Enyhén barokkos túlzás.Új csapatot kellett építeni,
Az Atleticonak meg gratula, nagyon megérdemelték ezt a bajnokságot!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 27., vasárnap 21:47
Enyhén barokkos túlzás.Új csapatot kellett építeni,
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 27., vasárnap 20:34
Így van ; ezzel csak az a probléma, hogy a botlásaink közül a bajnokságban egyedül pont ott nem volt egyáltalán közünk a meccshez!ha otthon 1-1 lett volna, akkor egymás elleni miatt mi lennénk az elsők
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 27., vasárnap 20:29
ha otthon 1-1 lett volna, akkor egymás elleni miatt mi lennénk az elsőkToky írta:Akkor még csak pontegyenlőség lenne, ami esetén az AtMa állna előrébb.Galacticos írta:de ha itthon 1-1et nyomunk a matracosokkal akkor most mi vagyunk a bajnokok kb.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 27., vasárnap 20:24
Akkor még csak pontegyenlőség lenne, ami esetén az AtMa állna előrébb.Galacticos írta:de ha itthon 1-1et nyomunk a matracosokkal akkor most mi vagyunk a bajnokok kb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 20:21
És ebben van is valami. Egyrészt Carlo első éve. Új csapatot kellett építeni, új taktikát kellett alkalmaznia, stb. Szívtunk is eleget a nagyok ellen idén, aztán így év végére úgy tűnik, hogy összeállt, úgyhogy simán benne van a pakliban, amit írsz.MyStiQ írta:
Furcsa kimondani, de ha bejutunk a BL döntőbe (és esetleg meg is nyerjük), azt lehet, hogy pont annak köszönhetjük, hogy kikaptunk a tavaszi El Clásicón 4-3-ra.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 20:20
na ezt nagyon adom.MyStiQ írta:Egyébként ha a Barca elleni meccset behúzzuk tavasszal, akkor lehet, hogy Ancelotti ugyanezt hagyja meg a Barca elleni kupadöntőre és a Bayern ellen is. Akkor lenne egy bajnokságunk, de lehet, hogy lenne egy elvesztett kupadöntőnk, meg egy elbaszott első meccsünk a Bayern ellen.
Furcsa kimondani, de ha bejutunk a BL döntőbe (és esetleg meg is nyerjük), azt lehet, hogy pont annak köszönhetjük, hogy kikaptunk a tavaszi El Clásicón 4-3-ra.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 27., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 27., vasárnap 20:12
A 2. Barca elleni vereség nem csak rajtunk múlott. Az első két meccsen meg Ancelotti még mindig kereste a csapatát. (Talán még most is.)Matt009 írta:Engem meg a 4 meccs 1 pont csesz fel a mi részünkről. Be kellett volna darálni a Barcát és az Atmát is tavasszal, aztán most röhöghetnénk a rágcsálóbrigádon, hogy milyen masszívan próbálják ledolgozni a hátrányukat.
Mi meg összehoztunk 5 év alatt 1 bajnoki címet meg 2 spanyol kupát úgy jó 500 millióból. Igazai sportszakmai siker.
Miért?Matt009 írta:Most már csak azt kívánom, nehogy lepottyanjon nekik egy BL is idén, mert az lenne az überciki.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 27., vasárnap 20:10
Azta, én nem tudtam hogy már vége van a szezonnak, ki játszotta a BL döntőt és ki nyert? Ligában azért az ezüst meglett végül, vagy a Barca is előzött?Mi meg összehoztunk 5 év alatt 1 bajnoki címet meg 2 spanyol kupát úgy jó 500 millióból. Igazai sportszakmai siker.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 27., vasárnap 20:04
Épp tőtöm le a Pool-Chelsea meccset, mert lemaradtam róla, addig mondom megnézem mennyi lett a matracos meccs, a Liga topikban csak nem spoilereznek az angol bajnokikról...Anthony írta:A Liverpoolé is megszakadt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 19:58
Nem fikázzák, mert az euró százmilliókat elköltő két gigászt alázva lehetnek bajnokok. Érthető, én sem fikázom őket, ettől függetlenül rosszul vagyok tőlük.ngem csak annyi zavar, hogy őket miért nem fikázzák??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 27., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 27., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 27., vasárnap 19:24
Nem is kell, persze. Ezért szép a foci, bármikor jöhet egy nem várt botlás. Elég 1-2 kapufa, az ellenfél elmegy egyszer és ott a vége. Mint nekünk a Sevilla ellen. Nem mondom, hogy hű de jól játszottunk, de volt helyzetünk elég, a Sevilla meg kis túlzással kétszer átjött a félpályán, két gól...de ne adjuk még fel!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 27., vasárnap 19:19
Így van.szögletekkel, bekkeléssel(ha a '12-es Real bekkelve nyert bajnokságot akkor az idei matracos brigád pláne) egyéni hibákból, 1-0val, favágással, patkány viselkedéssel
lehetett ebben a szezonban bajnoki címet nyerni.....ez van.
Ugyanakkor sajnos ez is vitán felül áll, de ne adjuk még fel!Igazából csak magunkat okolhatjuk, 4 rangadó, 1 pont. Nem kell irigyelni ilyen teljesítmény mellett a bajnoki címet az Atmától.
-----------------------------------------------------------------------------------
Engem meg a 4 meccs 1 pont csesz fel a mi részünkről. Be kellett volna darálni a Barcát és az Atmát is tavasszal, aztán most röhöghetnénk a rágcsálóbrigádon, hogy milyen masszívan próbálják ledolgozni a hátrányukat.
-----------------------------------------------------------------------------------
Amúgy nagyon nagy mákos brigád ez az Atletico, de ez is kell a focihoz, ráadásul az mellé áll Fortuna, aki megdolgozik érte. Megérdemelten nyerhetnek bajnokságot, azt nehéz lenne vitatni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 27., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 27., vasárnap 19:14
Engem meg a 4 meccs 1 pont csesz fel a mi részünkről. Be kellett volna darálni a Barcát és az Atmát is tavasszal, aztán most röhöghetnénk a rágcsálóbrigádon, hogy milyen masszívan próbálják ledolgozni a hátrányukat.Géci írta:A baj az, hogy megérdemlik, de felcsesz, hogy egy ilyen semmilyen játékkal, azzal, hogy ívelgetnek, meg megpattan...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 27., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 27., vasárnap 19:06
Jaja, a 26. forduló óta még csak pontot sem vesztettek + az utolsó 5 meccs mind1-ikén fejes gól!A bajnoki döntetlenünk óta a meccseik végeredménye (az összeset megnyerték):
2-0, 1-0, 2-0, 1-0, 2-1, 1-0, 2-0, 2-0, 1-0.
Egyetlen kapott gól, 9 győzelem, elképesztő, ez kb felülírt minden képzeletet. Szerintem ezt a még a legvérmesebb Atlético szurkolók sem gondolták volna, én sem térek napirendre.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem