Lehet fikázni, hogy hogyan és milyen meccseket nyerünk, de az akkor is 5 meccs zsinórban!Nagyjából rendbe szedte a védekezést arról meg nem tehet, hogy nincs egy normális csatár a keretben....majd nyáron amikor majd(remélhetőleg) ő alakíthatja ki a keretet, majd akkor lehet rajta számon kérni a játékot is!Addig pedig csak az eredmény számít!
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
Ráadásul nekem rendkívül szimpatikus is mind edző mind ember!A mostani meccs utáni nyilatkozatában sem takarózik semmivel:
Szóval csak így tovább Thomas!Túlságosan trükközgettünk, és ezzel felhoztuk fel az ellenfelet. Ugyanakkor elégedett vagyok, mert amennyire halottam, a korábbi években az olyan találkozókat, mint amilyen a mai volt, rendre elveszítettük. Megértjük a szurkolóinkat, 20-25 percig tényleg nagyon jól játszottunk, volt sok helyzetünk. Én sem értem teljesen a visszaesés okát, talán a fejekben nem működtek úgy a dolgok, ezért fordulhatott meg a meccs képe. A szurkolóink joggal várják tőlünk, hogy teljes erőbedobással küzdjünk mindig. Jobban szeretem, ha keményen küzdünk, mintha mindenféle technikai trükkökkel szórakoztatjuk magunkat, annál is inkább, mert ez az ellenfél, jelen esetben a Kaposvár lebecsülését jelenti. A saját játékunkat kell játszani. Úgy érzem, van még mit javítani a mentalitásunkon, mert a Kaposvár ellen is, ha Dibusz nem véd olyan jól a hajrában, akkor 1-1 lehetett volna a végeredmény, így neki jár egy külön köszönet
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)