Előrehozott döntő ez....nem kérdés.A foci szempontjából mindenképp.A focit értem úgy hogy mind képzettségben,mint tudásban,mint inkább a játékra kihegyezve...nem hogy vannak középszerű futballisták,(a chelsea-nél mondjuk nem,csak a mester feláldozza a kreativitást az eredmény oltárán),szóval nem egy sakk parti amihez a játékosok csak asszisztálnak,hanem kidimborodik ennél a két csapatnál talán még az egyéni teljesítmény is...valamennyire.Mert a másik két csapatnál még ennyire sem....Ez a szép. Mindkét tábor óvatos, mindkettő fél, mindkettő lázban ég, mindkettő biztatja a csapatát, mindkettő úgy gondolja, hogy innen meg lehet csinálni. Ezt jó látni. :)
Bajnokok Ligája
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bajnokok Ligája
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Az szinte biztos, mert valamelyik félnek előbb utóbb oda kell pirítania. Itt már nem lesz mese meg óvatoskodás(illetve lesz de csak egy bizonyos ideig). Ami a csövön kifér...primrose írta:Ez így van. Reméljük, hogy egy nagyszerű meccset fogunk látni.Ez a szép. Mindkét tábor óvatos, mindkettő fél, mindkettő lázban ég, mindkettő biztatja a csapatát, mindkettő úgy gondolja, hogy innen meg lehet csinálni. Ezt jó látni.
Döntetlenre nyomtam, el kell érnünk legalább egy 1-1-et, nincs mese. De most úgy érzem meg lesz a továbbjutás. Ha úgy játszunk, mint szerdán, akkor meg kell lennie.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez így van. Reméljük, hogy egy nagyszerű meccset fogunk látni.Ez a szép. Mindkét tábor óvatos, mindkettő fél, mindkettő lázban ég, mindkettő biztatja a csapatát, mindkettő úgy gondolja, hogy innen meg lehet csinálni. Ezt jó látni.
But he is a good boy...
-
Ez a szép. Mindkét tábor óvatos, mindkettő fél, mindkettő lázban ég, mindkettő biztatja a csapatát, mindkettő úgy gondolja, hogy innen meg lehet csinálni. Ezt jó látni.primrose írta:Lázban égek a keddi meccstől, mert nagyon rég álltunk már ilyen esély előtt. A félelem is óriási bennem, mert a szerdai meccset is nehéz volt végig nézni, de ami idegenben vár ránk, az maga a pokol lesz. Ne legyen igazam, de szerintem nem fogjuk tudni tartani még egyszer azt a nyomást, amit a Bayern csinált velünk idehaza. Münchenben ugyanezt fogják csinálni, de még nagyobb intenzitással, mert nagyon vinni fogja őket a haza közönség, nah meg persze az is, hogy minél hamarabb megfordítsák a találkozót. Én sajnos elképzelhetetlennek tartom, hogy ne kapjunk gólt, de ami viszont jó, hogy azt is eltudom képzelni, hogy gólt lőjünk. Egyrészről az első meccsen is sikerült ziccereket kialakítanunk, és bár egy szervezettebb Bayernt várok hátul, ha ismét betudjuk lőni az első ziccerünket, akkor komoly előnyre tehetünk szert. A Boateng féle szél elég gyenge volt, ha ismét betudunk mellőle lőni 1-2 labdát és arra jól tudnak érkezni a játékosaink, akkor megfoghatjuk a Bayernt. A védelmünknek minimum olyan szintű szervezett játékot kell mutatnia, mint az első meccsen. Coentrao, Carvajal, Pepe, Ramos, XABI, Modric... ugyanannak a szintnek meg kell lennie. Támadásban ott lesz a BBC, én személy szerint Ronaldotol várom a legjobb játékot. Nem lehetett ott a kupadöntőn, ráadásul a Bayern ellen sem élete játékát hozta. Mostanra reméljük 100%ig felépült és ismét vezérré lép majd elő. Ha Benzema ismét jobb napját fogja ki, akkor ismét több ziccert fogunk kialakítani. Könyörgöm, mind a 11 játékos legyen ott fejben, ennek kell lenniük élete meccsüknek. Engem nem érdekel, ha kapunk egy gólt, de tudjunk rá góllal válaszolni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálam már kb 55-45 a mi javunkra. A BM nem tudott felpörögni, egy hét alatt nem is fognak különösebben tudni. Illetve nem is a felpörögni a jó kifejezés.. Úgy gondolom Guardiola sokáig fullra járatta csapatát, ennek lehet több oka, dőljön el hamar a bajnokság, szokjon össze jobban a csapat, élesben tolják csak végig az új dolgokat, ugyanekkor ennek most jött el, illetve már pár héttel korábban a böjtje. Csapatszinten nem tudják azt hozni, ami miatt jogosan tartott tőlük mindenki, egyéni villanásokban meg bár bízhatnak, de egyrészt nincs formában pár kulcsember, másrészt azért nem az a fő profiljuk. Ilyenkor kéne azt, hogy az edző kitalál valami újat, trükközik, meglet, de ez nem Pep sajátja. Lesznek kellemetlen pillanataink az nem kérdés, lesz nagy nyomás, olyan percek mikor be leszünk szorítva, de ha emberienk hozzák az egyéni optimumot, bejutunk a döntőbe.
Nem illik.
-
Jelenleg talán a legjobb jv. Alapvetően én is örülök neki.morientes írta:Már láttam,Csabi kiírta egy másik topicba...ennek örülök.Ezt szerettem volna,hogy ő vezesse...Proenca vezeti.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Lázban égek a keddi meccstől, mert nagyon rég álltunk már ilyen esély előtt. A félelem is óriási bennem, mert a szerdai meccset is nehéz volt végig nézni, de ami idegenben vár ránk, az maga a pokol lesz. Ne legyen igazam, de szerintem nem fogjuk tudni tartani még egyszer azt a nyomást, amit a Bayern csinált velünk idehaza. Münchenben ugyanezt fogják csinálni, de még nagyobb intenzitással, mert nagyon vinni fogja őket a haza közönség, nah meg persze az is, hogy minél hamarabb megfordítsák a találkozót. Én sajnos elképzelhetetlennek tartom, hogy ne kapjunk gólt, de ami viszont jó, hogy azt is eltudom képzelni, hogy gólt lőjünk. Egyrészről az első meccsen is sikerült ziccereket kialakítanunk, és bár egy szervezettebb Bayernt várok hátul, ha ismét betudjuk lőni az első ziccerünket, akkor komoly előnyre tehetünk szert. A Boateng féle szél elég gyenge volt, ha ismét betudunk mellőle lőni 1-2 labdát és arra jól tudnak érkezni a játékosaink, akkor megfoghatjuk a Bayernt. A védelmünknek minimum olyan szintű szervezett játékot kell mutatnia, mint az első meccsen. Coentrao, Carvajal, Pepe, Ramos, XABI, Modric... ugyanannak a szintnek meg kell lennie. Támadásban ott lesz a BBC, én személy szerint Ronaldotol várom a legjobb játékot. Nem lehetett ott a kupadöntőn, ráadásul a Bayern ellen sem élete játékát hozta. Mostanra reméljük 100%ig felépült és ismét vezérré lép majd elő. Ha Benzema ismét jobb napját fogja ki, akkor ismét több ziccert fogunk kialakítani. Könyörgöm, mind a 11 játékos legyen ott fejben, ennek kell lenniük élete meccsüknek. Engem nem érdekel, ha kapunk egy gólt, de tudjunk rá góllal válaszolni!
But he is a good boy...
- morientes
Már láttam,Csabi kiírta egy másik topicba...ennek örülök.Ezt szerettem volna,hogy ő vezesse...Proenca vezeti.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Proenca vezeti.morientes írta:Szerintem nem fogja vezetni megint...majd odaadják Kassainak mint tavaly....Remy írta:Díjaznám, ha Webb kapná a visszavágót is, de erre nem hiszem, hogy van esély. Ha, nem angol meccset vezet, akkor szerintem az egyik, ha nem a legjobb bíró.
.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel vitatkoznék. Mégpedig azért, mert Guardiola nem mert/tudott újat hozni, és azt csinálta, amire számítani lehetett. Két, legjobb esetben három góllal nyerhettünk volna, akár tetszik, akár nem, és a mi akaratunk érvényesült, 70% ide vagy oda.de a két csapat erőssége nem változott
Ettől függetlenül az esélyeket kb. én is úgy látom nagyjából ahogy te, viszont 51 a mi javunkra az előny miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Szerintem nem fogja vezetni megint...majd odaadják Kassainak mint tavaly....Remy írta:Díjaznám, ha Webb kapná a visszavágót is, de erre nem hiszem, hogy van esély. Ha, nem angol meccset vezet, akkor szerintem az egyik, ha nem a legjobb bíró.
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az utolsó két lehetőség között vaciláltam, 50-50-nek érzem most a párharc esélyeit, végül a kiesésre nyomtam. A helyzet ugyanis nem változott sokat, csak a matematikai sanszunk nőtt, de a két csapat erőssége nem változott. A BM-nek minden esélye megvan arra, hogy megverjenek minket két góllal. A mi győzelmünk volt inkább bravúr, semmint egy várt eredmény. A játékunk baromi rizikós, kelleni fog minimum 2 gól a továbbjutáshoz, és azért abban nem vagyok biztos, hogy kettőt tudunk rúgni. Ezért véleményem szerint nagyobb esélyünk van kiesni, mint továbbmenni. Még mindig tartom azt, amit a meccs után írtam, hogy az esélyeink 35-65-ről felmentek 49-51-re. Jó eredmény az 1-0, de baromi nehéz meccs lesz Münchenben. Számunkra nehezebb lehet, mint a BL döntő maga, ha továbbmegyünk.
-
A Vitray féle brigád...
'12-ben is lehordták mindennek a Bayernt meg a Chelseat.
Áradoztak a klasszikus döntőről és a két spanyol gigászról. Aztán koppantak.
Ugyanaz mint a Hegyi jellegű ökrök a Sport tv-n.
'12-ben is lehordták mindennek a Bayernt meg a Chelseat.
Áradoztak a klasszikus döntőről és a két spanyol gigászról. Aztán koppantak.
Ugyanaz mint a Hegyi jellegű ökrök a Sport tv-n.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azert sokan latjak mar. A digin mukodok korrektek..de a mi visszavagonk a sport tvn lesz, erdemes leszfigyelni a studiot azt hiszem, megvilagosodhatunk majd ha tovabbmegyunk, a vegen azt is kimagyarazzak majd, hogy a foci elbukott, gyozott a bekkeles stb
Nem illik.
- Galacticos
alapból sokszor nem értek egyet vitrayval -sokszor annyira nincs már képben hogy az hihetetlen- de most azt mondta hogy hiába volt közel 70-30 a labdabirtoklás oda ami abszurd de mégis ő a realt látta jobbnak, mert minden akciónkban ott volt a veszély.
beckenbauer nyilatkozatát is adták.
guardiolának meg a 3passzos idiótaságán jót röhögtek. hogy elég volt egyszer 3 passz a gól előtt.
beckenbauer nyilatkozatát is adták.
guardiolának meg a 3passzos idiótaságán jót röhögtek. hogy elég volt egyszer 3 passz a gól előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sima győzelem !! Ki ez a sok negatív
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na nézzük, kinek mi a véleménye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1 szerintem nem lesz elég...Kettő már elég kell, hogy legyen, de én kicsit félek attól, hogy annyira magunkra húzzuk őket, hogy még kontrára sem lesz nagyon esély, mert Ramosék mindent kirúgnak majd a francba. Egyszerűen a korábbi tapasztalataim alapján nem tudom elképzelni, hogy lehozzuk kapott gól nélkül, és ha szereznek egyet a németek az eleje felé, akkor bőven megremeghetnek nálunk a lábak.1 et valahogy el kell rakni nekik!!
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Benne van az is hogy kapunk egy nagy pofont, és kiütnek bennünket erőből , de ehhez gyáva , és gyenge játék is kéne , plusz zavarodottság!! na az benne van sajnos a csapatban láthattuk Dortmundban is , a hiba mindig benne van a játékban, ha úgy játszunk mint kint Dortmundban , kapunk 4-5 gólt ez nagyon valószínű , megesznek! kérdés milyen napot fognak ki! lehet majd a szerencse is kell! de ha jól játszanak úgy mint a szerdai meccsen nem féltem a csapatot! nagyon remélem hogy nem kapunk gólt az első 10 percben mert akkor pokoli nehéz lesz, 1 et valahogy el kell rakni nekik!! az görcsössé idegessé teheti őket! nagyon bízom a kontrákban Cr, Bale ,Benz , de felőlem Pepe is lőhetné , szerintem ha mi lőnénk az első gólt fejben megtörnének , több hiba csúszna a játékukba az idegesség miatt , valahogy tovább kell menni!!dzsi91 írta:Egyetlen kívánságom volt a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy 3 elődöntő után végre ne hátrányból utazzanak a srácok a visszavágóra, ezt megkaptam.Most kedden meglátjuk mennyire vagyunk képesek fejben érettek lenni, óriási vizsga lesz ez a támadó és a védekező szekcióra is.Az egyetlen kívánságom keddre ,hogy bejussunk a döntőbe, teljesen mind1 ,hogy hogy..Bíróval, mákkal ,buszozással, kontrákkal 90-10es labdabirtoklással, felőlem aztán játszhat CR is söprögetőt...
Egyébként tök pozitív rólunk az általános vélemény, a Bayern szurkolók is elismerik hogy jobbak voltunk, a többi drukkerek (Mu,Chelsea stb) mind nekünk szorítottak, egyedül a Barcások vergődnek ,hogy miért nem vagyunk olyan szimpatikusak mint ők és miért nem mentünk fejjel a falnak
Megmondom őszintén attól félek a legjobban ,hogy a Bayern lemos minket kedden erőből, de bízok a srácokban nagyon ,hogy okosan fognak játszani,tördelni a játékot amikor kell, kontrákat jól befejezni, higgadtnak kell lenni...Pont az lehet a legnagyobb fegyverünk ha higgadtak maradunk mert a Bayern annyira fel lesz tüzelve ,hogy szerintem ész nélkül fognak rohamozni és ennél jobban semmi sem fekszik nekünk...
DiMaria vissza a helyére, BBC elől, Pepe-Ramos duótól meg még 90percet kérek hiba nélkül, utána felőlem bakizhatnak 10et is a bajnoki meccseken. Ja és a szombati bajnoki, tudom ,hogy nem szabad félvállról venni az Osasuná-t de egyszerűen most itt az esély ,hogy nagyot alkossunk, tartalékosan kell kiállni, Cé kapjon pár percet hogy játékban legyen...