Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 28., hétfő 10:12

úristen de monumentális pofa van a bájernesknél, azt a rohadt. ilyenek mennek, hogy sokkal jobbak vagyunk mint a madrid, megfordítjuk. pokollá tesszük az allianz arénát a madridnak, stb. remélem ezek a nagy szavak pont annyira lesz elég mint amennyire nekünk szokott. :roll:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 9:55

ma reggel úgy ébredtem, ha nem jutunk be a béelldöntőbe, akkor elások valakit.
Kép
Kép
Kép

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 28., hétfő 9:30

A BL döntőre nem törlik el az eltiltásokat?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 21:30

Realista24 írta:
Dortmundban is megszeppentek egy picit a fiúk.
Nem a szurkolókkal volt ott gond, nem először jártak ott. A 3-0 volt a (legfőbb) hátráltató tényező szerintem, és az ebből következő nagyképű hozzáállás.
pontosan. majd pont ők szarnak be amikor a campban évekig vért hánytak rájuk 94.000en.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 21:20

Dortmundban is megszeppentek egy picit a fiúk.
Nem a szurkolókkal volt ott gond, nem először jártak ott. A 3-0 volt a (legfőbb) hátráltató tényező szerintem, és az ebből következő nagyképű hozzáállás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 27., vasárnap 21:07

Toky írta: Dortmundban is megszeppentek egy picit a fiúk.
Ez lesz a Bayern veszte ha kiesnek, hogy a Dortmund meccsre alapoznak, nagyon elhitte mindenki, hogy:

1.Az Allianz Aréna ugyanolyan félelmetes
2.Nem tanulunk a hibáinkból
3.Ugyanaz a mentalitás lesz egy bl elődöntő visszavágón mint egy lefutott párharc visszavágóján
4. CR

Nagyon izgulok a kedd miatt, de egyszer már nekünk is pattanhatna befelé, fújhatna nekünk a bíró, potyázhatna egyet Neuer...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 27., vasárnap 20:21

L.Miki írta:A Barca elleni kupadöntőn sem szartuk össze magunkat amikor kiegyenlítettek.
RealRaúl77 írta:Hosszú évek után szerintem több ízben is megmutatta már ez a csapat végre, hogy ha nagyon kell, akkor tud most már fejben erős is lenni. Ezt bizonyítja a kupadöntő, és az odavágó is. De ha Pepe sérülése nem komoly (nem tudom mi van vele), és 100%os állapotban tud pályára lépni ugyanaz a védelem 1, max 2 gólnál többet nehezen fognak a bajorok lőni, mert a világ egyik, ha nem a legjobb védelme lesz előttük (szerdán igenis az volt)...
Azért a kupadöntő semleges pályán volt, "fele ház" Real szurkolóval. Most az Alianz arénába megyünk. Dortmundban is megszeppentek egy picit a fiúk. Konkrétan mindkét dortmundi gólhoz mi adtuk a gólpasszt, egyiket pont Pepe. :roll:

De ha nagyon nekünk esnek, azzal azt kockáztatják, hogy Ronaldo, Bale, Di María és Benzema fogja tornáztatni Neuert. Egy nyílt sisakos párharcból nem biztos, hogy ők jönnek ki jobban.

Én amúgy döntetlenre nyomtam: 2-2 lesz. :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 20:18

Hosszú évek után szerintem több ízben is megmutatta már ez a csapat végre, hogy ha nagyon kell, akkor tud most már fejben erős is lenni. Ezt bizonyítja a kupadöntő, és az odavágó is. És ez számít a legtöbbet. Taktikailag, fejben, akaratban, küzdésben sehol sem volt ez a bayern hozzánk képest.
Jobban fognak hajtani, otthon lesznek, talán erősebb kezdővel is fognak felállni, ez oké. De ha hozzuk védekezésben a szerdai teljesítményünket, akkor nem lehet baj!! Több, mint valószínű betalálnak még így is, hisz kapott gól nélkül ezt a párharcot csoda lenne lehozni, kb képtelenség. De ha Pepe sérülése nem komoly (nem tudom mi van vele), és 100%os állapotban tud pályára lépni ugyanaz a védelem 1, max 2 gólnál többet nehezen fognak a bajorok lőni, mert a világ egyik, ha nem a legjobb védelme lesz előttük (szerdán igenis az volt). De még egyszer ismétlem: ezek a fentiek csak akkor állnak fent, ha a szerdai teljesítmény, koncentrációt, küzdést hozzuk.
A döntő tényező az lesz, hogy mennyi helyzetet tudunk majd kialakítani -ebből nem lesz sok-, és hogy ezekből mennyit tudunk gólra váltani -ebből kell 2, de legalább 1. És gyorsan. Fontos lesz lélektanilag, hogy mi találjunk be először. Erőt ad, ráadásul a németeknek is jobban kell jönnie, egyre jobban feladják a védekezést, kontrákból egyre veszélyesebbek leszünk!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 27., vasárnap 19:46

hunmadridista írta:a Bayern nagyon nekünk fog jönni és mint tudjuk 1 kapott gól után ezek mégjobban vérszemet fognak kapni, mi meg szerintem összecsináljuk magunkat...
A Barca elleni kupadöntőn sem szartuk össze magunkat amikor kiegyenlítettek. Szerintem mi is még jobban akarnánk, még az lenne a szép ha összecsinálnánk magunkat (amire persze volt már példa). Ezt nem engedhetjük meg magunknak és tudja ezt jól Ancelotti is szerintem.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 27., vasárnap 19:43

RealRaúl77 írta:Van egy olyan megérzésem, hogy a Bayern kettőt fog rúgni nekünk. Vagy annyit sem, de valamiért azt érzem, hogy annál többet nem fognak tudni.
Azon fog múlni a dolog, hogy mi tudunk-e lőni egyet.

Csak megérzés. Nem tudom megalapozni.
Én nem tartom kizártnak azt sem, hogy 1 lőtt gól nem lesz elég nekünk...a Bayern nagyon nekünk fog jönni és mint tudjuk 1 kapott gól után ezek mégjobban vérszemet fognak kapni, mi meg szerintem összecsináljuk magunkat...
sok gólos meccs lesz és szerintem kelleni fog több gól is tőlünk...csak ami nagy baj, hogy 4-5 helyzetnél nem hiszem, hogy több lesz nekünk...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 27., vasárnap 16:57

Ramioli írta:Hát jobb lett volna az Atleticot, vagy a chelseat kapni még most is azt mondom, mert 2 meccsen a Bayernt kiütni emberpróbáló feladat! de ha valaki ezt meg tudja csinálni azok mi vagyunk , mert van potenciál a csapatban , és ez nekünk sikerülhet! nincs mese a tüdőt szívet ki kell pakolni a pályára , mert a bajorok ki fogják!! Nagy meccs lesz! egységes koncentrált játék kell az biztos!! :-@
én meg azt mondom tök mind1 hogy elődöntő vagy döntő...ha nyerni akarnak megkell verni bárkit akit 4-között Figo kezei oda sorsolnak. ha kikell esni akkor minél hamarabb, hogy a bajnokságra mennyen a koncentráció. ez a bayern nem verhetetlen, abszolút nem az...az AtMa ellen idén sokat nem tudtunk felmutatni, a Chelsea bunker focija ellen meg ez a csapat egyenlőre nem jó

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 16:48

Van egy olyan megérzésem, hogy a Bayern kettőt fog rúgni nekünk. Vagy annyit sem, de valamiért azt érzem, hogy annál többet nem fognak tudni.
Azon fog múlni a dolog, hogy mi tudunk-e lőni egyet.

Csak megérzés. Nem tudom megalapozni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 14:56

ikarus93 írta:Amúgy Lahm-ot el tudnám nézegetni Madridba. :roll:
aztán megrontaná a frissen felkerülő ifiket..fujj :hmmm:

egyébként nagyon jó játékos, bármikor lehet rá számítani, nála nincs rossz meccs, hozza magát mindig
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 14:48

Ramioli írta:Hát jobb lett volna az Atleticot, vagy a chelseat kapni még most is azt mondom, mert 2 meccsen a Bayernt kiütni emberpróbáló feladat! de ha valaki ezt meg tudja csinálni azok mi vagyunk , mert van potenciál a csapatban , és ez nekünk sikerülhet! nincs mese a tüdőt szívet ki kell pakolni a pályára , mert a bajorok ki fogják!! Nagy meccs lesz! egységes koncentrált játék kell az biztos!! :-@
Hát még az atma az oke,de a chelseavel nem jártunk volna jobban egy kicsit sem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 27., vasárnap 14:24

Hát jobb lett volna az Atleticot, vagy a chelseat kapni még most is azt mondom, mert 2 meccsen a Bayernt kiütni emberpróbáló feladat! de ha valaki ezt meg tudja csinálni azok mi vagyunk , mert van potenciál a csapatban , és ez nekünk sikerülhet! nincs mese a tüdőt szívet ki kell pakolni a pályára , mert a bajorok ki fogják!! Nagy meccs lesz! egységes koncentrált játék kell az biztos!! :-@

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 13:14

madridronie írta:
50-50. a szerencse lesz a fő döntnök.
elég egy jól eltalált löket vagy egy eladott labda......roby cé.....mario gomes gólja. ....mind vakszerencse volt.
Egyetértek, egy ilyen párharcot a napi forma és a szerencse dönti el. Véleményem szerint ahogy 2 éve, úgy idén is nagyon szoros lesz a párharc végeredménye azzal a különbséggel, hogy most remélhetőleg mi örülhetünk idegenben majd a lefújást követően! B-)
Csak azt remélem hogy 11-ek nem lesznek...bár mivel 1-0 nàlam nem realis,mivel biztosra veszem hogy szerzünk gólt,ezért azt hiszem kicsi esély van a tizikre.Ha kikapunk 2-1re az nálam több mint oke :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 27., vasárnap 12:48

50-50. a szerencse lesz a fő döntnök.
elég egy jól eltalált löket vagy egy eladott labda......roby cé.....mario gomes gólja. ....mind vakszerencse volt.
Egyetértek, egy ilyen párharcot a napi forma és a szerencse dönti el. Véleményem szerint ahogy 2 éve, úgy idén is nagyon szoros lesz a párharc végeredménye azzal a különbséggel, hogy most remélhetőleg mi örülhetünk idegenben majd a lefújást követően! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 26., szombat 23:15

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5243_n.jpg

na majd kedden :D
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 26., szombat 18:17

ikarus93 írta:Amúgy Lahm-ot el tudnám nézegetni Madridba. :roll:
Én meg a fél kezdőjüket. :mrgreen:

De visszatérve Lahm-ra, kivételes intelligenciával rendelkezik, szerintem Pep őszintén beszélt amikor azt mondta,hogy a legokosabb játékos akivel valaha dolgozott. Pedig nem hiszem,hogy egy Iniesta vagy Xavi annyira buta lenne, de a németnél elég megnézni a mozgását főleg amikor nála van a labda( :mrgreen: ), marha jó játékos.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 26., szombat 18:10

Amúgy Lahm-ot el tudnám nézegetni Madridba. :roll:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: