Daniel Carvajal - 2
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Daniel Carvajal - 15
Óriási meglepetés számomra az idei teljesítménye...egyáltalán nem vártam tőle ilyen jó első évet...és ennél csak jobb lesz még.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még a végén nekünk is összejön egy remek fiatalítás, ami között ott van néhány volt Castillás is.
Carvajal, Jesé, Varane, Isco is nagyon magas szintre juthat. Remélhetőleg jut is.
Carvajal, Jesé, Varane, Isco is nagyon magas szintre juthat. Remélhetőleg jut is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Re: Daniel Carvajal #??
Kerlon írta:Teszek rá egy warnt, hogy megkapja Coentrao 5-sét vagy Higuaín 20-asát.
Két darab idézet az első oldalról.lordgabi írta: itthon, vártalak!
Nagyon nem volt a kedvelt arcok között Arbeloa a tavalyi szezon után, így nagyon vártam valakit a helyére, és szerencsére nem kellett egy gigaigazolás, hazatért, beilleszkedett, hozta a kötelezőt, és bekerült a legjobbak közé. Így tovább Dani!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Már a szezon elején látható volt, hogy sok van ebben a srácban, csak idő kérdése és a legjobb jobbhátvéd lesz, ahogy tapasztaltabbá, rutinosabbá válik, úgy lesz egyre nagyobb hasznunkra.
Nekem is ez volt nagyon szimpatikus tőle.
Óriási a gyerek, nálam a szezon felfedezettje, bíztam benne hosszú távon, de nem gondoltam volna, hogy tavaszra már ilyen szinten nyomja! Rengeteg rutinos megoldása volt, amikor rápöccintette a labdát az ellenfélre, vagy fedezte azt.
Óriási a gyerek, nálam a szezon felfedezettje, bíztam benne hosszú távon, de nem gondoltam volna, hogy tavaszra már ilyen szinten nyomja! Rengeteg rutinos megoldása volt, amikor rápöccintette a labdát az ellenfélre, vagy fedezte azt.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
neymar rögtön tárcsázta volna a 104etrafael23 írta:nagyon tetszett, hogy a pofon után nem színészkédet, és ahogyan én láttam nem is nagyon törődőt vele
mindig is szimpatikus volt, de most nagyra nőt a szememben
- Galacticos
amiért még dícsérni kell hogy olyat csinált amilyet ma már senki.
az embert felpofozták és nem esett össze, nem bukfencezett ötöt, és nem reklamált habzó szájjal. rámutatott riberyre aztán látta hogy jön a szöglet és arra figyelt.
#neymarwho?
az embert felpofozták és nem esett össze, nem bukfencezett ötöt, és nem reklamált habzó szájjal. rámutatott riberyre aztán látta hogy jön a szöglet és arra figyelt.
#neymarwho?
- rafael23
nagyon tetszett, hogy a pofon után nem színészkédet, és ahogyan én láttam nem is nagyon törődőt vele
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
asszem Arbeloa lesérülésének ő a legnagyobb nyertese, mert lehet ha nem lett volna az... akkor Arbe játszott volna a fontosabb meccseken és Carvajal csak a tehermentesítő szerepkörben (mint pl Illara)
így viszont már talán még nagyobb esélye lesz a VB-re már most is.
Juanfran és ő a jobbosra. (Alba és Azpili a balosra)
így viszont már talán még nagyobb esélye lesz a VB-re már most is.
Juanfran és ő a jobbosra. (Alba és Azpili a balosra)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az év elején még mentek a szóbeszédek néhány embernél, hogy kevés lesz ide és stb. Aztán meg kiderül, hogy csak meccstapasztalat kell neki és az egyik legjobb lehet a posztján. Tanár volt. Szegény Ribery.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vdb nem tudom nézte e, lehet bealudt 5 perc után..de ezt a faszit figyelni kell, folyamatosan jobb lesz és szedi le az embereket, legyenek bármekkora túlsztárolt jampik
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azt hiszem ez a két meccs után lassan kijelenthető, hogy belépett az elitbe
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
le a kalappal előtte. magabiztosan, elegánsan levette a pályáról az emberét és a támadásokkal is jól ért fel, jól indítgatott.
a nagy hiányposzt megoldottnak látszik így 9 év alatt kb
a nagy hiányposzt megoldottnak látszik így 9 év alatt kb
- Galacticos
riberyt sosem tartottam túl nagyra.
amit művelt az gusztustalan és most itt a pofonra gondolok.
de az hogy ő aranylabdát akar és egy gyakorlatilag ha úgy nézzük ezen a szinten de mindenképp bl újonc jobbhátvédet nem tud egyszer sem elküldeni, akkor mit akar?
le a kalappal carvajal előtt. imádtam amikor kilökte pozícióból aztán tartotta riberynél meg elgurult a gyógyszer.
amit művelt az gusztustalan és most itt a pofonra gondolok.
de az hogy ő aranylabdát akar és egy gyakorlatilag ha úgy nézzük ezen a szinten de mindenképp bl újonc jobbhátvédet nem tud egyszer sem elküldeni, akkor mit akar?
le a kalappal carvajal előtt. imádtam amikor kilökte pozícióból aztán tartotta riberynél meg elgurult a gyógyszer.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Imádom a srácot. Fegyelmezett, gyors és megbízható. Ahogyan pedig a labdákat kezeli azt élmény nézni. Ott lenne a helye a vbn, mondjuk Juanfran is jól küldi idén...
Annál jobb, egy játékossal kevesebb lesz kicsavarva a nyáron, és lesz ideje pihenni.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem nem viszi ki VDB. Túlságosan pikkel ahhoz a Realra. Pedig hosszú ideje nagyon korrekt teljesítményt hoz le, ott lenne a helye a VB-n. Ha nem is kapcsiból a kezdőben (bár szerintem a legjobb jobb bekk a spanyolok között, hisz Arbeloa is volt, de Arbeloánál jobb), de a padra mindenképpen kivinném, és adnék neki esélyt, hogy bejátssza magát a csapatba. Csak van egy olyan érzésem, hogy jegelik a szitut, hogy fenntartsák majd a helyet Montoyának...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem Juanfran es Azpiq. megy, utobbi jatszhat a baloson is, szoval Alba moge nem kell mas, 7 vedovel megy majd. Teljesitmeny alapjan odaferne siman az emberunk, de vdb mast nez.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Megérdemelné, örülnék is, DE félek, hogy a Juanfran, Azpilicueta párosra fogja leadni voksát VDB.Realista24 írta:Szerintem ki, Arbeloa hosszú ideje sérült, elvileg vinnie kéne.