Realista24 írta:A Marca szerint Carlo már letette a voksát a 4-4-2 mellett, ez lesz kedden is majd.
Hát nem tudom. Most megint kapok egy lecseszést a hurráoptimistáktól de én azt mondom a mi védelmünk nem bírja el ezt a formációt, egygólos előnyt nem fogunk tudni megtartani az allianzban folyamatos nyomás alatt. Ez a védelem, főleg Coentrao érőn felül hozta le az első meccset, ezzel megalapozhattuk volna mégjobban a továbbjutást, ha DM agya nem dobja el az ékszíjjat ziccerben. A védelem a madridi teljesítményt nem hiszem hogy meg tudná ismételni, ha igen akkor le a kalappal, de én nem sok esélyt látok. A kérdés az, hogy fogjuk lereagálni ha pl. mi kapjuk az első gólt, mert akkor lőni kéne, és nem tudom mennyire fog menni a kontra, Pep van annyira okos, hogy figyelni fog a kontráinkra is szerintem. Ha mi lőnénk az első gólt akkor úgy érzem meglenne a továbbjutás, akkor nagyon kell jönnie a bayernnek mi pedig szétkontrázhatjuk őket. De túl szép lenne, ha ilyen könnyen letudnánk, szoros lesz és szenvedni fogunk, nagy lesz a nyomás, de innen már nem szabadna elbukni, kell az a döntő mostmár.