Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 14:49

Realista24 írta:A Marca szerint Carlo már letette a voksát a 4-4-2 mellett, ez lesz kedden is majd.

Na. akkor ez most kontra lesz. ez a felállás erre a legalkalmasabb. Ez,mert az esetek 98%ban nem úgy játszunk. Persze majd erősködnek itt,hogy mi ez a foci,mintha PONT NEM ERRŐL szólt volna mindig is a labdarúgás,többet ésszel mint erővel. A labdarúgás legfontosabb része a taktika. Ettől szép,és kiszámithatatlan ez a játék.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 14:44

Realista24 írta:A Marca szerint Carlo már letette a voksát a 4-4-2 mellett, ez lesz kedden is majd.
Stabil ugyan,de benne van a hiba...persze attól is függ,hogyan képzeli el azt a 442-t...gondolom úgy,hogy DM csak névleg lesz szélső,inkább amolyan 4. védekező kp,és Isco lesz a kp-n aki inkább támadhat majd,de akkor Bale nyilván megint padon kezd...mert Benzema vissza tud lépni labdát csenni,és mélységből elindulni vagy inditani...magyarán akkor az lesz mint madridban. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 26., szombat 14:22

A Marca szerint Carlo már letette a voksát a 4-4-2 mellett, ez lesz kedden is majd.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 14:20

ziro4vr írta:
morientes írta:-------------Casillas--------------
--Carvajal--Ramos-- Pepe--F.Coentrao----
-------X.Alonso---Modric----Di Maria----
-------Bale-----Benzema----C.Ronaldo-----
11 lehet a nyerő....münchenben.
ez lesz, ennek kell lennie..két szélen megetetjük őket, aztán lehet bármennyire jó kapus neuer, be fog menni 1, sőt több is..meglesz ez én bizakodó vagyok..és legalább egy Iscot be lehet már küldeni, ha előre kell valaki
Muszáj gólt szereznünk....ezért az a 442-re hajazó bunker taktika ami madridban,nem lesz elég...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 14:16

morientes írta:-------------Casillas--------------
ez lesz, ennek kell lennie..két szélen megetetjük őket, aztán lehet bármennyire jó kapus neuer, be fog menni 1, sőt több is..meglesz ez én bizakodó vagyok..és legalább egy Iscot be lehet már küldeni, ha előre kell valaki
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 14:13

-------------Casillas--------------
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 25., péntek 20:57

én azt mondom hogy abban az esetben ha kitudunk állni a jelenlegi legjobb csapatunkkal -tehát játszik végig ronaldo és bale is- akkor fogunk gólt lőni. ha viszont gólt lövünk és a védekezés olyan lesz mint szerdán akkor továbbjutunk.
baromi jó a bayern de ezt mondtam a párharc előtt, hogy hiába ők a legerősebb csapat az atletico, chelsea, bm hármasból tehát azok közül akiket kaphattunk a sorsolás előtt. számunkra ők a legkevésbé rossz ellenfél, mert itt olyan hogy jó nincsen. de mégis ők a "legjobbak" nekünk, mert ők támadnak, és ezt nem adják fel senki ellen. a chelsea meg az atletico pedig ellenünk is és a bayern ellen is beállt volna totál bekkelni, és nem vagyok benne biztos hogy egy szerdai cr-rel aki nem 100%-os és bale nélkül fel tudtuk volna törni a londoni buszt..
guardiola meg sírhat, magyarázhat hogy nem passzoltunk egymás után hármat. rá kéne jönnie hogy a focit kurvára gólra játsszák még mindig, ez a szánalmas vagdalkozása meg hogy a real mindig erre épített nevetséges. egyszerűen kidolgozott egy olyan taktikát pep amire ez az egyetlen ellenszer, mert mind a két csapat ahol dolgozott olyan játékosok voltak akik erre alkalmasak. még az első öt percben letámadtuk őket egyszer és a szélen alaba meg ribery simán elment. nem lett belőle veszély de két-három húzásból átjátszottak minket, egyértelmű hogy ez az egyetlen járható út arra hogy megverjük őket. és ezt sem mondanám olyan szintű bekkelésnek mint amit a chelsea bemutatott londonban, úgyhogy nem értem pep-nek miért sír a szája.
eurobarcát meg öröm olvasni. jó sok nagyokos -na meg irigy hogy mi még állunk és nem kaptunk még hetet..- írja hogy a real miért nem támadott ki és lett nyílt sisakos meccs. :lol: meg hogy ez mekkora szégyen, istenem lesz olyan hogy mi nyerünk valamit és ezek elismerik? ha most megnyerjük a bl-t akkor az is csak azért lesz mert ők hagyták?! imádom őket mikor nagy meccsen nyerünk vagy őket verjük és ahogy vergődnek. :lol:

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 25., péntek 20:50

R.M.C.F írta:okosba meglehet ezt húzni,a BM-nek mennie kell az eredményért,mi visszább állhatunk és televághatjuk őket söréttel.
Nagyon veszélyes lesz a BM-nek ha nyomást akar ránk helyezni a mi térfelünkön,vagy a kapunkhoz közel,az butaság lenne,mert elég egy két labdaszerzés és 5 mp a kapu előtt vagyunk,és hamar vége a meccsnek.
Ha van esze pepnek,akkor nem ront ajtóstul ránk,hanem egy kivárósabb,megnézem a másik mit tud/akar ,hol a gyenge pontja taktika alapján,szépen őrli a madridot........tartja a labdát a félpályánál,és nem megy rá az állandó nyomásra,hanem egy egy hibára kivár.

Nagyon nagy taktikai csata lesz,az fog dönteni,ki választ jobbat,és kinek lesz több szerencséje,itt a tudáskülönbség nem fog dönteni,főleg mert nem nagyon van.
A BM szervezettebb csapat,összeálltak mint a 4 napos bugyi,mi meg ott vagyunk ahol a váratlan rés vagy hiba elég ás kobraként odacsapunk.
Az év legnagyobb meccse lesz.
Ezzel nagyrészt egyetértek. Én is óvatosabb játékra számítok, ha meg ég a ház hát utánunk az özönvíz.
Ha kiesünk essünk ki szépen.
Abban is egyetértek, hogy itt a szerencse is komoly faktor lesz.
Ilyen szituációkban nüanszok döntenek.
Kroos 9ről belebombázza Pepébe, a fordulásból gól. 0-1 helyett 1-0. (Kicsit sarkítva a dolgot)
Ez itt már ilyen. Oda fogtok érni a kapunk elé, és bizonyára szerencse is kell bizonyos helyzetekben, hogy ne kapjunk gólt.
Ugyanez igaz a másik oldalon is.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 25., péntek 20:49

R.M.C.F írta: Nagyon nagy taktikai csata lesz,az fog dönteni,ki választ jobbat,és kinek lesz több szerencséje,itt a tudáskülönbség nem fog dönteni,főleg mert nem nagyon van.
az nem rossz nekünk ha sok múlik az edzőkön, meg a húzásaikon, Pep sok meglepetést nem tud/fog húzni szerintem, az lesz amit Carlo meg mindenki vár. az olasz is finomít majd kicsit, a két ászunk jobb állapotban lesz..szerintem megcsináljuk
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 25., péntek 20:49

nmate írta:Modric ne is lépjen pályára hétvégén. Nélküle is verni kell őket. D. López, Marcelo, S. Ramos, Varane, Nacho, Di María, Isco, Illarramendi, C. Ronaldo, Benzema, Bale

cserének Morata, Xabi, Casemiro
De nagy király vagy, én is ezt a kezdőt írtam a madridom appban :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 25., péntek 20:45

okosba meglehet ezt húzni,a BM-nek mennie kell az eredményért,mi visszább állhatunk és televághatjuk őket söréttel.
Nagyon veszélyes lesz a BM-nek ha nyomást akar ránk helyezni a mi térfelünkön,vagy a kapunkhoz közel,az butaság lenne,mert elég egy két labdaszerzés és 5 mp a kapu előtt vagyunk,és hamar vége a meccsnek.
Ha van esze pepnek,akkor nem ront ajtóstul ránk,hanem egy kivárósabb,megnézem a másik mit tud/akar ,hol a gyenge pontja taktika alapján,szépen őrli a madridot........tartja a labdát a félpályánál,és nem megy rá az állandó nyomásra,hanem egy egy hibára kivár.

Nagyon nagy taktikai csata lesz,az fog dönteni,ki választ jobbat,és kinek lesz több szerencséje,itt a tudáskülönbség nem fog dönteni,főleg mert nem nagyon van.
A BM szervezettebb csapat,összeálltak mint a 4 napos bugyi,mi meg ott vagyunk ahol a váratlan rés vagy hiba elég ás kobraként odacsapunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 25., péntek 15:14

Modric ne is lépjen pályára hétvégén. Nélküle is verni kell őket. D. López, Marcelo, S. Ramos, Varane, Nacho, Di María, Isco, Illarramendi, C. Ronaldo, Benzema, Bale

cserének Morata, Xabi, Casemiro

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 25., péntek 15:04

Lehetne jegelni Modricot is, mehetne be helyette Casemiro :p

COME AT ME :mrgreen: :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 25., péntek 14:09

El Unico írta:Versenyben vagyunk a bajnoki címért,otthon nyerni kell.
Úgy is lesz.
Én sem azért állítanám fel így, mert fel akarom adni/áldozni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 25., péntek 14:06

Az Osasuna elleni kezdőm ez lenne:

------------------------Diego
Carvajal-----Varane-------Nacho------Marcelo
----------Illarramendi-----Modric
-------------------------Isco
Bale--------------------------------------Ronaldo
-----------------------Benzema

Versenyben vagyunk a bajnoki címért,otthon nyerni kell.
:goat:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 25., péntek 13:57

Teljesen nem is, 30-40 percre küldeném őket, mindkettőt.
Mint írtam is, legalább egyikőjüket hoznám csereként. Csak azért nem írtam így, mint most, mert ki tudja hogy alakulnak a fáradások, formák, ne adj isten sérülések a meccsen, annak függvénye az egész.

Egyébként való igaz, pár percet azért elgondolkodtam rajta, amikor bepötyögtem, hogy 'Morata'......
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 25., péntek 13:53

Felesleges Balet és CR-t teljesen jegelni, illetve nem hazaipályán kéne bukni a bajnokságot, ha szétakarna minket kapni a bennmaradásért küzdő osasuna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 25., péntek 13:46

Kerlon írta:Sok Mágnestáblás a pihentetésre nem gondolt?
Osasuna ellen, Nachot meg Marcelot is betenném a két szélre, had pihenjen Coentrao meg Carvajal. Sőt talán DM helyére is betenném Casemirot. Benzemát is azonnal hoznám le a 2 gólos előny után. Erről beszélek amúgy:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 2720_n.png
Én is úgy nyomtam.
Lopez; Marcelo-Ramos-Varane-Nacho; di María(őt nem játszatnám végig, pihenés miatt)-Illarra-Modric(kár, hogy neki nincs alternatívája); Isco-Benzema(őt sem hagynám végig)-Morata

Én se Bale-t, se CR-t nem játszatnám kezdőként, egyikük sincs 100%-os állapotban. Csereként persze legalább egyikük jönne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 25., péntek 13:27

Sok Mágnestáblás a pihentetésre nem gondolt?
Osasuna ellen, Nachot meg Marcelot is betenném a két szélre, had pihenjen Coentrao meg Carvajal. Sőt talán DM helyére is betenném Casemirot. Benzemát is azonnal hoznám le a 2 gólos előny után. Erről beszélek amúgy:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 2720_n.png
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 14:23

Ha így gondolkozik a vezetőség is, akkor Kroos sosem fog fehérben játszani... Ennél rafkósabbak a németek, biztos eladják jó pénzért még most a szezon végén.
Dehogynem fog...majd a válogatottban.....tudtommal az is fehér...

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: