![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
Re: Premier League
Én nem hiszem, hogy a jelenlegi MU-t össze tudná szedni bárki is egy hónap alatt...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A cikk szerint igen.cart írta:És akkor a VB után állna csak munkába, vagy hogy lesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És akkor a VB után állna csak munkába, vagy hogy lesz?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem jól járnak vele. Sokkal jobbat nem tudnának reálisan "megszerezni".Realista24 írta:Van Gaal elvileg elfogadta a MU ajánlatát.
Alá még nem írta a szerződést, de három évre fog szólni. 24 órán belül hivatalos lehet.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van Gaal elvileg elfogadta a MU ajánlatát.
Alá még nem írta a szerződést, de három évre fog szólni. 24 órán belül hivatalos lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
diaby.
kb mint én. 20 évet fociztam. 1x volt egy év amikor nem sérültem le a szezonra. legalább 10 évet kihagytam összesen sérülések miatt.
ez nem normális dolog.
kb mint én. 20 évet fociztam. 1x volt egy év amikor nem sérültem le a szezonra. legalább 10 évet kihagytam összesen sérülések miatt.
ez nem normális dolog.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Most én is így gondolom, borzasztóan rossz mentalitású a mostani csapat és ez nagy részben Wenger papa sara!Az utód mondjuk kérdéses, Kloppnak örülnék, de ő kizárt esetleg az Everton edzője is megfelene, vagy még talán Laudrup, de én egy fiatal energikus edzőnek örülnék a legjobban!Nem rosszból, de jobban járna az Arsenal, ha végre csődöt mondana ez a "mindig odaérünk azért a 4. helyre" taktika.... sose lesz így változás. Wengert ki kellene tenni, aztán új edzővel nekimenni a következő szezonnak. Ez az Arsenal annyira bele van szürkülve az egész fociba, hogy hihetetlen. Rettentően le vannak maradva az élcsapatoktól gondolkodásmódban.
(csak könyörgök ne Moyes legyen az
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Amúgy most Wenger távozásáról felröppent egy hír:
Diabyt pedig sajnálom, nagyon jó kis játékos lehetett volna igazi Vieira utód!Viszont így, hogy többet van az orvossal mint a csapattársakkal...Bár Wenger többször is utalt arra, hogy a szezon végén meghosszabbítja a szerződését, a Times tudni véli, hogy a Monaco szinte megduplázná eddig is méltányos fizetését és évi 13 millió fontot (közel 5 milliárd forintot) fizetne neki, ha inkább korábbi klubját választaná. A hír logikus, hiszen Wenger a hercegségi csapattal szerzett nevet, a piros-fehérek tele vannak pénzzel, hosszú évek után először indulnak a BL-ben, és az idei kupakudarcok után valószínűleg menesztik Claudio Ranierit.
![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát ez nagyon nagy gáz, kb fél perc alatt fel kéne sorolni az összeset nekik.GT37 írta:Egy perced van, hogy felsorold a 20 PL-csapatot - közreműködik: Dembélé, Chiriches, Friedel, Rose, Kaboul, Dawson.
http://www.youtube.com/watch?v=5W6stkAKuBo
Kaboul 14/20![]()
Mondjuk érthető, csak hét éve játszik Angliában.
más : diaby egy év kihagyás után felépült, és játszott az arsenal u21-es meccsén végre.
ja, hogy ott is megsérült ? szerencsétlen ember.
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem rosszból, de jobban járna az Arsenal, ha végre csődöt mondana ez a "mindig odaérünk azért a 4. helyre" taktika.... sose lesz így változás. Wengert ki kellene tenni, aztán új edzővel nekimenni a következő szezonnak. Ez az Arsenal annyira bele van szürkülve az egész fociba, hogy hihetetlen. Rettentően le vannak maradva az élcsapatoktól gondolkodásmódban.alexoxladjackoxi írta:Ma Southamton-Everton 13:45-től a Digi Sporton. A 4 hely szempontjából nagyon fontos találkozó lesz. Ha az Everton ma pontot veszt, már az Isten sem veheti el tőlünk a 4. helyet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ma Southamton-Everton 13:45-től a Digi Sporton. A 4 hely szempontjából nagyon fontos találkozó lesz. Ha az Everton ma pontot veszt, már az Isten sem veheti el tőlünk a 4. helyet.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GT37 írta:Egy perced van, hogy felsorold a 20 PL-csapatot - közreműködik: Dembélé, Chiriches, Friedel, Rose, Kaboul, Dawson.
Kaboul 14/20![]()
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egy perced van, hogy felsorold a 20 PL-csapatot - közreműködik: Dembélé, Chiriches, Friedel, Rose, Kaboul, Dawson.
Kaboul 14/20
Kaboul 14/20
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Arsenal - Chelsea U21-es csapatok meccsén Chelsea gól!
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
No, Ramirest 4 meccsre elmeszelték a múlt heti könyöklés miatt, plusz Mou megkapta Abrától az engedélyt a Pool meccsen a pihentetésre, úgyhogy nagyjából a cseresor fog játszani az Anfield-en. Ha a Pool így se húzza be, meg is érdemlik. De befogják
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ericco írta:Kirúgták Moyest, a MU részvényei egyből emelkedtek 6%-ot
Abra vette meg azokat.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Méltoság lehet, hogy kevés volt benne, de egyébként ésszerű volt. A maradék meccs már olymindegy, Giggs is megteszi, amit kell. Februárban még azért volt BL, még volt tétje a meccseknek, még ott összekaphatta volna a csapatot.Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.
Amúgy februárban ki kellett volna rúgni, ha nem akartak adni neki még egy évet. Így csak a klubbal basztak ki, hogy eddig vártak.
Mostanra egyértelmű lett, hogy nem marad jövőre, ha a háta mögött kezdenek el keresgélni új edzőt, az sem lett volna sokkal elegánsabb. Februárban akkor lett volna jó váltani, ha olyan edzőt tudnak hozni, aki következő évre is marad, fel tudja mérni a játékosállományt testközelből, és az alapján igaolni az állítólag nem kevés pénzből. De akkor nyilván nem volt megfelelő edző a "piacon", most viszont nem titok, hogy szabad az edzői poszt az MU-nál, ami azért vonzó lehet egy másik csapatnál lévő edzőnek is. Ez a három hét előny jól jöhet a tárgyalásokhoz.
- h3x0r
Ez azert nem teljesen igaz...A Telegraph úgy tudja, José Mourinho feláldozza a PL-t, hogy csapata minden erejével a Bajnokok Ligájára tudjon koncentrálni. Ennek érdekében Mourinho engedélyt fog kérni Abramovicstól, hogy a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli bajnokira tartalékos kezdőcsapatot küldhessen pályára, így kulcsemberei pihentebbek lehetnek a jövő szerdai BL-visszavágóra.
„Nem dönthetek egyedül – idézi a Telegraph Mourinhót az ügy kapcsán. – Egy ilyen döntés meghozatalához meg kell hallgatnom a klub véleményét is. Én csak a menedzser vagyok. Úgy érzem, a felelősség nem az enyém, hanem azé, aki péntek vagy szombat helyett vasárnapra rakta a Liverpool elleni bajnokit.”
„Egyedüli, még versenyben lévő csapatként Angliát képviseljük a nemzetközi porondon. Spanyolország minden feltételt biztosított a BL-ben és El-ben szereplő gárdáinak. Szívem szerint azokat szerepeltetném vasárnap, akik a szerdai BL-mérkőzésen nem fognak játszani. De Roman és a vezetőség felettem áll, nekem pedig kötelességem követni a döntésüket” – nyilatkozta Mourinho.
A Chelsea programja: kedd, vasarnap(15:05), szerda
Az Atletico programja:kedd, vasarnap(17:00), szerda
2 oraval tobbet pihennek es meg utazniuk se kell (marmint Madridbol Londonba)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Bajnoksagban hatralevo meccsek:
Pool: Chelsea(o), Crystal Palace (i), Newcastle (o)
Chelsea: Liverpool (i), Norwich (o), Cardiff (i)
City: Crystal Palace (i), Everton (i), Aston Villa (o), West Ham (o)
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Reális áron ennyit érnek. Ha a 3 távozik, és ennél olcsóbban, akkor áron alul mentek el. 100 milla a 3-ért, és akkor nagy üzletet csináltunk...Coentrao+Khedira+Morata pakkot nekik 70-80 millkoert.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.Varhato volt, ugyanakkoren vagy mar korabban kirugtsm volna, vagy adtam volna neki jovo telig idot.
Amúgy februárban ki kellett volna rúgni, ha nem akartak adni neki még egy évet. Így csak a klubbal basztak ki, hogy eddig vártak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért én még odaraknám Rooney-t,RvP-t meg tán Januzajt is azért...De Gea, Mata...en oket erzem kezdoszintunek a MU-ba...eleg sovany..
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...