1 szerintem nem lesz elég...Kettő már elég kell, hogy legyen, de én kicsit félek attól, hogy annyira magunkra húzzuk őket, hogy még kontrára sem lesz nagyon esély, mert Ramosék mindent kirúgnak majd a francba. Egyszerűen a korábbi tapasztalataim alapján nem tudom elképzelni, hogy lehozzuk kapott gól nélkül, és ha szereznek egyet a németek az eleje felé, akkor bőven megremeghetnek nálunk a lábak.1 et valahogy el kell rakni nekik!!
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benne van az is hogy kapunk egy nagy pofont, és kiütnek bennünket erőből , de ehhez gyáva , és gyenge játék is kéne , plusz zavarodottság!! na az benne van sajnos a csapatban láthattuk Dortmundban is , a hiba mindig benne van a játékban, ha úgy játszunk mint kint Dortmundban , kapunk 4-5 gólt ez nagyon valószínű , megesznek! kérdés milyen napot fognak ki! lehet majd a szerencse is kell! de ha jól játszanak úgy mint a szerdai meccsen nem féltem a csapatot! nagyon remélem hogy nem kapunk gólt az első 10 percben mert akkor pokoli nehéz lesz, 1 et valahogy el kell rakni nekik!! az görcsössé idegessé teheti őket! nagyon bízom a kontrákban Cr, Bale ,Benz , de felőlem Pepe is lőhetné , szerintem ha mi lőnénk az első gólt fejben megtörnének , több hiba csúszna a játékukba az idegesség miatt , valahogy tovább kell menni!!dzsi91 írta:Egyetlen kívánságom volt a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy 3 elődöntő után végre ne hátrányból utazzanak a srácok a visszavágóra, ezt megkaptam.Most kedden meglátjuk mennyire vagyunk képesek fejben érettek lenni, óriási vizsga lesz ez a támadó és a védekező szekcióra is.Az egyetlen kívánságom keddre ,hogy bejussunk a döntőbe, teljesen mind1 ,hogy hogy..Bíróval, mákkal ,buszozással, kontrákkal 90-10es labdabirtoklással, felőlem aztán játszhat CR is söprögetőt...
Egyébként tök pozitív rólunk az általános vélemény, a Bayern szurkolók is elismerik hogy jobbak voltunk, a többi drukkerek (Mu,Chelsea stb) mind nekünk szorítottak, egyedül a Barcások vergődnek ,hogy miért nem vagyunk olyan szimpatikusak mint ők és miért nem mentünk fejjel a falnak
Megmondom őszintén attól félek a legjobban ,hogy a Bayern lemos minket kedden erőből, de bízok a srácokban nagyon ,hogy okosan fognak játszani,tördelni a játékot amikor kell, kontrákat jól befejezni, higgadtnak kell lenni...Pont az lehet a legnagyobb fegyverünk ha higgadtak maradunk mert a Bayern annyira fel lesz tüzelve ,hogy szerintem ész nélkül fognak rohamozni és ennél jobban semmi sem fekszik nekünk...
DiMaria vissza a helyére, BBC elől, Pepe-Ramos duótól meg még 90percet kérek hiba nélkül, utána felőlem bakizhatnak 10et is a bajnoki meccseken. Ja és a szombati bajnoki, tudom ,hogy nem szabad félvállról venni az Osasuná-t de egyszerűen most itt az esély ,hogy nagyot alkossunk, tartalékosan kell kiállni, Cé kapjon pár percet hogy játékban legyen...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kíváncsi vagyok a stúdióban mikor szól be neki valaki végre, hogy mégis miről beszél és mit néz... ennyire elfogult idióta hogy lehet valaki.. és őt kell nézni.. mondjuk nekem nem, mert nem nézek tv-t... de akkor is...Banán írta:"Az egyetlen madridi akciót a sérült Ronaldo indította el" - Hegyi Bárszá Iván
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Banán írta:"Az egyetlen madridi akciót a sérült Ronaldo indította el" - Hegyi Bárszá Iván
Igaza van. egy madridi akció volt csak.
...... az első 15 percben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kedden is mit rendeztek le, ivánunk oscart méltatta, magneto péter pedig kijelentette, hogy a bárszának van itt helye, nem az Atmanak
Nem illik.
"Az egyetlen madridi akciót a sérült Ronaldo indította el" - Hegyi Bárszá Iván
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Díjaznám, ha Webb kapná a visszavágót is, de erre nem hiszem, hogy van esély. Ha, nem angol meccset vezet, akkor szerintem az egyik, ha nem a legjobb bíró.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyetlen kívánságom volt a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy 3 elődöntő után végre ne hátrányból utazzanak a srácok a visszavágóra, ezt megkaptam.Most kedden meglátjuk mennyire vagyunk képesek fejben érettek lenni, óriási vizsga lesz ez a támadó és a védekező szekcióra is.Az egyetlen kívánságom keddre ,hogy bejussunk a döntőbe, teljesen mind1 ,hogy hogy..Bíróval, mákkal ,buszozással, kontrákkal 90-10es labdabirtoklással, felőlem aztán játszhat CR is söprögetőt...
Egyébként tök pozitív rólunk az általános vélemény, a Bayern szurkolók is elismerik hogy jobbak voltunk, a többi drukkerek (Mu,Chelsea stb) mind nekünk szorítottak, egyedül a Barcások vergődnek ,hogy miért nem vagyunk olyan szimpatikusak mint ők és miért nem mentünk fejjel a falnak
Megmondom őszintén attól félek a legjobban ,hogy a Bayern lemos minket kedden erőből, de bízok a srácokban nagyon ,hogy okosan fognak játszani,tördelni a játékot amikor kell, kontrákat jól befejezni, higgadtnak kell lenni...Pont az lehet a legnagyobb fegyverünk ha higgadtak maradunk mert a Bayern annyira fel lesz tüzelve ,hogy szerintem ész nélkül fognak rohamozni és ennél jobban semmi sem fekszik nekünk...
DiMaria vissza a helyére, BBC elől, Pepe-Ramos duótól meg még 90percet kérek hiba nélkül, utána felőlem bakizhatnak 10et is a bajnoki meccseken. Ja és a szombati bajnoki, tudom ,hogy nem szabad félvállról venni az Osasuná-t de egyszerűen most itt az esély ,hogy nagyot alkossunk, tartalékosan kell kiállni, Cé kapjon pár percet hogy játékban legyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Jupp-ban sem lett volna már sok, 1 év még igen, vele meglehetett volna könnyen a duplázás. (lehet így is meglesz persze) Lecsaptak Guardiolara, amiért nem lehet őket hibáztatni, top edzők között van a mai mezőnyben, ugyanakkor amit ő akar, az ezzel a kerettel soha nem lesz 100%-os, aminek köszönhetően a célfocit játszó csapatok jó edzővel és jó játékosokkal verhetik őket.h3x0r írta: Szerintem a Bayern nem kicsit megszivatta magat Guardiolaval. A tavalyi focival iden szinte biztos hogy meg taroltak volna, talan meg jovore is. Utana mar kioregedett volna az a generacio, a tobbiek rajottunk volna a kivedesere, stb.
Nem illik.
- h3x0r
Szerintem a Bayern nem kicsit megszivatta magat Guardiolaval. A tavalyi focival iden szinte biztos hogy meg taroltak volna, talan meg jovore is. Utana mar kioregedett volna az a generacio, a tobbiek rajottunk volna a kivedesere, stb.ziro4vr írta:Azért látszik ki ért hozzá..márpedig rá érdemes figyelni, a mindenkori bayern edzőnek is
Szerintem rossz úton jár a spanyol, nem feltétlenül 20 embernek kéne 1-hez igazodnia, lehet inkább fordítva, vagy legalább az aranyközépútra kéne törekedni
- ziro4vr
Azért látszik ki ért hozzá..márpedig rá érdemes figyelni, a mindenkori bayern edzőnek isR.M.C.F írta:Igaza van a nagy fehér tollnak.Franz Beckenbauer: "A labdabirtoklás semmit sem ér, amikor az ellenfélnek vannak gólhelyzetei. Örülhetünk, hogy a Real Madrid csak egy gólt rúgott." Beckenbauer idén már többször is kritizálta Guardiolát; korábban úgy fogalmazott: "a végén eljutunk oda, hogy úgy fogunk játszani, mint a Barca és senki sem akar majd minket nézni".
Szerintem rossz úton jár a spanyol, nem feltétlenül 20 embernek kéne 1-hez igazodnia, lehet inkább fordítva, vagy legalább az aranyközépútra kéne törekedni
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért mondtam Rizzolira hogy talán....ha ezt a kettőt,a portugált vagy a szlovènt másra tartogatja az uefa.(EL,BL döntő....)Meglepően korrekt volt Webb, pedig én, mint PL-fanatikus, nem ehhez vagyok szokva... :mrgreen: Rizzoli nálam már nem tartozik az igazán jó bírók közé, de a portugál és a szlovén talán a két legjobb a jelenlegi mezőnyben. :agree:
Azt hiszem nem ő volt,akkor még Pep nem állította be talán...Svájni...de az sem biztos.Ha meg esetleg Alaba akkor kurvára vak vagyok...M1Ö...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Itt nem az adogatáson, labdabirtokláson van a hangsúly, hanem a felfogáson és azon hogy ki mit kezd a lasztival! Egy Real Madrid, Dortmund, német válogatott felfogásban aranyat érne a picivel magasabb labdatartási arány ilyenkor (Pep csapatok ellen) --> mivel alapesetben ezzel arányosan nő a saját, illetve csökken az ellenfél potenciális helyzeteinek száma (főleg, hogy mi ilyenkor még azt a picit sem tudjuk kellően megbecsülni és ugyanolyan könnyelműek vagyunk, mint amikor mi dominálunk a meccseken)! Guardiola elképzelése alapvetően (csak úgy, mint a nagy elődöké) nem rossz, csak ő meg már átesett a ló túlsó oldalára és sokszor a túlzás kategóriát súrolva gyakran konvergál a csapatának játéka az unalmas, egysíkú felé! Vagyis szerintem a focinak és a szemnek is jót tenne, ha az egyik fél picit többet, a másik pedig picit kevesebbet mutatna a jelenlegi labdatartási szintnél!Új értelmet nyert a labdarúgás akkor? vagy miért kellene nekünk többet adogatnunk? Az miért menőbb?
Így-így!Valahol a két véglet közt, az arany középút, ahogy lenni szokott ugyebár.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igaza van a nagy fehér tollnak.Franz Beckenbauer: "A labdabirtoklás semmit sem ér, amikor az ellenfélnek vannak gólhelyzetei. Örülhetünk, hogy a Real Madrid csak egy gólt rúgott." Beckenbauer idén már többször is kritizálta Guardiolát; korábban úgy fogalmazott: "a végén eljutunk oda, hogy úgy fogunk játszani, mint a Barca és senki sem akar majd minket nézni".
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én nem mernék rá nagyobb pénzben fogadni. Ha csak fentről rá nem szólnak, ugye Beckenbauer nyilatkozata.Ramioli írta:es tuti hogy a tavalyi erofocival fognak nyomulni!
De erre nem sok esélyt látok, úgyhogy szerintem marad a tiki-taka, esetleg magasabb pörgés számon, Götze-vel a kezdőben például.
Arra nem emlékszek, hogy ott ki szabálytalankodott, de az biztos, hogy kaphatott volna a 11es szitu után egy sárgát, mert elég hevesen reklamált és még meccs után sem állt le, rá is legyintett Webbre. Meg is lepett vele az angol, hogy "szó" nélkül hagyta, mert szereti megvédeni a tekintélyét.morientes írta:Mondjuk Müller kaphatott volna,(azt hiszem ő volt),mikor lerúgta Pepet a tizenhatos sarkánál.Ennek ellenére Webbre panasz nem lehet,remélem Münchenben is valami hozzáértő(bb) arc fújja a meccset,mondjuk Proença,Skomina,esetleg még Rizzoli....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Meglepően korrekt volt Webb, pedig én, mint PL-fanatikus, nem ehhez vagyok szokva... Rizzoli nálam már nem tartozik az igazán jó bírók közé, de a portugál és a szlovén talán a két legjobb a jelenlegi mezőnyben.morientes írta:Ennek ellenére Webbre panasz nem lehet,remélem Münchenben is valami hozzáértő(bb) arc fújja a meccset,mondjuk Proença,Skomina,esetleg még Rizzoli....
Jó kis visszavágó lesz egyébként, kíváncsi vagyok, Pep felküldi-e a csapatát a tavalyi taktikával, vagy marad a tiken-takennél... Utóbbi esetben szerintem kudarcra lesznek ítélve Ribéryyék, hacsak nem áll melléjük Fortuna.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk Müller kaphatott volna,(azt hiszem ő volt),mikor lerúgta Pepet a tizenhatos sarkánál.Ennek ellenére Webbre panasz nem lehet,remélem Münchenben is valami hozzáértő(bb) arc fújja a meccset,mondjuk Proença,Skomina,esetleg még Rizzoli....Bár most néztem vissza, hogy tegnap nem kapott tőletek senki sárgát. Esetleg még előtte nem szedett össze senki? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Velemenyem szerint csak akkor lesz baj ha megzavarodnak mint pl a Dortmund meccsen!! Nem hiszem hogy 2szer ugyanabba a hibaba esnenk! Biztos nekunk esnek az holt ziher ..es tuti hogy a tavalyi erofocival fognak nyomulni!!de ha nem lesz panikolas mint dortmundban akkor nem feltem a csapatot!!fejetlenul nem tamadhatnak mert az ongyilkossag ellenunk!!kemeny lesz az biztos!!!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Épp ezért tartok a sárgáktól. Nem tudom elképzelni, hogy megint lehozunk egy 1 lapos meccset ellenük.dzsi91 írta:Ez van, ez a hiba a Mátrixban, a Chelsea-Atma-n is lesznek kipontozódások(sőt, a Chelsea-nél már ki is dőlt Cech), először jussunk be a döntőbe, ha szükséges ehhez egy Ramos-Xabi kipontozódás hát akkor ez van...tartsunk ott ,hogy azon kelljen Ancelottiéknak gondolkozni,hogy kik nem játszhatnak a döntőn.Pokol lesz Münchenben, egyszerűen az év teljesítménye kell oda,minden egyes játékosunktól ...
Tudom, profik meg minden, de ha már csak átfut a fejekben a gondolat, hogy Úristen, kihagyhatom a döntőt (főleg 3 bukott elődöntő után), akkor az már hibához vezethet. Első sorban emiatt aggódok, nem érzem már most úgy, hogy döntőben lennénk. Ott majd akkor fogok aggódni, ha a vissza vágón minden áron meg akarják majd állítani a Bayern-t és ezért kipontozódik 1-2 fontos láncszem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero