ott nem lehet már baszakodni.
Komoly kis visszavágó lesz ebből !
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm.a bayern nem óvatos volt,hanem inkább megzavarta az Ancelotti 442-re hasonlító felállása.Lezártuk a széleket,minden egyes szélsőre jutott 2 ember,ezért se Ribary,se Robben,érvényesülni nem tudott....pavel írta:Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
1:0-ra nyertünk csak, a BM elég óvatos volt, többeknek szar napjuk volt, nem voltak túl harcos kedvükben.
Ja és még egy tény: NÉMETEK!!! Sose adják fel, ők még akkor is harcolni akarnak mikor már átadják a trófeát valaki másnak!
Talán soványnak tünhet ez az 1-0,de fogunk gölt szerezni,érzem...Ronaldo sztm már most verte bele a fejét az öltöző szekrényébe,hogy nem talált be,tehát kurva éles lesz a gyerek,Bale meg csak megkerül megint 37-el vagy mennyivel,valamelyik dojcse verebet... És Benzema is lendületben....
És 3-at nem kapunk,ha ilyen stabil lesz a kp-n Modric és Xabi,ha visszarakja DM-et oda ahol valóban tud,és ha a Pepe-Ramos duo olyan lesz mint tegnap....mégha hibáznak is egyet,ha szerzünk gólt,akkor is jók vagyunk...Sose voltam még ennyire optimista az utóbbi időben a BL-el kapcsolatban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Véleményem szerint nem játszott rosszul a Bayern, mert elég intenzíven jöttek , szerintem arról van szó hogy remekül lezárták a széleket a mieink , és alig engedtek teret nekik , ott voltak ők végig a kapunk előtt ,egyszerűen nem találtak rést, Ribery aki gyengébb volt , de neki nem megy egy ideje , ami nekünk persze nem baj!!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hétvégén pihenő pepének,alonsonak,coentraonak. helyettük varane,marcelo,illarra mehet, ez nem leszn minőségben nagy romlás.
elől meg félidőket is lehet nyomni. Kell a pihi.
Ha felépül bale,cr akkor odapiritunk a BM-nek az allianzban egy két dugót.
Most kell majd koncentrálni, hátul hozni kell ezt amit tegnap,had adogassanak a félpályánál.....ez max az afféle hü**knek tetszik mint hegyi.A foci nem erről szól,soha sem erről szólt.
elől meg félidőket is lehet nyomni. Kell a pihi.
Ha felépül bale,cr akkor odapiritunk a BM-nek az allianzban egy két dugót.
Most kell majd koncentrálni, hátul hozni kell ezt amit tegnap,had adogassanak a félpályánál.....ez max az afféle hü**knek tetszik mint hegyi.A foci nem erről szól,soha sem erről szólt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nem kell betojni a Muntyhentol meg otthon sem, teljesen nyilt a parharc..de rengeteget szamit hogy lehoztak gol nelkul..Dortmund meccset ne vegyuk alapul az teljesen mas helyzet volt..itt nem engedhetik meg hogy picit is lazazzanak!ugyanilyen koncentraltsag mellett szerintem megcsinaljuk..nem lebecsulve a Bm nem hiszem hogy mas lesz a forgatokonyv jatekban mint tegnap
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
pavel írta:Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
1:0-ra nyertünk csak, a BM elég óvatos volt, többeknek szar napjuk volt, nem voltak túl harcos kedvükben.
Ja és még egy tény: NÉMETEK!!! Sose adják fel, ők még akkor is harcolni akarnak mikor már átadják a trófeát valaki másnak!
Mindkét véleménnyel egyetértek. Még nem jutottunk tovább, ne becsüljük a le a BM-et. Butaság nagyképűnek lenni, sokszor visszanyalt már a fagyi. Meg lehetünk elégedve a csapatunkkal, mert legyőztük a legjobb csapatot, de még mindig ők a legjobbak. Azzal, hogy nyertünk még minden maradt ugyanolyan, mint az odavágó előtt. A BM még mindig jobb, mint mi, de meg lehet csípni őket. Ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy jobban fognak küzdeni otthon, mint itt. Azt meg vegyük figyelembe, hogy volt 3 helyzetünk az egész meccsen (a kifejelt beadásokat nem számolom, mert annyiból volt a BM-nek is egy tucat). Nem lesz több Münchenben sem. Ezekből el kellene ott tenni 2-t, hogy tuti legyen a dolog. A BM-nek ennél több lehetősége lesz valószínűleg. A háló még jobban fogja törni a picsánkat. Ők jövő héten az életükért harcolnak majd, efelől ne legyen senkinek semmi kétsége. Tegnap azért nem volt számukra ilyen komoly a helyzet. Nem azt mondom, hogy fél gőzzel tolták, vagy visszafogták magukat, de nem produkáltak 110%-ot. Az Allianzban azt fognak.BBeno írta:otthon ennél sokkal jobb helyzetkihasználás kellett volna. lehet hogy ezzel ment el a továbbjutás. ha a dortmund kemény volt idegenben a BM kétszer olyan nehéz lesz.még kevesebbet lesz nálunk a laszti és mégkevesebb ziccerünk is lesz. azt mondom talán még 1 gólt rúgni is kevés lesz. azt már mondani sem merem hogy nekünk kell meglőni az első gólt. de a tegnapi eredményt a meccs előtt aláírtam volna mert és X -re számítottam és kapott gólra. tehát grat a csapatnak, és hajrá Münchenben, főleg innnen akik mennek ki szurkolni hatszor olyan hangosan mint tegnap a spanyol barátaink.
Remélem meg, hogy felépül. Pepe baromi jól játszott tegnap és a Barca ellen is. Jobb védőnek tartom Ramosnál. Sokkal többet tisztáz kulcsszituban, mindig Pepe volt ott a beadásoknál, a legtöbbször ő fejelte ki, ebben ő a legjobb. A BM otthon is ívelgetni fog, Pepe kell, hogy kifejelje az összeset.remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
Na itt le is írtad a másik gondolatomat ezzel kapcsolatban. Ha Pepe vagy Ramos hibázik fejenként egyet-egyet és kapunk 2 gólt, akkor sem miattuk esünk ki, hanem CR és DM ordító ziccerei miatt. Azokat kellett volna berúgni, és akkor most nyugodtak lehetnénk. A védő hibája az ilyen csatár hibákkal egyenértékű szerintem. De ez a foci része. Ezzel együtt kell élni. Ha a csapat elég jó, akkor bele kell férjen 1-1 védőhiba.ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
Semmi extra nem lesz, felrakja Jupp csapatát, aztán megpróbál lerohanni minket. Én ezt várom. Ahogy mondtad, intelligens. Egy intelligens edzőtől én ezt várnám.Pep-et részemről tartom annyira intelligensnek, hogy belássa azt, hogy a tegnapi nem jött be és nagyon félek tőle, hogy valami meglepit ki fog találni majd a visszavágóra.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
jogosak az észrevételek, abban meg reménykedem, hogy igaz ez a mégRealista24 írta:Még nem tudunk többet, én így írnám.mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.
Soktényezős dolog ez. Nézz rá a padunkra. Sokat jelentett volna tegnap, ha lett volna egy Jesé, Khedira duónk. Páran már lépni nem tudtak, annyit melóztak.
Idén a játékban nem vártam óriási előrelépést, de azért mégis kaptunk valamit. Tudtunk dominálni a Barca ellen (kis szerencsével agyon is verhettük volna őket), nulláztuk végre otthon a Bayernt, és igen, itt is nagyobb pontossággal nyugodtabban alhatnánk.
Iszonyat mérges vagyok DM-re...előttem a kép, ahogy ketten is kérik a labdát, középen talán Karim állt 8 méterre a kaputól tök üresen.
Pár ember lecserélésével és kellő önbizalommal, amit remélhetőleg a triplázásból merítünk, kiváló alap lesz a 2014/15-ös szezonra.
de már több mint tíz éve várunk, hogy átlépjük a méget.. ahogy fenn írtam, nem is eredményben, hanem a mutatott játék minőségében, dominanciában, korszak alkotásban. mert a szívünk mélyén azért erre várunk, nem csak az eredményre.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem tudunk többet, én így írnám.mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.
Soktényezős dolog ez. Nézz rá a padunkra. Sokat jelentett volna tegnap, ha lett volna egy Jesé, Khedira duónk. Páran már lépni nem tudtak, annyit melóztak.
Idén a játékban nem vártam óriási előrelépést, de azért mégis kaptunk valamit. Tudtunk dominálni a Barca ellen (kis szerencsével agyon is verhettük volna őket), nulláztuk végre otthon a Bayernt, és igen, itt is nagyobb pontossággal nyugodtabban alhatnánk.
Iszonyat mérges vagyok DM-re...előttem a kép, ahogy ketten is kérik a labdát, középen talán Karim állt 8 méterre a kaputól tök üresen.
Pár ember lecserélésével és kellő önbizalommal, amit remélhetőleg a triplázásból merítünk, kiváló alap lesz a 2014/15-ös szezonra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
az a baj, hogy az összes komoly meccsen, komoly csapatok ellen ezt a taktikát nyomtuk. ha Guardiolát köpködjük, mert nem tud mást a tikitakán kívül, akkor lássuk már be, hogy Ancelotti meg ennél nem tud többet.hehe írta:remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem. nem tetszik ez egy real madridtól, de lassan úgy vok vele, hogy csak jussunk be a döntőbe végre.)
persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.
ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
elégedett vagyok a tegnapi eredménnyel, meg a hozzáállással, és néhány játékos teljesítményével. de a mutatott játékkal meg teljesítménnyel nem. lehet itt örömködni - én is azt teszem. meg lehet, hogy meglesz a tizedik, és annak én is szívből örülök. de ez amit mutatunk évek óta... akár Mourinho, akár Ancelotti... hát.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ááá... Tudom már miért volt több helyzete a BM-nek... Ezek a passzt is kapuralővésnek számolják...
otthon ennél sokkal jobb helyzetkihasználás kellett volna. lehet hogy ezzel ment el a továbbjutás. ha a dortmund kemény volt idegenben a BM kétszer olyan nehéz lesz.még kevesebbet lesz nálunk a laszti és mégkevesebb ziccerünk is lesz. azt mondom talán még 1 gólt rúgni is kevés lesz. azt már mondani sem merem hogy nekünk kell meglőni az első gólt. de a tegnapi eredményt a meccs előtt aláírtam volna mert és X -re számítottam és kapott gólra. tehát grat a csapatnak, és hajrá Münchenben, főleg innnen akik mennek ki szurkolni hatszor olyan hangosan mint tegnap a spanyol barátaink.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
továbbra is tartom, hogy jönni fog az 1-2 ramos y pepe hiba. nem engedhetjük meg, csak ha a BBC elpakol kontrából 3-at.nmate írta:Én meg remélem Pepe felépül. Ha a Bayern benyom minket a 16-osra, ott Pepe jó ütemű kilépései sokat számítanak, Varane nem ennyire agresszív, ide meg az kell. Mondom ezt úgy, hogy a meccsek előtt én is a franciát szerettem volna kezdőben látni.
btw: ribery ugyanezt nyomta mindigis, erre akart aranylabdát?
céronaldo félig sérülten, kocogva is hasznosabb volt
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg remélem Pepe felépül. Ha a Bayern benyom minket a 16-osra, ott Pepe jó ütemű kilépései sokat számítanak, Varane nem ennyire agresszív, ide meg az kell. Mondom ezt úgy, hogy a meccsek előtt én is a franciát szerettem volna kezdőben látni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát, kell lőni egy gólt, lehetőleg minnél hamarabb!
Én is szerettem volna, ha többet van nálunk a labda, főleg hazai pályán..de a Bayernnek az egész szezont nézve 71%-os a labdabirtoklása, ebben egyszerűen nem lehet versenyezni velük, egy olyan 40% már tök jó lenne szerintem, de főleg egy 75%-os ziccerkihasználás lenne jóhehe írta:persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na jó, szerintem némi szerénység azért nem ártana...vágom, hogy úgy érzitek 0 ez a BM, meg PG megbukott, de
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a visszavágón a védelmi vonaluk mennyire lesz feltolva, mert ha lőnénk esetleg egyet akkor 3 kellene nekik. Viszont ha nincs feltolt védelem akkor nehezebben megy a tökölésük. Egyet mindenképp lőnünk kellene a visszavágón, anélkül nehéz lesz, 0-0-al lehetetlen azt kihúzni. Hosszíbbítás meg ne legyen, mert nincs kit behozni a padról.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
remélem pepe nem épül fel a visszavágóra, varane kell, mint egy falat kenyér.
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem. nem tetszik ez egy real madridtól, de lassan úgy vok vele, hogy csak jussunk be a döntőbe végre.)
persze lehet mondani, hogy semmi sem ért, de azért csak idegesítő, hogy állandóan náluk van a labda és mivel azzal lehet gólt lőni, így nekik több lehetőségük is lehet rá.
ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.