Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ha Ancelotti eladatja Modricot, akkor nálam már nem fog bevágódni az olasz. Remélem, hogy azért a középpálya megerősítésén is dolgoznak, felőlem Higuainon kívül mindegyik ember maradhat a támadók közül, ha megfelelő erősítés lesz a középpályán.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek; egyébként a spanyolok közt is akad azért olyan, aki Modricról és a fontosságáról abszolút úgy vélekedik, mint itt a fórumon a nagy többség; nevezetesen, hogy jelenleg a legjobb középpályásunk és egy barom állat az, aki elküldené! :ĐEz az AS igen el akarja adni Modricot. Kétlem, hogy így lesz. Inkább azoknak a híreknek hiszek, amelyek szerint Ancelotti nagyon bírja Modric játékát. A hírek pedig nem szólnak sok középpályás érkezéséről, szóval kétlem, hogy kiárusítanánk abból a 3 és fél játékosból arról a csapatrészől.
Ezt is adom, sőt sanszos, hogy idén egyik sem érkezik (még)! -->Azt is kétlem, hogy Neymar és Bale egyszerre érkezik. Max akkor, ha CR-t el kell adni.
És itt jöhet képbe Isco, mert minden más esetben tényleg az ő leigazolása lenne a legkevésbé fontos és picit érthetetlen is; vagy pedig A) Perez ismét egy 2009-eshez hasonló nagy bevásárlásra készül (nem kevés hitelből, ne adj' Isten CR7 eladásából ); vagy B) még mindig nagy baj van és mindenféle koncepció nélkül igazolgatunk a támadó harmadban, miközben a középpálya ...!Ha Modricot csak Iscoval szeretnénk helyettesíteni, nyugodtan elfelejthetjük a 10.-et, b
Ez is elég sanszos! Ami Vidalt illeti az AS szerint jelenleg első számú célpont lett a kp. megerősítésére és Verratti a háttérbe szorult (akivel kapcsolatban azért egy Coentrao/Di Maria cserét nem tartanak kizártnak a PSG-nél sem)! Mindenesetre sem Vidal (akiért 40-45 millás ajánlatot is visszadobtak már), sem Verratti megszerzése nem (lesz/lenne) egyszerű!De nagyon érdeklődünk Vidal iránt. Szerintem Ancelotti meg akarja tartani a jelenlegi felállást, és a hírek szerint kicserélne 4 kezdőjátékost. Persze ehhez kell az is, hogy Perez tudja elhozni őket:
Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal
Vidal-X.Alonso
Bale-Ozil/Modric-CR
Cavani
És ha már Coentrao; a pici fiú is kifakadt itt a sajtónak és így elég sanszos, hogy ő is távozik a nyáron!
Jelenleg is átadólistán: Pipita, Di María, Kaká, Pepe, Coentrao, Callejón
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 24., péntek 9:20-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem fogsz. Elviszi Özil fizetése a lóvét.nem tudom érezni fogok e valaha olyat
Kell szerintem, mert Xabi sajnos már nagyon kevés alapkezdőnek.de Xabi mellé nem tudom kell-e egy hasonló kaliberű középpályás
Vidalunk meg szerintem nem lesz, a Juve nagyon köti az ebet a karóhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ja, nem tudom érezni fogok e valaha olyat, amit a cé+benzema+kaká pakknál, amikor hozta őket perec.
akkor éreznék olyat talán, ha behúznánk egy verratti+pogba+neymar csomagot.
mert erre van a legnagyobb szükség.
akkor éreznék olyat talán, ha behúznánk egy verratti+pogba+neymar csomagot.
mert erre van a legnagyobb szükség.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Sok mindent akar Perez is, de annak ellenére hogy ő Európa világ egyik legbefolyásosabb embere, se Neymarunk, se Vidalunk nem lesz. Verrattit még el tudom képzelni, de Xabi mellé nem tudom kell-e egy hasonló kaliberű középpályás. Vagyis átfogalmazom: Verratti szerződtetésénél vannak sokkal égetőbb kérdések és posztok is. Vidalban még én is bízom, ez a Higu üzlet elég jól hangzik, de kétlem hogy a Juvénál ekkora balf ok dolgoznak, hogy meglépjék ezt a cserét. Ez lenne a nyár legnagyobb üzlete Khedira távozása után.neymart akarom, vidalt akarom, verrattit akarom, ilyen stílusú játékosokat akarok.
ancelotti majd lemond modricról úgy, hogy khedira viszont itt marad. mindig jót röhögök az ilyen híreken.
ha ez igaz, akkor még nyugodtabbak lehetük. zidane nem fogja idehozni cavanit meg navast. és modric marad. :-)péntek, 08:39
A Punto Pelota szerint a következő szezontól Zidane lesz a klub sportigazgatója. A francia legendának kiemelt szerepe lesz Pérez következő elnökségének. A fontos döntések meghozatal mellett minden új igazolásnak át kell mennie a keze között és véleményeznie kell.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez a csapat borzasztó.Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal
Vidal-X.Alonso
Bale-Ozil/Modric-CR
Cavani
murinnyó kontraszarjához ideális, csak nekem abból elegem van.
elöl meg cavani, aki sokkal gyengébb technikálisan, mint benzema.
ráadásul rohadt drága is.
én nem akarok több 4231-et látni, az biztos.
neymart akarom, vidalt akarom, verrattit akarom, ilyen stílusú játékosokat akarok.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez az AS igen el akarja adni Modricot. Kétlem, hogy így lesz. Inkább azoknak a híreknek hiszek, amelyek szerint Ancelotti nagyon bírja Modric játékát. A hírek pedig nem szólnak sok középpályás érkezéséről, szóval kétlem, hogy kiárusítanánk abból a 3 és fél játékosból arról a csapatrészől.
Azt is kétlem, hogy Neymar és Bale egyszerre érkezik. Max akkor, ha CR-t el kell adni.
Engem leginkább CR szerződéshosszabbítása érdekel. Azzal párhuzamosan a középpályát kéne rendberakni, és csak utánna kell erősíteni elöl, lehetőleg miután megszabadultunk a feleslegtől. Ne megint augusztusban adjuk el ezeket a játékosokat jóval az áruk alatt.
Azt is kétlem, hogy Neymar és Bale egyszerre érkezik. Max akkor, ha CR-t el kell adni.
Engem leginkább CR szerződéshosszabbítása érdekel. Azzal párhuzamosan a középpályát kéne rendberakni, és csak utánna kell erősíteni elöl, lehetőleg miután megszabadultunk a feleslegtől. Ne megint augusztusban adjuk el ezeket a játékosokat jóval az áruk alatt.
Ha Modricot csak Iscoval szeretnénk helyettesíteni, nyugodtan elfelejthetjük a 10.-et, bajnokságot, tk mindenféle magasabb ambíciót.(bár ha eladjuk Modricot akkor végülis univerzális csereopciónak a támadóharmadba elfér)
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De nagyon érdeklődünk Vidal iránt. Szerintem Ancelotti meg akarja tartani a jelenlegi felállást, és a hírek szerint kicserélne 4 kezdőjátékost. Persze ehhez kell az is, hogy Perez tudja elhozni őket:
Vidal-X.Alonso
Bale-Ozil/Modric-CR
Cavani
A Modric hírekből nem lehet tudni szerintem minek van valóságalapja, és Isco nem tudom hova/minek jönne (bár ha eladjuk Modricot akkor végülis univerzális csereopciónak a támadóharmadba elfér). Elég brutális csapat lenne azért, gyors, jó lövések, fejjel is jók, passzok, fizikumban is erősek. A kp. megint nem lenne elég erős.
Mondjuk épp tegnap volt facen egy kép a galaktikusokról: Zidane, Figo, Becks, Ronaldo, Raul egy képen. Na ezekhez a mostani csapatból csak CR és max. Alonso mérhető, pedig ennyi pénzből amit eltapsoltak lehetett volna egy galaktikus II-őt építeni
Vidal-X.Alonso
Bale-Ozil/Modric-CR
Cavani
A Modric hírekből nem lehet tudni szerintem minek van valóságalapja, és Isco nem tudom hova/minek jönne (bár ha eladjuk Modricot akkor végülis univerzális csereopciónak a támadóharmadba elfér). Elég brutális csapat lenne azért, gyors, jó lövések, fejjel is jók, passzok, fizikumban is erősek. A kp. megint nem lenne elég erős.
Mondjuk épp tegnap volt facen egy kép a galaktikusokról: Zidane, Figo, Becks, Ronaldo, Raul egy képen. Na ezekhez a mostani csapatból csak CR és max. Alonso mérhető, pedig ennyi pénzből amit eltapsoltak lehetett volna egy galaktikus II-őt építeni
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
engem viszont ez a hir elszomorit.
Bale+Cavani+Neymar+Isco pakk mennyibe fog fajni 150-200 millaba? KP meg olyan ratyi lesz, mint galaktikus eraban. egyetlen egy epkezlab kozeppalyasunktol is megszabadulunk, nekem olyan Makalele filingem van.
Bar ha maradna o sem lenne eleg a kp-n. Komolyan aggaszt amilyen hirek vannak.
Bale+Cavani+Neymar+Isco pakk mennyibe fog fajni 150-200 millaba? KP meg olyan ratyi lesz, mint galaktikus eraban. egyetlen egy epkezlab kozeppalyasunktol is megszabadulunk, nekem olyan Makalele filingem van.
Bar ha maradna o sem lenne eleg a kp-n. Komolyan aggaszt amilyen hirek vannak.
most kinek higyen az ember? altalaban az AS inkabb megbizhatobb nem?Az AS szerint Ancelotti zöld utat adott Neymar szerződtetésére. “Csak akkor megy a Real Madridba, ha Cristiano hosszabbít” – mondták a brazil klub képviselői Péreznek. Az olasz szakember továbbá Bale, Isco és Cavani leigazolását kérte, valamint lemondott olyan játékosokról, mint Higuaín vagy Modric. Érdekesség, hogy a horvát játékossal kapcsolatban a Marca pont ellentétes állásponton van, hiszen azt állítják, hogy Modricra alapemberként számít majd Ancelotti.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
Mért, Bale hátvédként kezdte, igaz a bal oldalon. De ez a 352 nem lenne életképes nyilvánvaló.Triumvirate98 írta:A 3-5-2-ben tudni kell védekezni is, márpedig Baleből ezt nem nézem ki, hogy 90 percen át robotoljon oda vissza, mint Lichsteiner.
Érdekes hírek ma az AS-en, ma optimistább lesz itt a nép
Mivel a tavalyi U19es EB győztes csapat tagja volt, így nyilvánvaló, hogy velük fog menni az U20as VBremost az ő jövője kicsit másodrangú,vannak nagyobb dolgok is az első csapatnál.
az meg fura hogy nem vitték el a válogatottal se
Amúgy meg be kell építeni a csapatba ahelyett, hogy ilyen Neymarokat igazolunk. 2 tehetség közül az egy saját nevelés és ingyen van, a másikért meg egy rakás pénzt kellene fizetni. Egyértelmű, hogy inkább Jesének kellene lehetőséget adni
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Coentraot elvileg már 15-20körül adnánk..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
A 3-5-2-ben tudni kell védekezni is, márpedig Baleből ezt nem nézem ki, hogy 90 percen át robotoljon oda vissza, mint Lichsteiner.Anthony írta:Bocs, honnan jön ez a szenyo mert nagyon irritálóan hangziknumberone1 írta:1. volt a gyemant, ket szenyoval szelso tkp-k nelkul.
4-3-3 kell, elől CR, Cavani(?), Bale/Neymar, mögöttük meg Modric, Veratti + még vki (Khedira ).
Egyébként el tudnék képzelni egy Juvés 3-5-2 felállást is, ami persze nem működne mert kell fél év mire átáll egy ilyen rendszerre a csapat, és nem is tudom mennyire lennének megfelelőek az emberek hozzá (hátul: Varane, Pepe, Ramos, fel-le futkorászik Marcelo és Bale a 2 szélen, középen Alonso, Veratti, Modric, elől CR és Cavani). Mondjuk ilyen biztos nem lesz szerencsére
Amúgy abból mi igaz, hogy a fél Madridot akarjuk, a nevek:
Higuaín, Marcelo, Pepe, Coentrao, Di Maria...Ebből én Higuaínnak és Coentraonak örülnék, de gondolom utóbbinak komoly ára van, nem teljesítményarányosan.
- Anthony
Bocs, honnan jön ez a szenyo mert nagyon irritálóan hangziknumberone1 írta:1. volt a gyemant, ket szenyoval szelso tkp-k nelkul.
4-3-3 kell, elől CR, Cavani(?), Bale/Neymar, mögöttük meg Modric, Veratti + még vki (Khedira ).
Egyébként el tudnék képzelni egy Juvés 3-5-2 felállást is, ami persze nem működne mert kell fél év mire átáll egy ilyen rendszerre a csapat, és nem is tudom mennyire lennének megfelelőek az emberek hozzá (hátul: Varane, Pepe, Ramos, fel-le futkorászik Marcelo és Bale a 2 szélen, középen Alonso, Veratti, Modric, elől CR és Cavani). Mondjuk ilyen biztos nem lesz szerencsére
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
es ha meg egyszder beirod, akkor tedd Verattit hatra, Vidalt meg feljebb. Veratti inkabb a vedelem elott jatszik, Vidal a tipikus box-to-box aki belyatsza az egesz palyat. Nem lenne rossz ez a gyement, de ez nem fog mukodni. mert szenyo nelkul nem lehet a gyemantot megvalositani. CR es Neymar nem szenyo hiaba raktad oda oket szelrol indulnak, Ozil kozepen egyedul nem el meg kozepen, raadasul rendszeresen kimozog szelre kozepen meg senki nem lenne. Ezzel maris megbukott az egesz. Ha beteszunk vkit szenyoba akkor meg feloldalas lesz CR miatt mert a balszelrol indul, kozepen Ozil egy szenyo elol jobboldalt meg senki. Ha meg ozilt kitoljuk jobbra akkor mar nem beszelhetunk gyemantrol.schranzer írta: Amúgy lehetséges Modric esete, lehet, hogy pont ezt akarja Carlo, amit mar itt tegnap leirtam, azaz a gyémánt alakzatot.
------------Vidal------------
--Modric---------Verratti--
------------Özil-------------
Ancelotti ket taktikaval lett BL gyoztes.
1. volt a gyemant, ket szenyoval szelso tkp-k nelkul.
----------Pirlo------------
Gattuso------Seedorf
--------Rui Costa-----
---Seva------Inzaghi-
2. karacsonyfa 1 szenyo, szelso tkp-k nelkul.
Gattuso-Pirlo-Ambrosini
-----Kaka-----Seedorf--
---------Inzaghi---------
Szerintem( de ez magan velemeny), nalunk vmi mast kell kitalalni. CR miatt szerintem egyik sem mukodne. Vagyis hat vmilyen szinten mukodne, de nem lenne annyira hatekony mint amit ok jatszottak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amúgy lehetséges Modric esete, lehet, hogy pont ezt akarja Carlo, amit mar itt tegnap leirtam, azaz a gyémánt alakzatot.Casso írta: Modricot szerintem középre szánják és Iscót meg Özil vetélytársának.
------------Vidal------------
--Modric---------Verratti--
------------Özil-------------
Itt jon képbe Isco, mint Ozil vetélytársa, Verrattié ugye Xabi Alonso, Vidalé lenne ugye Khedira (feltéve ha marad), Modricé meg fogalmam nincs . De ezek szerint Kakára nem szamit Carlo, vagy a vezetoseg. Maskulonben minek akarnák ide Iscot. De ehhez ugye kéne Verratti es Vidal, amibol talán Verrattira látok nagyobb esélyt, de ha Vidal netan nem jonne, akkor legalább Pogbát kéne hozni, ha o sem, akkor marad Kondogbia, de oda feltetlenul kell valaki, akit nem Khedirának hívnak
Hängendespitze A német ezt mondja rá. Árnyék ék. Tulajdonképpen nem értem mi a különbség közte és a tkp között. Talán, hogy gólerős. Szóval normális körülmények között előtte van még egy csatár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kicsit megkésve ugyan, de kommentálnám akkor a mai híráradatot. López jó kapus, joggal gondolkozott el a váltáson. Ancelotti, ha idejön rögtön visszafogja rakni a klub ikonját a kapuba, mert jól akar indítani. Nem lesz bátor, tökös ember. Ő nem az. Az Iscós híreknek nagyon örülök. Modricot szerintem középre szánják és Iscót meg Özil vetélytársának. Higuain remélem minél hamarabb lelép innen. Azért titkon remélem, hogy Pogbát vagy Vidalt valahogy betudjuk csempészni az üzletbe. Bár ez csak szép álom.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mi Jesé posztja? Mert ezzel nem vagyok tisztában. Én eddig azt hittem, hogy ugyanaz, ami CR-é is.
A 9,5 meg elemgy tkp-snak a 4-2-3-1-ben. Gyakrolatilag a 4-2-3-1 az a felállás, amelyikbe bármilyen posztú embert be lehet illeszteni...
A 9,5 meg elemgy tkp-snak a 4-2-3-1-ben. Gyakrolatilag a 4-2-3-1 az a felállás, amelyikbe bármilyen posztú embert be lehet illeszteni...