Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Demes

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 24., péntek 1:16

Huni írta: barca elleni kupameccs odavágóján.
2-5 kapura lövés. Nagy meccs lehetett :lol:

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 24., péntek 1:08

4-2-3-1-ben ő a támadó középpályásom :mrgreen: 9 meccsen 3 gól, 4 assziszt, 7,36-os átlag. ja, most behívták a válogatottba, csak mivel alig épült fel, nem engedtem el :lol:
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 24., péntek 1:05

Bakker ezt a Litmanent mi a gecire hasznalod? :lol: Mire odaer valahova, lefujjak a meccset.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 24., péntek 0:54

puyol, pedro, iniesta, sánchez, messi is játszott a barca elleni kupameccs odavágóján. nálunk litmanen és varela sérülés miatt, a legjobb góllövőm eltiltás miatt hiányzott, a meccsen 4 emberemet rúgták agyon.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 23:02

Huni írta:épp most nézem, dehogy ezt, csak rosszat linkeltem. ez egy skin :mrgreen:
ezt kell

én is a torrentet szedtem, de úgy jött, mint egy reumás csiga.
hát az fura. az a lényeg hogy lent van. nekem stabilan jött 1,4 megával.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 23., csütörtök 22:56

épp most nézem, dehogy ezt, csak rosszat linkeltem. ez egy skin :mrgreen:
ezt kell

én is a torrentet szedtem, de úgy jött, mint egy reumás csiga.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 22:48

holnap felrakom a sorti 115k+ darabból álló, több, mint 5 gigás facepackjét is. 2 napig szenvedtem míg le tudtam szedni bázdki.
én ma szedtem le 5.6-ig. a cut-outot ahogy írtam SG-n is.

torrent fájl van a 5.0 ról utána azt a 6 db frissítést már nem sok idő leszedni.

figyelj már. tuti hogy nekem ezt le kell töltenem? mintha valami FM backgroundot küldtél volna... nekem csak kikell törölnöm a fake fájlokat meg valamit amire nem emlékszem és akkor fasza lesz a németválogaott is. meg a BL is BL lesz.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 23., csütörtök 22:34

Töltsd le ezt, csomagold ki, másold be a játék főkönyvtárán belül a data>db>1300>lnc és a data>db>1330>lnc mappába, írd felül ami ott van. asszem csak új játéknál működik.

amúgy, ha már itt járok, kicsit reklámozom magam. :mrgreen:
mega kitpack, logopack, steklo skin, ha érdekel valakit.
holnap felrakom a sorti 115k+ darabból álló, több, mint 5 gigás facepackjét is. 2 napig szenvedtem míg le tudtam szedni bázdki.

és kezdtem egyet az alavés csapatával. körülmények szarok, fel kell jutni. 20 fős keretem van, abból 4 ember sérült most.
igazolások

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 21:33

Huni honnan kell törölnöm és milyen fájlokat hogy a németválogatottban eredeti nevek legyenek és hogy a BL is BL legyen ne ECC ? előre is köszi. régen foglalkoztam ezekkel és elfelejtettem.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 22., szerda 16:57

Első évemben MUval kezdtem (véletlnül, félrenyomtam az országot oszt nem tudtam már visszalépni :lol: )
Eddig másadik vagyok a Tottenham mögött. Néha vesztek nlha győzök még most tanulom ezt az egész FM-et. :D Remélem valami kupát behúzok.

Egyébként nem tudok igazolni. Valamibe mindig megbotlok, szótárazni unok, e muszáj lesz.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 22., szerda 16:33

nmate írta:Eintracht Braunschweig. :agree:

Ott van Kumbela, legjobb játékos a világon, nóta is szól róla :mrgreen:
Khe-Khe-Khediraaa. :lol:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 22., szerda 9:20

realfan91 írta:hogy NÉZDD meg a meccset..Full match és kész. A match speedet vedd le annyira, hogy átlásd a mozgásokat, helyezkedéseket, hibákat
Ehhez időmilliomosnak kell lenni :kivagyhe: De így kellene csinálni tényleg :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 0:25

Eintracht Braunschweig. :agree:

Ott van Kumbela, legjobb játékos a világon, nóta is szól róla :mrgreen:

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 22., szerda 0:20

Borussia Dortmund - 2012/2013

Lejátszottam egy évet bemelegítésképpen az FM 13-ban, a Dortmundot választottam.
A Szuperkupával kezdődött a szezon, makkoltunk egyet.
Ezek voltak az igazolások
Sok sót nem ettek meg, Di Natale folyamatosan sérült volt, Eduardo félévkor vissza is ment 2 vagy 3 meccsel a háta mögött, Villarra 3 hétig volt szükségem Weidenfeller sérülése miatt. Albiol és Kolarov kapott több lehetőséget, meg aztán James Rodriguez került a kezdőbe egyből érkezése után.
Megmutattuk, hogy hogyan kell elbaszni a kupát, de aztán azt is, hogy a bajnokságot hogy kell behúzni. Ráadásul a 32. fordulóban dőlt el minden azzal, hogy megvertük a Bayernt és matematikailag is bebiztosítottuk a címet.
Egyénileg is jók voltunk, a keret többsége kiemelkedően teljesített.
BL-ben a Chelsea, Valencia, Juventus trió mellé kerültünk. 11 pontot gyűjtöttünk, és csoportelsőként jutottunk tovább. Megkaptuk a Red Bull Salzburgot, idegenben 2-0-ra is vezettünk, majd sikerült 3-2-re kikapni. Hazai pályán aztán megmutattuk, hogy ki az úr, sima 5-0. Negyeddöntő, megint egy könnyű(nek hitt) ellenfél, a Celtic. Idegenben kezdtünk ezúttal is, unalmas 4-4 lett a vége. Hazai pályán pedig 2-0-ás vezetés után a végén feljöttek a skótok, és alig bírtuk kihúzni 2-2-vel.
Az elődöntő stílusos volt, a Real ellen játszottunk. Idegenben 1-0 nekünk, de statok alapján (23/7 lövés ott, 5/3 itt) nem igazán volt ez jogos. Weidenfeller 8,5-öt, Subotic 9,0-t kapott, pedig nem is lőtt gólt. Sokat elmond ez a meccs képéről. :lol:
A visszavágó egyszerűbb volt, 2-0-ra nyertünk, így 3-0-val jutottunk be a City elleni döntőbe.
Ritka gyenge meccs volt, 120 perc szenvedés sem volt elég.
Lewandowski egész szezonban 12 tizenegyest rúgott addig (meg a Cottbus ellen kettőt), és egyszer sem hibázott, úgyhogy 100% volt, hogy most kihagyja. Tudtam, de azért odaállítottam elsőnek, mert csak nem rúgathatom Hummelsszel. Na, hát ki is hagyta, de Weidenfeller megmentette a haza becsületét.
Ha már szóba hoztam akkor megmutatom ezt a lengyel vadbarmot.

Na, hát ennyit a tanulóévről. 4-2-3-1-et játszattam többnyire, be is jött. Most keresek valami kisebb csapatot, csak fogalmam sincs mennyire legyen kicsi és melyik országból legyen. :mrgreen:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2013. május 21., kedd 19:59

a 12-höz van valami új adatbázis frissítés? :mrgreen: hálás lennék érte :Đ
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 20., hétfő 23:08

Khedira 42,5 millió Euro. Hát ezen sírtam. :mrgreen:

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 20., hétfő 23:04

sonic írta:
RaúlRealMadrid írta:Hogy a szarba tudtok ennyire jól játszani ezzel??? Én nekem kurva nehéz a játék, bármilyen taktikát próbálok, tuti, hogy valamikor ki fogok kapni, olyan nincs, hogy folyamatosan jó legyek. Van amikor a Barcát győzöm le 7-0-ra, de egy Rayo Vallecanotol kikapok ugyanazzal a taktikával és ugyanazzal a csapattal 3-1-re... ez miii????
Mondjátok már meg mit csináljak, hogy kiscsapattal is sikeres legyek. Mondjátok már meg ennek a fránya játéknak a trükkjét.

Azt meg hozzatennem, hogy barmit csinalsz, barmilyen jo vagy, mindig lesznek peches meccsek, ahol kb kiteped a hajad, mert az ellenfel jatekosa az elso kapufele tarto lovesukbol golt szerez a kilencvenedikben es azzal egyenlitenek... :mrgreen: Welcome to FM! :-)
Amit leírtál az mind igaz, annyit még hozzátennék RaúlRealMadridnak, hogy NÉZDD meg a meccset..Full match és kész. A match speedet vedd le annyira, hogy átlásd a mozgásokat, helyezkedéseket, hibákat. Gyakran le is lehet pauzálni a meccset, hogy jobban lásd min lehet változtatni, akár védekezésben akár támadásban. Aztán ha megy a játék és elégedett vagy akkor tedd fel comprehensivere, ha meg vezetsz akkor akár extendedre, stb. Sztem sokkal sikeresebb így az ember. Persze lassabb így a játék, nem tolsz le 1 szezont 1 nap alatt, de sztem így jó. Én van hogy belenézek egy kicsit és rengeteg hülyeséget csinálnak a játékosaim, azokat szépen meccs közbe javítgatom.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 10:12

RaúlRealMadrid írta:Hogy a szarba tudtok ennyire jól játszani ezzel??? Én nekem kurva nehéz a játék, bármilyen taktikát próbálok, tuti, hogy valamikor ki fogok kapni, olyan nincs, hogy folyamatosan jó legyek. Van amikor a Barcát győzöm le 7-0-ra, de egy Rayo Vallecanotol kikapok ugyanazzal a taktikával és ugyanazzal a csapattal 3-1-re... ez miii????
Mondjátok már meg mit csináljak, hogy kiscsapattal is sikeres legyek. Mondjátok már meg ennek a fránya játéknak a trükkjét.
Nincsen trukk, sajnos. Nyilvan a valo eletben is, ami mukodik egy nagy csapat ellen egy derbin, az nem biztos hogy egy betomorulo Rayo ellen is nyero lesz. Rengeteg faktor kozrejatszik a dologban, szoval ha ezt egy hetig irnank itt vagy 10-en akkor se nagyon jutnank a vegere. Talan a ket sarkalatosabb pont az emlitett peldanal az hogy alapvetoen mashogy kell motivalni a ket meccsre (team talk), illetve az hogy a barca ellen lehetett fluke is a 7-0. Sokszor belefutnak a kemenyebb ellenfelek az ilyen pofonokba, mert nem azt varjak toled hogy izombol rajuk tamadsz, ami mondjuk 50%-ban bejon de 50%-ban te szopod be. A nagyon tamado felallasnak pont az a hatranya hogy a kissebb csapatok kontrajateka konnyen megviccelheti. A problema elsosorban a magasra feltolt vedelmi vonalba keresendo, de persze sok mas szempont is kozrejatszik, peldaul a tul sok tamado felfogasu jatekos a kozeppalyan.

Alapvetoen az a gond valoszinuleg hogy nem eleg kiegyensulyozott a taktikad. Tul tamado, nem eleg stabil. Ez szokta azt eredmenyezni hogy nem eleg konzisztens az eredmeny hosszutavon. Neha beadja a gep a nagyon folenyes gyozelmeket, de sok meccsen visszaut a dolog.

Nekem ez a tippem. Amit tudok javasolni az az hogy probalj meg arra torekedni hogy te urald a meccset, tehat nalad legyen tobbet a labda es az ellenfelnek minel kevesebb lovese, lehetosege legyen. Alakitsd at egy kicsit visszafogottabra a taktikat, peldaul tobb jatekos legyen support role-on, tobb jatekos vegyen reszt a kozeppalya biztositasaban, stb... Ez egy jo kiindulo pont. Ha mar stabil a vedelmed, keves golt kapsz, es a kiscsapatok ellen kb csak szotyizik a kapusod egesz meccsen, akkor szep ovatosan elkezdhetsz kiserletezni a batrabb, es nyiltabb jatekkal.

Azt meg hozzatennem, hogy barmit csinalsz, barmilyen jo vagy, mindig lesznek peches meccsek, ahol kb kiteped a hajad, mert az ellenfel jatekosa az elso kapufele tarto lovesukbol golt szerez a kilencvenedikben es azzal egyenlitenek... :mrgreen: Welcome to FM! :-)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 19., vasárnap 22:22

ja igen a BL-ről nem is beszéltem. oltári mákom volt igazából mert barca ellen undorító taktikával idegenben lőtt góllal mentem tovább. összességében megérdemelten tovább a city ellen és döntőben egy olyan lillet kaptam aki meglephetett volna de nem tette. fossá lőttük őket még is csak 1 gólt vertünk.

BL fa

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 19., vasárnap 22:14

BBeno írta:befejeztem első szezonomat a Real kispadján FM13-ban. n
A bajnokok ligájával mi volt a helyzet?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: