Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 20:05

morientes írta:A manchesternél nem az edző kérdés a kérdés....hanem igazolni kell nekik "modern " labdarugokat....legfőképp a középpályára.Mert Rooney meg RvP (márha nem sérült),valamint Degea a kapuban,az nem elég...

Jogos a komment. SAF sem tudta volna fenntartani őket,persze lehet nem ennyire mélyre esett volna a szinvonal lehet,de a fő gerinc kiöregedett,a kp-a régóta gyenge,a szélek karcsúak,a védelem is kipukkant,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 19:53

A manchesternél nem az edző kérdés a kérdés....hanem igazolni kell nekik "modern " labdarugokat....legfőképp a középpályára.Mert Rooney meg RvP (márha nem sérült),valamint Degea a kapuban,az nem elég...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 19:49

ziro4vr írta:
L.Miki írta:Jól áll Giggsnek ez az edző szerep... :mrgreen:
Korábban kellett volna, a BL-ben legalább be tudta volna cserélni magát a rekordért. :lol:

Mekkora játékos volt. De elnyűtte az idő. Azért házinyúlra még szívesen lűdözött. :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 19:47

L.Miki írta:Jól áll Giggsnek ez az edző szerep... :mrgreen:
Korábban kellett volna, a BL-ben legalább be tudta volna cserélni magát a rekordért. :lol:
Nem illik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 26., szombat 18:27

Jól áll Giggsnek ez az edző szerep... :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 26., szombat 17:42

alexoxladjackoxi írta:
BBarni írta:Hát szerintem 70 milla nem olyan sok ha tényleg ennyi lesz!Alapból kell hozni egy klasszis csatárt, na az már kb 30-ról kezdődik...ha Sagna megy akkor kell egy jobbhátvéd is, hoznék egy igazi labdaszerző vkp-t is, szóval nem olyan sok ez a 70 és ezek még csak legszükségesebbek!
A csatár 30-35-ből megvan, szűrő 20-ból kijön (Lars Bender), + lehet, hogy a távozókból is befolyik egy pár milla. Marad még 20. "Akciósan" hozunk egy idős, tapasztalt kapust, Vermaelent és Sagnát pedig itt tartjuk. Egyébiránt ez még mindig jobb, mint amennyit a Liverpool kap. A minap olvastam, hogy Rodgersnek 60 millió áll a rendelkezésére erősíteni, ráadásul úgy, hogy ők még bajnokok is lesznek(?).
Hát szerintem Benderrel nem sokra mentek. Nem rossz játékos, de szerintem Ramsey, Arteta, Wilshere bőven üti Bendert képességekben és játéktudásban is. Klasszis csatár meg nem jön ki 30-35-ből, ahogy BBeno is írta. Az Arsenalnak szerintem egy befejező csatárra és egy szélsőre lenne mindkettőre a klasszis fajtából (Suarez Bale lenne a tuti, de hát mindkettőről lemaradtatok), a többi poszt rendben van. De ilyen meccs eldöntő figurák nélkül semmit sem ér az Arsenal veretes kp sora.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 17:12

Shawcrosst kiállították, micsoda meglepetés. :lol: Egy elkésett belépőért megkapta a második sárgáját, teljesen jogosan. Innen már nem szabad elszerencsétlenkedni.

Gylfi vagy Sandro jöhetne Chadli helyére, és egy Lennon-Townsend csere sem lenne rossz.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 16:41

Például ez a Liverpool féle nagyon direkt és célratörő foci is csődöt mond a BL-ben egy komolyabb német vagy spanyol csapat ellen én azt mondom. Simán visszaadhatjuk azt a 4-0-át ha összekerülünk velük jövőre. >:]
Naaaa....azért ott taktikailag is rendben van a dolog,nem csak arról szól hogy akkor Suarez vagy Sturridge megoldja... :)
Coutinho nagyon felnőtt a feladathoz,Skrtel meg...remélem nem száll rá a barca..:D Brendan Rogers nagyon összepakolta azt a csapatot,na ott aztán làtszik a fejlődès...

Az a támadás meg...Adebayorék szépen csinálták nagyon,de legalább GT nem őszül tovább... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 16:28

Ebben a Stoke-ban nagyjából annyi kreativitás van, mint harminc deka szeletelt pulykasonkában, de hátul elég stabilak... Jó lenne azért bekotorni egyet még a szünet előtt, bár egyelőre gyengék vagyunk elöl, Kane például teljesen eltűnt az utóbbi percekben, és Chadli sem kifejezetten aktív.

Kaboul meg hozza a szokásos formáját, megkapja a labdát Lloristól, két perc alatt elsétál vele a félpályáig, aztán jön egy pontatlan ívelés. :lol:

Danny Rooooooooooooooooose :iszunk:

Adebayor szépen csinálta. :salute:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 26., szombat 15:39

Megnéztem az öngólokat. Komolyan mondom, ilyen balf :cens: védők, hogy lehetnek PL szintű csapatban?
Nem értem. Mindig megy a hülye vita, hogy spanyol vagy angol liga a legerősebb. De valami elképesztő nyomorékoskodások mennek a PLben. Azt aláírom, hogy az iram nagy/nagyobb - bár ezt valamelyik topikban beszéltük, hogy a kamera közelsége miatt sokkal nagyobbnak tűnik mint máshol, és azt sem tartom kizártnak hogy direkt van! - de valami elképesztő primitív hibákat vétenek, és számomra két csapat (Arsenal és Pool) játékán kívül a többi kifejezetten irritál. Ész nélküli futás. (B_szd előre fuss utána, ívő'ld be! a mottó)

No nem flame-et akarok generálni, csak ez már régóta érett bennem. Remélem nem sértettem meg senkit.
Semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, sőt, ezt a bazdelőre angol focit egy okosabb spanyol csapat egy kis ésszel simán leveri. Nem hiába vannak ott EL-ben és BL-ben is mindig ott a végén a spanyol csapatok, ráadásul a Realon és a barcán kívűl a többiek jóval alacsonyabb költségvetésből mint az angolok. Egyedül a murinnyó féle beparkolom a buszt taktika veszi fel a versenyt az európai élcsapatokkal, a többi felejtős. Például ez a Liverpool féle nagyon direkt és célratörő foci is csődöt mond a BL-ben egy komolyabb német vagy spanyol csapat ellen én azt mondom. Simán visszaadhatjuk azt a 4-0-át ha összekerülünk velük jövőre. >:]

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 26., szombat 15:17

morientes írta:Két öngólal vezet a soton....naná hogy az evertonra fogadtam... :'(
Ez a Michael Oliver meg egy idióta...
Megnéztem az öngólokat. Komolyan mondom, ilyen balf :cens: védők, hogy lehetnek PL szintű csapatban?
Nem értem. Mindig megy a hülye vita, hogy spanyol vagy angol liga a legerősebb. De valami elképesztő nyomorékoskodások mennek a PLben. Azt aláírom, hogy az iram nagy/nagyobb - bár ezt valamelyik topikban beszéltük, hogy a kamera közelsége miatt sokkal nagyobbnak tűnik mint máshol, és azt sem tartom kizártnak hogy direkt van! - de valami elképesztő primitív hibákat vétenek, és számomra két csapat (Arsenal és Pool) játékán kívül a többi kifejezetten irritál. Ész nélküli futás. (B_szd előre fuss utána, ívő'ld be! a mottó)

No nem flame-et akarok generálni, csak ez már régóta érett bennem. Remélem nem sértettem meg senkit. :)

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 26., szombat 15:15

morientes írta:Ez a Michael Oliver meg egy idióta...
Egyik angol bíró rosszabb mint a másik...
Ezen a meccsen is behúznak egy olyan lest ami egyértelműen nem volt az pedig szinte egyedül ment volna a kapusra az everton játékosa és még egy tiszta tizenegyest sem fúj be.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 15:10

Két öngólal vezet a soton....naná hogy az evertonra fogadtam... :'(
Ez a Michael Oliver meg egy idióta...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 15:09

Hová tűnt Sherwood random kezdőcsapat-generátora? :-( :mrgreen: (Már bocsánat, ziro, hogy lopom a szöveged :lol: )

Our team today: Lloris; Naughton, Dawson, Kaboul, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane.

Our subs today: Friedel, Fryers, Bentaleb, Sandro, Sigurdsson, Townsend, Soldado.

Mondjuk nem tudom, miért kell erőltetni Chadlit középen, engem eddig nem igazán győzött meg ezen a poszton a belga. Sokkal szívesebben nézegetném Sandrót helyette Paulinho mellett. Viszont a Kane-Adebayor párosnak örülök, remélhetőleg Harry ott folytatja, ahol az előző bajnokin abbahagyta. :salute:
Bentaleb pedig ismét kimaradt... Bentaleb's handjobs are getting poorer and poorer. :lol: :lol: :lol:

Stoke City line-up vs Tottenham: Begovic; Cameron, Wilson, Shawcross, Muniesa; Arnautovic, Whelan, Nzonzi, Odemwingie; Ireland; Crouch.
Muniesa :coffee: :salute:
Crouch-ra oda kell figyelni majd, de Dawsonék szerintem megoldják, illetve Odemwingie és Arnautovic is veszélyes lehet...

Hajrá, srácok, ne kapjunk gólt az első 10 percben megint, és húzzuk be valahogy! COYS! :iszunk:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 26., szombat 15:08

Hát nem tudom milyen csatár van meg 30-35-ból, mármint én egy klasszis(legalábbis mai értelemben) csatárra gondoltam, mert most ha hoznak egy Giroudnál éppen jobb csatárt azzal nem sokra mennek...az is igaz, hogy nem is tudok nagyon olyat mondani aki elmenne az Arsenalba és örülnék is neki!Talán Mandžukić vagy még erre a Finnbogason gyerekre lenne érdemes ránézni, de benne sem vagyok biztos, hogy jobb mint Giroud!Bender nem lenne rossz,de kétlem, hogy meg van 20-ból...Wenger pedig ezt nyilatkozta Sagnáról:
Az új szerződéssel nincs haladás. A labda már nem a mi térfelünkön pattog, neki kell visszajönnie hozzánk."
Mondjuk ha Sagna megy,Coleman jön akkor rendben van... :mrgreen:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 26., szombat 14:54

BBarni írta:Hát szerintem 70 milla nem olyan sok ha tényleg ennyi lesz!Alapból kell hozni egy klasszis csatárt, na az már kb 30-ról kezdődik...ha Sagna megy akkor kell egy jobbhátvéd is, hoznék egy igazi labdaszerző vkp-t is, szóval nem olyan sok ez a 70 és ezek még csak legszükségesebbek!
A csatár 30-35-ből megvan, szűrő 20-ból kijön (Lars Bender), + lehet, hogy a távozókból is befolyik egy pár milla. Marad még 20. "Akciósan" hozunk egy idős, tapasztalt kapust, Vermaelent és Sagnát pedig itt tartjuk. Egyébiránt ez még mindig jobb, mint amennyit a Liverpool kap. A minap olvastam, hogy Rodgersnek 60 millió áll a rendelkezésére erősíteni, ráadásul úgy, hogy ők még bajnokok is lesznek(?).

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 26., szombat 14:17

két ilyen öngólt. :lol:
ma mehet el a bl az evertonnak.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 26., szombat 14:13

Hát szerintem 70 milla nem olyan sok ha tényleg ennyi lesz!Alapból kell hozni egy klasszis csatárt, na az már kb 30-ról kezdődik...ha Sagna megy akkor kell egy jobbhátvéd is, hoznék egy igazi labdaszerző vkp-t is, szóval nem olyan sok ez a 70 és ezek még csak legszükségesebbek!

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 26., szombat 14:07

Remy írta:
alexoxladjackoxi írta:Ma Southamton-Everton 13:45-től a Digi Sporton. A 4 hely szempontjából nagyon fontos találkozó lesz. Ha az Everton ma pontot veszt, már az Isten sem veheti el tőlünk a 4. helyet. :D
Nem rosszból, de jobban járna az Arsenal, ha végre csődöt mondana ez a "mindig odaérünk azért a 4. helyre" taktika.... sose lesz így változás. Wengert ki kellene tenni, aztán új edzővel nekimenni a következő szezonnak. Ez az Arsenal annyira bele van szürkülve az egész fociba, hogy hihetetlen. Rettentően le vannak maradva az élcsapatoktól gondolkodásmódban.
70 millánk lesz a nyáron igazolni. B-) Kijönni látszunk a gödörből. Új szerződések (Emirates, Puma) és idén végre lehet, hogy egy trófeát is nyerünk. Wengernek még adni kell 1-2 évet, hogy tud-e csapatot építeni. Meg kell nézni, mihez kezd a pénzzel.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 13:56

Már vezet is a Soton, egy gyönyörű öngóllal. :lol:
http://www.eredmenyek.com/merkozes/C6pphiQ6/#video
Deulofeu kezdő egyébként. :salute:

Van Gaal meg jó döntés a United részéről, és így megint eggyel kevesebb választási lehetőségünk van edzőtéren...

Vissza: