Sami Khedira - 6
Re: Sami Khedira - 6
Kit érdekel.
Vele mivan? Már teljesértékű edzésmunkát végez?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric, Alonso, Khedira kp volt nagy százalékban. Az, hogy végül ez maradni is fog, arra szerintem kicsi az esély... Remélem
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Özil
Nekem úgy rémlik, hogy Alonso nélkül inkább 4-2-3-1 volt a felállás, ott meg egyértelmű a helye. A 4-3-3-at november eleje-közepe óta toljuk, pont az ő sérülése óta.Toky írta:A kidőlése előtt Modric játszott "Di Maríát" és Khedira játszotta "Modircot". Azaz a középpálya jobb oldalán játszatta Ancelotti, ahol Mourinho is.Baluba írta:Most, hogy a Carlo féle 4-3-3 eléggé bevált, és úgy tűnik, ragaszkodunk hozzá (Iscot is ebbe próbálja beleilleszteni minden áron), a középpálya melyik posztján tudnátok a hercegünket elképzelni? Elvileg bármelyiket el tudja játszani, de én egyik esetben sem érzem, hogy valódi opció lenne.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A kidőlése előtt Modric játszott "Di Maríát" és Khedira játszotta "Modircot". Azaz a középpálya jobb oldalán játszatta Ancelotti, ahol Mourinho is.Baluba írta:Most, hogy a Carlo féle 4-3-3 eléggé bevált, és úgy tűnik, ragaszkodunk hozzá (Iscot is ebbe próbálja beleilleszteni minden áron), a középpálya melyik posztján tudnátok a hercegünket elképzelni? Elvileg bármelyiket el tudja játszani, de én egyik esetben sem érzem, hogy valódi opció lenne.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én a manchester középpályáján tudnám a legjobban elképzelni. khedira - fellaini op.Baluba írta:Most, hogy a Carlo féle 4-3-3 eléggé bevált, és úgy tűnik, ragaszkodunk hozzá (Iscot is ebbe próbálja beleilleszteni minden áron), a középpálya melyik posztján tudnátok a hercegünket elképzelni? Elvileg bármelyiket el tudja játszani, de én egyik esetben sem érzem, hogy valódi opció lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Özil
Most, hogy a Carlo féle 4-3-3 eléggé bevált, és úgy tűnik, ragaszkodunk hozzá (Iscot is ebbe próbálja beleilleszteni minden áron), a középpálya melyik posztján tudnátok a hercegünket elképzelni? Elvileg bármelyiket el tudja játszani, de én egyik esetben sem érzem, hogy valódi opció lenne.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
szerződéshosszabbítás a drágább áron való eladás érdekében.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, tökéletes időhúzó csere lesz a 89. percbenmadridronie írta: Mondom én, a Herceg szimplán csak Bl. döntőre gyúr!
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A szerződéshosszabbítás sanszosabb!ettől függetlenül nyáron remélem el lesz küldve Angliába, ahova való.
Mondom én, a Herceg szimplán csak Bl. döntőre gyúr!Azért még egy szűk hónap mire lehet vele számolni szerintem. Még csak épp edzésbe állt.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
jó áron mehet, fillérekért én nem adnám, cserének megtesziDupla D írta:tudom. az Osasuna elleni meccs két hét múlva lesz. akkor szerintem már kaphat egy negyedórát.
ettől függetlenül nyáron remélem el lesz küldve Angliába, ahova való.
Nem illik.
- Dupla D
tudom. az Osasuna elleni meccs két hét múlva lesz. akkor szerintem már kaphat egy negyedórát.
- ziro4vr
dehát neki edzés sem kell, ő készen áll, mióta élnmate írta:Azért még egy szűk hónap mire lehet vele számolni szerintem. Még csak épp edzésbe állt.
egyébként tényleg nem lenne most rossz a bajnokságban, bl-ben nem igazán vagy a kupadöntőben..rotációban elfér, csak kulcsszerepet adni neki, az a tilos, meg rá építeni a kp-t és a kiöregedett Xabira
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért még egy szűk hónap mire lehet vele számolni szerintem. Még csak épp edzésbe állt.
- Dupla D
nem gondoltam volna, hogy örülni fogok valamikor a hercegnek, de még jól jöhet a szezonban szigorúan pihentetés miatt az emberünk. kezdőben továbbra sem akarom meglátni komoly csapat ellen. a két München elleni meccs közötti bajnokin be lehetne vetni, hogy Modric is pihenhessen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mert a védekezés és Khedira, két külön fogalom... Itt a védelem alkot mostanság. Nacho lassan hasznosabb mint Ramos...
-
Több topicban van panasz a védekezésre, ide mégse ír senki.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A meccsek nagy részében tök feleslegesen volt a pályán, de úgy akartam tőle megszabadulni, hogy az átigazolási piacon léphetünk viszont, illetve kapunk valami jó pénzt helyette. Így kevésbé szép a helyzet, pláne, hogy nyáron se tudjuk elpasszolni jó eséllyel...Tehát annyinak tudok örülni, hogy rá vagyunk kényszerítve végre, hogy Khedira nélkül játszunk, és remélhetőleg meg is találjuk a megoldást ahhoz, hogy ne is számoljunk vele komolyan már a csapatban.
Álmaimban persze egy Gündogán van januárban, de arra nincs sok esély(meg ugye az ő sérülése is érdekes...)
Álmaimban persze egy Gündogán van januárban, de arra nincs sok esély(meg ugye az ő sérülése is érdekes...)
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Beszarok rajtatok komolyan, lassan ott tartunk, hogy itt mindenkinek hiányzik Khedira. Milyen stabilitásról beszéltek?? Van olyan élcsapat európában, aki ennyi gólt kapott mint mi?? És mindezt úgy, hogy még így is legtöbbször Lopez húzott ki minket a szarból... Stabilitás... Mikor többet van elől, mint Benzema, ő érkezik második hullámban, ha meg jön a kontra, akkor sehol nincs. Helyzeteit meg nem lövi be. Jó, most egy bement a Sociedad ellen, ahányszor érkezett ő már a kapu elé, már ideje is volt. Modric meg Xabi Alonso kb 3x annyit dolgozik, mint ő, ezt is leírta mindenki minden egyes meccs után, de most hirtelen fél mindenki, mert hát most mi lesz. Legkevesebb labdát is ő szerzi a meccseken. Egy Di Maria is százszor többet érne a helyén, ha nem kezd el eszetlenül futkosni, mikor megkapja a labdát. Vagy egy Isco ha nem tekeredik rá a bogyóra.
Tényleg nem kívántam ezt neki, ezerszer jobban örültem volna, ha leteszik padra szotyizni, csak ne lássam a pályán. Jók leszünk nélküle, gyorsabbak. Még a kiscsapatok is minden megerőltetés nélkül gurítottak ellenünk 1-2 gólt, helyzetek kialakításáról már nem is beszélve, akármikor a pályán volt a herceg.
Angliában a 15. helyezett Norwich kapott több gólt, mint mi.
Spanyolban a 9. Valencia.
Németben a 6. Schalke, de ott már előrébb tartanak 1 fordulóval.
Franciában meg két fordulóval tartanak előbb, és a 10. helyezett Bastia kapott többet.
Nyilván ez csak egy idióta statisztika, de végülis stabilak vagyunk középen az a lényeg. A védelemről meg már nem is beszélve idén.
Tényleg nem kívántam ezt neki, ezerszer jobban örültem volna, ha leteszik padra szotyizni, csak ne lássam a pályán. Jók leszünk nélküle, gyorsabbak. Még a kiscsapatok is minden megerőltetés nélkül gurítottak ellenünk 1-2 gólt, helyzetek kialakításáról már nem is beszélve, akármikor a pályán volt a herceg.
Angliában a 15. helyezett Norwich kapott több gólt, mint mi.
Spanyolban a 9. Valencia.
Németben a 6. Schalke, de ott már előrébb tartanak 1 fordulóval.
Franciában meg két fordulóval tartanak előbb, és a 10. helyezett Bastia kapott többet.
Nyilván ez csak egy idióta statisztika, de végülis stabilak vagyunk középen az a lényeg. A védelemről meg már nem is beszélve idén.