HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 27., vasárnap 18:20
Szerintem is várjunk még a gratulációkkal, de azért igencsak elkeserítő lenne, ha a Valencia elleni meccset is behúznák. Én anno hetekkel ezelőtt a Valenciát és a Barcelonat láttam még nekik olyan ellenfélnek, akik ellen pontot, vagy pontokat bukhatnak. A barcelona elleni meccsük még mindig ott van, de belőlük sajnos kinézem, hogy ha már addigra nem lesznek versenyben a bajnoki címért, akkor inkább odaadják a találkozót az AtMa-nak, vagy legjobb esetben le X-elnek velük, ami ugye megint nem ér semmit, mert nekünk két X-re lenne szükségünk, vagy egy Atletico vereségre. Nehéz lesz innen már, jó kis csapattá érett Simeone gárdája, de ha ennek dacára megnyerjük a 10.-et, akkor én abba bőven kiegyezek. Elképesztő hetek várnak ránk, még mind a két kupában ott vagyunk és vagy bukunk mindent, vagy megnyerünk mindent. Esetleg az egyiket elvisszük, a másikat meg nem. Lehet izgulni madridista barátaim, én soha rosszabb évet nem kívánok magunknak. Inkább a hajtépés, mint BL döntő nézése a kanapén Real nélkül. És egy kupa már zsebben.
But he is a good boy...